Коментари - Румен Радев и Илияна Йотова се заклеха в парламента | Днес.dir.bg

Румен Радев и Илияна Йотова се заклеха в парламента

Новоизбраните президент и вицепрезидент на Република България Румен Радев и Илияна Йотова положиха клетва пред Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев и Илияна Йотова се заклеха в парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Я, куклата на куку станАла президент на България!

На третата снимка. Как се казва тоя най-вляво? Счупения, дето Цачева вади по-мъжествена стойка от него...

А бе някой видя ли интервю с прецедента Плевнелиев?! Изниза се, като мокра връв. Имаше обширно с Първанов, все едно Плевнелиев никога не го имало.:)

Имаше и с Плевню, ама не си загубил нищо, като не си гледал. Пак наплещи едни глупости за еврогейските ценности.

Стожери на семейните ценности.

А не харесвахме Плевнелиев...поне жена му беше хубава

Ама каква снимка сте избрали. Дует Ритон пасти да лапат.

Ал Бънди и Ромина Пауър!

Плачете Сороспии!... днес е тъжен ден за вас, неочаквано за вас, изневиделица мина КЛЕТВАТА без дори да се усетите и разберета премина всичко кротко и мирно без фанфари и бутафории, без театър и шоу...тихо и спокойно..., но гордо...по Български!... Благодарим на Господ, че удари този як шамар на злото и не го допусна дори да разбере за днешното събитие, за да прави циркове пред Света с тъпи протести и сатанински хленчения, които ние Българския Народ най-много мразим и ненавиждаме! Бог да пази България и Българския Народ- добър и справедлив и всички Народи по целия Свят!

Какъв тъжен ден.. навън са всенародни веселия! Само в наше село пет минути след клетвата забременяха 6 баби, а на 38 други се върнаха внучетата! Сега нямаме търпение да отидем да вземем пенсиите - всяка другарка ще носи по 2 куфара - дано ги съберем! ;)))

Селска президентска двойка, пилота четеше, сричаше и се запъваше на партийните си клишета. Не каза нищо ново, никаква визия, микакви приоритети и планове, а селската турта, комуунистката Йотова не е даже за обсъждане, визия на селска гювендия, облечена просташки с коса като разплетена кошница и виме до корема, ужассс.

свини...комунистически...а тази па*авретина е типично отгледана свиня-героиня на посткомунизЪмЪ

Румен Радев и Илияна Йотова се заклеха в парламента Как ще я кара Радев с другарката Йотова 5 г., просто ум не ми го побира.

какво ли не правят хората за да са на власт

Атакаджиите начело със Сидеров преди изнасяха знамето на ЕС, седяха при изпълнението на химна на ЕС. А СЕГА ЗАЩО СТОЯХА ПРАВИ ? Защо бе,Сидеров?

Аз ли да ти обяснявам кой дирижира оркестъра . . . !

щото сме ОБЕДИНЕНИ патрЕотЕ

Защото преди им плащаха да седят, а сега им плащат да стоят на химна.

Да се изпълнява "Одата на Еврейския съюз" вместо химна на България ли. Да ти ебем Еврейския съюз. Те за това треба да има референдум и за НАТО, а не за разните простотии на кученцата на Мърдок.

И предишния, и сегашния президент имат ограничени пълномощия. От тях не се иска нищо конкретно, защото няма как да го направят. Иска се да са разумни, балансирани, да се стремят да обединяват обществото и да защитават интересите на държавата и народа. И в никакъв случай да не се изживяват като някакви световни лидери, от които зависи съдбата на планетата, още по-малко да съветват руския или американския президент. Често заради такива напъни стават за посмешище. И ми се ще все по-малко да чуват от устата но новия за ЕС, НАТО, Русия, САЩ и пр., а да слушам за българския народ и Украйна. Защото от партийни секретари, дето преди 50 години на всяко изречение слагата СССР, комунизма и световния интернационализъм, а сега слагат ЕС и НАТО, вече ми писна. Добър, лош - на добър път и дано е по-българския президент. За другото и да иска - няма права.

Сори, имах предвид България, а не Украйна. Ама от тия пропаганди, в главата ми все Украйна и Порошенко.

И аз това се зачудих, уж беше изцяло за българския народ, а пък се застъпваш за Плевнята и за Украйна.

ПЪРВИЯТ ПЪТ Е ИЗНЕВЕРИЛ НА ЗНАМЕТО И ЧЕСТА ОТИВАЙКИ ДА СЕ ОБУЧАВА В БАЗИТЕ НА ВРАГА СИ. ВТОРИЯТ ПЪТ Е ИЗНЕВЕРИЛ НА КЛЕТВАТА ЗА ВЯРНОСТ ДАДЕНА НА ПЪРВАТА СИ СЪПРУГА. ЗА НЕГО КЛЕТВАТА НЕ ЗНАЧИ НИЩО УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ И СЕГА ЩЕ ЗАПАЗИ НАЧИНА СИ НА ПОВЕДЕНИЕ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ИЗНЕВЕРИ НА БЪЛГАРИЯ!

Аз не виждам някога да се е отрекъл от клетвата си. Човек, като теб, който не е ходил в казармата, няма как да знае каква е войнишката клетва. . . . . а тя е същата - да служиш на народа си. Определението за враг е нещо, както виждаме преходно и много относително. Определението за народ си е същото. Май не си и женен и не си се и женил, поне не в България, защото щеше да знаеш, че в брачното не се полага клетва. Предай на Сорос, че плитките ви номерца не минават вече . . . ! Родоотстъпници и клетвотостъпници са всички ваши партийно назначени депутати, които не зачетоха волята на народа изразена чрез референдума. Затова всички вие трябва да бъдете съдени, но не само, а и осъдени . . .

Редник! Къде ти е пушката? Не съм я взел! Не си я взел! Каква е ползата от теб? Знаеш ли как се нарича войник без пушка? Генерал!

... и като постъпва в армията, която също предава заради комунистическата идеология и сладкия пост.

Коментари от "Глупендери" ! - защо си глупендер ли ? Ще ти обясня. По специалността "Военен Пилот" се влиза с конкурсни изпити. На тези изпити за 1 място кандидатстват над 20 човека. Като те приемат, не започваш от чин Генерал, а започваш от чин - нула, "Редник", термина във военното училище е "курсант", Генерал се става след много години успешна служба и по заслугии, със заповед на Президента, а не със заповед от някоя партия. Но нищо . . . . трябва да има и идиоти, като вас, за да ни е по-интересен и смешен живота.

Абсолютно вярно! Поздравявам Ви!

Ако е изневерил на клетвата, то то е тогава, когато не е спазил Военният устав на Народна Република България. Там се казваше:"Изпълнява се заповедта на по-висшия началник, но ако тя е срещу Народна Република България, не се изпълнява." Ето тази клетва не спазихеа не само господин Радев, но и всички български офицери. Срам за честта на българското офицерство. Посланика на СССР, Шарапов смени обществения строй и сигурността на Републиката под овчия поглед на нашето офицерство. Срам.

Най сетне имаме президент. А не недоразумение като последния.

Ти откъде разбра този що за стока е...Да не би да си израснал с него в една махала...Или така ти казаха в квалталния клуб. А изчакай известно време, после говори. Аз мога да ти кажа какво ще стане. БСП ще дойдат на власт, банките ще фалират и левът ще се обезцени...Винаги така става. Влез в интернет и провери...Ако имаш левове те съветвам да ги обърнеш в евро или долари, а ако си голям русофил можеш да ги обърнеш в рубли....

Абе едва ли им е до смях....може да им секне келепира от утре.

Като гледам новия президент каква мастия е...все се чудя Курнелия го чука или онова недоразумение жена му.

Не разбирам защо е тая злоба. Не харесвам Плевнелиев , а за Радев все още нищо не може да се каже. Какъвто и да е новият, все пак ще е българският президент , ние си го избрахме. Абе, който и да беше, ние обичаме да си дърпаме чергата.

Поздравявам те за наивноста ти, че ние народа сме го избрали- ние само сме гласували, а той ни каза кой го е избрал- щял да стои рамо до рамо с тях. Метлите метат само докато са нови. И да не си помислиш, че съм за Плевню или бабаит Бойко, но този новият нищо няма направи за България.

Остави ги. Соросоидите пикаят газ ! Това е последната им песен. Вече няма кой да им плаща. Ще трябва да плюят без заплащане.

Добра новина! Фейсбук е блокирал акаунта на пропагандаторският канал Раша Тудей. Главната редакторка Маргарита Симонян плаче кръв и сополи. За сега не са известни причините за блокировката и докога ще е блокиран акаунта.

Последни напъни на дъртака сорос, преди да се гътне.

Не си ти когато си прос не спирай вземи позитанско кебапче

Айде, да е хаерлия! И дай Боже, в бъдеще, да не се срамуваме от Президента на България ...

Куклата на предаването Ку-Ку - вече и на "Дондуков". :))

...и добре че се отървахме от президента "парцалена кукла с навиваща се пружина"....

Добро начало господин Президент! Пожелавам Ви и успех при реализирането на основните насоки за развитие на страната и равно поставенност в ЕС и във външната ни политика! Чест Ви прави, че не сте догматик, а сте за баланс между ЕС и Истока в интерес на България! На добър час в трудният Ви път! И помнете, че ще Ви дебнат от първият миг, че нямате и 100 спокойни минути и ще извадят "красивите и умните" на софийските кръстовища при първа възможност! Бъдете такъв какъвто сте-твърд и не се поддавайте на всички натиски за компромиси! Това дето меки китки в управлението на страната ни го правеха до сега във вътрешен и външен план и в услуга на родни и чужди олигарси, наши и чужди нови батковци и татковци ни доведе до незавидното ни положение на аутсайдер в ЕС!

Весо Весо...пак си ял от неправилната лютеница.

От ОЛИНЕЗА на Нора Ананиева

Ти тъп ли си или на тъп се правиш- в предната статия днес ти заявиха ище колко поколения трябва да бъдат олупани до шушка. ТЕ СА ПОСОЧИЛИ ВРЕМЕТО НА ЖИВОТ НА ПОКОЛЕНИЕТО НА КОЕТО НЕ МОГАТ ДА ПРОМИЯТ МОЗЪКА.Точка по въпроса и надеждите.

Честито на всички българи, ще ни управлява Генерал Деси, ужасна жена, а политкомисарката Илиана беше се барнала като главно пиколо на хотел, защо не се погледне в огледалото на какво прилича, няма ли кой да се грижи за визията и в главата е като разплетена кошница. Боже пази България !

По-добре е, отколкото да ни управлява партиен секретар от БКП или областен секретар на комсомола.

Той Чехлю понеже беше един моден манекен...мани, мани! Като селско врабче на опушен комин!

Да питам адептите на Радев, какво очаквате от него? Какво искате да направи?

да осигури работни места на соросоидите на околовръстното

Ми, нещо постна ми се вижда протестърската изява днес. Няма "многохилядна протестна демонстрация" срещу Радев, няма разгърдени до кръста "девици" (в някое от ушите), които да водят протестиращите, даже Найо Тицин си е в Париж... Само няколко трола лениво плюят по форумите. Слабата активност е разбираема - студено, сняг, парите малко. Сигурно са им свалили парите и не е като в САЩ, където набират официално протестъри за инагурацията на Тръмп - 50 долара на час и отделно 2 500 за 6 участия... Няма равноправие, ей! Даже и при протестърите. Сорос се покоза много стиснат.

Как да е стиснат Сорос бе? Вчера се върнах от Малдивите - бях там за негова сметка цял месец. А на вас Путьо осигурява ли ви безплатни почивки в Чукотка?

Мноооого то е фалшива опорната точка. Отрекоха я отвсякъде.

Ми не, не са отрекли истинността на memо-то за закуската. In a document titled, Breakfast with US Ambassador Geoffrey Pyatt, George Soros, (aka GS), discusses Ukraines future with: Geoffrey Pyatt (US Ambassador to Ukraine); David Meale (Economic Counsellor to the Ambassador); Lenny Benardo (OSF); Yevhen Bystrytsky (Executive Director, IRF); Oleksandr Sushko (Board Chair, IRF); Ivan Krastev (Chariman, Centre for Liberal Studies); Sabine Freizer (OSF); Deff Barton (Director, USAID, Ukraine) The meeting took place on March 31, 2014...

Постоянно тук пишете за някакви протестъри, които уж били на хранилка при Сорос. Може ли някой да ми обясни, кои са тия "протестъри"? Тези ли са, които излязоха против Дебилян Пейевски, ДПС и БСП, или пък тези, които бяха с Ванко-1 пред НДК и защитаваха Орешарски, Пеевски и Местан? Любопитен съм и чакам професионално обяснение!

Ми, доста имена има. Като начало, можете да си прочетете списъка на ръководството и основните учредители на новата партия "Да(й) България" на Христо Иванов, друг (щото не е само Иван Кръстев от това котило) от наследниците на червената номенклатура...

Първата дама е най-доволна.Партията майка му стъпи на врата и го принуди да се ожени.Сега запада ще занемее просто вечеря за тъпаци.Моля,няма нужда да ходите до сатиричния.

Първата дама е най-доволна.Партията майка му стъпи на врата и го принуди да се ожени.Сега запада ще занемее просто вечеря за тъпаци.Моля,няма нужда да ходите до сатиричния.

Много омекнал Гадев, нещо.

какво ще се случи, след като Радев и Йотова няма да изпълнят и 10% от очакванията към тях. Поради причина - ограничени пълномощия.

ли не му изля вода,за да му върви по вода ?

отде накъде

ДРЪН-ДРЪН. КОМПЛЕКСАРИ СТЕ ВСИЧКИ,КОИТО ПЛЮЕТЕ, А НИЩО НЕ СТЕ ПОСТИГНАЛИ. АЗ И МОИТЕ КОЛЕГИ НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМЕ РАДЕВ, СТИСКАМЕ МУ ПАЛЦИ И ВЯРВАМЕ В НЕГОВАТА ЧЕСТ

На твоите колеги им плаща Путин за да го подкрепяте. Това работите.

Аз и моите колеги, клошари, подкрепяме Р.Радев.

БЯГАЛИ БЪЛГАРИТЕ, АМИ КАЖИ НА НИНОВА ДА СИ НАПРАВИ ОЩЕ ДВЕ-ТРИ ДЕЦА И ДА ГИ ОСТАВИ В БЪЛГАРИЯ А НЕ ДА ГИ ПРАЩА В САЩ.

И тя като много българи на които децата им са в чужбина ще свършат в старчески домове пък макар и лъскави

Робството на Плевнелиев.

Добре че не гръмна крайцера Аврора от езерото Ариана че не знам колко години ще ни е разрухата Виж в Русия един изстрел и 100 години

Хора! Преживях ужасно утро. Събуждам се пускам ТВ и гледам един пенсионер срича нещо ... а то щял да ни е президент. Все повече си мисля, че идва времето на Джорджано в политиката.

Ееей, браво ! Ти се събуди след 27г., и не знаеш , че толкова години в България , УТРОТО Е БИЛО СЪЩОТО . Сигурно не знаеш , че БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ,.....А?

А не знам, че е така...нали комунисти са управлявали около 60 години през последните 80

Над 700 000 души ще наблюдават пряко клетвата на Радев и Маша в братска Чукотка Президента Путин отпусна по 1л Бояршник

Само клишета. ДЪРА - БЪРА И НАКРАЯ НИЩО. УМЕЯТ КОМУНЯГИТЕ ДА БЪРБОРЯТ И НИЩО ДА НЕ КАЗВАТ. ТЪЙ АМА ТЪЙ....

Да сороси! Сега от яд квичете! Без грантове от сащ - ку..... дървото ще ядете! (защото това първото го дъвчете от години!)

А мушмуроците от Атака стояха, този път, прави на европейския химн. Защо ли???

И Деса Простакеса там, а?

Пак повтарям на разпенилите се, в очакване на фантастичен за тях (на фона на жалките 30 цента) хонорар от 30 евро. Лъжат ви, няма да ви ги платят. С АзБ и ОО е свършено, Тръмп го заяви категорично и шефовете им ще гледат да скатаят паричките за себе си. :))))

От фелтфебел президент не става.

...фелТ :))))))) О, малоумни и неграмотни...

Сороспиите ще се скъсат от яд и злоба. Това е добре за българския народ.

Вие сте руския народ...май се обърка.

Товарищ...

Соросоидите, лъжете! Коментаторите по телевизиите започнаха с друго - силна и премерен реч, която не се различава от казаното в предизборната кампания, както беше при предишния.

Всъщност, става дума само за един соросоид, цапащ форума.

Гледах го...от тоя президент лъха толкова простотия, че си отхапах едната ръка. Ако тоя е бил шеф на ВВС сега осъзнавам под каква опастност е била страната. Добре че се махна...тук ще е по-безопасен.

Много си опасТен :)))))

Дано този човек знае какво значи да се закълнеш в нещо. До сега не видях нито един, който да знае каква отговорност се поема при такъв акт. В България всичко, което не води след себе си парично наказание не се приема сериозно.

От клетвата това: "във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа" Не го спазваше Плевнелиев, а и доста депутати в парламента. Бойко не знам от какво се възмущава, но доста народ се възмущава от Плевнелиев.

президента има предимно представителна функция. плевенлиев ни представяше добре в европа и в америка където са 95% от пазарите ни за износ, и не ни представяше добре пред русия, където пазари за износ е около 2%. радев точно обратното ще ни представя добре пред русия, и зле пред европа и америка.

Ако тръгне да назначава Маргарите Попова на пост в служебното правителство това е ясен знак, че ДПС и Пеевски дърпат отново конците в Партията майка. Точно както при Станишев. Ще изчакаме и ще видим!!

Успех на Президента и Бог да пази България!

По-скоро бих казал успех за България и Бог да пази акъла на президента!

Ушатият с гумената глава, се оказа и с дървен език.

Сложи някоя твоя снимка, да се позабавляваме малко, мутант

Коментари - Румен Радев и Илияна Йотова се заклеха в парламента | Днес.dir.bg

Румен Радев и Илияна Йотова се заклеха в парламента

Новоизбраните президент и вицепрезидент на Република България Румен Радев и Илияна Йотова положиха клетва пред Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев и Илияна Йотова се заклеха в парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Я, куклата на куку станАла президент на България!

На третата снимка. Как се казва тоя най-вляво? Счупения, дето Цачева вади по-мъжествена стойка от него...

А бе някой видя ли интервю с прецедента Плевнелиев?! Изниза се, като мокра връв. Имаше обширно с Първанов, все едно Плевнелиев никога не го имало.:)

Имаше и с Плевню, ама не си загубил нищо, като не си гледал. Пак наплещи едни глупости за еврогейските ценности.

Стожери на семейните ценности.

А не харесвахме Плевнелиев...поне жена му беше хубава

Ама каква снимка сте избрали. Дует Ритон пасти да лапат.

Ал Бънди и Ромина Пауър!

Плачете Сороспии!... днес е тъжен ден за вас, неочаквано за вас, изневиделица мина КЛЕТВАТА без дори да се усетите и разберета премина всичко кротко и мирно без фанфари и бутафории, без театър и шоу...тихо и спокойно..., но гордо...по Български!... Благодарим на Господ, че удари този як шамар на злото и не го допусна дори да разбере за днешното събитие, за да прави циркове пред Света с тъпи протести и сатанински хленчения, които ние Българския Народ най-много мразим и ненавиждаме! Бог да пази България и Българския Народ- добър и справедлив и всички Народи по целия Свят!

Какъв тъжен ден.. навън са всенародни веселия! Само в наше село пет минути след клетвата забременяха 6 баби, а на 38 други се върнаха внучетата! Сега нямаме търпение да отидем да вземем пенсиите - всяка другарка ще носи по 2 куфара - дано ги съберем! ;)))

Селска президентска двойка, пилота четеше, сричаше и се запъваше на партийните си клишета. Не каза нищо ново, никаква визия, микакви приоритети и планове, а селската турта, комуунистката Йотова не е даже за обсъждане, визия на селска гювендия, облечена просташки с коса като разплетена кошница и виме до корема, ужассс.

свини...комунистически...а тази па*авретина е типично отгледана свиня-героиня на посткомунизЪмЪ

Румен Радев и Илияна Йотова се заклеха в парламента Как ще я кара Радев с другарката Йотова 5 г., просто ум не ми го побира.

какво ли не правят хората за да са на власт

Атакаджиите начело със Сидеров преди изнасяха знамето на ЕС, седяха при изпълнението на химна на ЕС. А СЕГА ЗАЩО СТОЯХА ПРАВИ ? Защо бе,Сидеров?

Аз ли да ти обяснявам кой дирижира оркестъра . . . !

щото сме ОБЕДИНЕНИ патрЕотЕ

Защото преди им плащаха да седят, а сега им плащат да стоят на химна.

Да се изпълнява "Одата на Еврейския съюз" вместо химна на България ли. Да ти ебем Еврейския съюз. Те за това треба да има референдум и за НАТО, а не за разните простотии на кученцата на Мърдок.

И предишния, и сегашния президент имат ограничени пълномощия. От тях не се иска нищо конкретно, защото няма как да го направят. Иска се да са разумни, балансирани, да се стремят да обединяват обществото и да защитават интересите на държавата и народа. И в никакъв случай да не се изживяват като някакви световни лидери, от които зависи съдбата на планетата, още по-малко да съветват руския или американския президент. Често заради такива напъни стават за посмешище. И ми се ще все по-малко да чуват от устата но новия за ЕС, НАТО, Русия, САЩ и пр., а да слушам за българския народ и Украйна. Защото от партийни секретари, дето преди 50 години на всяко изречение слагата СССР, комунизма и световния интернационализъм, а сега слагат ЕС и НАТО, вече ми писна. Добър, лош - на добър път и дано е по-българския президент. За другото и да иска - няма права.

Сори, имах предвид България, а не Украйна. Ама от тия пропаганди, в главата ми все Украйна и Порошенко.

И аз това се зачудих, уж беше изцяло за българския народ, а пък се застъпваш за Плевнята и за Украйна.

ПЪРВИЯТ ПЪТ Е ИЗНЕВЕРИЛ НА ЗНАМЕТО И ЧЕСТА ОТИВАЙКИ ДА СЕ ОБУЧАВА В БАЗИТЕ НА ВРАГА СИ. ВТОРИЯТ ПЪТ Е ИЗНЕВЕРИЛ НА КЛЕТВАТА ЗА ВЯРНОСТ ДАДЕНА НА ПЪРВАТА СИ СЪПРУГА. ЗА НЕГО КЛЕТВАТА НЕ ЗНАЧИ НИЩО УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ И СЕГА ЩЕ ЗАПАЗИ НАЧИНА СИ НА ПОВЕДЕНИЕ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ИЗНЕВЕРИ НА БЪЛГАРИЯ!

Аз не виждам някога да се е отрекъл от клетвата си. Човек, като теб, който не е ходил в казармата, няма как да знае каква е войнишката клетва. . . . . а тя е същата - да служиш на народа си. Определението за враг е нещо, както виждаме преходно и много относително. Определението за народ си е същото. Май не си и женен и не си се и женил, поне не в България, защото щеше да знаеш, че в брачното не се полага клетва. Предай на Сорос, че плитките ви номерца не минават вече . . . ! Родоотстъпници и клетвотостъпници са всички ваши партийно назначени депутати, които не зачетоха волята на народа изразена чрез референдума. Затова всички вие трябва да бъдете съдени, но не само, а и осъдени . . .

Редник! Къде ти е пушката? Не съм я взел! Не си я взел! Каква е ползата от теб? Знаеш ли как се нарича войник без пушка? Генерал!

... и като постъпва в армията, която също предава заради комунистическата идеология и сладкия пост.

Коментари от "Глупендери" ! - защо си глупендер ли ? Ще ти обясня. По специалността "Военен Пилот" се влиза с конкурсни изпити. На тези изпити за 1 място кандидатстват над 20 човека. Като те приемат, не започваш от чин Генерал, а започваш от чин - нула, "Редник", термина във военното училище е "курсант", Генерал се става след много години успешна служба и по заслугии, със заповед на Президента, а не със заповед от някоя партия. Но нищо . . . . трябва да има и идиоти, като вас, за да ни е по-интересен и смешен живота.

Абсолютно вярно! Поздравявам Ви!

Ако е изневерил на клетвата, то то е тогава, когато не е спазил Военният устав на Народна Република България. Там се казваше:"Изпълнява се заповедта на по-висшия началник, но ако тя е срещу Народна Република България, не се изпълнява." Ето тази клетва не спазихеа не само господин Радев, но и всички български офицери. Срам за честта на българското офицерство. Посланика на СССР, Шарапов смени обществения строй и сигурността на Републиката под овчия поглед на нашето офицерство. Срам.

Най сетне имаме президент. А не недоразумение като последния.

Ти откъде разбра този що за стока е...Да не би да си израснал с него в една махала...Или така ти казаха в квалталния клуб. А изчакай известно време, после говори. Аз мога да ти кажа какво ще стане. БСП ще дойдат на власт, банките ще фалират и левът ще се обезцени...Винаги така става. Влез в интернет и провери...Ако имаш левове те съветвам да ги обърнеш в евро или долари, а ако си голям русофил можеш да ги обърнеш в рубли....

Абе едва ли им е до смях....може да им секне келепира от утре.

Като гледам новия президент каква мастия е...все се чудя Курнелия го чука или онова недоразумение жена му.

Не разбирам защо е тая злоба. Не харесвам Плевнелиев , а за Радев все още нищо не може да се каже. Какъвто и да е новият, все пак ще е българският президент , ние си го избрахме. Абе, който и да беше, ние обичаме да си дърпаме чергата.

Поздравявам те за наивноста ти, че ние народа сме го избрали- ние само сме гласували, а той ни каза кой го е избрал- щял да стои рамо до рамо с тях. Метлите метат само докато са нови. И да не си помислиш, че съм за Плевню или бабаит Бойко, но този новият нищо няма направи за България.

Остави ги. Соросоидите пикаят газ ! Това е последната им песен. Вече няма кой да им плаща. Ще трябва да плюят без заплащане.

Добра новина! Фейсбук е блокирал акаунта на пропагандаторският канал Раша Тудей. Главната редакторка Маргарита Симонян плаче кръв и сополи. За сега не са известни причините за блокировката и докога ще е блокиран акаунта.

Последни напъни на дъртака сорос, преди да се гътне.

Не си ти когато си прос не спирай вземи позитанско кебапче

Айде, да е хаерлия! И дай Боже, в бъдеще, да не се срамуваме от Президента на България ...

Куклата на предаването Ку-Ку - вече и на "Дондуков". :))

...и добре че се отървахме от президента "парцалена кукла с навиваща се пружина"....

Добро начало господин Президент! Пожелавам Ви и успех при реализирането на основните насоки за развитие на страната и равно поставенност в ЕС и във външната ни политика! Чест Ви прави, че не сте догматик, а сте за баланс между ЕС и Истока в интерес на България! На добър час в трудният Ви път! И помнете, че ще Ви дебнат от първият миг, че нямате и 100 спокойни минути и ще извадят "красивите и умните" на софийските кръстовища при първа възможност! Бъдете такъв какъвто сте-твърд и не се поддавайте на всички натиски за компромиси! Това дето меки китки в управлението на страната ни го правеха до сега във вътрешен и външен план и в услуга на родни и чужди олигарси, наши и чужди нови батковци и татковци ни доведе до незавидното ни положение на аутсайдер в ЕС!

Весо Весо...пак си ял от неправилната лютеница.

От ОЛИНЕЗА на Нора Ананиева

Ти тъп ли си или на тъп се правиш- в предната статия днес ти заявиха ище колко поколения трябва да бъдат олупани до шушка. ТЕ СА ПОСОЧИЛИ ВРЕМЕТО НА ЖИВОТ НА ПОКОЛЕНИЕТО НА КОЕТО НЕ МОГАТ ДА ПРОМИЯТ МОЗЪКА.Точка по въпроса и надеждите.

Честито на всички българи, ще ни управлява Генерал Деси, ужасна жена, а политкомисарката Илиана беше се барнала като главно пиколо на хотел, защо не се погледне в огледалото на какво прилича, няма ли кой да се грижи за визията и в главата е като разплетена кошница. Боже пази България !

По-добре е, отколкото да ни управлява партиен секретар от БКП или областен секретар на комсомола.

Той Чехлю понеже беше един моден манекен...мани, мани! Като селско врабче на опушен комин!

Да питам адептите на Радев, какво очаквате от него? Какво искате да направи?

да осигури работни места на соросоидите на околовръстното

Ми, нещо постна ми се вижда протестърската изява днес. Няма "многохилядна протестна демонстрация" срещу Радев, няма разгърдени до кръста "девици" (в някое от ушите), които да водят протестиращите, даже Найо Тицин си е в Париж... Само няколко трола лениво плюят по форумите. Слабата активност е разбираема - студено, сняг, парите малко. Сигурно са им свалили парите и не е като в САЩ, където набират официално протестъри за инагурацията на Тръмп - 50 долара на час и отделно 2 500 за 6 участия... Няма равноправие, ей! Даже и при протестърите. Сорос се покоза много стиснат.

Как да е стиснат Сорос бе? Вчера се върнах от Малдивите - бях там за негова сметка цял месец. А на вас Путьо осигурява ли ви безплатни почивки в Чукотка?

Мноооого то е фалшива опорната точка. Отрекоха я отвсякъде.

Ми не, не са отрекли истинността на memо-то за закуската. In a document titled, Breakfast with US Ambassador Geoffrey Pyatt, George Soros, (aka GS), discusses Ukraines future with: Geoffrey Pyatt (US Ambassador to Ukraine); David Meale (Economic Counsellor to the Ambassador); Lenny Benardo (OSF); Yevhen Bystrytsky (Executive Director, IRF); Oleksandr Sushko (Board Chair, IRF); Ivan Krastev (Chariman, Centre for Liberal Studies); Sabine Freizer (OSF); Deff Barton (Director, USAID, Ukraine) The meeting took place on March 31, 2014...

Постоянно тук пишете за някакви протестъри, които уж били на хранилка при Сорос. Може ли някой да ми обясни, кои са тия "протестъри"? Тези ли са, които излязоха против Дебилян Пейевски, ДПС и БСП, или пък тези, които бяха с Ванко-1 пред НДК и защитаваха Орешарски, Пеевски и Местан? Любопитен съм и чакам професионално обяснение!

Ми, доста имена има. Като начало, можете да си прочетете списъка на ръководството и основните учредители на новата партия "Да(й) България" на Христо Иванов, друг (щото не е само Иван Кръстев от това котило) от наследниците на червената номенклатура...

Първата дама е най-доволна.Партията майка му стъпи на врата и го принуди да се ожени.Сега запада ще занемее просто вечеря за тъпаци.Моля,няма нужда да ходите до сатиричния.

Първата дама е най-доволна.Партията майка му стъпи на врата и го принуди да се ожени.Сега запада ще занемее просто вечеря за тъпаци.Моля,няма нужда да ходите до сатиричния.

Много омекнал Гадев, нещо.

какво ще се случи, след като Радев и Йотова няма да изпълнят и 10% от очакванията към тях. Поради причина - ограничени пълномощия.

ли не му изля вода,за да му върви по вода ?

отде накъде

ДРЪН-ДРЪН. КОМПЛЕКСАРИ СТЕ ВСИЧКИ,КОИТО ПЛЮЕТЕ, А НИЩО НЕ СТЕ ПОСТИГНАЛИ. АЗ И МОИТЕ КОЛЕГИ НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМЕ РАДЕВ, СТИСКАМЕ МУ ПАЛЦИ И ВЯРВАМЕ В НЕГОВАТА ЧЕСТ

На твоите колеги им плаща Путин за да го подкрепяте. Това работите.

Аз и моите колеги, клошари, подкрепяме Р.Радев.

БЯГАЛИ БЪЛГАРИТЕ, АМИ КАЖИ НА НИНОВА ДА СИ НАПРАВИ ОЩЕ ДВЕ-ТРИ ДЕЦА И ДА ГИ ОСТАВИ В БЪЛГАРИЯ А НЕ ДА ГИ ПРАЩА В САЩ.

И тя като много българи на които децата им са в чужбина ще свършат в старчески домове пък макар и лъскави

Робството на Плевнелиев.

Добре че не гръмна крайцера Аврора от езерото Ариана че не знам колко години ще ни е разрухата Виж в Русия един изстрел и 100 години

Хора! Преживях ужасно утро. Събуждам се пускам ТВ и гледам един пенсионер срича нещо ... а то щял да ни е президент. Все повече си мисля, че идва времето на Джорджано в политиката.

Ееей, браво ! Ти се събуди след 27г., и не знаеш , че толкова години в България , УТРОТО Е БИЛО СЪЩОТО . Сигурно не знаеш , че БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ,.....А?

А не знам, че е така...нали комунисти са управлявали около 60 години през последните 80

Над 700 000 души ще наблюдават пряко клетвата на Радев и Маша в братска Чукотка Президента Путин отпусна по 1л Бояршник

Само клишета. ДЪРА - БЪРА И НАКРАЯ НИЩО. УМЕЯТ КОМУНЯГИТЕ ДА БЪРБОРЯТ И НИЩО ДА НЕ КАЗВАТ. ТЪЙ АМА ТЪЙ....

Да сороси! Сега от яд квичете! Без грантове от сащ - ку..... дървото ще ядете! (защото това първото го дъвчете от години!)

А мушмуроците от Атака стояха, този път, прави на европейския химн. Защо ли???

И Деса Простакеса там, а?

Пак повтарям на разпенилите се, в очакване на фантастичен за тях (на фона на жалките 30 цента) хонорар от 30 евро. Лъжат ви, няма да ви ги платят. С АзБ и ОО е свършено, Тръмп го заяви категорично и шефовете им ще гледат да скатаят паричките за себе си. :))))

От фелтфебел президент не става.

...фелТ :))))))) О, малоумни и неграмотни...

Сороспиите ще се скъсат от яд и злоба. Това е добре за българския народ.

Вие сте руския народ...май се обърка.

Товарищ...

Соросоидите, лъжете! Коментаторите по телевизиите започнаха с друго - силна и премерен реч, която не се различава от казаното в предизборната кампания, както беше при предишния.

Всъщност, става дума само за един соросоид, цапащ форума.

Гледах го...от тоя президент лъха толкова простотия, че си отхапах едната ръка. Ако тоя е бил шеф на ВВС сега осъзнавам под каква опастност е била страната. Добре че се махна...тук ще е по-безопасен.

Много си опасТен :)))))

Дано този човек знае какво значи да се закълнеш в нещо. До сега не видях нито един, който да знае каква отговорност се поема при такъв акт. В България всичко, което не води след себе си парично наказание не се приема сериозно.

От клетвата това: "във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа" Не го спазваше Плевнелиев, а и доста депутати в парламента. Бойко не знам от какво се възмущава, но доста народ се възмущава от Плевнелиев.

президента има предимно представителна функция. плевенлиев ни представяше добре в европа и в америка където са 95% от пазарите ни за износ, и не ни представяше добре пред русия, където пазари за износ е около 2%. радев точно обратното ще ни представя добре пред русия, и зле пред европа и америка.

Ако тръгне да назначава Маргарите Попова на пост в служебното правителство това е ясен знак, че ДПС и Пеевски дърпат отново конците в Партията майка. Точно както при Станишев. Ще изчакаме и ще видим!!

Успех на Президента и Бог да пази България!

По-скоро бих казал успех за България и Бог да пази акъла на президента!

Ушатият с гумената глава, се оказа и с дървен език.

Сложи някоя твоя снимка, да се позабавляваме малко, мутант