Калфин: Президентът трябва да се бори с демографската криза

Във вътрешната политика има няколко важни приоритета, по които държавният глава трябва неуморно да работи.

Обратно в новината

Коментари - Калфин: Президентът трябва да се бори с демографската криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди много години публично изказах мнението, че в България не е налице един проблем, а два проблема - демографска криза у една част от населението, и демографски бум у друга. И това продължава още от петдесетте години на 20-ти век. Макар че се базираше на факти, тогава твърдението ми беше прието като расистко. Колко време трябва да мине, за да разберат политиците, че няма демографска криза сред ромската общност?

Sm3hurk0

Тоя да не иска да бъде Чингиз Хан ?! Или да го поканя в леглото до жена ми ?

Калфин: Президентът трябва да се бори с демографската криза Как ще се бори, като направи повече деца може би.

Резултатите от борбата с демографската криза са налице. Вижте по коко ги раждат ромските братя.

Какво лицемерие само.... Вдигна пенсионата възрастна работещите и вместо в пенсия тези които имат стаж ще седят с памперси и ще заемат работни места където младите да работят и да имат пари за отглеждане на деца....

И още по-лошо, Щерев. Законът за определяне на пенсия действа със задна дата. Ако човек е бил командирован през 90 те години някъде зад граница и е бил осигуряван в Бг по 40% от минималната заплата сега не може да получи пенсия.

баба ми се трогна, че Калфин мисли за внуците; чакай да и звънна

Едно от решенията на демографската криза е, да няма възможността за емиграция. Това включва излизане от ЕС. Другото важно е за самото качество на материала, както би казал Бойко. ;) Бих въвел забрана на деца на лица нямащи средно образование. При провинение затвор с бачкане и принудителна кастрация.

ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ КАЛФИН И ДЕЦА ЩЕ НИ НАПРАВИ,САМО И САМО ДА ГО ИЗБЕРЕМ?!

"БАЙ ХУ*". И ето защо, ще ни докарат още примати. А пък Калфин е късопаметен и отново ще го "отсФирят", както преди 5 години..

Приказки! Туй с демографкста криза го има от 89г. Никой нищо не направи. Говорят за истинските проблеми само когато искат да ни излъжат. След това си правят каквото си искат, а то е да продават държавата и да крадат! Пиночет, стадион, промяна!

valentor

Законова справедливост !!! Всичко друго е последица !

Когато децата на комунистите се върнат от САЩ и Европа тогава да се бори с демографията!

Тоя хептен изперка и с грипната епидемия сега трябва да се бори! Функциите на президента са по-скоро в ресора на сигурността и гарантиране на Конституцията.

ся кво, ще оножда ли президентът райта?