Ген. Радев: Няма приемственост, трябва да надграждаме

Не трябва всяко правителство да започва от нулата, а да се стреми да надгражда, посочи кандидатът за президент ген. Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев: Няма приемственост, трябва да надграждаме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да надграждаш нещо, което го няма. Тези, които си отиват, обират всичко до шушка...

а бе я,си избираите волен сидеров за президент,че да мирясаме и да ни оправи да станем богати и честити!

е добре ,де сега този бивш елитен лиотчик,възпитаник във непобедимостта и превъжжодстото на съветското оръжие,сега ще подкара ли вражеските нам краварски американски ф-16?

Кой би гласувал за руската лимонка Радев само седмици след като руснаците ни откраднаха един милиард за реактори, които не са произвели ?!

Престъпно котило от разбойници и политически кариеристи..Не се поддавайте на локуми и нагли лъжи, осъзнайте, че цялата им "кампания" е дъжд от плюнки и зле подържани нервни изблици. Напъват се да "изглеждат уверени в победата" на льотчика, но само с приказки не става - хората помнят и Станишев, и Доган, и Орешарски, и Пеевски, и какво ли още не...

НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ ОТГОВОР ТРЯБВА ДА ТИ ДАДЕ БОЙКО БОРИСОВ, ЗАЩОТО ТОЙ УПРАВЛЯВА 10 ГОДИНИ!!! 222 - място по раждаемост в света - демографска катастрофа 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия! последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 136 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света 1во за най-мръсна Столица в Европа Търсят се отговори на следните въпроси: 1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5. Има ли 3та национална катастрофа? 6. Защо на никой не му пука за тази статистика?

не се тревожи бабо гицке!нашите хора,техните семеиства,деца и внуци ,на държавна и местна власт са си добре,луксозни имоти,солидни банкови сметки,навсякъде имаме наши хора,и наш бизнес!така,че да му мислят пrостите и бедни германци,англичани. виж колко бързо направихме пари,а те притяхната демокрация си остана ха бедняци в срванение със нашите правилни хора!

разжалваният генерал без пагони само си служи с тъпи шапкарски клишета. явно за толкова му стига ъкъла. интересно за какво надграждане говори - за надграждане на банковата си сметка, или за надграждане на банковите сметки на комунистите от бсп?

Уважаеми ген. Радев защо сме на?: 222 - място по раждаемост в света - демографска катастрофа 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия! последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 136 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света 1во за най-мръсна Столица в Европа Търсят се отговори на следните въпроси: 1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5. Има ли 3та национална катастрофа? 6. Защо на никой не му пука за тази статистика?

Основната дейност на този конгрес е приемане е приемане програма за унищожение НА БЪЛГАРИТЕ. Програма за унищожение на България 1988 г. Прочетете тази програма, 26 години след създаването ѝ . Замислете се и я покажете на всички дето си мислят, че БЪЛГАРИЯ Е УБИТА ... случайно! Програма за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес 1988 г. I. Удържане на властта: 1. Заграбване на средствата за масова информация. 2. Всички, които участват пряко във властта трябва да имат местни имена и външност. 3. Директорът може да бъде гой, но поне един от неговите заместници трябва да бъде от нашите. 4. Да не се допускат до властта трудещите се. 5. Да се поддържа репресивен апарат за пълен контрол. 6. Масон, който е оставил следи при провеждане на акция или използване на специални средства, завършва живота си със самоубийство или го ликвидират. 7. Да бъдат създадени и поддържани структури за чистка в оществото; обезглавяването на гоите да се провежда по план, независимо от степента на активност. II. Идеология: 1. Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма. 2. За репресиране на гоите (неевреите) може да се използва митът за антисемитизма. 3. Да се разоръжи езичеството и да се внедрява религия, промиваща мозъците, на робски принципи. Поробването и асимилацията на българите трябва да продължава с нарастващи темпове. 4. Да се действа само от името на народа и за народа, само с добри намерения - може да се говори всичко. 5. Да не се допуска разпространение на антиеврейски лозунги сред обществото. 6. Да не се допуска разпространение на листовки, обръщения, вьзвания и заявления на гоите, нито призиви за справедливост и възмездие. III. Денационализация:

каква национална катастрофа бе? я виж колко автомобили вечe се движат по улиците,българинът не кара велосипед като простите германци и холандци,всяко дете със наи модерен телефон,всяка баба със джип и таблет,заведенията и магазините пращят от купуващи хора,къде това го има във германия ,италия,франция,всяко училищата заобиколени със барове и заведения,почиваме масово във гърция и чужбина,слепи ли сте?

Добре е да няма приемственост на правителства като на другаря Станишев ! Каква приемственост да има на заменките бе др.Радев????? Ми то не остана земя край морето!! Или ако има приемственост на Орешарски трябва вече да има крепостни стени край парламента и за шеф на ДАНС да назначат Митьо Очите!

БСП направи от България Авгиеви обори! Генерала иска да стане шеф на обора, ама не да чисти, а да маже и замазва от името на БСП!

Генерала счупи поредния тъпомер! Нямало приемственост!!!!!!!!! Мухахахахаха! БСП ошушкаха България до дупка, значи ли, че той подтиква и ГЕРБ да крадат като за последно! България никога не е имала по-тъп кандидат-президент!

Не се ли учеше по марксизъм-ленинизъм,бе?

...наДстройка ,имах предвид...

кандидати за държавни постове! Как бе, драга резерво, смяташ да надграждаш, като като оспорваш основни принципи във външната ни политика? И се бъркаш в работата на правителствата? Чел ли си изобщо Конституцията? Как можеше да се надгражда направеното от правителството на Виденов? А на това на Орешарски - корупционните схеми ли ще надграждаш? Почти същото и за сегашното... Или на Беровото, утвърдило мафиотските групировки у нас? Какво пък да кажем за кандидат- вицепрезидентката му? Жална ни майка България! Истинските нацисти и фашисти у нас наричаме "патриоти", кремълските слуги и подлоги - също, а другите били "продажници"!? Хората си честват 1956 (Унгария), 1968 (Чехословакия), 1970 и 1981 (Полша), а ние си се кланяме на престъпниците от Кремъл. Фалшифицирайки собствената си история в интерес на имперски им амбиции...

хем има приемственост в краденето, хем го надграждате!

Господин Радев, върху лайна няма как да се надгражда. Авгиевите обори трябва да се почистят. Няма го Херкулес, само клакьори и помияри са във властта

А Бойко кво прави, не е Хуркулес, ама да изчистиш насраните за 65 години БСП-парски говна, каквито ще защитава генесрала и век няма да стигне!

Хайде де, а досегашните какви президентИни са били? Преписвач на чужди произведения, фалирал бракоразводен адвокат, "учен" по история на БКП и надъхано въздухарче комсомолче? И физиономиите им едни такива, не тракторски. А като на нужник.

Не може един шофьор на самолет който се интересува само от манджата в столовата да става президент.Първо той има физиономия на тракторист и второ е подставено лице на русия.Той участва в разграбването на авиозавод АВИОНАМС и саботира модернизацията на авиацията. Той не е българин а марионетка на Москвал

Хайде де, а досегашните какви президентИни са били? Преписвач на чужди произведения, фалирал бракоразводен адвокат и "учен" по история на БКП?

ИМА ДВАМА ПАТРИОТИ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ И ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ ДРУГИТЕ СЕ ПРОДАДОХА НА ФАШИСТИТЕ ГЕРБ И МЕСТАН

фАКТ ЧЕ Е РУБЛАДЖИЯ.

ей дира и днес не минахте без статия за негово величество пенсионера Радев ....

Партията-майка ме изумява как винаги успява да намери най-големите некадърници и да ги издига за (кандидат-)ръководители. Но още по-изумително е как техните симпатизанти им вярват колкото и да са страдали от предишни грешки.

...цепеницата радев притежава големия талант, да доскучава още на втората дума..... типично за шапкар.... защо да не дебатираш, не обиждаш ли останалите избиратели.... или викаш, по-добре, да не се излагам пред всички.... само пред някои.....

Тоя дали знае, че правителството е нещо различно от президентската институция? Или той го знае, но тъпия му електорат не...

15 милиона българи в Русия не им позволяват да се определят като българи! Питайте шефа на ( Путин) Радев защо е така?

С потенциала на хората от БАН това може да бъде направено. Те вече са изготвили такъв документ, но трябва да бъде подложен на по-широк дебат, оценен и доразвит, коментира Радев Абе другарю Радев, какъв потенциал при тези "Синодални старчета" с начин на мислене от времето на каменният комунизъм. Тази структура трябва да се закрие и да се видят какви са световните образци в развитието на науката.

Защо ще дебатираш само с ГЕРБ?Като президент би трябвало да си диалогичен с всички,или ще бъдеш какъвто беше до сега.Деполитизиран уж,а всъщност,не.Независим,уж,а всъщност марионетка на БСП.Кой си те разбрахме.Какъв си те оценихме.Сбъркан човек,както и партията,която те издигна.Те,горките не знаят комунисти ли са,социалисти ли са.Най вече крадливи,корумпирани,алчни капиталисти.

Това ТРЯБВА,ТРЯБВА,ТРЯБВА,какво означава?Да трябва и ние го виждаме и знаем.Отговорът ни е ДА НАИСТИНА Е ТРЯБВАЛО.Защо не сте го направили?Сега ли се събуждате,след 26 години.Това са години отнети от нашият живот,за което не бихме ви простили.

Покажете ги най-накрая тези планове,обещания дадохте във всички сфери!Ние сме грамотни хора и ще преценим,дали това са поредните ви кухи обещания или наистина започвате да работите.До сега само лъгахте,крадохте,унищожавахте,за което народът ви наказа с многото загуби.

където отиде,било то град,село или паланка,все спасява.Да спасим читалищата,да спасим напоителните системи,да спасим бедните,сега да спасим българското село.Колко време,десетки години ви чакахме да ни "спасявате" като народ и държава,а спасявахте само себе си при всякакви ситуации.Хайде в небитието.Време е вече.

ПРЕДИ ГОДИНИ, КОГАТО БОГОМИЛ БОНЕВ БЕШЕ МИНИСТЪР, ИЛИАНА ДОЙДЕ ЗАЕДНО С НЕГО ,НОНА, И КОМПАНИЯ В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ (не го цитирам, за да не му правя антиреклама) И АКО ЗНАЕТЕ ТАЗИ МОНТАФОНКА КАКВО ИЗЯДЕ И ИЗПИ НА ГЮВЕЧ, БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗЕЯТА (малък епизод от живота на кандидатката) !!

....как е загрижена тази госпожа. Ми че какво ти пречи да работиш в тази посока докато си още евро-парламента. Значи идеята е следната - дай да хвърлим едни обещания и привлечем българското село да гласува за нас. Ако мислиш че някой ти вярва...

План в действие има още от 1991 до сега и той е G-3 с автор цър ЖеФилософ. Благодарение на него много граждани със селска регистрация напълниха София и допринесоха за нейното многообразие и културно обогатяване. В знак на признателност трябва да носят цветя на паметника на Падналите в борбата за софийско жителство намиращ се на Черния кос-Владая. Да помолят Вежди да го издялка с образа на цър Желю жа. Желев за увековечаване. За да не се правят повече разходи в тежката икономическа и международна обстановка всички села могат с един подпис да получат статут на градове и проблемът изчезва. Това ще е в чест на 105 -годишнината от рождението на Столетницата. Тая драга другарка не беше ли в ДМС списъка на Шорош?

1.ИЛИЯНА ЙОТОВА СЕ ЗАСЕЛВА НА СЕЛО И ЗАПОЧВА ДА ГЛЕДА КРАВИ И ПИЛЦИ!!! 2.РАДЕВ Я ПОСЛЕДВА,КАТО СЕ ЗАЕМА СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКАТА АВИАЦИЯ. 3.ПРИВИКВАТ ЦЯЛАТА ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА И ОСНОВАВАТ ТКЗС !!! 4.ПОСЛЕДВАТ ГИ И ОСТАНАЛИТЕ,КОИТО НАЧЕЛО С ДПС ЗАПОЧВАТ ДА ОТГЛЕЖДАТ ТЮТЮН. 5.ГЕРБ ОТГОВАРЯТ ЗА ПЛАСМЕНТА И ПРОДАЖБИТЕ, А СЪЩО И ЗА ИНТЕГРАЦИЯТА НА ЗАСЕЛЕНИТЕ ПРЕДИ ТОВА "БЕЖАНЦИ"!!!

Вие Имате ПЛАН Ран-ът.План за разорение на България приет 1990 год. ,съгласно който"Бъгария трябва да приеме всеобхватна програма за приватизация на своите повече от 2200предприятия,на земеделските стопанства и на хилядите малки обекти от сферата на търговията и услугите"Това е извадката от секретната част на програмата!!!! Такава 100%приватизация не е осъществявана в нито една държава на планетата.Лукановци,Младеновци,Лиловци още в първите месеци на промяната са поели пътя към т.н."демократичен капитализъм" Вместо да говориш откровени лъжи,прочети на хората какво сте приели и как докарахте страната до пропастта!!!!!

Имбециле, поне от обща култура да знаеш - Нарича се Ран - Ът (Ът е име на човек - един от двамата който съставят анализа през 90-сетте). От днешна гледна точка обаче определено тогава допуснахме грешка - трябваше да ви пуснем кръвчица. Ако това беше станало сега нямаше да се занимаваме с вас.

От обща култура влез и прочети за план Ран-Ът.Двамата дадоха интервю по една от телевизиите и казаха,че са поканени да разработят този план от комунистическото правителство на Луканов и са готови да отговорят на същите,защо планът е изкривен.Защото кражбите са били на първо място.Готови са на дебат със същите,но стиска ли им да опровергаят,че преди всичко са крали.Четете,има материали.

Тая скубла нима не знае,че мизерното ни съществуване е сътворено от БКП/БСП, и продължава да лъже и обещава без капка срам!От такива демагози сме последни и продъжаваме да затъваме!С мушенници от БСП не ни чака нищо добро!

.... да питам, тези сладникави статии, пълни с простотиите на БеСеПе и радев, дето ги праскате всеки ден, готови от посрано ли ви ги пращат, да ги препечатате, или някой кореспондент ваш посещава сбирките им.....? трябва да е първото....

Съгласно план Ран-ът са предопределени още 1990 г.всички досегашни процеси в икономическият и обществен живот в България.Посоката на промените-зад лицемерните мантри като"демократичен модерен"преход,в който повярваха милиони хора,се прикри всъщност една от най-голямите измами в нашата история. Програма с етапи и срокове. Крие се до сега,че приватизацията не е икономически акт,а политическо условие,че зад наречените структурни реформи в икономиката се е целяло началото на една невиждана криминална революция,в която частни лица ще заграбят държавни средства и предприятия и че това от своя страна ще предопредели кому в бъдеще ще принадлежи икономическата власт. Другарко Йотова,още тогава вашата партия предопредели обезлюдяването на българските села,които вие ще "възродите".КАК СЛЕД 26 ГОДИНИ СМЯТАТЕ ДА ВЪРНЕТЕ НА КАРТАТА ЗАЛИЧЕНИТЕ СЕЛА,А ОСТАНАЛИТЕ С ПО 20-30 ДУШИ ДА ВЪЗРОДИТЕ???

А американците дали са кацнали на луната? Разкрий ни още истини за живота, вселената и всичко останало. Пък после аз ще ти разкрия защо ти живееш като скот а ние не.

Ако можеш да четеш,прочети за този план,има достатъчно материал.Това ,за което ме съветваш,не ме интересува.Интересувам се единствено от моята страна,което за теб явно не е преоритет.

Сега с СЕТА иTTIP българските села ще цъфнат и ще вържат. Ще изчезне и последният български домат, а бобът и така струва колкото месото с хормони. Дерзайте, другарко Йотова, но и не забравяйте да отговаряте на избирателите си за договорите.

До кога ще ни занимавате с яловата българска продукция? Не проумяхте ли, че хората търсят качество и купуват ХУБАВОТО независимо от цената. Обаче българската продукция (качествената) е изключително малко - мсовото е боклук който разни селски тарикати се опитват да пробутват на "тъпите гражданйе".

Защо ги храним тия парцали и аз нямам обяснение,ако не беше трагикокомично щях да се изненадам но сега всичко е ясно,приказки приказки,приказки

Това го говорите от 20 години бе хора и само това ,нито имате идеи,нито решения,нито работите по въпроса,ами то и хора вече няма по селата какъв план какви пет лева,аме смешни сте престанете да си мечтаете и започнете най насетне да работи те.Направо ми идва да си взема главата и аз да се махна,все си викам тези ще започнат да работят но никой от вас не се стряска ,кога ще стане съвсем като започнем да се броим на пръсти ли.

Електоратът им е основно в провинцията - та по избори е нормално да обясняват как ще процъфти, стига те да спечелят де.

А вие-комунистите какво направихте когато бяхте на власт и докарахте държавата до две национални катастрофи.

Най-оичам самозабравили се пишман политици, които се разхождаст с чанти Прада и демонстрират богатство, живеят в чужбина или поне децата им са отдавна в чужбина, да говорят за как ще спасяват българското село, ще намаляват бедността и ще борят демографската криза.

Точно така! Права сте! То бива лицемерие, евтин популизъм и каквото още се сетиш, ама това на нищо не прилича!

ТРЯБВАТ КАЛАШНИЦИ .... ... И КЪДЕТО ВИДИШ МУТРА - ГО ЗАСТРЕЛВАШ ВЪВ КОЛАТА МУ :))) ...

Йотова и Цецка се надпреварват коя ще каже повече клишета.

Олеле колко е "умна" тази. Направо откри Америка.

аЛО, СПАСИТЕЛКАТА ТОЛКОВА ГОДИНИ СИ ВЪВ ВЛАСТТА /ПАРЛАМЕНТА/КАКВО НАПРАВИ, ЧЕ СЕГА СЕ СЕТИ ДА НИ СПАСЯВАШ. МНОГО ЛОШО ГЛЕДАШ ТЕЖКО НИ И ГОРКО

Тези,които съсипаха българското село сега реват,че щели да го оправят и така лъжат простолюдието за пореден път!!!

Как ,как да ви вярва човек?Кажи с колко лева на месец живееш ти ?Кажи де.Ако това кажеш ,без да излъжеш ще е добре за начало.Ние сами ще си направим сметката.

да, първа точка от плана: всички, управлщвали България от 89 година-насам НА ВЪЖЕТО!

Според Ричард Ран и Роналд Ът, причината се крие в ОТРОВНАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА (Zyklon B). Според мене, този който ѝ слага думите в устата, ги овъзмездява подобаващо.