Президентът Радев отива на посещение в Гърция

На 23 и 24 юни президентът Румен Радев ще бъде на държавно посещение в Република Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев отива на посещение в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудно,Боцо сам ли си плаща масрафа за ежеседмичните си разходки,или неговите гениални идеи по белия свят трябва да бъдат щедро заплатени от бедния български данъкоплатец? Затова ли декларира скромните си спестявания от 20 000 лв,щото с останалите си плаща екскурзиите из Европата?

Ура!! пак ще има повод простотията да си излива злобата и да пише гнусотии за човека, който ги представя пред света и на когото не могат да стъпят и на малкото пръстче. Колкото до първата дама- е па, хубава е, можем да се гордеем с нейния фасон, не е като Цецка Цачева, нито като Румяна Желева, нито като невидимата Юлияна Плевнелиева. Хйде злобари, давайте, сега ви се е паднало, пък Президентът ще си свърши работата, а вие ще останете да си злобеете. Но не забравяйте, че той няма да си го премести заради вас от дясно на ляво, но вие ще си гинете в злобата. Няма такава държава!!!!!!

сам да си плаща това посещение и без това яде наготово 10 000лв всеки месец от данъците на хота с 40 години трудов стаж и 300лв пенсии

Първата дама е до Вас,за разлика от предишната,която се срамуваше да застане до недоразумението. Никой не и видя очите......Желая Ви успех! Няма нищо лошо да отидете и на плаж ,ако имате възможност.

че ще си хортуват за газта в "светлината" на новите руски планове за инвазия в ЕС.

С най-светли пожелания за успешна и ползотворна среща на Президента Радев в Гърция!

На времето овиквахте Варадерас сега мълчите като посрани

По време на плажуването с ген.Деси да предаде на Ципрас секретните доклади и заповеди от ТАВАРИШ ПУТИН и ХУБАВО ПРЕКАРВАНЕ НА ПЛАЖА . ВАША ЛЮБЯЩА КУРИ

Няма лошо. Плевнелиев дали ще го покани в къщата си до Уранополи?

Няма да е с тебе, я. Ти си дежурна по форум, абе и тук никой не те иска, ама нали си нахална.

Ей , много далече чак в Гърция ! Май вече него канят по далече ?

И аз чакам с нетърпение словоизлиянията и снимките на президеншата!

Приятно изкарване.. Дано времето е хубаво и става за плаж.. С нетърпение ще чакаме " постове" във Фейсбук от госпожа президеншата..

Желая Ви успех!

И аз! От все сърце! Дано е хубаво времето на плажа!

И да не настъпите някой морски таралеж! НСО нека предварително огледа дъното.