Бюджетът на президента увеличен с 1 млн., защото бил орязан

Президентът Росен Плевнелиев обясни, че служебният кабинет е увеличил бюджета му с 1 млн. лева, защото за последната година той е бил намален дори повече.

Обратно в новината

Коментари - Бюджетът на президента увеличен с 1 млн., защото бил орязан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само така!!! Даже 1 млн са малко- два му дайте!!! Човекът е беден и пари са му нужни!!! Колко увеличихте пенсиите бе презервативи ползвани? С колко увеличихте заплати на най-ниско платените? КОЛКО ВИ Е НУЖНО ЗА ДА СЕ НАЯДЕТЕ ОТ ГЪРБА НА НАРОДА БЕ ГАДОВЕ МРЪСНИ??/говоря за всички, управлявали ни от 1989 г. досега, може би с изключение на Жан всички без изключение са едни ненаситни търтеи!!!/

"ТИ НА МЕНЕ, АЗ НА ТЕБЕ" - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН - ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ Е ИЗМИСЛИЛ ПОГОВОРКИ ЗА ВСИЧКО ....

До карая на 2014 са ок. 100 дена, т.е. това са по ок. 10 000 лв на ден допълнително, при положение, че почти целия секретарят на това никому ненужно човече е на министерски постове и заплати. Та за какво са тия допълнителни пари, освен, че отделянето им е напълно незаконно. ЗА КАКВО?

Не "ЗА какво", а "ОТ какво" е въпросът. "От благодарност" е отговорът му.

На закононарушителя и потъпкателя на Конституцията на РБ, Плевнелиев и протежето му бЛизнашки.

дават допълнителни пари на национални предатели и българомразци? А, забравих, че тези, дето му ги дават са като него, назначени от него.

Пир по време на чума. Кое им е различното на тези от другите?

Откажи се, извини се за досегашния резил, който докара на България и си иди.

ще бъде денят, в който се освободим от този мазен, лаком и безполезен комсомолец.

Този псевдопрезидент смешник,който бе избран с голяма изборна измама няколко пъти заяви,че е президент на герб.Щом е така нека герб си го издържат,а не българският народ да му дава пари,които точно в този момент са много нужни на бедстващите райони

Като работодател на този безделник, отказвам да му се дават каквито и да било допълнителни средства и това му е много.

Това е работа на НС и на никой друг. Останалото е грабеж и беззаконие.

За да може да продължи да плюе България от разстояние, че тук не му стиска.

Айде бегайте да гласувате, за да може да легитимирате трошенето на пари за охрани, коли, медийни изяви, секретарки, командировки по чужбина и т.н. на политическия елит, докато същия имитира работа и загриженост за съдбините на Б-я.

При този недоимък за целия народ, за недостигащи пари за основни направления, да се корегира бюджета на президента с 1 милион лева е престъпление. Служебното правителство много добре се отплаща на президента, 200000 лв още за заплати, а за хората които останаха без дом или с ипропастен дом, г-н президент. Досега си мислех , че се прекалява с критиките към Вас, сега се убедих, че Вие сте напълно безчуствен и безотговорен човек, Вие и тези около Вас и с Вас. Нека Бог види неправдите Ви и Ви потърси възмездие!

Малко му е, дайте му още, да си развява байрака нагоре надолу! Вчера, като видях снимката му заедно с Обама и румънският президент, изпаднах в пълен потрес, Чехльо така верноподанически и угоднически гледаше американеца, че е е оставил далеко зад себе си Тодор Живков и целувките му с Брежнев! Срам ме е от това безгръбначно мекотело, избрано с невиждани измами и манипулации от престъпните гербаджии!!!

Apollony

Ще си мечтаем за президент като ВИКТОР ОРБАН. Дано повече БЪЛГАРИ са се осъзнали и въпреки купените гласове партията ГРОБ да си получи заслуженото изритване на изборите. Не знам от къде я черпят тази наглост и безочие????

Пладнешки грабеж.

Голяма работа върши хаха, голям бюджет иска и предлагам да му дадем и голяма и бърза оставка.

На педе..са дадоха пари . Това ако е президент боже пази тоя народ

ANISHAR

хахахах , как сте Българи ;) на мен вече ми е истерично , трагикомично и съм тралала :) изобщо не ме интересува тоя . измисления к_пут:) ама все си мисля че сега когато България е само дума и всичко е тотално фалирало - дайте поне да им ударим по един пердах на тия които се наядоха та белким ни поолекне !!! щото 25 год са много - почти един съзнателен живот !!!

Малко човече с голяма лъжица. Жалко че е президент!

Омекналите китки пари ше броят и то нашите, на запад ще ги харчат, парите на българите в "Европейски" хотели плюнко нищожна кви ги дириш там бе, комплекси ли ще поизбиеш...... безполезен чичка :)

Каквото и да драскат герберските тролчета зимата ще има секири а не протести ако смятат да я карат през просото както преди ... търпението приключи .

малък сладък лъжльо се прави на голям и важен президент на бедна България....

Прост народ. Как искате да ви защитава някой, след като вие не уважавате никой, дори и президента си. Селяндурска работа. Какво е 1 милион за президента бре математици! Комундетата само от ремонта на Зимния дворец искаха да хапнат едни десетки милиони. Прост, много прост народ сме!

Здравейте войници!!!!

Сега ще може да ходи всяка седмица при Ердоган :)

Колкото и да им е тежко на някои българи след природните бедствия, то е нищо в сравнение със страданията за бюджета на многострадалния ни президент! Ама той направо си е за окайване горкичкият! Досега нито един преди него, добър или лош не си беше позволявал толкова пошла постъпка!

не си е позволявал, защото Гоце обикаляше цял свят постоянно със служебния самолет, цървуланчо. то малко трябва да поназнайваш, а после да пускаш помия троле миризлив

Евалла, селски мучачоси! Добре го косите президента! Утре в 8.00 за заплати и с подмити дупета, че Доган ще ви плати в натура.

милион за чехли

За плвене на бостана.

че се късат...:P

ТОЗИ НА СНИМКАТА НИКОГА ПЕНСИЯ ДА НЕ ВИДИ! АМИН!

Толкова много критики към Президента ни.. ..от трима души!!! Ей, дудуци! забавни сте колкото пиян циганин

Сега ли ставаш в бг сега си лягаме

Брой минусите!

Разбрахме с колко е увеличен бюджета, защото го били намалили. Не разбрахме колко е общо? Един човек, пък бил и той президент и представител на държавата колко пари излиза на данъкоплатците???

Ако ти не си пишеш +, нема кой да ти даде... Айде духай таратора..........

Бъркаш понятията. Този не ни е никакъв президент, той е преЦЕдент.

ПРезидентчето назначи Шисташки (от шистов газ), Лизашки му даде милионче. Що е то?

Колко пъти ще го пишеш това, преди да ти платят..? Ей, ако някой плаща на този тъпак - това вече го е писал!

Нещо си нервен, а?! Айде ходи се гръмни.

Абе много го защитаваш това президентче. Бая плащат на тролчетата, а? Няма мнение без твоята кална лапа, ей ;)

Вече няма да глади сам униформите на гвардейците, ще ги дава на химическо чистене.

Кой казва, че правителството "Орешарски" не е направило нищо хубаво!?? Това да вземеш 1 млн. лева от една паразитна организация, каквато е "Президентството" и от един отровено ВРЕДЕН и ОПАСЕН за България индивид, какъвто е агент Чехльо Офшоров, е едно ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРО решение!!!

Дудука ако стане президент и ще размислиш, нали?

шефче

Ако материала /по Бойко Борисов/ някога избере Дудучето за Президент, аз на утре ден ще се обрежа и ще призова Турция да ни превзема, защото такъв народ не заслужава да има държава, свобода и независимост!!!

Роско, ама ти ли си най-ощетен с бюджета, бe ?! Не помниш ли, че те избрахме за ПРезидентче малко с измама? Как онези юначаги, депутати от ГЕРБ как "помагаха" с чувалите на "бременни жени." Това велико милосърдие бе излъчено по всички телевизии за да бъдем съпричастни към великото им дело...?!

ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ:Страната ни е станала съучастник в едно кърваво престъпление срещу човечеството. В началото на септември 1944 г., когато става ясен изходът от войната, идва на власт ново правителство, създадено от тогавашната парламентарна опозиция. Само че назначено от регентите на царя, които са сред виновниците за присъединяването на България към Третия райх. Затова СССР ни обявява война. Но каква е тази война, в която не прозвучава и един изстрел? Българският народ не иска и не може да се изправи срещу своя славянски брат.Ако излезем от формалната терминология, ще разберем, че става дума за освобождение. Освобождение от монархо-фашизма, от терора. А Девети септември е народно антифашистко въстание. Огромната част от българския народ посреща руските войници като освободители. Каква е тази война, в която българското население излиза по улиците и посреща руските войници с хляб и сол, с цветя? Преди това полиция, жандармерия и редовна войска правят всичко, за да смажат антифашистката съпротива. Избити са десетки хиляди комунисти, земеделци, безпартийни. Партизани и ятаци. Интелигентни млади хора, които можеха да уредят живота си по друг начин.Бедни хора, които нямаха какво да губят освен главата си. Достойни хора, които вярваха в чисти идеали.Е ЗАТОВА СА ИЗЛЕЗНАЛИ ШУМКАРИТЕ ..БЕДНОТИЯТА КОЯТО Е ДОКАРАН НАРОДА...........

Роско, я ся кажи що сезира Конституционния съд за 20-те процента на ВЕИ-тата?! За да е добре на олигархията и да плаща раята за по-скъп ток ли?

Венци Стефанов: Капело е господин, Мъри любеница ! Вижте им и държането, физиономиите. Единият е господин, другият - любеница. Директорът пък поля мъката от загубата на "Уембли" в казино. С тези - толкова! Те за какви се помислиха?

ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ БЕДСТВА ОТ НАВОДНЕНИЯ. ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ ЗА ХЛЯБ, ЗАВИВКИ, ЛЕКАРСТВА А ТОЗИ УШАТ ТЮЛЕН Е ПОБЕГНАЛ ЗА СРЕЩИ НА НАТО, ЗА КУПОНИ И КУРВИ. НЕМА НСО, НЕМА КГБ, ЦРУ И МОСАД. ТЕГЛО ЩЕ ТЕГЛИШ ТИ, ПОМАКО, САМО ДА ТЕ МАХНЕМ ЕДИН ПЪТ.

Икономиката е пред разруха, а народа обеднява прогресивно заради алчните престъпници, които са обсебили властта и държат в смъртоносна хватка паричната система. Хората като че ли губят ума си и често действат първосигнално, като животни. Егоизмът и безотговорността все по-често побеждават честността и почтенността, а беззаконието сякаш става нова норма на поведение, с която трябва да свикваме. Нашите управляващи са боклуци (най-меко казано) и никой във властта няма визия за такова бъдеще, което да си струва да бъде изживяно.

Би било хубаво всчко едно наше мнение да бъде принтирано и да бъде дадено на Президента ЛИЧНО а той да бъде заточен на пустинен остров и до като не ги научи на изуст хич и да не се връща . Има толкова критики , че се чудя не го ли е срам и не ги ли е срам ГЕРБ и защо ни го натресоха .

никой не ти е натрисал тоя президент народа си избра герб 2009-та шсички на юруш са си берете герберите...самом и само да не е лудия волен...ама ''свестните днес считат за луди" не съм го измислила аз!

За толкова пари поне ледена кофа да си беше направил, но и за това не става.

Айдеее! Още един милион държавен грабеж от застопорената КТБ!