Президентът застрашава националната сигурност, обяви БСП

Намерението за смяна шефа на "Военна информация" е безпрецедентен факт в най-новата българска история, президентът застрашава националната сигурност, обяви БСП

Обратно в новината

Коментари - Президентът застрашава националната сигурност, обяви БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президентът застрашава националната сигурност още от назначаването си на поста от анти-българо-доносника бб.

Как имат очи тези мерзавци, тези предатели, тези пошли идиоти, които продадоха страната и себе си, да се показват?

Не ели време вече нито едно комунде у всички онези 39% от населението участвали в репресивната система на комунистическата партия да се лустрират и да ставане нормална страна а не 5 колона на Русия.

ами почвайте от бойко и плевнята и номенклатурния кръг на мутрата,това примитивни авторитарни хора,готови да продадат всичко.но ако четеш добре,се искат досиета на разузнавачи чужденци сътрудничели на бг през демокрацията,а това е престъпление,това е долно и незаконно,да се дават техните данни на марионетки!не разбираш ли за какво става дума!

Оставка на Плевнелиев, националния предател.

НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ БЕ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО ЗАСТРАШЕНА 1. По време на БСП-кабинета Виденов, докарал държавен флит! Фалират 12 банки, а милиони Българи губят спестяванията си! 2. По време на БСП-кабинета Орешарски, когато бе издигнат Делян Пеевски за директор на ДАНС! Когато БСП занижени изискванията за стаж на председателя на ДАНС, като беше прието, че председателят може да има и само юридически стаж. Когато БСП махна и възможността председателят да бъде отзоваван предсрочно при тежко нарушение или системно неизпълнение на служебните задължения, както и при действия, които накърняват престижа на агенцията.

И кой го казва? Тези, които съсипаха държавата и България е ЕДИНСТВЕНАТА държава в ЕС с непълна лустрация, Държаван сигурност? Моля? Коя държавана сигурност? От времето на СССР ли?

ти луд ли си,бе!кой ти говори за комунизма!става дума за чужди военни разузнавачи от днешно време,такива данни не се дават никога,това е опасно за националната сигурност!

Благодарим на Плевнелиев и протестна мрежа за добрата работа. Очаквайте постъпления.

Единственно г-н Плевниев и Герб щениоттърват от тази червена Чума носеща само мор и глад на българите.

Добро утро. За пръв път ли му е? Това нащо не е президент а председател, кукла на конци, която изобщо не знае какво е нациоални интереси. За не знаещите корпоративни интереси, интереси на Герб и национални интереси са две различни неща. Корпоративни интереси и интереси на ГЕРБ са едно и също.

Досиетата на работещите "зад граница" НЕ БИВА да се оповестяват!! НО В С И Ч К И други на стената!! Да се ЗНАЕ кой кой е!!! От БСП да не бият барабана на празно!! Техните мекерета /ушенца"/ТРЯБВА да се ИЗКАРАТ на светло!!!

застрашава националната сигурност! След предното управление на Станишев, дупка за милиарди в Белене и иск за още толкова от Русия. След сегашното управление на БСП, тръба за 3,5 милиарда заради нечии чужди интереси!БСП продава България на Русия!.

Какво друго можем да очакваме от един антинароден президент, който защитава чужди интереси, които са в ущърб на българските. Това е президент на шепа протестъри и олигарси, и слуга на американските интереси, противостоящи на благото на народите.

Г-н Мерджанов, преди да изречете това,не трябваше ли да отговорите на въпроса КОГО застрашава БСП?

Българите вече сме на принципа "БСП каквото кажат, точно обратното е истината". Те се доказаха като най-големите крадци и унищожители на България. Да пукнат, задето ни заробват толкова години. Измет, сволоч най-долна!

наздраве бе се пе дерастиииии ! поредната загуба на избори ви предстои удавете мъката веднага !

Като стане въпрос за досиета, значи е застрашена националната сидурност. Но в никакъв случай не бива да се бърка с Държавна сигурност.

Чиновниците в София излязоха от работа и няма кой да чати. Скука! Хайде, утре в 9 ви чакаме!

Другари,колко сме смешни и жалки! Руските другари вече не ни вземат насериозно и ще ни спрат субсидийките!

Плевнелиев застрашава националната сигурност от както е на този пост, ама БСП сега се сетиха, предизборно.

Господа вие сте заплахата за националната сигурност и вие както и Станишев трябва да бъдете съдени до един, онези от ДПС също. Вие докарахта държавата до тук за 1 година, което е ваш своеобразен рекорд!

И иронията еч ,е този момък от снимката е прав, но точно той и партията му нямат моралното право да правяат подобно изявление. И...реакцията на първосигналните зомбита не закъснява. Вместо да се събудят за истинската продажна същност на човечето на президентския пост , те тръгват да се занимават с БСП. Колко ловко и удобно за кукловодите!

Позитивен, ама за Позитано. Гробището е пълно с незаменими хора,като него. Комунистическата простотия няма край. Да хваща една голяма лопата и да ходи да строи оградата с Турция. Айде!!!! Цигов чарк!!!!

Тия, не ги ли изгониха скоро от парламента?Да изчакат да се окъкат следващите,пък тогава отново да започнат те да къкат.....на нас!!!!

комунягите,сте продавали винаги България и сте нарушавали националната сигурност като ближете кремълските сатрапи.

работният ден на президентската администрация, за да видим и смислени коментари?

У нас има двама добре приети на Запад "суперспециалисти" по въпросите на сигурността - Николайчо Младенов и спотайващият се доскоро Велизар Шаламанов. Никито си получи вече наградата за послушанието, дадоха му международна служба и от около година се мярка из Ирак за да подпомага тамошната "демокрация". Прави се на мъж, дава умни изявления и трупа кървави долари. А Велизар, да не е по-некадърен, че да стои в БГ-прованса? Затова се е разбързало момчето да впечатли вашингтонските шефове, за има -няма 2 месеца трябва да си опече работата и да бяга от тука. Боже, пази България! С такива синове, не ти трябват врагове.

Още малко и КРАЙ с вас кратуни червени ....хахаха най хубавото е че ваш човек ще ви го сложи с гласуването но българите в чужбина е как е БОЛИЛИ....

Днес няма руски тролчета защо така? Чак ми е странно мнението ми да съвпада с повечето коментари :-)

Комунистите се СЪДРАХА от КРАДЕНЕеее, е сега и те си виждат края и ЗАПОЧНАХА ПАК ДА ЛАЯТ И ХАПЯТ КАТО ПЛЪХОВЕ!!! Но, това им е краят ! Сега последният глупак, който е останал да им се вързва на ЛЪЖИТЕ, на него се пада честта, ДА ИМ ЗАБИЕ ПОСЛЕДЕН ПИРОН НА КОВЧЕГА!!!

Бесепарите са толкова нагли, че чак ми се повдига вече. Как нямат поне малко срам и не вземат да се покрият някъде. Мога само да им кажа, че на 05.10. ще духат кашата, коята сами си надробиха:)

Те са много яко инфилтрирани в народа - осигуряват му трохите от трапезата си и той пълзи на колене пред тях. Натискът не трябва да ослабва!

Преди да започнете да плюете обърнете внимание за какво става въпрос.Комисията, ако и се дадат досиетата, ще разкрие имената на агентурата ни зад граница! Само си представете какво ще стане с тия хора и дали някога повече някой ще се съгласи да работи за България.Това никой никога не го е правил!Осъзнайте се, тия хора ще бъдат избити, семействата им също ще пострадат.Президентът наистина става опасен за България!

Какви наши агенти бе! Това са служители на руските служби, защото нашите им бяха филиал. Никога не са служили на България! Служили са на Съветската империя!

понеже се появи един президент, които да се грижи за интересите на страната и българите , а не за тези на русия, комунистите веднага нададоха вои. като кучета са лаят, като бесни кучета са. след като оградоха и изпапкаха близо 10 милядра заеми и ни ги метнаха ние и децта ни да ги плащаме, след като забатачиха всичко, икономика, банки, пари, образование и здраве . безсрамието им няма граници!!! проклети да са !!!

Я ни просвети за заслугите на президентчето към държавата и народа ѝ, щото явно ние сме пропуснали да ги отбележим! Абе вие заслужавате наистина циганите да ви станат работодатели...както впрочем вървят нещата , благодарение на президентчето и тези, дето го туриха на този пост.

Зомбита(нищо лично)! Разделете казуса БСП от този за президентчето. Фокусираите се върху втория (ако можете, разбира се), щото първосигналните ви реакции в стил "Най-мразим да мислим" са просто отчайващи. Но както се казва в народната приказка "Кой каквото прави, на себе си го прави". ПС. БСП не е алтернатива на президентчето, нито пък той на тях. Ето тук е проблемът, пред който сме изправени като една гениално създадена поилитическа антиномия (неразрешимо противоречие), за да не можем да се ориентирате за изхода и да реагирате като кучето на Павлов! И ефектът се постига, доказателство за което са първосигналните ви реакции.

Абе ти мнооо мислиш БЕ е как нищо не измисли БЕ......

работата е ясна..червените амеби се гърчат от злоба..ама това беше последната им власт ЧАООООО

е вреден за България, оставка.

Т.нар. държавен глава е наи-голямото недоразумение от началото на прехода. Отдавна "отговорните" бълг. политици трябваше да го импийчват това нещо, наричано президент. Фактът, че този индивид продължава да заема този пост само доказва,че държавата България се е превърнала в условно понятие. Тъжна е тази констатация, но е факт...

Яко ги е цапардосал "катарзисът"позитански бисипарити.

Този "другар" ,за който имах що годе прилично мнение, започна с новите "опорни точки" - служебното правителство е на Герб, Президентът застрашавал националната сигурност и т.н. Много лесно ввзе да забравя какви ги вършеха неговата партия и коалиционните им партньори: смениха поголовно областните управители и назначиха куп хора на възлови места в дванадесет без пет, за да заложат "капии" на бъдещото правителство. Стига ревахте ,бе -откраднахте всичко - съде ще го носите ?

Но в случая не трябва да се смесват двете неща. Тъкмо това ни е проблемът: "перспективата" ни за нещата и оттам мисленето!

БСП, ГЕРБ, ДПС, СДС, РБ, ДСБ, ББЦ,ГОРД- всички пиявици и паразити са за политическото бунище! Но простият, тъп, малоумен, неграмотен и алкохолизиран българин с промит мозък пак ще избере палачите си!!! Затова- духайте супата- бъдете болни, бедни, мизерувайте, работете за 300 лева и правете милионери разни утайки като Борисов, Бориславова, Станишев, Доган, Местан, Ц. Василев и други мекерета!!! Прост народ- слаба държава!!! Малко вие !!! Още по-ожесточено трябва да ви експлоатират !!! Още по-голяма тояга и по-големи данъци и глоби!!! Прост народ!!! Прост! Сто пъти прост!! И пиян!!!

Бай Васо,стягай се за парламата,язе ше гладувам,пардон,ще гласувам за тебе.

Защо и Масларова има хотел?-хотел Извор-край Стара Загора?Как може червен другар с хотел.???:-)

A Mая си строи огромен комплекс в Cофия. C какви пари, бе? C парите от мафията, чиито интереси защитава Mая. C парите окрaднати оT нас и маиките и децата ни! Cтова строят и хотели купуват. бял ден да не видят, скапаняците!

Мазната масларка има не само този хотел край Стара Загора - тя има и хотел в центъра на София - бутиков, адски скъп, с вероятно най-скъпия ресторант в столицата - "Арена Сердика", и голяма част от бившия санаториум в Павел Баня, където е със съдружници, а сигурно и тези не са всичките! Колко е отмъкнала мазницата дърта - има да научаваме още години наред ... Трагедията е, че е прекалено алчна и не плаща на хората си прилични пари, и си назначава там свои "верни" другари, синовете им и дъщерите им, а простосмъртните й работят по 56 часа на седмица - така е записано в договорите им! Представяте ли си какво е 56 часа седмично за 400 лв - това е без почивен ден практически, на въртящ се график, с нощни смени ... и там си съсипват здравето млади хора, които не са имали за родители номенклатурни клатикурковци и клатикурки, но владеят езици и професии ... и които издържат едва-едва по 6 месеца, след което напускат, или ги гонят - за да нямат право нито на отпуск, нито на нищо ... Червените ни капиталисти се оказаха по-люти изедници дори от турските бейове и кехаи някога ... ((( Никога вече БСП на власт, никога!

казват, че Ветко вече е купил японския. Той не е от червените. Отиди поработи при него със всичките си езици и професии, и ако ти плати някой ден пак ни пиши.

Цялата дейност на Служба "Военна информация" е документирана. Предайте досиетата, за да видим как ще бъдат доказани обвиненията срещу нея. Задкулисието има интерес да се шуми, всички да се чувстват виновни и да мълчат без да имат никакви претенции.

не че ГЕРБ е стока за мирисане, ама Мерджанов нещо нещо май му пиперижи да не изкочи нещо и за него и дружинката от Ямбол

Мачкай Росене, мачкай червените кратуни! Ние сме с теб, има демократи в тая държава, които сме гласували за теб, да знаеш!

Глупак!

платена подлого, заради 5лв към пенсията ще ти тръшнат двоино по-високи цени на всичко.

аман от комунисти,освен за болшой театър за друго не стават.

Кой предложи Пеевски?Кой предложи Ваньо?Кой ограби КТБ?Кой е зад Бареков?Кой не дава пари на народа?Откъде пари за толкова много хотели,а за пенсии няма?Защо са мизерно ниски заплатите в БГ?КОЙ?ЗАЩО?Народе,спиш.

Сутринта Смелото сърце Рамадан Кънев атакува Борисов. Следобед Мерджанов директно в Президента. Стралбата е безпощадна. Със сигурност ще доведе по поредната победа на Партията.

БСП-КОМУНИСТИТЕ ТЕ СА ОПАСНИ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. ПРЕЖИВЯВАМЕ ТОВА ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ ОТ 1989Г.

Социтата са вседоказани некадърници с нелепи претенции от катарзисен характер...

Само бат Бойко ще ви оправи,нема страшно идат изборите и всички пътувате на топло!