”Резиденшъл парк” отрече братът на президента да е обран там

Жилищният комплекс ”Резиденшъл парк София” опроверга информацията, че братът на президента живее на тяхна територия и домът му е бил обран.

Обратно в новината

Коментари - ”Резиденшъл парк” отрече братът на президента да е обран там | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко "благородни и неопетнени" дела и обстятелства съпътстват лицето Плевнелиев и неговата фамилия само. Как човек да не се "гордее" до сълзи с такова държавно и партийно ръководство. Хвала на таквизи другаре.

Е как няма да отрекът, нали ще им секнат продажбите и ще им паднат цените! Да не са луди да потвърдят!

"Резиденшъл парк" - алоу къде се намирате бре ? В България ли сме - резиденшъл президеншъл ?!?

Конграчулейшънс за поста...

Ама нашите журалисти са супер. Обрали го, после не го обрали, после пак го обрали, ама той не живеел там. Това е точно като бялетините в Костинброд.Имало, нямало, били не били. Обаче Мая Макулатурата е тук и бди!Тя е!

И кво от това, какво го топли средностатистическия петкратно обиран българин дали/ или / нали са образи брата /има ли брат?/ на президента!

ама информацията как се изкривява: - че е обран обран е - ама няма къща в резидешъл парк а ДО резиденшъл парк

Братът на президента, отрече че има брат, много ясно, при такъв брат, нищо чудно.

Наистина ли е отрекъл, че има брат? Росен лъжеше работниците в Германия за пари, а брат му оттам внасяше коли и ел.уреди втора употреба насам. Тогава мислех, че брат му е по-напред с материала, всяка седмица бе с различна кола.

Майчице ! (Благодаря Ви !)

Това е последната пералня на Плевника. И него го чака светло прокурорско бъдеще с всичките спекулантщини дето ги е вършел с кмета Борисов и столична община.

Братът на президенто чисто и просто излъгал?!?! Браво. евала, супер за братята на нашите управници!

Опит за застрахователна Измама ?

Тая казарма резиденшъл парк, дето загрозява витоша, е полупразна и непродаваема. Има идея да я махнат и нещо читаво построят. Има обяви, а и самата фирма Линднер е на загуба с това недомислие лично на Плевнелиев. Те за това и го изгониха най накрая

Задължен съм Ви, Колега ! (Струва ми се просто дадохте Отговорите на Всичките въпроси. Че - И повече !)

Да ни открехнете чия е тази идея да я махнат? И как ще се осъществи - с национализация ли. Защото доста от къщите, апартаментите са продадени и не са собственост на Линдер. Между другото официалното име на комплекса е София парк.

В краина сметка плевнята има ли брат или да доказва че няма сестра ????????? .

Има брат, същия носльо като него, затри прекрасна жена, която уж се обеси преди 20-на години и остави 3 сирачета. Беше ми учителка, много фина и добра жена. Дано не изтрият коментара!

...по работа и без да ти запишат личните данни и пиле не може да прехвръкне. Много интересно как са влязли да изнесат нещо, без да им снемат данните и да ги заснемат.

Току-що зададох Някои Въпроси към Колегата 'отговор' (тук по-долу) - Бихте ли казали Вашите Данни по тях ?

нямам инфо на тези въпроси. Правихме довършителни работи, аз съм само изпълнител - кой, какво и колко, не е моя работа.

Айдее и Плевника го почнах и ще го довършат. Няма непревземаем (П)резиденшъл Парк, няма незаменими пастирки, всичко е лъжа измама и платена демагогия.

Чета и ме напушва смях.....Явно "нашата полиция" не може и една клюка да изнесе от кухнята като хората......

Абе около тоя Плевнелиев само оборска смрад и нищо друго.

Надявам се ще извините обичайната-ми обичайност - бихте ли ме упътили : А. WTF е туй Резиденшъл кики-мики-кака-лашка ? Б. WTF Е тоз брат ?

А. Затворен жилищен комплекс в близост до Бизнес Парк София, Младост 4, само че от другата страна на Околовръстното шосе. Б. И аз не бях чувал до този момент за наличието на брат.

Благодаря Ви ! Дали бих могъл да разчитам на Познанието-Ви относно : А. Какви са цените в Този комплекс ? Б. Какви са живеещите там ? В. Кой/кои са създали комплекса, кога и как ?

Интересно за какъв дом на брата на Плевнелиев става дума, тъй като същият е социално слаб с многото си деца и живее от помоще в Австрия, освен ако не са му купили от президентските закуски някоя къща и в София.

Опппаааа ! (Браво !)

... и на кво да вярваме сега, сутринта по тв казват обран , сега вие опровергавате , изочщо има ли една медия да не пише и зава лъжи и манипулира , а ?

+++

Че то половината новини са такива. Верни наполовина.