Алис Купър се кандидатира за президент на САЩ

Ексцентричният американски рок музикант Алис Купър официално обяви, че се впуска в президентската надпревара на САЩ за изборите на 8 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Алис Купър се кандидатира за президент на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С какво превъзхожда Азис ?!

Странно ми е, как никой не схваща иронията на тази кандидатура. То не беше оплюване, то не бяха "мъдрости", то не бяха епитети на тема САЩ и американците, като цяло и поотделно и въобще. В крайна сметка ние си имаме Волен, подкрепян и избиран, имаме си ББ - направо "идол", имаме си и една сюрия червени другари - начело, а и като сиви кардинали, дърпащи конците на клоуните. Искам да кажа че въобще не сме в позиция да критикуваме този или онзи, още повече, че това, за мен е откровена ирония (да не кажа подигравка) с изборите и с кандидатите.

След клоуна тръмп и жабока кърмит може да се кандидатира за президент И двамата имат големи усти и малко мозък

В държава на идиоти един супер идиот категорично е перфектната кандидатура!

Не знам за Алис Купър, ама партиите да му мисля 2020 ако Кание Уест се кандидатира, щото ще обере младежкият вот. И тогава Тръмп ще им се стори страхотен.

Конкуренция ли се задава? Много либерално го раздават нещо :) Алис, името ти женско, дотук добре, подходящ си. Лицето ти прилича на вещица, на тъща или свекърва - супер - съгласно гей-традицията си. Гласа ти е малко дрезгав, ама нема ядове, и на свекърва ми е такъв. Косата ти е дълга като на леля ми, става и тук. Давай смело, имаш шансовете да избуташ дъртата кранта Хитлери.

Бегай у дома че ракията ти се стопли и надуй яко чалгата.

Така трябва - един по един музикантите да стават президенти, а не да си съперничат.

ALICE - ПРЕЗИДЕНТ!!! LEMMY да бъде канонизиран!!! И те така те!

За разлика от повечето кометиращи тук събратя по перо и отношението ми към външната политика на САЩ АЗ съм ЗА, ЗА, ЗА!!!

Пази Боже всякакви дрогирани шутове, без представа от отговорността се кандидатират.

Като.. Волен :))

Мдаа, деградацията на Пиндосия става все по-трагикомична! Падението е безподобно - след маймуняка Обама мерак за президенти имат един рокаджия-сатанист и друга чернилка, безмозъчен рапър. Да се смееш ли, да плачеш ли...

"Рокаджия- сатанист" ... ти да не си чалга- християнин бе другарю :)))))

Но псевдо свободата, която натрапвате с този сатанизъм, в музикално и художествено отношение е напълно съизмерима с чалгата. Както и с ориентацията й към финикийските "ценности". Т.е. нито е музика, нито естетика. А аз да ти задавам ли въпроси или да се задоволя с ниското ниво, което демонстрираш?

Ами то като видиш физиономията на Алис, сам можеш да прецениш, че или е луд или сатанист. Освен това, точно по тези два параметъра се избират президентите на САЩ.

За християнин - да, такъв съм. Православен. Колкото до чалгата - тя предизвиква у мен гадене. Толкова за нея. Иначе съм на 54 години и съм израснал с великите рок-групи като Deep Purple, Led Zeppelin, pink Floyd, Nazareth, Yes, Beatles и т.н. Изкуството на Алис Купър обаче преминава една граница на приемливост (и по форма като сценична изява, и по съдържание като текст), като стига до открито възпяване на сатаната и демоните му. Което аз като християнин няма как да приема. А иначе традиционният хард-рок ми допада, той е музиката на младостта ми.

А идеите му са, като "спектаклите" МУ. И сега, като ги препрочитам си викам, то с Алис е Голямо Забавление. А на Маунт Ръшмор направо "Deep Purle In Rock" барабар с Леми ...

Йес! Да вземе и Дейв Мъстейн за вице!

НАСЕЛЕНА С НЕНОРМАЛНИЦИ !!! И ИЗБИРАТЕЛНАТА ИМ СИСТЕМА-НЕНОРМАЛНА !!! НИЩО ХУБАВО НЕ СМЕ ПРИХВАНАЛИ ОТТАМ !!!

А порното? А коката? Найш къф кеф, а?

Не виждам нищо по-ненормално от това да те управлява бивш телохранител, основател на СИК и настоящ неотказал се член на БКП, да не пропуснем пожарникар и каратист. Не виждам нищо по-ненормално от това на чело на страната ни да стои правешки селянин без образование, а интелигенцията на България да бъде поголовно и систематично избивана от свинари, шумкари и пр.терористи. Не виждам нищо по-ненормално от това да бъдем управлявани от безбожни и бездушни същества взривявали църкви и от наследниците им до ден днешен. ... Мога да продължа. Ама няма смисъл, нито ще вникнете, нито ще схванете, нито дори ще се опитате. Истерици, като вас, с промитите си две гънки, освен да пишат с главни букви - да крещят, това, което партията им е наляла в празните глави друго не могат да правят. Оплюването да започне сега. Минусите също, няма да ме впечатлите, не сте в състояние.

Доколкото си спомням, тая "интелигенция" беше онази обществена прослойка, която ограбваше труда и интелекта на хората, подкрепяна от капиталистическата държава. Похватите и днес са ни ясни, защото са същите като на господин КОЙ, като на "другарите" от ВИС, СИК, и всичката останала паплач, обезглавила социализма отвътре, с помощта на световния капиталистически агресор САЩ и неговите тайни и чвни служби. Опитвате се да излъжете цял народ за дълго? Хм! За сега успявате. Утре ше извадите униформените да избиват бедните ли? Като в САЩ?

ЗА ПОВИКВАНЕ ЛИ Е ?! ПО-ГОРЕ ?! НИЩО НОВО НЕ КАЗА,НИЩО ,ЧЕ НЕ ПИШЕШ С ГЛАВНИ БУКВИ,А АЗ ПИША ТАКА,ЩОТО НЕ ВИЖДАМ БЕЗ ОЧИЛА,СХВАЩАШ ЛИ?! А ТИ УЖ ДЕМОКРАТ-ЗАБРАНЯВАШ НА ХОРАТА ДА ПИШАТ КАКТО ИСКАТ ?! МАЙ ТИ РЕВЕШ ЗА КОМУНИЗМА!!!

Отдавна съм отказал да получавам в долари дължимите ми суми. Още преди голямата инфлационна врътка с Първа Частна Банка. Тогава германската марка беше валута, а доларът беше скъп, но само на черно. Явно пропагандата е в състояние да продаде и тоалетната хартия на някакъв измислен курс към златото. Сега се чудя само, дали биткойнът не е по сигурен от зелената плява?

От години, от 7 десетилетия комунистите с преображенията и преименуванията им ВОДЯТ ЯРОСТНА И БЕЗПОЩАДНА, НЕПРЕКЪСНАТА И ПЛАНОМЕРНА ВОЙНА СРЕЩУ НАРОДА И РОДИНАТА СИ! Понякога - и с открити репресии и дори геноцид, по-често - прикрита, и най-важният елемент от нея, заедно с репресиите и репресивните им органи - открити преди 10 ноември, и предимно прикрити - след това, Е ... ПРОПАГАНДНАТА ИМ ВОЙНА С ИЗЦЯЛО ПРЕВЗЕТИТЕ МЕДИИ! Облъчването е 24/7, години, десетилетия наред, ден след ден, непрекъснато! И пониже не могат да изкупят и контролират и Интернет ( а не е да не искаха и да не опитваха, и закони правиха и пр.) , там са изпратили ТРОЛОВЕТЕ СИ! И забележете иронията - ТЕЗИ СЪЩИТЕ, КОИТО НЕ КРИЯТ ДОРИ ОМРАЗАТА СИ КЪМ ВСИЧКО ЗАПАДНО (но много обичат продуктите на този Запад, вкл. И НАЧИНЪТ МУ НА ЖИВОТ И СТАНДАРТ), еврогейовете, слабата Европа и САЩ и пр., те са същевременно и ... НАЙ-ЗАГРИЖЕНИТЕ ДА ИЗБЕРАТ ПРАВИНИЯ ЧОВЕК, ТРЪМП ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ ... АМЕРИКА ЩЯЛА ВЕДНАГА ДА ФАЛИРА И ПРОПАДНЕ!?!?! :)

да наричаш с думата "народ", народните изедници. Но, имайки предвид, че си техен глашатай, не е неочаквано от теб.

Аз, за разлика от теб и останалите червени боклуци не претендирам да представлявам никого, освен себе си, и не съм бил, не съм и няма да бъда ничий "глашатай", това са начинания и понятия, характерни за наведени неграмотни и зависими мизерни същества... И това е ясно за всички с поне грам мозък, и дори и на теб, колкото и да си тъп и непочтен! С две думи, да им (ви) кажа директно на путинофилите. Да, има и крадци, и мошеници, и отрепки, и много тъпаци, и грепки, и лоши неша и на Запад, и в Европа и САЩ. Има! Но НЕДЕЙТЕ ДА ПЛАЧЕТЕ НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА! Това са си НАШИ РАБОТИ, НАШИ ПРОБЛЕМИ, те са си наши корумпирани типове, наши престъпници, наши рецидивисти, лумпени, мошеници, крадци,...оставете ние да си се оправяме с тях, а вие СИ ВИЖТЕ ВАШИТЕ, И НАЙ-ВЕЧЕ И НАЙ-НАПРЕД ВАШИТЕ ПОСРАНИ ЧЕРВЕНИ ЗАДНИЦИ, нас не ни мислете:) Но най-гадните и отвратителните сред мошениците, престъпниците и отрепките сред "нашите" се оказа, че ... ВСЪШНОСТ НЕ СА НАШИ, А ВАШИ, ЧЕ СА ВАШИ СКРИТИ ЛИМОНКИ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА НАШИ!!! И точно затова и сте толкова ангажирани и вторачени в ... "НАШИТЕ" ВАШИ ПРОБЛЕМИ:) Да го кажа така, че и най-големият идиот сред вас да не може да не разбере за какво точно става дума, щото не е в опоирните ви точки...

Няма да те схванат човече. Уви, щом партията е рекла и по новините са го съобщили, значи това е самата истина! Не можеш да се бориш с това. Има една приказка: Глупав човек и силен вятър с нищо не можеш да спреш.

довърши си изречението, тате! Откраднати от музеите или направо от разкопките на древните цивилизации по целия свят. Така свършва у дома твоето изказване. Защо тук го премълчаваш? Аз не знам!

Американците са тотално изперкали. Благодарим на дир.бг, че продължава да ни информира за залеза на Запада.

Що бе, дедо Винс е пич, и като пее-пие, а не е чалга-проститутка, като Килъри, дето, като пее - кляка

Е ми защо да не се кандидатира. Създал е много повече удоволствие на милиони хора. За мен е свързан с младежките години и страшно ме кефише. Другите двама само са грабели и причинявали смърт и страдания (предимно Клинтънката в интерес на истината).

Американския Легендарен Светльо!

Много е важно, най-важното е когато критукуваш, осмиваш, анализираш, иронизираш, АТАКУВАШ НЕЩО И НЯКОГО, е ... ЗАЩО ГО ПРАВИШ, С КАКВА ЦЕЛ, ОТ КАВКИ ПОЗИЦИИ! Защото едно е да се ядосваш и палиш, ва критикувап в семейстовото си например, защото искаш то да просперира, да е по-добре, И ВСИЧКИ В НЕГО, И КАТО ЦЯЛО, КАТО СЕМЕЙСТВО, съвсем друго, НЯМАЩО НИЩО ОБЩО С ПЪРВОТО Е когато ... ГО КРИТИКУВАШ, ПРИНИЗЯВАШ, ОСМИВАШ, СЪСИПВАШ И КОМПРОМЕНТИРАШ, защото ... не ту пука за него и се забавляваш, ИЛИ ИСКАШ ДА ГО УНИЩОЖИШ, НЕУДОБНО ТИ Е НА ТЕБ ИЛИ НА НЯКОГО ЗАД ИЛИ С ТЕБ! Пък дори и да се представяш като много загрижен член на съшото това семейство, тоест ДА ДЕЙСТВАШ ОТВЪТРЕ, коварно и гадно, долно и подло... С други думи - важно е дали критиката и отношението ти е - да употребя тази нехаресвана от мен дума - ГРАДИВНО И КРЕАТИВНО, ДОБРОНАМЕРЕНО И ТИ СЕ МИСЛИ ДОБРОТО, или ... С ЦЕЛ ДА ТЕ СЪСИПЕ, УНИЩОЖИ, УНИЗИ, ПОДЧИНИ!!!

А бе гледай да удряш само по една линийка, явно днес си превишил.

Аз

Глей ся - кандидат-президентите на САЩ са: 1. Хилъри Клинтън. 2. Доналд Тръмп. Като добавиш Обонго и Бушовци, как може човек да ги обиди по-лошо, отколкото те сами са се обидили с подобни кандидати?! Трябва с нас да ги сравним, що ли?! Джеферсън и Линкълн се въртят като вентилатори в гроба, подобно на Левски и Ботев, баси...

Хилъри не умря ли?

"купюрата от 50 долара да носи лика на комика Граучо Маркс" А още по добре, комичната валута, изцяло да заимства сатиричните актьори от Чарлз Чаплин насам.

Тъп, по-тъп, най-тъп, най-най-тъп, най-най-най-..., президентът на САЩ.

Повсеместна чалга!

За извади албума Killer от 71-ва. Това ще пасне за кампания на американски президент.

алис купър - показва злото по комичен и сценичен начин показва чудовища и т.н. путлер - крие злото по зловещ начин крие чудовища :)

Алис Купер си показва магарията. точка.

Душа е изпил , за лице на САЩ.

Поредната купена от "демократите" известна личност, която ще работи срещу Тръмп. Не- този път няма само да плюе срещу него, а ще му краде гласовете на фона на американското знаме. Гласовете на ония белите, които представляват основната електорална маса на Републиканската Партия, но се колебаят вмомента.

Аз

На тоз принцип ти трябва звук да не обелваш.

Май си имал трудно детство а?

сащ - страната на алис купър и елвис на металика и майкъл джаксън на джаза на киното страната на компютрите и интернет русия - страната на путин смърт и кгб

Аз

Русия... Страната на балета и управляемия термоядрен синтез.

ахахахаха неграмотник руснаците ли са измислили балета бе?? много яко се излагаш вече!

управляем какво???? синтеза руснаците го контролират колкото в ЦЕРН контролират колайдера.

Забрави Алла Пугачова.

Сащ - на престъпниците,преселници от Европа на избитите индианци, на робите внос от Африка, на лъжливите възможности и разбитите илюзии на кражбата на интелект от цял свят на полицейщината на лакомията за пари през труповете на всички Не ми фали сащ

Ама тя тая АМЕРИКА ВЕЧЕ Е НЯМА!!! Америка на хуманизма, на бунтарите музиканти, писатели, артисти, на антивоенните митинги и хипарски протести, на борците срещу расовата сагрегацията и т.н. КАПИТАЛА Я УБИ!!!!!

Аз

В която те няма.

ами те мойте измреа от старост, а това пале Алиц си е просто некадърно

Като не можеш да си платиш пиенето,няма да пиеш!! Не можем тука да ти дадем купони и за пиене... Цели 50.000.000 храним с купони в нашата "демократична - високоразвита технологично" държава,с "най високото" БВП и "най високия" стандарт!! Когато се стигне дотам,че да храним всички с купони,"бедните мужикистанци",ще ни дишат демократичната прах!! Му... Муа... Муаха... Муаааахахахахааааа!!

Като гледам коментарите по темата май в психодиспансера са пуснали безплатен интернет или пациентите му са в отпуск!!!

Подозирам че ще го включат в кампанията за оправдаване на изборните фалшификации!

Мислех те,за по-умен,но при напрежение рухваш!!:):)))

Йосиф Кобзон.

Тоя симпатяга на мястото на лакомата стрина май ще бъде! Тя и без това взе да се поизпуска ....

въпреки цялото напъване и пропаганда русия не успя да изкара нито един легендарен съвременен музикант актьор спортист дори дори вижте една бразилия - пеле роналдо сена няма нито един руснак с такъв статут :))) всичко ви е пазни думи :) повечето пъти - просмукани от отрова :))

Аз

Ана Нетребко Елена Исинбаева - ДВАДЕСЕТ И ОСЕМ световни рекорда.

гарантирам ти че извън леката атлетика я знаят 1% от хората със сена ли я сравни или с пеле или с майк тайсън??

Че Русия и Псаки,Нюланд,Буш,Мики Маус,Донълд Дък и Килъри с Били влакчето няма бе!! Виж колко карикатури на едно място!! Че и управляват...... Теб карикатуро,защо те плюват тука постоянно вместо да те направят министър - мистерия......

Бъркаш, Русия има един световно известен актьор - Жерар Депардийо!

Какво разбираш под легендарен? Рокаджия - деградивна империалистическа слухова и здравна дисхармония. Актьор - имат си, но си промит от западната, и най-вече американска консуматорска пропаганда. Що трябва да имат футболисти ? Имат си хокеисти примерно. Верно дрънкаш празни думи Повечето пъти - просто щото си тъп. :D

Да сравним общата класация по медали на Русия с Бразилия...

Трябва спешно да проектираш нов език,щото старият се износи от лизането на подметките на шефа в бункера ли?:)

Найвник и глупак. Прост музикант и президент, ха,ха, ха..................Къде си тръгнал? Явно, човек без мярка какво представлява в обществото.

в много голяма грешка си алис е преуспял и креативен а това че се е...ва с политиците го прави само по-симпатичен :)

Алиц Копер е един посредствен музикант, по-известен с гримовете си, отколкото с някакви музикални парчета.

Да,ама днес на оперативката,ни ГМО хамбургери имаше,ни палмово масло за картовките,па и ни намалиха парите на цент за коментар... Я да напиша аз протестно писмо до чичкото!! Ще ми изпратиш ли опорна точка за протестно писмо?

Батко Винсънт НЯМА ГРЕШКА, както винаги. Страхотен Постер - с рамка Съвсем.

сащ е земя на музиканти и артисти русия - 140 милионна държава не може да изкара един свестен съвременен музикант от 100 години какъв щеше да е алис купър ако беше в русия нямаше да е това което е днес със сигурност най-вероятно щеше да е алкохолизиран загубеняк

Щеше да бъде виден еленовъд!

Катилчо неповторим,само ти ли не си разбрал,че естрадната сцена с музика на живо в Русия,прави многократно по-високи обороти от тази на САЩ? Пък и ти,ако беше в САЩ,сигурно досега да те е застреляло по улиците некое ченге,мислейки,че си избягал от зоопарка...

Прави, щото и тия не са малко рая. Що е тундра, все е болшая и все - рая.

Аз

Най-добрият рок и метъл вокал на всички времена - Валерий Кипелов

E, не бива да се пропускат и Виктор Цой и "Любэ"...

Мислех, че имаш по високо мнение за А Купър? Викаш, ако иде в Русия, направо загива, а? За нищо не става в сравнение с посредствените руснаци?

Не се разсейвай с глупости, че трябва пари да правиш!

Алис, kiss by ass :)

След Тръмп нищо и никой не може да ме учуди и всеки може да се кандидатира, всеки ще изглежда по-подходящ и по-нормален за този пост. Особено ако си намери спонсор - някой като Путин например...и има някакви връзки и позиции сред републиканския естаблишмънт, например им обещае, че ще намали или премахне данъците за най-богатите, ЗА ДА ПОМОГНЕЛ НА НАЙ-БЕДНИТЕ например!

Станахте двама милионери на едно място, баси богаташкия форум!

А нещо по темата, освен лични нападки, случайно да се изпуснете, ти и останалата червена паплач тролове тук, случайно, ей така, дори и по погрешка, освен персонални нападки, епитети и славословене на Путин и мекеретата му в България и навсякъде по света и в Америка случайно да кажеш? Или го няма в опорните точки, следователно не е възможно:)

Милионари, изкара ли за разходите?

кви президенти бе алис е метъл бог!! ще бъде помнен дълго след като забравят за клинтън или путлер :)))

Нас ни пита!! Слепите,да не се обаждате....