Мъж заплаши да се запали пред президентството заради фундаменталисти

53-годишен мъж заплаши пред президентството да се самозапали в знак на протест срещу фундаменталния ислямизъм и срещу "тормоза" върху сина му в затвора, съобщиха "Дневник" и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Мъж заплаши да се запали пред президентството заради фундаменталисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз искам да се прекрастя на раина княгиня

какво, по селата няма психодиспансери, това е извода от тази статия... или турчина няма медицинска осигуровка и не го допускат в тях?

Защо господина , не отиде да протестира пред централата на ДПС, те сигурно са по-вътре в нещата !?

според спец службите на макединия новоппстроените ждамии с пари от катар и соадитска арабия са построени като бункери, складове за оръжие и средства за комуникации.пригодени за боини деиствия.

Това че, фундаменталистите са проникнали в Смолянско, Пловдивско и във всички гета на Южна България и, че това е известно на министъра на МВР, на главния секретар на МВР, на ДАНС, на ЦРУ, на Мосад, на ГРУ ... всичко това е известно и на софийските улични кучета. Но този пловдивски циганин трябва да знае, че циганите сами се компрометираха, толкова много, че сега е трудно да му повярваш, да го подкрепиш или да съчувстваш. И просто ми е на устата да го пратя да се жалва пред циганските партии, пред централата на ДПС, пред мюфтийството в София или пред БХК, спонсориран от Сорос!

не използвай моя ник.

Не погледнах коментарите и не знаех, че по-долу някой друг е започнал с "абе". :) Извинете, моля!

То бива,бива оскотяване,но това прескача всякакви граници.Някакви примати/защото това в никакъв случай не могат да бъдат човешки същества/се гаврят със самопожертвователността на смели българи,които с цената на живота си искат да ни пробудят,да ни изкарат от овчедушната ни летаргия,които искат да ни подскажат,че никой нищо няма да ни даде наготово,че единствения път за нашето спасение е борбата,борба без компромиси с червенообагрения олигархичен октопод,който от повече от шестдесет години души всеки порив на народът ни към достоен живот. Там,където тези мъже положиха животът си в името на достойнството и отказа да живеят сред лъжа,ако сме народ не от мърши,сме длъжни да изградим паметни знаци,които да ни напомнят за тях и за дългът ни да не прекланяме глава пред насилниците,пред грабителите на националните ни богатства,които осъществиха най-чудовищния икономически погром над собствения си народ без аналог в човешката история. Вижте ги,чуйте ги сега,когато инстиктивно предусещат края си.Гледайте ги и слашайте ги,и ако онова нещо,което бог е положил в черепите Ви работи,решете кому да поверите съдбините си.От Вашия избор ще зависи,дали България изобщо ще я има.

...под зоркия поглед на полицаи, екип на пожарната и спешна помощ. Странно, защо нямаше никакви погледи и екипи край онзи мъж с гладната стачка пред ВСС, жертва на Топлофикация"?!

Някой знае ли подробности за тоя дали се е запалил вече.или го играе тука има тука нема.

Как един не излезе и каза-- аз ще работя,аз ще даря ако не пари време и внимание на болен или семейството си.Всички все страдат и търсят внимание.Запалил се и близките са първо в шок емоционален,после трябва да го гледат ,а ако остане инвалид за цял живот?.Хабят полиция,линейки,кръв .Защо никой не иска да дава , а е готов и да се запали ,за да му орбръщат внимание и да взима?Още вчера,казах че тия със самозапалването са като тия дето се самовзривяват.Като искаш да умреш изпий си хапчетата и толкова.Чисто и безболезнено.Но те не искат да умрат искат внимание и да причинят страдание на другите около тях.

Ашим Асан е нагушкал се "миллет". Изпокраде джамийското настоятелство ... сега търси някой да му осребри бакиите ... такиква като него не ги спирайте ... нека са "палят" :)))

Ашимчо като се палиш дали е възможно около тебе да има още 240 боклука белким и те да светнат.

колко хора ще изгорят ? кога нашата хубава България ще намери покой и нормален живот за хората ?

Докато сме управлявани от шайка бандити няма да е скоро.

започнат да разбират Висшите сили.Мрънкате,че сте болен и беден,цял живот ще сте такъв.Магията или по точно заклинанията са повтарящи се звуци.Това са песните въртени нон стоп по радиото и рекламите.Принципа на мантрата.Звука,на нашите думи и силата на нашата мисъл и желания са необикновени.Обичайте България,казвайте молитва за нея.Благодарете,че сте родени българи,оправете си семейните и междусъседските отношения,работете и България ще е добре.Доброто поражда добро.Висш закон.Ветровете ,пораждат бури - отново Висш закон.

Към кандидат-самоподпалвачите - не се самозапалвайте, палете политиците! Радикален ислям в България има от много отдавна. Родопите са разграден двор от 90-те години и тайние ни служби нищо не правят, защото са заети с междупартийни и вътрешноикономически борби!

Dir.bg назначете си редактори и автори на текстове, които познават граматиката и правилата на езика ни. Толкова смислови и граматически грешки има в текста,че просто е неприятно да се чете...

Прочетете статията "Мохамед Халаф-Радикалният ислям пробива и в България"Случаят в Пазарджик ,той също говори за това.Циганите ,с бради,циганките с бурки.После даваха един документален филм,че някои от тях са в Сирия,на страната на опозицията.Ако чакате от по вечето медии да ви поднесат самата истина ,ще има дълго да чакате.

тоя нема да се запали, неразбрахте ли че е от малцинството.щом линейка и пожарна има кво от туй.дори и да се драсне няма да бере душа като ония тримата

Какво стана с този народ?Всички изперкаха , хашлаците от стадионите излязоха по улиците, неизтрепаните мутри ги навиват, защото взе да се стяга примката около вратовете им.червените лакумии, които грабят от 1944г тази държава, тръгнаха на погром за да заличават осраните си пътеки.Затова май ще има нужда от един български вариант от Чили.

Няма начин тука да стане като в Чили. В Чили мапучитата са само 4 процента, докато в България имаме над 40 процента "мапучита". Няма начин!!!

В историята е имало много такива моменти на "смяна на мръсната кръв". Периодично се повтарят тези неща дами и господа :) Не се притеснявайте ще стне по-лошо преди да стане по-добре.

Ами да се запалва по добре .Разиграват само линейки и полиция.Какво да направи президента .Аз не мога да разбера какви са тези лумпени дето се опитват да говорят от името на целия български народ. Да има и 10 деца като иска неграмотници такива, хора безмозъчни кой му е виновен.Чакат само на добавки и социални, а от къде идват тези пари от тези ,които работят и не ходят да протестират. И аз мисля че всички телевизии само нагнетяват положението.Само дебнат тези моменти и като се запали някой ,всички да се чустваме отговорни едва ли не.Това вече на нищо не прилича по цял ден показвате лумпени. идиоти ами попитайте другите какво мислят. Защо вие телевизиите не вземате интервюта от нормалните работещи хора .Защо вършите това не знаете ли че тези хора теглят България към дъното , в което и вие ще отидете.Направо безобразие. Питайте ги кого представляват те,питайте ги коя точка от конституцията не харесват, да се види ,че те не са я чели даже.Недейте само едностранчиво да гледате на проблема.Направете смислени интервюта , а не някой да крещи като луд ,пред вашите микрофони,никого не искаме и какво ли не.Много добре знаят те някой да им опрости сметките, а останалите баламурници да си плащат,ама няма да стане.

Tи остави другото ама и пожарната ангажират :) Бойко пак ше земе да дигне кръвно.

Браво Мария,Хората тотално откачиха.Щом вече и Животът не им е мил.

дето ни наблюдават, си мислят, че в Бойковата държава за нещо празнуват? Час по час лумват възгласи и огньове! баба Тодорка.

Тези, които се палят са психически лабилни - онзи от Търново беше избягал от лудницата......

Е кой нормален ше се запали ?

Не петни името на Пламен Горанов, тъпачко!!! Прекрасен човек е, а не мишка като теб! Дано да оцелее!

Прекрасен глас на въпросният Пламен! Обидата не е към въпросната госпожа! Сам си плюхте на лицето, а и на това на този, който защитавате! С други думи, вие му петните името с изказа си!

кой психически стабилен ще се самозапали? трябва да си пълен глупак да го направиш. печелиш само рани и страдания за близките си

Оплаквахте се преди месеци че имало много пуснати луди от лудниците нали? Сега се палят пак се оплаквате...ееееее и вие незнаете какво искате!!! Също като протестиращите....

Видно е. Още много вода трябва да изтече за да прогледне българина. Жалко. Деца се правят от този, който може да си позволи отглеждането им. Хората не са равни.

Бива ли толкова инфантилни коментари под такива статии?

Той е заплашил себе си кой да уплаши друг ? Простотията ходи по хората......

Напиши ти по-умен коментар? В теб ни е надеждата ! Хайде, давай, ти можеш !

По-добре здрав и богат отколкото запален и беден. Това хареса ли ти ,като мисъл а ? :)

е дотичала с бутилка вода, напълнена от чешмата в тоалетната. Линейки и пожарни вият, и летят към президенството.

Я кажете колко е кръвното на Боко, мани ги тези обикновените хора, дето се палят. Кажете за Боко Бащицата ! Ходил ли е нормално до тоалетна сутринта, харесват ли му сестричките в Правителствена болница ... това е важното в тази държава !!!

И какво ще спечели като се запали? Ще ви кажа какво:иронизирне на името -ПЛАМНАЛИЯ ПЛАМЕН това какво е НЕ Е ГАВРА ли ??? Смях от страна на журналистите (ако мислите че пиша глупости вижте сутрешния блог във Варна) А политиците пък изобщо не им пука!!! Ще си направят играта,тъпите лумпени, които чупят София ще се разотидат...поне тия ,които ще останат здрави :) И всичко ще си дойде на място. Умрелия си е умрял ......

ХОРАТА СА ОТЧАЯНИ ..И ТОВА Е ГРОЗНО ГОВОРЕНЕ

И като са отчаяни трябва да се палят ?? ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ?

Така е, брат! На никоя партия и на никой министър не им пука, как точно измираме - самостоятелно или с помощта на здравната система. За нашите условия, всякакви самоубийства не могат да бъдат форма на протест! Жалко, ако този Пламен е имал някаква друга представа за тези неща. Дано да се оправи и да поумнее!

Миналата седмица един психиатър каза,че като има такива случаи като този в Перник и Бургас с ужас очакват още такива - това било синдром на едикойси и в рамките на около седмица винаги имали психонестабилни хора, които повтарят инцидентите.

Добре че спряха да скачат като зайци под Метрото.

Май се открива нов бизнес, някой по-предприемчив да застане пред общинските сгради с по някоя туба бензин, а кибрита да го дава безплатно. Иначе епидемията от водата ли идва или от ракията?

Аз лично бих вкарал малко нафта за по-дълго горене...ще я пусна нея на промоция нема да я включвам в цената.

Садист такъв, от теб бизнесмен няма да стане. Търся някой да продава пожарогасител на двойна цена, ще застане до мен и накрая на деня ще делим наполовина.

Аз оня перко от Търново го познавам ,беше си луд за връзване..

Тези ни докараха до лудост

Ти що не се запалиш, кво чакаш? Ще ти продам бензина на половин цена. Бахти далаверата дет ще я направиш, не се офлянквай, че да не те преварят и да свършат тубите с намаление.

Гладко мисълта но не се плаши във вашата партия /гроб/ всички са така

https://link той се запали за да обеди всички нас, че трябва да се борите за това, което искате да се случи че на готово нищо няма да ни бъде дадено и точно обратното ще ни вземат всичко дори и душите накрая !!!

На мен малко в повече ми идва това да ни се обеснява как еди кой си бил добър човек и направил нещо за обществото! Хайде стига, моля! Нито го е накарал някой, нито нищо! Каква е тази логика "ще си драсна клечката" пък вие се обединявайте? На това му се вика психическо растройство и се лекува! Стига сте вменявали вина на хората за нечии ексцентрични идеи! Нито ми се слуша за живи факли, нито за сърцето на онзи с голата глава и тъмното минало! Всеки да се взема в ръце и гради онова, за което е учил или има способности!

НЯМА ДА СЕ САМОЗАПАЛИ, АКО Е ИСКАЛ ДОСЕГА ДА ГО Е НАПРАВИЛ!

Повече запалени по малко остават станишковците

Кво заплашва ? Да се пали кат му е толкова акъла ! Ако не се запали до половин час ше ида аз да му драсна клечката ! Писна ми от тия психари дето обикалят улиците ! Да пратят кола от лудницата и да си го прибират !

Името което сис си избтал много ти подхожда и на теб!

В лудницата не ВИ ли учат да пишете

верно аман от изнудвачи и психари, а най вече от алкохолици и лумпени.