”Форбс”: Порошенко предложил Донбас на Путин

Петро Порошенко е предложил Донбас на Владимир Путин, пише рускоезичният "Форбс". Украински говорител твърди, че има грешка в превода, а Кремъл отказа коментар.

Обратно в новината

Коментари - ”Форбс”: Порошенко предложил Донбас на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако превода беше сгрешен няма как Путин да е дал такъв отговор на "изчезвайте от Донбас" Една дума може да се извърти , но не и смисъла на няколко изречение. Тролове има от двете страни , но сега едните здраво са се разпенили , защото виждат и не могат да оправдаят гафа на Порошенко колкото и да го сучат. Колко беше тарифата 2 до 7 лева нали ?

Логично е! На Русия и тртябва сухопътна връзка с Крим. Иначе мост през Керч си е доста пари! А и Русия може да се кротне за известно време ....

buRgbuRg1

:( Долни , мръсни КГБе номера , на долни , мръсни червени КГБе блядки , водени от долно , мръсно КГБе Пуссле ! :( Кога и къде пРашките не са показали и доказали , че са долни , мръсни боклуци !:( :(

Пъэтува към Магадан !

Няма по-добри пропагандатори на Путин и Русия от тъпите български евроатлантически тролове.Всеки техен пост е ръст за рейтинга на Путин ! Ха Ха !!!!

Тежка мъка явно гризе твоето сърце. Любимият ти Потрошенко бил предложил Донбас на Путин- тебе какво те бърка- до като чичко Шорош ни дама жалките си подаяния ще можеш да си хапваш пица и да си пийваш биричка. После след като разбере колко си некадърен и те отбозае ще стане топло тревата ще порасне и редовно ще си пасеш на воля

А ти какво знаеш за рашките ? Поне една книга прочел ли си , театър или балет гледал ли си ? С руснаци говорил ли си или си ги виждал единствено по Золотие пески ;)

ЗА ЧИЙ СА МУ НА ПОРОШЕНКО ГОВОРЕЩИТЕ РУСКИ СВИНЕ ОТ ДОНБАС?! ТАКА И ТАКА ТОВА СА СИ ЕДНИ АЛКОХОЛИЗИРАНИ ЖИВОТНИ ОТ КОИТО НИ ХУЯ НЕ СТАВА! ДА ИМ БИЕ ШУТА И ДА СИ ЕБАВАТ МАЙКАТА, КАТО РОБИ НА КРЕМЪЛСКИТЕ СВИНЕ!!! СТАЛИН, НЕ НАПРАЗНО ГИ Е КЛАЛ ТИЯ ИЗРОДИ, МИ ТО ИМ ХАРЕСВА :)

Напълно правилно аз смятам, чу руско украинската граница трябва да бъде преместена нейде близо до Лвов и всичките тези неприятни типове за останат в Русия. Нали

хитро тролско лъгане от страна на Кремъл. Пускат лъжата, а като ги питат за коментар за "случайната" грешка която прави новината новина изведнъж се покриват. Както се пише от 4 дена по целия свят но не и в ДИР-а... тролската къща на Путаракис здраво работи. Виждате и тука във форума.

Факт е, че Потрошенко е предложил Донбас, с надеждата да не дават пари, които Украйна няма и Путин да се съгласи само с Донбас.Но ако трябва да сме точни, на Украйна трябва да се остави територия с център Лвов и без излаз на море.Останалото е Русия.Колкото и да им е тъжно на някои!

Хе-хе , кой вярва на лъжливото овчарче Путин ? Очаквам скоро да почне да "цитира" и Ванга...

Путин лъже като сливенски ман*ал и то постоянно. Сега пък Порошенко му предложил Донбас. Ами този завоевател нали си го взе Донбас?

Ех тая БАНДЕРЛОГА ,на всякаде е бил, всичко знае всичко може, ама че у дома му е ЕВРОсвинарник още не знае .!.

За Украйна и Русия всички пишещи са прави за себе си, едните защото за това им се плаща да пишат, а другите защото вярват в това което пишат. Ситуацията дори и да се пооправи ще остави ако не рана то поне голям белег в душите и сърцата на украинците. Само искам да запитам пишещите, дали руската газ ще заобиколи България и защо?

Путин отново се доказа като голям наглец. Иска да прибира всички приходи на окупираните райони, а Украйна да им покрива разходите. Партизанска му работа...

Мене па ми даваа Калифорния. Ма язе я не щем. А някой хора мислят че на гола кукичка кълвем...

Порошенко е каза ,когато му е прекипяло от москалската наглост! Като искате вие да командвате в Донбас,бъдете така добри да изплащате пенсиите ,здавните и социалните осигуровки на донбасчани!Не се дръжте като мангалите на гроздобер,кога е за копане -бате ,болни сме,кога е за едене - първи сме! Браво на Порошенко,московската чума при него не вирее!

всичко което изброяваш се произвежда в китаи.руснаците не могат да са номер едно във всичко,но могат да си купят и телефончетата и телевизорите и колите от кадето си поискат.а аз не искам да живея нито в китаи,нито в сащ.

buRgbuRg1

:) Само в КН Дере , ... или в СС Сере ! И в двете няма да имаш нужда от тоалетна хартия ! :)

Кой какво е казал не е много ясно, но е абсолютно ясно, че Донбас е горещ картоф (или таралеж в гащите) и за Порошенко и за Путин!Кашата която забъркаха в Киев със забраната на руския език и преждевременното обявяване на независимост от Донбас доведоха до огромни проблеми! Все пак, ще излезе, че федерализиране на Украйна е било най-доброто решение за всички, с изключение на САЩ, разбира се!

руски ибрикчии още ли ближете руският задник . Повръща ми се от такива като вас

Те и Обама и Кери действаха по грешка в превода на анализаторите - Украйна е нещо като Ирак, Либия. Сега си удрят главите и обезумели дрънкат оръжие из Европа. Ще мирясат.

Това било руското издание на Форбс. За какъв превод става дума? Ако пък е минавало през американски редактори, значи са много зле с кардите, че да не правят разлика между забирайте и убирайтесь из, че там и падежите са други. Но в света на тоталното невежество това не би ме учудило.

най- голямата лъжа на руските демагози и лъжеца Путлер

най-свидните жертви на братоубийствената война в Украйна Цялото цивилно население от началото на войната беше умишлено бомбардирано, мишени бяха болници, училища, жилищни сгради. И нито една българска медия не показа тези военни престъпленияНека си спомним грозните думи и обещания на украинския президент Петро Порошенко от края на 2014-та, изречени в Одеса: Нашите деца ще продължат да ходят на училище и детска градина, докато техните ще продължат да живеят в мазетата А какво правят украинските власти за да спазят това обещание ???

Понеже приключвам с коментарите, искам да отбележа само едно. На моят "политически" коментар пиша, че хубавата водка и хубавата жена, са нещо много важно в живота на истинските мъже. Тук един се е изхитрил да ми постави минус. Изглежда, че е жена. Или пък не е на ясно със сексуалната си ориентация. И седнал да дава акъл на другите.

Тодор Живков "Добър журналист е тоя, който пише не това, което се говори, а това, което трябва."

Чудно как може да фалира държава, след като гражданите и имат достатъчно ресурс в повечето случаи да задоволяват нуждите си. Има нещо много сбъркани в тази система.

А с какво да плаща Киев след като Украйна на практика е във фалит и едиунствено постъпленията отвън и позволяват да подържа основните функции на държавата ???

Изглежда някои пишещи братя не са чели статията, в която пише, че руснаците са оптимисти за бъдещето си и вярват на Путин. Ама кой да я разбере, тая широка руска душа. Те са абсолютно сигурни в две важни за живота им неща. Водка, както е имало, така и ще има. Може и да ядат по малко, но в никакъв случай няма да намалят пиенето. И второ, но н по малко важно- рускините винаги са били и ще бъдат най желаните сексуални партньорки в света. Ако започна списъка, ще поставя на първо место Пикасо. Най големият Дон Жуан си намери майстора, в лицето на една рускиня. За мен компанията на една хубава рускиня и една хубава водка са доста важно нещо в живота на един истински мъж. Сега само посмейте да го отречете. Няма да бъде честно.

Представете си, че пристига някой, със сила завзема лозето ви и бере плода му. След това за капак на всичко иска и да си платите за това. Това е искането на Русия, Украйна да плаща издръжката на окупираните от Русия територии.

Съвсем не е така както го описвате. Хората живеещи в тези райони са се трудили там и са дали своя дял в държавната хазна. Редно е пенсионерите да си получават пенсиите от украинската пенсионна система. За трудо устроени важи същото.

След като са плащали осигуровки в украинските фондове, те им дължат пенсиите и всички социални плащания!Капиш?

то цялото украинско правителство е една грешка!

Ами аз четох в тази медия че Путлер е болен от рак!

А майка ти работи на магистралата.

хахаха!много грешки станаха!

Ако имаше грешка в превода и Порошенко беше казал това, което украинците им се иска да беше казал, то нямаше да го има и казаното от Путин като реплика. Но го има. Или може би и Путин май не разбира добре руски?

хихихи не се съмнявам че подобен разговор се е състоял кой да дава парите уберайтес не уберайтес някой трябва да плаща а на украинците не им се плаща никак

Някъде на високо ниво в руската милиция са решили да използват метода на контролираната дезинформация и в резултат на това се получава тази безсмислица, която уж се случила и с която се намеква на Запада и Украйна, че Русия няма сили да се грижи за Донбас и ще изнудва за пари. никой в руската милиция не си и помислял за това, че в крайна сметка такова неумело използване на контролирана дезинформация ще навреди на самата Русия и много хора които са били разколебани или недостатъчно сигурни в преценката си за управлението и политиката на Русия, ще разберат, че отново се сблъскват с лъжа от руска страна. Това действие прилича вместо на контролирана дезинформация на координирани малоумни движения за рязане на клона на който стои доверието към управляващите Русия в Кремъл.

Боже колко аналоподобно си писал!

Към Путин Перхидролено човече на тревата мил другар с кафеникаво елече и белокос овчар. На Путин той се врече, На овцете господар. Нашта вяра в Путин е голяма той ще ни спаси от раз а ний ще му дадем в замяна дупе мило в този час. Младото крило на атака пръкнало се от душевен вертеп< пълни гащите от страх и за нищо свясно няма и щах. Путин целий свят го мрази той толкоз здрав че не взима никакви илачи и болен от тежък грип в леглото да лежа, пак ще го възхвалявам с силни слова...

ДА СИ БОЛНЕ Е ТЕЖКО !! НО И ДА ДЕ НЕ ЗНАЕШ Е ОЩЕ ПО ТЕКО

Без съмнение, тая тема ще вълнува още дълго време доста коментатори, които си вадят хляба от нея. Тях бих ги посъветвал следното. Ако искате наистина написаното от вас да хване место, преди това получете информация по въпроса, поне от два независими източника. Иначе ставате смешни. Та по въпроса, защо Путин се оказа толкова неотстъпчив по някой принципни въпроси, понасяйки в същото време и сериозни негативи, ще ви кажа следното. Всичко това въпрос на принципи и характер. Първият руски принцип е - Русия може да е голяма, но за нас място за отстъпление няма. В потвърждение на горното, няма да ви давам пример със Сталинград, а с нещо по близко и съвременно. Напишете само магическата думичка Дамански и ще прочетете нещо, което сигурно не сте чели и ще ви бъде интересно. Сега въпросният малък остров може и да е китайски, но това е станало само по добрата воля на Русия. Повтарям една хубава руска поговорка- в Русия всеки може да дойде. У дома обратно се връщат само приятелите. Приятно четене на темата Дамански. А що се отнася до Путин, той просто е един продължител и пазител на руските традиции.

Напълно съм съгласен с теб! Написаното е истина. Само ще комнтирам първата част от изложението ти: Много падна качеството на НПО-животинките .... Аз се виждам в чудо! Затъпявам тук. Няма дискусия, няма аргументи. Думата "Форум" девалвира вече. Само едни лозунги пействат, няма собствено мнение. Дори и да има, то е едно вяло, без аргументи, виси във въздуха.... Благодаря, че ми изчете оплакването.

За да можеш да издържиш на "натиска" на малоумието на финансираните НПО-та , трябва да имаш по малко от руската душа/ и нашата е подобна, но доста години се дават пари да я промият/ + нетърпимост към опитите за асимилация на личността. Помага да се запазиш като мислещ човек:-)

УТРЕ "УМНИТЕ" ЩЕ ИЗМИСЛЪТ НЕЩО НОВО ! КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ УМЕН ЧЕ ДА НЕ ЗНАЕШ ЗАЩО ДАВАШ ПАРИ ЗА НЕЩО КОЕТО НЕ СИ НИТО ПО УМЕН НИТО ЗНАЕШ ТЪНКОСТИТЕ НА ПРОТИВНАТА СТРАНА НИТО СИ ПО СИЛЕН - И ДА ИМАШ ПСАКИ !!!

Наивна провокация, нещо което не може да стане по законен начин - първо е необходима автономия, след това вече референдум за присъединяване към Русия. Наистина ли е смятал, че в Русия ще се вържат, не само Путин, но и другите - Лавров, Рогозин.

Ха ха ха, Русия и законност??? Те много ги бърка да анексират чужда територия??

Шменти капели. Ако на Путин му трябваше Донбас, досега да си го беше взел сам.

Грешиш, когато искаш нещо - плащаш, а за подаръци не се плаща, подаръка си е подарък. Ей ся , ако се разберат Гърция и Русия за селското стопанство - и той чете чужди вестници - разделяй за да вкадееш. А според теб, как така са забравили за България при срещата за "Турския поток".....да си виждал дим без огън......

Не ми харесва, че изкарват България виновна за всичко. Ние сме в ЕС, имаме договори, приели сме правила. Какво трябваше да направи Орешарски, да вземе решение за "Южен поток", подписано вече от Борисов откриване на наказателна процедура за България със съответните глоби и да рискува кървави безредици, след идването на тримата сенатори?! ЕС носи отговорност за ЮП, не ние, защо Русия не се разбра с еврочиновниците?!

КАКВО СПЕЧЕЛИ УК-НА С МАИДАНА ! В 60 000 СТАНАХА ПО МАЛКО ! НЕ ГИ ПУСКАТ ЗАД ГРАНИЦА ! ХРАНАТА СТАНА МИНИМУМ В ТРИ ПЪТИ ПО СКЪПО А ГАЗТА В 7 ПЪТИ !!! МЪЖЕТЕ ГИ ГОТВЪТ ЗА ВОИНА И ЖЕНИТЕ ИМ СА СВОБОДНИ !!! ЗАГУБИХА КРИМ ! ЩЕ ЗАГУБЯТ И ДОНБАС !!! И ЩЕ ХРАНИ САЩ КАКТО ХРАНИ И НАС - С ОБЕЩАНИЯ - АКО НЕ В ТОЗИ ВЕК ТО СЛЕДВАЩИЯ ЩЕ ПОМИСЛЯТ

РФ е изкуствена държава, бивша част от СССР! Да не говорим, че тя и до днес няма международно признати граници! Държава фантом!

е от такова отношени и днес Русия е най-голямата страна на света. Ако и да няма точни граници.

Е и как шъ е най-голямата къто нема точни граници! Значи Сибир е китайски?

Русия в спор с всички съседи.Путлер да воюва в Грузия,Чечня,Дегестан,Армения,Украйна, спор за японските острови,Прибалтийска,Арктика спор с Канада.....Ама всички са лоши само Путлер е добър.

А БЕ ТИ СИ И МНОГО ТЪП БЕ ПОМИЯ

Че е тъп, тъп е! Ама е прав! Путин се сдърпа с целия свят! Ти кът си толкова умен, кво! Брошка ли шъ спечелиш?

Руската Федерация е единствената държава в света в която няма Закон за движение по пътищата! Затова всяко шаване там е незаконно и подлежи на незаконно санкциониране! А някои тук ми говорят колко свободно било словото в Русия! Словото е свободно, но и куршумите летят също свободно! Последният пример - Немцов!

БЕГЕЙЧЕТО Е НЕ НОРМАЛНО - ЛЕКУВА СЕ

Така е! Ама Путин се лекува, ама за твоя сметка! Затова твоята минимална ти заплата е 5950 рубли, или 180 БГ лева!

Ми що не оспориш гореказаното! Я ми посочи руския закон еквивалент на нашия!

Гледай Яне Янев и не питай за Немцов.....такива богове в България са в изобилие......над път и под път

да видиш ква СЛОБОДИЯ било... ПОЛИЦАИТЕ ТАМ НА МЕСЕЦ ОТСТРЕЛВАЛИ по толкоз граждане, колкото в АНГЛИЯТА ЗА ГОДИНА... И ПРЕЗИДЕНТИ ЧАТ ПАТ СИ ОТСТРЕЛВАТ, И СЕНАТОРЕ...

ХАМЕРИТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ! ШИСТОВИЯ ГАЗ Е МИД !!!И ЗАТОВА НЕ ИМ НУЖЕН ДОНБАС ЗАЩОТО ТРЯБВА И ДА СЕ ВЪСТОНОВИ И ПЕНСИИ И СОЦ-НИ И ЗА ВСИЧКО ТРЯБВАТ ПАРИ! А ХАМЕРИТЕНЕ ДАВАТ (СТРАХ ГИ Е И С ГМто И НАЙ ГЛАВНОТО НЕ СА УВЕРЕНИ ДАЛИ ЩЕ МОГАТ ДА ПОБЕДАТ ДОНБАС ! ПОРЕШЕТО ИМ ОБЕЩА ЗА МЕСЕЦ А ВЕЧЕ Е ГОДИНА И НИЩО!!!! А И ЦЕНИТЕ СКОЧИХА МНОГО И НАРОДА ВЕЧЕ ПОЧНА ДА МИСЛИ А ТРЯБВАШЕЛИ ИМ МАИДАН !ИСКАХА ЕВТИНИЯ А ТО СТАНА - СРЕДНО ПО 5 ПЪТИ ПО СКЪПО !!! ДА И ЕВТИНИЯ ХЛЯБ ЗА БЕТНИТЕ ГО ОТМЕНИХА - ДА И ХЛЯБА СТАНА ЕПТЕН СКЪП А И В 3 ПЪТИ ПОСКЪПНА ХРАНАТА А ЗАПЛАТА ПО МАЛКА И НЕ Я ДАВАТ !!!!!! И КАКТО ВИКАТ КИЕВЛЯНИ ЕДИН ПЪ ИМАМЕ- НА ГРОБИЩЕТО

buRgbuRg1

:) Ванка с танка , добре , но защо крещиш като пияна блядка ? Като майка си ! :)

А МИ БОЛЕН Е -ЩЕ МУ ПРОСТИМ

Защо Украйна да плаща на руснаци? Че кой ги е викал да живеят в Украйна и татарски Крим? Те са гости,а гости бива ден-два.Айде обратно в Сибир.

Уникално неграмотен и прост!

ми то грешка в превода па вие статия написахте

Преди Русия да анексира Донбас и Крим , там всичко си работеше и хората вземаха заплати и пенсии. Когато Русия вкара убийците си в Донбас, там вече нищо не работи, всичко е унищожено, няма заплати и пенсии. Няма живот, където са руснаците.

БЕГЕГЕЙЧЕТО Е НЕ НОРМАЛНО - ЛЕКУВА СЕ

ИВАНЕ, кретенизъм не се лекува. Не можеш да помогнеш на тези еврогейове.

начи зделка нема и ся ко ш прайми

Ами каквото сме правили досега - кризата продължава. Почваме риформа в пенциите, риформа в здравеопазването, риформа в енергетиката - все риформи с цел намаляване на парите и плащане като поп. Ще дадем напия принос в НАТО, вероятно ще подарим "остарялото и негодно руско оръжие за утилизция в Украйна", на негово място ще си попълним запасите с "ново втора употреба от САЩ" и ще си го платим, ще усвоим още няколко клрд еврофондове, ще изпратим през терминал 2 някоя и друга пратка "живо месо" в ЕС и нагледна да видим "свободата на движението на работна сила и капитали", е ще има и няко велик конгрес я на ГЕРБ, а на БСП, ще се кефиш на "зафаросаните" и заредени с оптимизъм думи на Кунева и чаровния и "поглед в бъдещето" ......погледнал се Илия пак в тия