Цветанов сложи акцент върху старите поръчкови убийства

Работим усилено по разкриване на поръчкови убийства в страната за минал период, в това число и за разкриване на убийството на бившия прокурор Николай Колев.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов сложи акцент върху старите поръчкови убийства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦЦ- трябва да поработи върху себе си ! Медийна звезда - втръснаха ни физономиите им, хвалби, закани , глупости колкото щете. "Попаднахме на интелигентни управляващи"

И от този храст няма да изскочи заек. Сещате ли се защо?

g-n. POT,TAKA ЛИ РАБОТИТЕ????? ТОЯ МИ КАЗА ,ОНЯ МИ КАЗА, ЦЕЦКО МИ КАЗА...КАК ТАКА Г О С П О Д И Н Е СТЕ РАЗСЛЕДВАщ ЖУРНАЛИСТ??? 4Е С КАЗВАНЕ ЛИ ДОКАЗВАТЕ ИЛИ СТЕ ДОШЬЛ ДА СЬЗДАВАТЕ КЛюКИ??? НЕДЕИТЕ, У НАС СИ ГИ ИМАМЕ ДОСТАТЬ4НО КАТО ВАС.ОТНОВО НИ РАЗО4АРОВАТ ДОШЛИ 4УЗДЕНЦИ В Б-Я. ДА НИ "ПОМОГНАТ"

Цецо, я кажи на тоя Рот, че знаеш за 5 убийства на Станишев, за 10 на Първанов и за 48 на Янето. За Алексей той и сам може да се сети за някоя по-голяма цифра. Архивите са в ръцете ти - мушни там по някое листче или картонче за тия дето те дразнят. Знаеш как се правят тези работи. Аз ли да те уча. После като постоят по 8 месеца в ареста ще са на друг акъл. Алексей може и по-корав да излезна, ама не всички са такива.

Ние герберите сме гяволи. Ще се правим че разследваме старите убийства, а тези които стават днес да ги решават други. Хитро нали. Ей, много е умен наш Цъфти. Как ловко се премята - сякаш е учил земна гимнастика.

А ще има ли разследване срещу водения в момента геноцид?

цветанов и екипът му работят и то доста сполучливо. не може да очакваме престъпници и престъпност градени с години да размажат за една година, но до края на мандата има време и заслужават подкрепа. да изчистят едрия боклук, а дребните няма да имат пример, а и силова подкрепа. няма ли ги продавачите на краденото и крадците ще намалеят, но всяко нещо с времето

Цветанов, а кога ще погнете скакалците дето оглозгват труда на всеки тръгнал да произвежда нещо? Населението масово се отказа да обработва земята и тя пустее не защото сме мързеливи, а защото ни омръзна с труд и пот да гладуваме и да храним крадците. Полицията изобщо не си мърда пръста за този рекет!!

Цветанов сложи акцент преди всичко върху АПАРТАМЕНТИТЕ!

Не е много ясно колко са мотивирани служителите на МВР, след като протестират, а намаляването на броя на участниците в протеста е симптоматично и е резултат от упражнен натиск по места и в центъра, което означава че ще премине в скрита форма на протест, което означава , че демонстрирания от ЦЦ оптимизъм по потношение на мотивацията вероятно е силно преувеличен и не е реален....

Другарю Цветанов, кой ще разкрие 192-те неразкрити убийства, от времето, когато пожарникарят генсекваше в МВР? Защо още преди 20 години не се захванахте да се борите срещу престъпността, а предпочетохте да се занимавате с мутренски дейности и да си купувате луксозни апартаменти?

Я е как са пропуснали и Президента....

Тея консултационни пари на Цвъцко май идат от другаря Юрген Рот, всичко що изсмуче от пръстите или сънува се явява като неоповержим факт при другаря

"Цветанов обаче отказа да коментира дали е казал такова нещо на Рот." Защо?

Браво бе, ей така прави истинският вътрешен министър и вицепремиер - не организира успешното събиране на неопровержими доказателства, а "споделя" с n-тия немски журналист (фантаст) удообни предположения, които да се тиражират в европа. Все си мисля че един минситър в една нормална държава щеше да си подаде оставката след това