Цветанов: Не чакайте престъпността рязко да спре

Не смятам, че има ескалация на поръчковите убийства в България", каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред БНР.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Не чакайте престъпността рязко да спре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен повишаването и друго не очаквам,та нали всички оцеляват а в оцеляването няма достойнство...

Очаквахме го да се случи в период от 3-4 години докато сте на власт. Но сигурно ще искате да ви дадем още 4 години за да ни кажете в техния край - "Не очаквайте престъпността рязко да спре"

Очакваме изборите 2013г,очакваме милиционерските номера да не минат(Европа и ние вече знаем за твоите фалшифкации и злоупотреби) и съответно българския Кадафи и ти като българския Сейф ал Ислам да си получиш заслуженото и то там където трябва.....

Надявам се да не съм права, но ми се струва,че хората постъпват на работа в органите на реда, не да пазят реда и да се борят с престъпността и по призвание, а заради парите(подкупите).

Омръзна ми да коментирам несъстоятелви изявления!

Daniel

За безнаказаноста на групите видяхме,а като гледам политиката на страната поне кокошкарскат престъпност няма как да падне ХОРАТА ОЦЕЛЯВАТ ТАКА.

_wind_

Г-н министре,как така престъпността ше спира? Та нали тя е вашия работодател. И добре си я отглеждате.

балгария не е дораснала за демокраця. не е вазможна демокраця в наи бедната страна на европа без работещо правосадие и мафията на власт. на балгария е нужна жестока диктатура, която да изтреби разбоиниците до крак. нужен ни е пиночет, които изчисти чиле от червените бандити.

Така е говорел и Симон Боливар за Латинска Америка, и какво се получи? Именно демокрацията и частната собственост гони беднотията от страните. Както са направили в Северна Америка. Дали са земя и право на глас на хората. Резултатите са налице.

Престъпността ТРЯБВА да бъде прекършена, МВР МОЖЕ! Но трябва да се започне от БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ!Очакваме и Законът за конфискация на НЕЗАКОННО придобитото имущество и ПРОИЗХОД на средствата за закупуване на апартаметчета чрез фирми получаващи поръчки!ПОНЕ ПЕТ от ГЕРБ попадат под ударите на Закона!Без него Б.Б. 6ше предизвика ПРЕДСРОЧЕН вот..иначе ще се коалира с.. БСП на Първанов!

на тоя етап малко ме касае кой на какво е залагал или се надявал. Не че и някога ме е касаело съществено.