Намериха 3500 крадени произведения на изкуството и артефакти

Испания обяви за успешна международна операция срещу трафиканти на крадени културни ценности.

Обратно в новината

Коментари - Намериха 3500 крадени произведения на изкуството и артефакти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно фалшива новина !!! Това е така наречената операция "Пандора", която вече беше отчетена и с чието водене испанците нямат нищо общо. Явно някои полицейски началници няма с какво да се хвалят и бизнеса и плаща фалшиви медийни съобщения ;) В Бг полицията често ползва услугите един дебел човек с мустаци :)

Разбрахме вече, че можеш и да се самовъзпроизвеждаш.

Нещо много скалъпено ми изглежда това съобщениице ... и постно ;) Как пък ги определиха че са от страни във война ?

В цял свят по музеи и археоложгически обекти се съставят подробни каталози със снимки. Водят отчет хората.

Търпеливо са ги изчакали..

Кой и защо краде изкуство под формата на произведения на живописта и на история под формата на исторически артефакти? Не, това не са учени, нито някакви супер естети. Напротив това са примитивни хора, които не хранят абсолютно никакъв възвишен интерес а само и единствено интерес към парите, които могат да измъкнат от разглезените малоумни богаташчета. Но мотора на целия процес при който не рядко много артефакти с научна стойност безвъзратно се губят и рушат, са именно последните преуспели индивиди, наричайки себе си ценители, меценати или даже филантропи. Не, че всеки който поиска не може да прескочи до даден музей и да се любува на всичко стойностно, запазило се до наши дни. Въпросните мастити ценители трябва разбира се да имат свои частни колекции! Защото няма по-големи ценители и учени от тях ли? Ами, нищо подобно, те просто трябва по подобаващо елегантен начин да си го мерят (успеха и възможностите) със себеподобните сред затворения кръг на частните сбирки на елита. Та те задвижват цялата мелница на престъпния иманярски и бандитски свят.

тежък случай

Най-големите крадци са от Вашингтон.Мръсни американски престъпници.

След войната в Ирак, американчетата ОТКРАДНАХА ВСИЧКИ културни ценности и ги доставиха в САЩ, Великобритания, ЕС, Канада и Австралия. Но тогава полицаите НИЩИЧКО не намериха! Нямало корупция, а ...

КокЪл, ти ли си?

Глупчо, в Ирак няма културни ценности. И в Сирия каквото има е наследство от християнството.

До Мислител. то пък щото ценностите на Путкин са: живей богато с 260лв. минимална заплата, ха ха.

осолихте ли сланината на село тези дни ?

ти нектар и амброзия ли нагъваш

Мислителю ( пост 1), ти си един тъпунгел , без образование и без реално виждане на положението у нас. Вероятно си бедно Кутевче, пишещо за " хляба". Съжалявам децата ти !

ти си умна, красива, богата ... като 90% от хората в Бг

Да не са открили изгубените евроатлантически ценности на плевнелиев? Има ли щети в какво състояние са? Доколкото си спомням са плюй Путин, приемай ислямски емигранти, живей бедно?