Уговарянето на мачове в България не било престъпление

Уговарянето на мачове не е престъпление в България, заяви говорителят на главния прокурор Стелиана Кожухарова.

Обратно в новината

Коментари - Уговарянето на мачове в България не било престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за да не бъде резила пълен не се ли намери разумен човек да му обясни тия неща на ЦЦ преди да дава хиляди пространни интервюта.

Член /48/ Когато по надлежен ред компетентните за това органи установяват и докажат данни за осъществени подкуп, договорен резултат, симулативна игра или други подобни, администриращите органи налагат санкции, както следва: 1. На виновните състезатели ЛСП не по-малко от 12 месеца и глоба от 10 000 лева. 2. На виновните ФК-изваждане от състава на съответната група и глоба в размер на 40 000 лева.

Именно, заради липсата на текстове в закона, народът казва, че мафията си има държава. Законодателният орган непрекъснато създава поправки, допълнения, изменения, но не и текст, който би обвинил и ощетил престъпниците с бели якички. Освен черното тото, ненаказуеми от закона са безогледната приватизация, корупцията, заменките на земи, прането на пари, злоупотребата с власт. Ненаказуеми са антидържавната и антибългарската политика, геноцида и простащината. Ненаказуемо е прокарването на чуждоземна политика вредна за българския народ. Кой прави законите в тази страна? Защо хората дадоха възможност на ГЕРБ да се намести във властта? Има ли политическа алтернатива на ненаказуемостта?

до:Стелиана Кожухарова. Про4ети "ДИСЦИПЛИНАРЕН ПРАВИЛНИК НА БФС - 4лен 48"!

В. Божков да си корегира коефициентите ! Останалото е пазарна икономика и всеки търси по - висока печалба ... На всички е ясно, че в случая няма никакво престъпление !

Цялата акция беше на Божков,защото нямаше достатъчно пари за да си клати к, опа краката.Жалкото е че вдигна Полицията на Крак.

kgb777kgb

Като няма текст от закона , защо беше цялата работа ??? Май на някой никак не му харесва , че се появяват сайтове с нормални коефициенти ??? НЯМА случай в който коефициент даден в България да е бил по-висок от тези в чуждите сайтове , като говоря за Европейски , а не за Азиатски или други !!! Естествено , че като за едно и също залагане тука дават 1.40 , а в друг сайт 1.80 хората ще търсят по-изгодния залог !!!

Как може тази говорителка да говори така? Тя съгласувала ли е изявлението си с министъра слънце - Цветанов. Как може да омаловажава работата на полицията и да говори, че няма текстове в НК за тези "престъпления"?!

Би било много чудно да е престъпление - всичко над 2 000 лв е чисто като сълза - няма проблеми, няма виновни, нито има текст, по който прокуратурата наша може да залови или да осъди някого за злоупотреби, източване на пари от страната и укриване на данъци в особено големи размери! Това убийства, отвличания, съсипване на цели отрасли - е просто едно забавление, да не би да е престъпление случайно?! Не-е-е, така само прекрасните хора - съдии и прокурори - си осигуряват прекрасните си доходи, бонуси и премиални! Проклети да са всичките без изключение, както и техните комуноидни покровители!

ммммдаааа.....да не говорим за съсипването на цели семейства в морален и личен аспект, и пропуснатите ползи. имаше слух, че онзи нещастник, който закла двете си деца е бил жертва на черно тото. някакъв друг пък, и той баща на две деца, се самоубил - дължaл много.

Дай сега да съжаляваме за някакъв изрод, който играел комар и понеже задлъжнял с много пари, заклал децата си! Горкият той! А кой го е бил по главата да залага, вместо да се хване да бачка?

Всичко се повтаря в България, особенно ако е в ущърб на общия интерес. Подобни изказвания зачестиха при управлението на ГЕРБ, за което мнгократно сме писали по форумите. Ползата е никаква. Противно на общоприетото, че това е признак на нов морал, ще добавя, че не съм чул за оставка на обществен служител в знак на безпомощност и срам от това, че не е могъл да свърши своята работа. Вместо това показни акции, мрънкане и празнодумие по форумите. Затова на всеослушание заявявам, не без горест и срам, че напускам България за неопределено време. Чувствам се безпомощен и сам в желанието си да учавствам в нов политически проект за моята родина.

За какво се потиха полицаите да ги ловят и прегракнаха от говорене когато няма престъпление по закон??? ЦЦ не увря ли че преди да се "изпуска" из дебрите на ловене и пускане трябва да пита знаещюите и най-малко да заплаща от джоба си всеки ден престой на задържаните след като няма престъпно деяние.

Е как за какво? За да се потят, разбира се! Нали "Луд умора няма, само се поти"! И Бойко каза, че това се отнася за МВР-то!

Не е истина!...

Егати, тази цялата е в пластични операции:))))