ГЕРБ опази от съд тоталитарния режим

Управляващото мнозинство отхвърли предложение за промяна в Наказателния кодекс, внесено от депутата от ДПС Четин Казак, за осъждането на престъпленията против човечеството по време на тоталитарния режим.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ опази от съд тоталитарния режим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИЯ ОТ ГЕРБ СА СИ НЕПРИКРИТИ БОЛШЕВИКИ.

тоталитарен режим - там е демокрация - мечта. Тук е България - ако на някой потурнак не му харесва да си грабва парцалите и да заминава за Анадола. Има държава Турция за всички турчеещи се - щом не им харесва тук - да се махат!

Ти си елементарно разсъждаващо и първосигнално човече!Онази мизерия не можеше да се сравни с нищо!Сега сме сто пъти по-добре,само такива задръстени като тебе няма да го признаят!

кретен! Кои са добре - безработните, ровещите в кофите за боклук, пенсионерите, болните, работещите бедни? Никога при социализма не е възможно такова бедствие. Добре са само 10-ина процента мошници и реститути, дето смучат кръвта на този народ. Намерил се кой да раздава оценки - ти и първосигнална система нямаш, малоумнико!

Възможно беше и още как, но се криеше. Как се живееше със земеделска пенсия от 25 лв? А колко струваше отоплението и топлата вода извън топлофицираните райони? Как се взимаше обаче апартамент? 10 години бях нуждаещ се, 4 години в първа група и плащах свободен наем на нереститути, които по незнаен начин се бяха обзавели с няколко апартамента докато аз чаках. А парите за свободният наем ги взимах и от залъка на децата ми. Малкото износваше дрехите на по-голямото и почивахме веднъж на 3 години. Сега съм много по-добре и изобщо не ми е мъчно за онова време.

Мразя тъпите парчета!Какво е било безплатно при комунизма-НИЩО!Това,че не вадиш пари от джоба не означава ,че не си го платил преди това,на "зелено"!Знае се,че няма нищо безплатно на този свят!

Ако си млад, не знаеш, а ако си възрастен ,трябва да си склеротик та да не помниш, че при социализма за образование и лечение не се плащаше ИНДИВИДУАЛНО от хората, които ги ползваха според нуждите си. При социализма се плащаше от ДЪРЖАВНИЯ бюджет, който се натрупваше от активите на държавата и труда на българите. В този смисъл лечението и образованието не бяха безплатни, но бяха социални, защото имаше за всички без директно плащане образование и лечение.

Да, няма безплатно. Обаче едно е да вадиш пари от джоба си, в който може и да няма нищо или да си милионер както е положението сега. Друго е да не мислиш за пари, когато ти се налага лечение, защото държавата го плаща, както беше преди. Не ти святка в "умната" глава кое е по-полезно за мнозинството?

Тези синтетични наркотици и чалгата кара такива като този с номер09 да летят,летят.Всички дето са се нагушили ги дрънкат такива.

Зависи кой плаща. Ако плаща друг ще ми харесва, ако плащам аз - няма. Освен това нивото беше задоволително, но не и високо. Висчки властимащи се лекуваха в чужбина. А народа нямаше пари да го направи, но дори и да имаше не беше разрешено. Хубаво е, но предпочитам да зная какво изкарвам и колко плащам за здравеопазване и всичко друго, да мога да получавам повече когато работя повече и по-добре, а на да ми взимат 90% от парите, да ме държат на тъмно за какво ги харчат и да взимам една и съща мизерна заплата независимо какво и как работя. Сегашното положение в България не е цвете, но и предишното не беше. Истината е по средата - социална държава с пазарна икономика.

намалете уискито!

според мен коментари за тази новина имат право да пишат хората които през 89 са били от 30 годишна възраст нагоре защото те наи добре могат да преценят какво е било по времето на т.нар тоталитарен режим.Aз лично не съм видял лошо от него:успях да си построя жилище и всичко ми беше гарантирано от държавата;здравеопазване отпуски и т.н. Bярно е че имаше грешки в управлението,но викъде по света не е идеално

Браво! През това време в другите държави живяха в палатки, ядяха корени и се лекуваха при знахари! За социализма трябва да съдят 30 годишните, които са били такива през 1944 година! Баба ми е била обикновена селянка и ми е казвала, че не са живели никак зле преди комунизма! Това, че некадърно направихме соца и той рухна и некадърно правим лъжедемокрация сега си е наш генетичен проблем!

рухнаха го, защото им пречеше, даваше пример за социална държава, каквато на запад никога не са имали. Е, сега соца го няма (временно) и капа си показа рогата. Резултатът е, че народите по света ще му видят сметката.

Ами какво очаквате от бодигарда на първия секретар на ЦК на БКП ?!?!?!?

Не е ли време да си направим една малка поправка в Конституцията, подобна на тази в САЩ /14-а поправка,т.2 Представителите в местната власт са пропорционално представени...с изключение на индианците,които.../.Така ще е справедливо към "безчинствата" на нашите "индианци".

Срамота е Четин Казак това предложение! По-напред трябва да осъдим престъпленията против Човечеството през ония 500 години, когато турци безчинстваха по нашите земи! Спомни си Казак, как турците през тоталитарния режим ви глезиха-с тройки влизахте да следвате, където българите с отличен успех се явяваха на изпити! Ако сега не ви изнася, бегом в Анадола, но тук-МЛЪК, докато не те е ял влък!

Истината е, че стандарта на живот, който обикновените хора имаха при социализма никога повече няма да го имат. Този така мразен от хора с промити мозъци строй, осигури на милиони българи безплатно и качествено образование и здравеопазване, ликвидира безработицата и отчуждението. И ако някоя трябва да бъде осъден, това да хората, които осъществиха т.н. преход, който върна България един век назад.

Супер! И кой реши да започне прехода от социализъм към капитализъм (сега му викат демокрация да не дразни думата ушите на електората) - само не ми казвай, че не е БКП!

Нежните, цветни и бомбени "революции" нямат нищо общо с БКП - от друго място идват, глупи. Може и да не знаеш, щото не четеш и изобщо не мислиш, но който не иска "демокрацията" с мир, му я пращат с бомбардировки. БКП просто отстъпи, за да спаси страната. Отвори си широко очите, виж какво става по света, чети и мисли със собствената си глава!

Че кой режим от освобождението насам в България не е бил тоталитарен или равностоен на такъв по същество ? Още княз Батемберг суспендира парламента, или пък небезизвестният Стамболов,( справка Алеко Константинов, " Бай Ганьо") който управлява като като че ли цяла България е негова собственост , наследена от баща му и строи къщи на проститутки , с които се е сношавал. Да не говорим за Фердинанд, натикал България с глупостта си, в две национални катастрофи. Ами синчето му Борката, освен , че добавя към списъка още една катастрофа, също разпердушва парламента, реже главата на законно избрания премиер Ал.Стамболийски и т.н. Минаваме през комунягите по същия начин и стигаме до днес , когато шушумигата Уорлик-САЩ дава инструкции какво да се прави.Последното може да се нарече "външно наложен тоталитаризъм". Хай сиктир бе , трябва да си идиот за да вярваш на мита за т.н. демокрация.

И кого щяха да съдят?! Тошо хвърли петалата!!! Не е ли по-добре да се осъди Доган за тероризъм? Впрочем, той си е осъден и присъдата не е отменена! Ако могат управляващите да ни изяснят, защо още е на свобода???

че как няма да го опазят, управляващото мнозинство, както преди, така и сега, е представено от комунисти - разбойници, някои пребоядисани, други не съвсем.

Поредният правилен ход на правителството. Комунизмът не беше чак толкова лош, поне за нас, гербарите, до един бивши комунисти. Апропо, това ми напомян вица за бившата кa.

сега геноцида в демокрацията е по голям

Или на демократите - наши, родни хубавци! Крадливи и некадърни бяха като социалисти, такива си остнаха като демократи!

...но ясно си спомням,че такава мизерия за 90% от населението,безработица,безпътица,гладни скитащи клошари,оскотяли до край,престъпност - ежедневна и ненаказуема,наркомания покосяваща масово децата ни и цинизъм в управляващите не е имало!

Че кой ти е виновен? Що не скочи да защищаваш Тато като го махнаха? Беше си шушумига тогава - такава си и сега, само ревеш по-силно!

БСП "НАЗНАЧАВА" АГЕНТИ НА РАБОТА ВЪВ ФОРУМИ, ТУИТЪР И ФЕЙСБУК

ОООООООСЪДИ. И къде я видя тази демокрация във феодално-олигархичния, съветски модел приложен в булгаристан под индиго от путиновите братушки И по-голяма простотия с тези 9 милиона не съм чул. Ганьовци през 1985 година ражданите например през 1930 ПО ЦАРСКО ВРЕМЕ са били 55 годишни. А кажете отново на кой точно е приноса за броя на населението. А сега ми коментирайте и процента на 80 годишните и кога са раждани, процента пенсионери и кога са раждани. Тошовото поколение не е в пенсионерските редици, а 1/3 от него вече е в гробищата. Това си заслужавате робски живот във феодалното съветско владение. И стишга вече с тези политици, защото те миличките са от нашите, тошови редици

Гледам, затъжили сте се за СоциализЪма и плюете демокрацията! Ако ми ги покажете къде се крият веднага ги хващам и ви ги нося на тепсия! Нищо не ви пречи да си върнете Социализъма, да си изберете нов Тато и да убиете демокрацията! Смешното е, че нито знаете как да го направите, нито някой някога ви е питал за това - винаги друг е е решавал вместо вас! И за да оправдаете собственото си безсилие плюете СоциализЪма или демокрацията сякаш са нещо живо и виновно за жалкия ви животец!

В интерес на истината е най-малкото морално редно наистина да бъде осъден тоталитарния режим (друг е въпроса, че едва ли някой ще бъде реално осъден), именно за престъпления против човечеството. Толкова прекрасни хора бяха избити по онова време... А на тези, които пишат небивалици колко хубаво било при социализма и че хората живеели с надежда - ще кажа само едно - да, живееха с надежда - надеждата как да избягат завинаги от Партията някъде в Западна Европа или САЩ. По онова време думите САЩ и Западна Европа бяха смисъл и цел в живота, идол и кумир, и най-висш стремеж, не поради друго, а защото хората ги свързваха със една друга дума - СВОБОДА !

Ти си тотално объркан или луд, човече! Прекрасните, избити млади хора бяха по време на монархо-фашисткия режим преди 1944 година! А що се касае до твоите идоли и кумири САЩ и Западна Европа, ето, вече 20 години сърбаме "вкусотиите" на тяхното общество.... И какво, стана ли по-добре, глупаво ми човече?

Лъжеш чадо - има си документи! А това, че сега сме зле е пак наша вина - не виждам нашия български социализъм някъде да е останал и успял. Сърбаш каквото си си надробил - ако утре изчезнат САЩ и Западна Европа да не си мислиш, че изведнъж ще заживееш в Рая!

ало, партииният олигофрен, какви ги дрънкаш. преди 9 ти или по-скоро през 1939 сме с наи-добрият стандарт и само група шумкари (твои предци) са вършеели в гората крадеики селяните. апропо атентатът през 1929 наистима уби доста невинни хора, ако това имаш в предвид.

На 7 март 1983 година четирима младежи отвлякоха самолет АН-24 на БГА"Балкан". Единият от тях беше войник избягал от казармата си. Казваше се Валентин Тодоров Иванов и беше син на някакъв генерал. Служеше в най-връзкарското поделение, горе до Бистрица. Искали са самолета да лети за Виена. Самолета каца във Варна и четиримата са обезвредени, като единият е застрелян защото е щял да наръга стюардесата с нож. Другите трима ги осъдиха и ги вкараха в затвора, а бащата на този Валентин Иванов беше разжалван лично от ген.Добри Джуров. След 10.11.1989 ги пуснаха, въпросният Валентин Тодоров беше велик дисидент. Ето такива престъпници и отрепки се писаха дисиденти. От ДПС излязоха също много дисиденти, и направиха паметник на терористите дето взривиха майките с децата във вагона на БДЖ на гара Буново. Дисиденти, какво да ги правиш...

"Внимание!!! Прекаленото четене на Работническо Дело ви прави дебили!!!"

Ама ти и за Работническо дело ли си чувал? Аз мислех, че друго освен Азис и Кондьо няма за теб!

Тотални глупости! Ами тогава да започнем процес за престъпленията по време на турското робство. Не е минала и седмица от каконизиране на българските светци и избранникът от народа говори за възродителен процес! Много шум, и дали е нямало защо? Нима нямаше тероризъм и подпомни саботажни групи действуващи по нареждане на Анкара?!

Колкото и да се мъчите няма да замажете положението. Възмездие ще има скоро!

Тоталитарен режим ли???!!! В сравнение с днешния геноцид, упражняван вече повече от 20 години над българския народ, да се нарича тоталитарно времето преди 10 ноември, е направо кощунствено! Как може да се нарича така едно общество, при което, въпреки някои недостатъци, ОГРОМНОТО МНОЗИНСТВО от народа живееше нормално, организирано и с вяра в утрешния ден. Едно общество, в което нямаше безработица, нямаше безнаказаност,нямаше мизерия, скъпотия и насилие... Тоталитарно е капиталистическото общество, което не уважава основните човешки права: ПРАВОТО НА ТРУД и ПРАВОТО НА ЖИВОТ !!!

ТОТАЛИТАРЕН е бил режима ,особенно до 70- те години,но геноцид не е имало! Глад,мизерия,безработица,необразованост,теберкулоза,масова престъпност и др. "екстри" на т.н. демокрация ги нямаше! И за това ако трябва да има съд следва да почнем от този парламент!

ха ха ха "...геноцид не е имало..." още има неразбрали ха ха ха

Хората бьркат в казаните за боккук и си слагат край на живота, този смотан турчин седнал за "вьзродителен процес" да говори. За онези 500 години под турско, вие кога ще започнете да ни изсплащате репарации.

Всичко мара втасала та и ние. Защо ли най-накрая тези който ги избираме не се захванат за разрешаване на настоящето ,а ни занимават само с глупости,или това е целта . Всеки гледа да се изтъкне ,че прави нещо за сметка на другия.В края на краищата,резултати никакви или по-точно отрицателни за всички нас. Може би и за това сме на това дередже.

В случая, с този законопроект, ДПС се стараят да удължат експлоатацията на Възродителния процес благодарение на който се появиха и вече 22 години паразитстват в политиката. Дивидентите оттам започнаха да намаляват и трябва да се измисли нещо за да се подхранват...

предлагам да приемат закон за осъждане на престъпления с/у човечеството по време на турското робство. ц-иганята от р-езаната партия какво ще кажат по въпроса?

Българи-юнаци - ни социализма ви беше социализъм, ни демокрацията - демокрация! И как говорите за тия "системи" - сякаш са нещо живо, което или ви храни, или убива! Социалните системи са измислени и управлявани от хора - те са виновниците!

Обществената система е важна за живота на хората и това е безспорно. При социализма няма неограничена частна собственост върху средствата за производство и печалбите от него и затова има сравнително материално равенство на хората и задоволяване на най-важните материални и културни нужди на мнозинството. При капитализма /истинското име на сегашната демоКРАДция/ има неограничена частна собственост, неограничени печалби и експлоатация на наемника, а това води до малцинство от тунеядци-кърлежи /наши и чужди/ и мнозинство от унизени и ограбвани хора, оставени на произвола и беднотията.

Абе стига сте повтаряли като папагали - системата е такава, каквато я направят хората! Няма такова нещо като система извън обществото - щом не ви харесва, променете я! Какво блеете по форумите - вън, на улицата, конфискация, национализация и прочие!

Ние искаме ДПС шайката на съд !

Тоталитарен режим ли? Репресирани ли? Огромното мнозинство бяха престъпници! Бяха убийци! Крадци! Имало е и невинни но те едва ли са повече от 10% от общото число. За сметка на това МИЛИОНИ живееха добре. Населението стана 9 милиона, алооооо ДЕВЕТ МИЛИОНА ДУШИ. После дойде Мистър Горбачов, заповяда да самовзривят АЕЦ Чернобил, Рейгън беше наложил икономическо ембарго, появи се дефицит на стоки, обвиниха ни че сме гърмели Папата, нещо което самият той отрече, когато дойде в София. Всичко това беше използвано от Луканов и кликата му за да станат капиталисти за една нощ и свалиха Тодор Живков. И аре повече да не ми говорите врели-некипели, АЗ ТЕЗИ НЕЩА ГИ ВИДЯХ С ОЧИТЕ СИ!

Никога не сме били 9 милиона. Бяхме 8,5 заради това, че бай ти Тошо плащаше на циганките да раждат. Българските многодетни семейства се брояха на пръсти.

Виж сега, прекалено си плосък за да ти върже някой. От 1900 до 2011 са правени общо 14 преброявания. Най-голям брой население в България е отчетено по време на преброяването през 1985 година. Точната цифра е 8 948 649. Т.е. от 9 милиона ни делят около 50 хиляди души, това е мизерно количество, в момента толкова побира Националният стадион "Васил Левски". И тогава Българите имаха минимум по две деца, много рядко по едно дете. Просто лесно се гледаха деца.

Алоо, Ь,ти който си бил на дядо си в горното джобче при Т.Ж. немаш право да говориш простотии!!

Дано станеш храна на прасетата. Това виждал ли си го с очите си? Или ги затваряше, защото така ти изнася. Боклук!

Ти от кои си? От крадците или от убийците?

Мнозинството какви са? Комунисти само ,че другото течение Комунисти-Живковисти.....Преди мислех,че тройната коаличия е голямото зло за България,но сега съм 100% убеден,че най голямото зло за България е Герб и неговият водач!!!

А КОЙ ЩЕ УСЪДИ НЕВИНИТЕ ХОРА ЖЕРТВИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ?

Що да ги съдим - нали са невинни!

Принципно предложението е добро,но самите ДПС са против него!Когато Татяна Ваксберг,направи филм за възродителния процес,много добре си спомням реакцията на Ахмед Доган:"Стига с този възродителен процес,бе"!Беше при управлението на НДСВ,а по-късно стана ясно,че ДПС не е искало да дразни настоящите социалисти и бивши комунисти,тъй като се е канело да влезе с тях във властта!

тоя май е объркал питиетата

тоталитарния режим на съд в Страсбург.

Да се самоосъдят??!! Това само в нягогашното училище го имаше...и то учителката и активистите трябваше да настоява!!!

Истината е, че в българския парламент има 10 човека дето могат да пишат и разбират от закони и 230 лобисти със съответните тарифи. 10 човека дето стават са подпомагани от 3-ма експерти с опит в писането на закони. Смятайте за каква "ефективност" става въпрос.

Нека говорят и съдят "тоталитарния" социализъм, защото : Населението на България нарастна до 9 мил., нямаше гладни, просяци, хора-добитък за обслужване на сексуаллни страсти, имаше работа, собствен дом за почти цялото население, често заедно с вила, безплатно лечение и образование, нормален работен ден, заплата, почивки и т.н. все НЕдомоКРАДски "провинения" към мнозинството българи.

И защо като беше толкова хубаво на "другия ден" ни напуснаха над 1 000 000 души! Защо? България дълго ще плаща за хубавите неща, които си написал. Поне още 20години трябват. Нали Монсей ги беше държал 40.

Напуснаха много след другият ден, тези 1 млн са за 20 г през, които минаха много демократи и псевдополитици и се упражняваха на гърба на хората и крадяха това, което лошия социализъм беше оставил. Никой не казва, че е имало само добри неща, но за обикновения човек беше поносимо.

А бе младо и зелено, вие сте като отвързани магарета и като ви отвориха границите - беж да видите дали навън тревата е по-зелена. Нищо че там ядете повечко суха тревица и спите където сварите - там ви е по-добре. А едно време вашите майки и бащи знаеха, че най-сладко е да си построиш сам дома, да си отгледаш децата, да ги изучиш и просветиш (явно вашите не са се старали много в последното). А сега при "прекрасния капитализъм" няма работа ни тука - ни навън (там където тревата е по-зелена за магаретата). И каква стана тя - при тоталитаризма имаше всичко(българско производство, качествено а не менте, с не особено високи - но платежоспособни доходи, без чорбаджии като днешните). И се чудят защо имало носталгия по социализма - че кой бяга от хубавото бре магарета ниедни!!!!!! На магарето и най-хубавата трева да му сложиш - пак ще търси магарешки тръни. Аз съм селянин и това го знам от практика и не се срамувам от произхода си (за разлика от мнозина "столичани").

Уффф , стига с това "населението стана 9 млн ..." освен ако не е елементарна пропаганда , не може нормален и мислещ човек , да не си дава сметка , че просто държавата до 1944 год е създавала условия за висока раждаемост и България е имала много млади хора , които след 1944 създават деца. Поради ужаса натресен през 1944 год.от комунистите обаче, през 50-60 год раждаемостта рязко спада , отделно един-два милиона се спасиха от комунистическия рецидив днес и ето , че сега "се радваме" на демографски срив. Единствената причина за това естествено е комунистическата диктатура и репресии.

Уффффф, още има яко болни мозъци :( Повръщами се от комунистчета-социалистчета м.мка ви..

Не е страшен псевдокомунизЪмЪт много страшно е след НЕГО-от внуци на пишман ком/соц прошли в капиталисти.Милиц-социализЪм и военен капитализЪм = лека нощ БГ.

Ама какъв тоталитарен режим - пълна демагогия. Това беше социалистическо общество без частна собственост върху средствата за производство и диктатура на пролетарията в лицето на комунистическата партия. Какви режими какви 5лв. И на 10 ноември същата тази партия каза, от утре капитализъм. И ние вече 20 години правим преход от социализъм към капитализъм. Ама не, другата голяма демагогия, сега било демокрация. Сега е капитализъм! Друг е въпросът защо някоя партия няма интерес да нарича нещата с истинските им имена.

трябва да си много нагъл, за да твърдиш това. Припомням: над 30 000 души избити в периода септември - декември 1944, над 100 000 репресирани и разселвани по време на комунистическия режим, няколко хиляди загинали в лагерите през 50-те и 60-те, т.нар. Възродителен процес и т.н., и т.н.

Айде бе! Я дай списъка на тия репресирани. Ч екато знам 90-а година седесарите как пускаха престъпниците защото били репресирани и трябваше само да декларират, че са респресирани, колко престъпници получиха амнистия по тая линия не е истина. Наскоро даваха 1 такъв откраднал 100 хил лв. 87-а осъден на 20г затвор, а през 90-а помилван по параграфа репресиран. Знам и за 4-5-а - едния беше лежал за убийство, другите за кражби и грабежи - пуснаха ги защото били репресирани. ТОВА ЛИ СА ВИ РЕПРЕСИРАНИ БЕ ГОВЕДА?

Не мога да разбера докога ще има такива нагли лъжци като теб??? В лагерите над 90% от затворниците са били тежки криминални, тях ли наричаш репресирани??? Всичко на всичко са разстреляни малко над 1000 човека осъдени от народния съд и то отявлени убийци, обвинени в конкретни убийства и насилия! Така наречения възродителен процес си е чисто наша вътрешнодържавна работа, има ли българи в Турция с български имена??? НЯМА! Защо тогава ще търпим турци с турските им имена, защо само от нас се иска толерантност, а от съседите ни НЕ??? Имаха възможност да се изнесат но Турция си затвори границата защото НЕ ГИ ИСКАШЕ! Аре ходи си разправяй дивотиите на някои непросветени хлапетии пък дано ти повярват!

Избитите, подтиснати и малтретирани "хора" - това са врагове на народа на България и с тях трябва да се отнасят точно така, както е правено тогава. Ако им симпатизираш и се обявяваш против народа на България и ти си за там.

Ей, седеСРАСте мизерен, не плямпай тъпотии след 20 год. злополучна демоКРАДия, която ни убива като държава и народ, а е и извън всякакви човешки норми за справедливост.Колкото и демокради да са убили и затворили след 9. септември 1944 г., явно са били малко, щом и сега са се пръкнали и властват безродни, крадливи, ненаситни, неморални и злобни хищници дето смучат народната кръв.

То едни демократи - бивши социалисти! Явно изведнъж от честни другари са станали кръвопийци! Айде стига простотии - кой взе и все още държи властта и пие народна кръв? Старите другари и техните чада!

От ДПС луди ли са? Нима искат да вкарат в затвора агент Сава?!

как няма да отхвърлят като почти всички в парламента са рожби на комунистите

Искам да отбележа за протокола: В периода 1944-1989 не са извършвани престъпления от военен, античовешки, антинароден и друг характер на държавно равнище. Тези престъпления обаче се извършват в периода 1989-2012. Главни виновници: Жельо Желев, Филип Димитров, Соломон Паси, Иван Костов, Миглена Кунева, Надежда Нейски, Бойко Борисов, Цветан Цветанов. Всички ярки представители на пещерният антикомунузъм и рушители интересите на българският народ.

ее айде стига с иван костов ... а от илия павлов какво е извършено?

Да обобщим от ДС на БКП - престъпления към ВСИЧКИ !

А за партизаните, които са избивали кметове и разни други хора....и са обирали мандри и преди 9.9. 44г. какво ще кажеш? Има още живи от тях.

Ей нещастник, това с мандрите е поредната лъжа която демоКрадите раздухват. Цялата им политика е такава, градена на лъжи. Унищожавали са мандри работещи за хитлеристите окупатори в СССР, унищожавали са влакови композиции с продукция точно за източния фронт. Аман от тъпаци в тази България, малък но много прост народ се оказахме!

Тогава не сме ли били във война със сегашните ни съюзници и доколкото си спомням на партизаните е доставяно оръжие и от Англия. Да осъдим тогава САЩ и другите участващи в антихитлеристката коалиция, че са ни отървали от Хитлер.

що не се хвърляш от аспаруховския мост

След теб !

Селски, няма такова нещо като "що не се хвърляш". Селски бастун като теб няма как да знае и че мостът се казва "Аспарухов мост", а не "аспаруховски".

Хвърли се ти, но и да го направиш ползата е никаква , и за тор не ставаш!

Ей, уж турчина!!! "Жертвите на този режим трябва да бъдат овъзмездени веднъж завинаги Само ВИЕ ли сте жертвите, бе?! Кого са "овъзмездили"??? През тоталитарния режим има моного, ама мнооого повече жертви сред БЪЛГАРИТЕ! И сега сме ЖЕРТВА на ГЕНОЦИД в собствената си страна!

Ти луд ли си??? Какъв геноцид те гони , почти 9 милиона бяхме стигнали от "геноцида". Егати кретените има тук!

9 милиона хранени, обличани, е..ни по ком. дажба свинси хрантутници... А сега си хрантутите само вас - шопарите, спонсорите и малцинствените избиратели...

Държавата си е тяхна, съдът си е техен, гражданско общество няма, правят си каквото си искат....