Преминаването през ГКПП "Гюешево" беше преустановено - заради "неработеща система"

Властите на Република Северна Македония искали да съберат хората и автомобилите заедно и да ги ескортират до паркинга край гроба на Гоце Делчев в Скопие

Обратно в новината

Коментари - Преминаването през ГКПП "Гюешево" беше преустановено - заради "неработеща система" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срамувам се, че ни управляват идиоти, които знаят само да лижат задници: европейски, руски, македонски, …

Плюят ни, псуват ни, бият ни, гаврят се с нас и то напълно безнаказано, даже с унизителни отстъпки и раболепие на нашите идиоти-управляващи, които им ходят на крака и правят подаръци. Имаме ли някаква останала национална гордост и достойнство да ударим по масата и да сиктердосаме тези идиоти?

България да спре да изнася ток и газ за тези сръбски свине, да скъсаме всякакви отношения с тях и да отнемем българските паспорти на 120 те хиляди майцегонски тарикати.

Още утре да върнем ветото за неприемане на тази дивашка страна в ЕС, ако не ни послушат, да излизаме като британжите от тази шибана уния

Кой идиот измисли да им подаряваме генератори, трябва да е виден национален предател-русофилистик, да не е мунчо?

Вентилаторите вече станаха нагло подли и агресивни, няма да е чудно, ако обявят и война на България. Както нямаме армия като нищо ще окупират Пиринска Македония, а могат да стигнат и до София.

Не разбрахте ли, че се използва всяка възможност за гавра с български граждани - АЙСИКТИР

И пак подаръци ще правим.Ще им подарим генератори.Те се бъзикат с нас,че Няма ли ток.

Да ги ударим както руснаците в украйна да избием техните шовинисти и да си приобщим българската територия наречена македония

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Тези в РСМ от години се гаврят с нас или по-скоро с родния "политически елит", който му беше показано, как е в ъти по-неспособен и не може да се справи, а разполага теоретично с по-силни позиции. Ако под "побългаряване" в РСМ се разбираше култура, наука, посперитет и те са против това е едно, но предполагам част от страховете им са, да не окажат в положението на народа ни, който е унижаван, унищожаван, продаван, дран, малтретиран, грабен от родна политическа и бизнес банда, която води до крайни извращения. Вижте как живеем, улиците ни, пътищата ни, сградите, болниците ни, училища, музеи, паметници, дори гробищата ни. Та ние самите не го искаме. Жалко е, че заради родните "управници" биваме унижавани и като нация и то от новородено джудже, което и ние създадохме.

Преминаването е преустановено заради върл приматски македонизъм и сърбомания на скопянските управници. Необходими са незабавни мерки от нашето правителство. Ново изтегляне на посланика, реципрочно затваряне на границата, спиране подаването на газ и ток за Македония. И НАЙ-ВЕЧЕ ПЪЛНО ВЕТО ЗА ПРИЕМА НА МАКЕДОНИСТИТЕ В ЕС!

Скопие, Сбрадва, Слък, все едно. Не искат.

Според мен трябва да се задейства ускорено, улеснено издаване на българско гражданство на българите от Македония. Но в процеса на придобиване, трябва да има един тест по основна българска история. Също така, на церемонията по връчването на българското им гражданство, пред камера кандидат-българите, трябва да положат клетва, че те и целият им род са българи по произход, да изпеят химна и после да целунат знамето. Този видеоматериал трябва да е публично достъпен на страницана на президентството, заедно с приложени документи за удостоверяване на българския им произход и успешно издържания тест по българска история. Така ще се ограничат злоупотребите, където отявлени българомразци от ВМРО ДПМН например плюят България и бият осъзнатите българи, а в Европа си шетат с български паспорт и са доказвали български произход. И когато броят на българите от Македония, с българско гражданство стане 1млн души, няма да има за какво повече да се спори.

И платен руски трол. Чел ли си френското предложение? Хайде сега какво във френското предложение се различава от българските искания и това дето е записано в договора за добросъседство? Не случайно македонците на дадоха на изток вой срещу това френско предложение. Разликата е, че сега това което трябваше ние да правим-трябва да го свърши европейския съюз. И че сега проблемите ни с македония стават проблеми и на европейския съюз. И понеже ти знам платената пропаганда-френското предложение не премахва възможността и с оглед сегашните събития задължението на България да наложи вето на македония.

България за пореден път е унижена дипломатически от РСМ. Провалът на Радев и измисленото му правителство е ТОТАЛЕН!!

за козяшка изтривалка каквато е радев и предишните киро,баце,станишев,цара,костов,коня стоянов,желю жабата,първанов и другите покрай тях продажни козяшки боклуци,а за комсомолеца плевню немам думи къф козяшки плазмодий е

"Като ни гледат акълот - ни кроят капа ..." - Само ще ти кажа че ние сами се поставихме в ПАРТЕР ! Можеш да отидеш и да целуваш ръцете на всички от Бойко ЕДнокнижний I - до Кирче Безглутеновия Сладкар и Ристе Лодкаринут дето Доганя го изгони като краставо куче от ЛИЧНИЯ си ПЛАЖ да не му пикае на плажа !

Оплачете се на ОсрайхсеЛайнен

Украинските номера

То без такива не минава никоя статия.

Вето за влизане в ЕС за 30 години

А това какво е бе? Това дето го правят македонците трябва да им ръкопляскаме ли?

Имаме си достатъчно паметници на Гоце Делчев в България където който поиска може да го почете. Защо трябва да се подаваме на руските провокаций. Руснаците не искат Македония в ЕС и умишлено създават напрежение

Почна мобилизацията

Вагнер чака всякакви руски подлоги да се явят незабавно.

Сефте тази година научих, че имало чествания на гроба на Гоце Делчев, и мераклии да ходят

Безродник като тебе вероятно празнува само и единствено девети септември. Или дори и тая дата не знаеш какво значи?

Думата е "възпоменание", а не "честване", и да - това го има всяка година, защото това е част от Българската, а не от измислената македонска история!

Македонците са тъпи и ограничени, но българите ги превъзхождат по простотия. Малко ли паметници има на Гоце Делчев в България и даже в - София. Идете на паметниците му в България- патриоти българи - направете истинско възпоменание. Постъпете умно и възпитано. Нека се пукат македонците от злоба. Тези неразбории и напрежение го създават САЩ и ни чака война! Опомнете се. Стойте си в София.

Що забранено е да ходим на гроба на гоце делчев за да не би да разсърдим македонците?

"Пред журналисти Джамбазки коментира, че "това, което се случва на граничните пунктове, е абсолютен позор". Е, един път и аз да съм съгасен с Джамбазки, с една добавка - това не трябва да се премълчава и замита под килима, и за кой ли път - да остане ненаказано/без ответни мерки! Или пък веднага изпратете Кирчо и Асенчо там, да оправят нещата!

Да бяхте измислили друга лъжа

За наивни "демократи" и смешни "евроатлантици " като нас и тази върши работа !

Затваряте границата с Македония, всички пунктове, скъсване на всякакви отношения и вето на всякакви опити за влизане в ЕС.

Сръбски номера в "Сев.Македония"..........

Да дойде Макрон. С френско „чуждо“ знаме. Да дойдат от Брюксел с „чуждо“ знаме на ЕС. Мръсни скопяри !!!

Сатанистите в Сащ подготвят Балканите за война. Гърция-Турция Сърбия - Косово България - Титостан

Дали пък не са руските боклуци тези които те подготвят за война?

Даже нямаш и представа колко си близо!

И той не е единственият който го вижда че е така ! Американската хегемония лека полека ще отстъпи или ще бъде изгонена от Европа , но това съвсем няма да стане тихо и кротко - Всяка позиция която Америмаците ще отстъпят/ загубят / ще бъде подпалена и изгорена до основи ! Ще Ви се наложи да си изсърбате всичко което забъркахте от слугинаж и чуждопоклонничество !

Ха, ха, ква война, бе? Ние тук всите сме взели-дали. За капак, фанариотите така са се окопали по сухоземната граница с турчолята, че единственият шанс на джагалите е да ги обиколят по "фланга", т.е. през нас, така че в измислените ти планове, в т. първа ни слагай и нас с двата крака.

Гълъба, що дреме и не отлети до ГКПП - то. А Миндиля в Президенството естествено мълчи, заврел си е главата някъде.

ТРЯБВА ДА СЛОЖАТ ДУШОВЕ НА ГРАНИЦАТА С МАКЕДОНИЯ .... МАКЕДОНЕЦА КАТО СЕ ИЗКЪПИ И СИ Е ЧИСТ БЪЛГАРИН :)) ....

Уважаеми българи спрете да купувате майонеза...фабриките са на македонски..така раните прасетата.Направете си в къщи много е лесно и струва са 0.92 Ст.

С полски яйца и румънско олио?

Да, и миксер от Китай.

Ами българската "Калиакра" стана румънска благодарение на Б.Б. и Пеевски.......

А ти защо си у градо, а не си на село да гледаш кокошки слънчоглед?

Македонците са смешници, но е ясно че нашите политици използват казуса Македония за отвличане на проблемите дето са у нас. Ако България беше една уредена и богата страна нямаше нужда да им обясняваме на македонците какви са, а те самите шяха да се натискат да се присъединят към нас. Това е пътя за присъединяване на Македония към България, а не празни приказки и популизъм. Аз лично работя в областта на културата и ми е болно като ме повикат в Македония и видя какви средства се отделят за това за разлика от България. А работя в неща дето няма и грам политика. В ония техните популистки културни проекти пък само си представям какви са парите ......... Тук в България пари също има за култура, НО СЕ КРАДАТ, усвояват се от едни некадърници дето всеки ден ви ги показват по телевизията като ВЕЛИКИ ТВОРЦИ, а всъщност са усвоители на средства. Така е не само в културата, а във всички сфери . Докато това не се промени и отношението на македонците към България няма да се промени. А тия дето уж се натискали към България да ни е ясно, че идват само ЗАРАДИ ПАСПОРТА . В момента в който приемат Македония в ЕС ще хвърлят българските паспорти,

Да те изберем тебе за управляващ, та да ни направиш богати и да присъединиш Македония. Съгласен ли си?

Абе защо руснаците не си направиха богата и подредена държава ами вместо това се налага да нападат съседни държави за да ги присъединяват към русия? Значи да теглим една майна на историята си и да се прегънем в кръста на македонците само и само да не ги разсърдим?

Ти мого отдавана си ПРЕГЪНАТ в кръста - Да ти кажа , ако случайно не си разбрал ! Оттук нататък се ще огъваш където и накогото ти кажат "НАЧАЛНИЦИТЕ " както казваше Великият премиер Слънце !

Много са ни смотаните политици в момента начело с Радев.

...поради неработеща система ,всички БГ пасоши на циганите са анулирани и няма да се преиздават! Поздрави - Пспортна служба МВР!

Тези идиоти ги подготвят за следващата Украйна.

Зтаваряйте тогава границата с РСМ и обявете, че системите няма да работят за неопределено време. Докато им дойде акъла в главите и никакъв ЕС и нищо!

Това ли намериха за оправдание? Изглежда е нужна една бърза СВО от БНА и за Македония!

Абе (нерегистриран) Само за протокола: няма вече БНА, има БА.

Армията не е ли народна? Да не би да е частна?!?!

циклон

По-скоро няма армия

Абе (нерегистриран) Ами види се, не е народна, щом я преименуваха...

Продажници, нещо за френското предложение да кажете? Махайте двойното гражданство и няма да останат ни македонци, ни електорат на ДПС в Турция. Затваряйте границата с Макетата! Да си седят там при шиптърите.

Ами същото като Минските споразумения, демек "гаранция Франция".

Няма да се оправят докато не ги анексираме и това е!

"Има списък с имена на български граждани, които няма да бъдат допускани, но той не е голям, уточни Демерджиев " Управляват ни не родолюбци, а подлоги.

Г-З глава затрива .." Изберете си пак същите партии и най-вече ПП и ДБ и те ще Ви "оправят" , само дето после да не се молите Вие за Македонски паспорти ?!

Като си тръгнал да изброяваш добави и ГЕРБ и БСП.

Къде сте от герб, пп, дб, бе Дей*а вашата мама мръсна поганска?

Къде са - Гласят се да те КУПЯТ за шише олио за да влязат да управляват пак - Пък каквото стане , нали искаш да си ДЕМОКРАТ и да си МОДЕРЕН ЕВРОАТЛАНТИК , да пазаруцаш в Евро и да си гориш с ChatGPT ?!

време е бг провинциите македония и албания да се върнат в пределите на родината си и след това е време за тракийските провинции из гръчко и турско да си идват насам а мамалигарите и маджарите да се измитат отвъд будапеща

Няма ли най-после нашите държавници да обяснят на българите, че МАКЕДОНИЯ за нас е "КАУЗА ПЕРДУТА"!?! Македонците са толкова нагли по отношение на кандидатурата им за влизане в ЕС, защото зад тях стои ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ и си позволяват да правят каквото си искат по отношение на БГ! Зад нас и нашите искания към Македония не стои абсолютно НИКОЙ! НИКОЙ!

Не те домързя да напишеш Македония 2 пъти, а родината ти е БГ.

Ми няма да е зле да преустановиме доставките на ток и газ към Мънкидония "поради неработещи системи".

Както и обявяване на българските паспорти за македонци за невалидни с дата 6ти понеделник… Да видим колко “Българи” от РСМ ще цъфнат още в понеделник…

Сега да затворят и границата, че тия гурбедчии- саирджии да поостанат в Македония!

Време е и българската система да спре да работи. За около месец два.

Обикновенни българи не могат да влезнат в Македония но нашите политици могат утре отидете и пак гласувайте за тези продажни политици извенявам се по точно БОКЛУЦИ

Има изход„Даваме български паспорти на всички които се чувстват българи и като дойдат тук,там ще останат сигурно не повече от 20 процента македонци ,а останалите ще са албанци

те са "българи" заради паспорта! да щъкат по "европата"!!! да си стоят в албания!

давайте да преустановим всякакви отношения с тази измислена държава. Да затворим границата си с тях и вето докато съществуват. Те само това заслужават. Само така ще ни вземат насериозно защото вече 30 години се гъбаркат с нас тези измисленяци. Няма ли един политик с топки да удари по масата и да им подреже крилцата. Няма ли референдум по тази тема да правим или имаме по-важни неща за решаване???? Народ без история няма бъдеще - ето това сме ние, шепа безродници, които продаваме историята си на всеки, който ни подвикне...жалка работа, наистина жалка, дедите ни се въртят в гробовете заради нас.....