Коментари - Премиерът заминава за Йордания с трима министри, ще се срещне с краля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай хой побесня последните дни! За един ден беше едновременно на 4 места! С безбройните си екскурзии доста държавна пара профука! Време е да си вземе еднопосочен билет за луната, иначе отърване от него няма! ! А и ракията още не си е сварил!

Поне сме спокойни че зад,а му паяжина няма да хване ама на гърба ни ще се струпат още разходи за неговия нарциъм...Нали щеше да оправят балканите бе боко???ама нещо те отсвириха ащото им писна от глупостите си че реши в другия край да ги разправяш.. Ами с кого да се срещне освен с краля на някакво кралство за каквото си мечтае завалията..

Ами той го постига доста дълго време пълненето на джобовете си от чужди пари:((((

ама десо пак ли си без чорапи

Саудитска Арабия, Йордания.... Ами вече като не го канят в цивилизованите страни.

И кво ще постигне бе, герберче? Какво донесе от Корея? Освен резила с дъската и кимоното дет не му ставаше? Какво донесе оня ден от ОАЕ ? Какво ще донесе сега от Йордания? И какво намеси "пилота"? Бойко на коя какво купува? Освен апартаменти и къщи с крадени от народа пари? Бойко толкова е комплексиран, че медиите не смеят да говорят дори за бившата му жена, майката на щерка му, с чиито деца обаче "ДЯДОТО" редовно се снима. И Никой не говори за бабата на тия деца.Що? Жената май все още е жива.

чакаш ли да бъдеш отново моралната победителка мътеща главата на един слабоумен офицер

Боката с много куфари на екскурзийка за наша сметка. Горанката що го няма? Шиши как ще го следи?

След саудитите, сега и Йордания.. очевидно си търси банка, която да му пази милиардите..

Буда е посещавал семинар при Пеевски "Как да си скрием спестяванията в Близкия Изток". Нашите псевдо евроатлантици не клъопат европейски банки.

Сега ще чакаме инвестиции от Йордания.

В Йордания и шериатска САрабия има не емир а крал, България се била управлявала от ханове. Ем секиджем....

Ама за винаги ли?

През следващите мандати ще 'сгази' Африка и Океания

Танц със саби ку мяма ич нмя да го гледам

След като лоената топка АлЙо навремето ни уреди сега и тая

Последен валс, сбогом, Любими!

Kalin

Томас Кук фалира но Борисов продължава туристическите си обиколки.Свят да види екзотика камили и той сред тях

Пощенския гълаб на Ердоган не спира да лети Никой не знае какви ги е надробил за наша сметка Арабските страни сеобединяват срещу Турция а България всячески подкрепя Турция

Не се спира този човек. Както се казва - луд умора няма. Да пожелаем приятна екскурзия.

Имаме ли държавни гарации че няма да ни го върнат - защото това му е втори опит в арабскшя свят за два месеца - така само ги разкарваме хората - а и българите остамаме само с празни надежди

Оня ден беше в ОАЕ,не можа ли оттам да отиде до Йордания и след това да се върне в България.Така и така нищо не върши,но поне щеше да е по евтино на данъкоплатеца.

Да му се не види шибания екскурзиант. Само пари хари. За чий се разхожда като ефект от работата му нула. В Азербайджан ходи 10 пъти и общава газ, та газ, но още нищо няма. Задник дебел и лоен мозък.

ПР службата на МС работи добре. Мине не мине време и току уредят някое пътуване на тиквата на Изток. Едва ли в арабските страни се натискат точно тоя да посрещат. Та каква ни е търговията с тя, та какво значение имаме за тяхната политика. НИКАКВО.

Бате Бойко здравата ошета Азия. В следващия мандат му пожелавам така да обиколи и слънчева Африка.

Това келеме си продаде душата на арабите.

Йордания е богата държава, ще дойдат милиарди инвестиции и от там, както и от другите арабски страни, които г-н Борисов посети напоследък!

Освен да покани краля за Йорданов ден в Банкя ,не виждам друг смисъл за екскурзията !

Урежда, човека бягството си от затвора с министри които са най-вероятно за затвора.