Премиерът отхвърли обвиненията за манипулация на вота с кодовете на машините

Според Гълъб Донев няма как един човек да ги държи, а партиите са имали достъп да присъстват на отварянето им в ЦИК

Обратно в новината

Коментари - Премиерът отхвърли обвиненията за манипулация на вота с кодовете на машините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната европейска калинка, поставена от ЕС да разрушава Българския суверенитет

Добре де, толкова ли не можахте да стоплите поне, че не са кодове, а изходен код, в единствено число ...

Те самите машини си го изписваха: "Подправен протокол". За съжаление изборите в България са лъжа и винаги ще бъдат една мръсна игра и напразно даване на надежда... Всеки трябва да се спасява самостоятелно... Като народ явно няма да ни бъде.

Гълъбе а ти от къде да знаеш нали със същите машини избраха и Мунчо коремното.

И ефтини сензация, че дотягате още повече с тия селски интриги.

Абе, Гугутков, я пак! Откраднали са вота на ДПС, БСП, а Слави, като техен враг номер едно, направо му удариха чертата Хората не са идиоти.

Всичките сте си раздали кодовете от машините, а на баце не сте дали и един код. Барем една флашка с някой филм за чекмеджетата на мадуро да му намерите.

Един и същи народ се тупа гордо в гърдите, че "бащата на компютъра" бил българин, кефи се и ползва електронно банкиране и в същото време се плаши като пещерно племе от Машините, Кода и Флашката :D

Киру мами и се опитва да манипулира всички . Време е да иде там отде доди !

О да, да хакнеш машините и да се класираш втори ... обаче малоумниците вярват :D

Е как няма да отхвърли, нали би имало съмнения и за избора на началството му. Слабо Седларов, много слабо...

И как се става от довчера никому неизвестен малоумне дришло, а днес - премиер на България (за простото говоря)? СЛед това - Вот на недоверие, на практика - изхвърляне от политиката, обаче нови избори и... втора политическа сила! Как стават тези неща? Да няма някакви сили на супер-герой?

Добре си усвоил повтарянето :) Хайде сега да се замислим какво реално става, когато машината засече опит за манипулация - спира :) По събраните разписки може да се преброи какво е гласувано преди това на нея и да имаш отново верни резултати. Отделно това са под 1% от всички ползвани машини. Какво се случва, когато обаче в урната с е изсипят една камара допълнителни бюлетини? Или когато при броенето един драснат предварително с химикал палец прави бюлетината невалидна? Кое е по-вярното и честно от двете?

Само гледай на следващите

забрави за бай Ставри?

Послушен. Нали си заедно с ония от герп и дпс

Мисля че резултатите от вота отразяват доста добре отношението на политическите сили.Единственото което ме притеснява е как Възраждане печели 60% от вота в Австралия?

Относно "кодовете" и "фалшификациите" на машинния вот: 1. Всички машини са прибрани с полиция и са в напълно контролиран склад. Да ги проверят и да ни покажат къде, кога и как са манипулирани; 2. Тези машини можеш да ги хакнеш, колкото можеш да хакнеш калкулатор. И той има кодове за да работят бутоните и функциите му, и дисплей, и батерии, и даже някои от по-модерните печатат и бележки с термопринтер. Като няма мрежова свързаност, как ще го хакнеш. 3. Призовавам ПП и ДБ да обявят награда за хакер, който може със съгласието на ЦИК, ДАНС и Прокуратурата, публично да покаже как се хакват "кодовете" и се правят "фалшификациите на машинния вот". Препоръчително е хакерите да са от средите на ОПГ ГЕРБ - ДПС - БСП! 4. И да не забравя! Да поканят с нотариална покана високообразованата очилата госпожа от ГЕРБ с "вълшебната флашка" да се яви и да сложи флашката ... и аз не знам къде, и да ни покаже вълшебствата й!

Хахахахахха ни думай. То всеедно пиян да си признае че е пиян Крадец да си каже сам че е краднал. Ай сиктир гълъб пършиФ отлитай на някъде

Ами втори ще са. Ако вотът беше отчетен вярно, щяха да са след Възраждане.

Сетете се защо

Хал хабер от протоколи за сигурност и голям профан трябва да си, за да вярваш на пушеците с кодове, флашки и мъдури.

Таз която дава победа да герб Или таз която дава победа на ПеПе Мъ?

Господин анти нещо си желая официялно да ви информирам че годината е 2022 и за ваша изненада пишещите машини отдавна са заменени от компютри. Моля ви или се върнете на острова на Робин зон Крузо или се образовайте малко защото сте меко казано смешен

Още преди края на изборите каза, че Възраждане ще са втора политическа сила.. Изведнъж станаха 4...

На калпавите партии кодовете им са криви.

Напушените герберастки тролове,дори не правят разлика между политически опонент,и служебно правителство!

Едно време в пожарната с една флашка си чешехме мъдурите.

Чакаме какво ще каже ДАНС. Ти не си компетентен. Вали сняг, Габрово и околните села са без ток, на Шипка никой не чисти, Гугутков пак захапа машините.

Г-н премиер, може да кажете всичко онова, което са ви казали да кажете. Вие като какъв специалист се вживявате. Само преди време хакнаха български пощи. блокираха държавни институции, пробив в НОИ. В същност Вие за пети път не искате да има нормални избори. Хайде да кажете ако няма хартиен бюлетин -каква ще бъде избирателната активност! Или това е целта по малко гласове -подредени по интереси. Аз, а и мои познати твърдят че на следващите избори има ли машинки няма да гласуваме. Преди месец бяха 600 000 по -малко гласували -а следващите

Типичните измислици на ГЕРБ да всеят хаос и дразги. Заради такива тъпунгери, държавата е на това дередже!

Не е важно кой и с какво гласува ,а кой брои гласовете.

Явно познаваш буквите , но това което четеш не го разбираш ! Пощите се хакнаха сами ! Лоши практики ! НОИ също ! И това няма нищо общо с машините които нямат достъп до мрежа за разлика от НОИ и БП ! Не си селянка ! Селяндурка си !

Ми на мадурки никой повече няма да гласува. Минус 200 000 гласа.

Оплачи се на кмета ! Може и да почистят снега и да има ток !

Я ме хвани за мъдурките като си много отворен !

Много е кофти машината да брои ! Винаги изкарва един същ резултат е все не е тоя който иска Тиквата !

явно немците са по-прости от нас и там не допускат това супер-постижение с машинното гласуване поради опасност от манипулации... Ние като най-напреднала и най-високо развита в техническо отношение държава в Европа обаче знаем по-добре от тях и се водим по авангардния опит на Бутан, Индонезия и Венецуела - все страни-лидери в техническиои демократично отношение, където същп гласуват с такива машинки...

ЦИК така и не отговори що щат няколко стотин машини на Сиела по -време на нашите избори. Така и не преброи разписките. Така и не отговори от къде се пръкна "Дневникът е подправен". Всичко това говори, че ЦИК няма контрол върху изборния процес. Контролът е в програмистите. Контролът може да е и в непоръчаните мадурки на Сиела. Те са в състояние да произведат протоколи и флашки на корем именно с кода за криптиране на машините Аз на програмисти и техните избори не вярвам. Контролът на избирателите е само върху бюлетините/разписките. След пускането им в урните отговорността е на изборната администрация. при организацията от ЦИК на Слави и Радев, те просто "вдигнаха крак" на вота на хората.

Деса Дуловската принцеса си държи флашки в путака

Хартията си е хартия! Спираме работата с компютри, ще теглим заплата на гише, всички пари прибрани на сигурно под дюшека Без издаване на касови бележки Без мейли ,ще пращаме писма на хартия и никакви телефони, СМСи и прочие глезотии. Няма вече ТикТок, Фейсбук, Туитъри, Туби и Спотифай и други глупости.... Ще се оправят рЕзко нещата!

хАртията си е хАртия

Гълъб е убедителен, но все пак няма никакъв отговор какво е щял да даде Кирчо, ако БСП се откажат от хартията:)))) Остава едно съмнение:))))))))) Или Гълъб лъже или Кирчо е невменяем, или Свиленски и депутатите от БСП са глухи:))))

Спрете с тая пушилка. Нали за всеки глас има и разпечатана хартийка. Кой и кога може да уеднакви всички хартийки с всяка машина? Защо никой не пожела да се преброят и разписките от гласуването? Само се разнасят флашки и се говорят глупости с цел да се върнат хартиените бюлетини. А за тях знаем със сигурност колко чувала от кои да се преброят. И Мая Манолова може да каже от Костинброд.

Щом кирчо е държал и продължава да държи кодовете - вервайте, че никаква манипулация никога не е имало! Щото зад него не седи Козяк, не-е-е... И един мармот...

рогоносеца свиленски и биволицата кури, са чули за някякви кодове, както и герберката атанасова с дебилния поглед и флашката кято разнася са чули за някакви кодове,,ама и те са на нивото на банкянския мадуро.

А защо не са манипулирани? Че то едни избори не са манипулирани, какви избори са? Значи, да се въведат пак хартиени бюлетини и измамите да започнат! :)))))

дневника е подправен

Гошо тъпото ли си б евнух?Нали точно за това става дума,че никой от крадливата пасмина от преврата не иска да брои разписките а само протокола от флашките гледат защото там може да се манипулира софтуера?Чудно ми защо се говори за проверка на сървъри след като уж не били свързани машините в мрежа или са свързани.Всичките тия мадуровки да отиват за скрап а народа да пие по една студена вода за милионите които се дадоха за тях пък политиците да са в затвора

Това дори не е 1% от целият код !