Премиерът на Франция: Изборният резултат е безпрецедентна ситуация и риск за страната ни

Ще трябва да бъдат взети предвид многобройни фактори и да бъдат постигнати "подходящи компромиси, за да се действа в полза на Франция", предупреди Елизабет Борн

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой им е бъркал по броячните машинки?

_stankow

И кое му е безпрецедентното, една партия, която води повече проамериканска, отколкото профренска политика да загуби изборите във Франция ?

Френското предложение легитимно ли е :)

Щом не гласувате както "трябва" ще ви плашим с дестабилизиране, а може и не само да ви плашим.

по-важно е кой от тях иска да се откъсне от сащ, защото там се слагат само марионетки на сащ, а соц лагера пък е на тяхно подчинение. Във всички членки на ЕС се слагат само и единствено слуги на сащ. А интересите на сащ в Европа не са наши интереси.

и тук "дестабилизация"

Това е един сериозен показател, за лошо водената политика и манипулирания президентски вот на Ем. Макрон. Всъщност французите показват, че не удобряват неговите действия. Ние също не удобряваме неговата намеса в нашата политика към Македония.

Е сега какво да направим? Да не признаем изборите във Франция ли? Така както вие в съдружие с останалите не признавате избори къде ли не по света щото не ви се харесваха избраните! То къде ли не беше - Боливия, Венецуела, арабските държави, далечния изток дори Европа - Беларус например. Все не харесвате някой избран и признавате друг за легитимен. Айде у лево.

И що да е риск??? Избори, така са гласували хората и толкова. Виж, ако избраните не са американски подлоги или искат да спрат далаверите на сегашните - това вече е друго.

Франция - запада води американска политика.

МАКРОН макрон нали те предупредих,че ако не ВЪВЕДЕШ машинното гласуване ще загубиш Учи се от българските УПРАВНИЦИ се обади им се и следващите избори ще ги спечелиш

Макроне, признайте българското малцинство и нема да имате проблеми. На следващите избори вкарайте изцяло електронно гласуване и всичко ще си дойде на мястото.

За управляващата класа е успех само когато хората им дадат управлението изцяло и плащат и изпълняват безропотно. Не, мерси.

Аз не мога да ги разбера защо когато те управляват не е риск за страната, а когато хората не ги изберат и вече е риск за страната. Същата работа и с тия нашите убавци от промяната... пардон подмяната. Когато се спазят законите и демокрацията, за които те се борят, но ги настъпят и веднага протести ... рискове, ... абе ей, айде у лево!

Точно.

У лево, ама нема лево…