Премиерът Гълъб Донев проведе среща с румънския си колега Николае Чука

Присъединяването към Шенген и към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) бяха сред основните обсъждани теми

Обратно в новината

Коментари - Премиерът Гълъб Донев проведе среща с румънския си колега Николае Чука | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ПРЕМАХНАТ ГКПП МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ. КРАИНО ВРЕМЕ Е .

А защо не може да се коментира под статията как българските селяни в Австралия вече гласували.? Какво общо имат тия с България и какво знаят за живота и проблемите тук, та имат право да решават нашата съдба ? Отказали се от България, но не се отказали от това да вършат несправедливост

Гугутка се Чука с руски вибратор.

Направихте си пропагандата 1 ден преди изборите! Ама какво стана с компенсациите за тока, защо правителството и всички медии пазят гробно мълчание?!

Обсъждали са изграждане и на нови мостове над Дунав. Да се надяваме, че ще имаме скоро такива.

нашия го боли главата

Щеше да е добре ако му бяха лепнали едно -шеску на фамилното име.

била е среща "гълъб чука". Ясно.

В момента най-важното нещо за България е незабавно да напусне терористичната организация НАТО и да се опита да възстанови отношенията си с Майка Русия!

Марш да се отношаваш добре с Руzzия.

да те изгрухат в гъза лайнар скапан.

Това е добра новина. Румънците са наши традиционни приятели. По време на турско робство Румъния играе важна роля като (не особено) таен съюзник на българите, предоставя им убежища, паспорти, помага им с пари и оръжие, транспорт, дипломация, помага им да издават собствени вестници, много неща. Редно е нашите народи да задълбочават сътрудничеството и да заздравяват връзките помежду си.

тъпако, румъния става независима ототоманската империя държава с подписването на санстефанския мирен договор! касви паспорти, какви помощи?? до санстефанския мирен договор и те като нас са в отоманската империя! после те не са, а ние сме чааак до 1908г! а през първата световна ни нападат заедно с рассия! в последствие ние превземаме букурещ! от къде ви изкопават такива невежи смотаняци бре? все някой ви е брат, все някой ви помагал!

Румъния е съществувала като държава бе катил. Само че са били васали на турците, т.е. имали са някаква автономия и по техните земи не е имало читаци и заптиета, за разлика от България!!

ако си мислиш, че минуса е повод да се промени историята, си по голям тъпак от колкото изглеждаш! иди се удави в дунава да не се мъчиш!

тоя идиот дъл съзнава, че вчера му беше последния работен ден като премиер??

не се знае, като гледам пак няма да има редовно правителство ттъй че, готви се за Радев-3 (или 4, не знам вече)

то е ясно, това е ицелта, затова служебните правителства правят всичко възможно населението да гласува възможно най малко! но в следващото служебно правителство този тълъбар няма да участва!