Коментари - Премиерът Денков изрази разочарование от президента Радев: Тук той премина границите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма граници има само интереси.. академик ама прост

Радев не обръщай внимание на Менте Академика с Купени Регалия ! Простотия е този дошъл за пари !

ЗАТВОР ЗА РАДЕВ НЕГОВАТА МАЙКА......УУУУ БОРСУК

На вниманието на руските шпиони, начело с радев, Копейкин и нинова: Гарнизонното стрелбище, където в Царство България са разстрелвали руските шпиони генерал Заимов, Вапцаров и компания още е налично

Радев за първия мандат,беше избран с гласовете на БСП и ДПС!!!!Кратка памет от защитаващите го,не мисля!!!

По повод масовите кражби на руските окупатори в Октомври 1944 година дядо ми казал публично “ в София тавариш, в Москва разтовариш”, за което бащите и дедите на мунчовците са го пребили и затворили в Белене

Дебелашкото фатмашко самочувствие на селския идиот мунчо, че държавата му е бащиния трябва да бъде прекратено веднага. Тази гнида извърши много престъпления и мястото му е зад решетките

Първата и най важна стъпка на правителството задължително трябва да бъде гонене на резидента и шефовете на службите

Ама ти наистина си Е ми Грант!

Браво, Дедо Пич! Човек винАГИ ИМА КАКВО ДА НАУЧИ, но виж репликите под коментара ти, вероятно написани от Untermenschen - нищо не им влиза в главите на неграмотниците - Язък! Дай им само някой долар, Бело, пиячка и електронни игри, повечето не се интересуват от жени, щото секса си го правят помежду си - както дойде, и ги остави на мира, щото тогава те си мислят, че са най-Го'емите тарикати и са хванали "Оня" за .....шлифера! Та те така!

Импийчмънт на пРезидента,като му дойде времето,да спре да ни излага таз матрьошка !

То и в разказа на Йовков дядо Йоцо е сляп, но е природно добър и интелигентен.

Дядо Йоцо да го Духа сух !

Той значи може да е разочарован, но Радев не може да е разочарован. В нормална демокрация за тия им издънки нямаше да ги допуснат до участие в изборите, а тия даже се канят да управляват. Двуглава ламя ненаситна!

Предатели са ! Лошото , че няма те да страдат а техните роднини !

къса чурка добро утро.

Денков, да не се бърка той в някои неща, защото огромно мнозинство сме избрали Радев. Докато ПП са избрани от шепа хора.

О какво е направил Мунчо за България,скажи бляд?¿

Тагаревче, я марш на фронта в Украйна, да защитиш доблестно интересите на България.

си избрал бе смешник. Ако Кирил не беше казал да гласуваме за мунчо сега щеше да има друг президет. Ама той е неблагодарен зелен чорап. Да си гледа президентството.

Никакви граници не е преминал. Като вижда лъжи и задкулие има право да изкаже мнение. Съжаляваме, че не отказа да даде Мандат на теб кукло на конци. Трябваше да не ви дава!

Много активни бре!?!Защо не бяхте на протеста бе гниди????? Защо на Корнела синът и е в Америка????Защо на Копейкин парите са в евро????Защо Мунчо е летял в НАТО????Защо бе гниди платени????

А ти защо не си на фронта в Украйна, ами си стоиш тук???

Ти защо не си!?!?Путя нападна Украйна!?!?

Путя няма нужда от помощ, към момента Урко-фашагите чдат здрав бой!!!

Тоя па палячо денков, министър председател на мафията и националните предатели. Да се замисли дали има морал въобще... Смешник!

резиденто премина много граници! Импийчмънт!!!

ПП смело направи правителство, ГЕРБ нямаше избор заради кражбите и престъпленията които са вършили, клякат за да не им излезнат всичките мръсотии. Но въпреки всичко дано има нови и свестни хора в съдебната система и да ги осъдят лъжците и крадците от ДПС и ГЕРБ.

Мунчо отдавна не изпълнява функциите си на Президент,така че импиичмънт е най малкото,което заслужава

Тодор Магарев е идиот: "България трябва да окаже помощ на Украйна, за да освободи окупираните си територии" След успешното начало на ПЕРЕМОГАТА в Украина и вдигналата се там синьо-жълта пушилка, трудно може да се види успеха от прехвалените Сатанински оръжия. Този льольо ще се опита да издои България до последно в полза на Сатанинските Англо-американски Щати, щото бил заклет евроатлантик. Само евроидиоти могат да заповярат на войска да прави ПЕРЕМОГА без наличието на авицция и ракетни комплекси земя-въздух. Но за янките това е без значение, понеже Тhe war must go on! Поляците разбраха, че никога не никога на са били по-марионетна и по-зависима от «Големия брат», дори и по времето на Варшавския договор и СИВ. Разбраха, че ще трябва да плащат «кръвен данък» на «големия брат» и това никак не им хареса и свикаха 500 000 митинг във Варшава. Защо – от любов към Русия? Абсурд! Защото Западните общества са много чувствителни когато им се връщат собствените войници в черни полиетиленови чували, докато славянските и в частност - полските са «втора ръка» хора, или както е казвал Хитлер «Славяните са торта на арийската (германската) нация, върху която ще избуее третият (хилядолетният) Райх и установи «новият световен ред!»». Планът на Фюрера е бил: «Да се унищожат чрез изтребление руския и другите славянски народи, за останалите – глад, болести и много сълзи»! Само няколко дни след нападението над СССР в реч пред офицери и генерали в Берлин фюрерът заявява: „Биологическата сила на руския и другите славянски народи трябва да се подкопае посредством изтребване на големи маси хора. Ние сме длъжни да унищожим поне една трета от тях.“ За останалите Хитлер препоръча по-бавна, но също сигурна смърт, като: „преднамерено организиране на глад, премахване на медицинското и санитарното обслужване, ликвидиране на интелигенцията... За нас вредно би било, ако русите, поляците, украинците, киргизите и др. народи умеят да четат и пишат. Забранявам нашите хигенни мероприятия да се разпространяват в тези области.“ „Целта на моята мисия на Изток, пояснява Хитлер, се свежда в крайна сметка в превръщането на това пространство в Lebensraum, т.е. в „Жизнено пространство“ за заселване на 100 милиона немци.“ Още на 8 юни 1941 г., например, фелдмаршал Кайтел, началник на щаба на германската армия, издава заповед в духа на директивите: „В тази война отнасянето с врага в съответствие с човешките норми на поведение и международното право е недопустимо.“ Варварска разпоредба, която обяснява причините за огромните жертви, които дават народите на Източна Европа – Съветския съюз - 27 милиона, Полша 6 милиона, огромна част от които цивилно население.

Еееей . . . ти си си за връзване, бе! Не ти ли помагат хапчетата, та си избягал от Курило?

Тоя гавазин,си мисли че някой ще му чете безсмислените разсъждения!?

Всички руски тролчета с влакче към мАцква и пайдьом да мой, МАРШ от РОДИНАТА! ПРЕДАТЕЛИ ДОЛНИ! ВЪН!

Орел, рак и щука, с това може да се определи новото правителство. Ще цари колективна безотговорност, и при първия голям проблем или нещо някой да не угоди на шефовете на партиите и са се скарали.И по пързалката.А пък какви метани и стойки Г(в които главата е напред, а задника назад) на ДПС трябва да правят, не е истина.

Ха хаа, Денков! А бе Денков, и аз съм разочарован от президента, но то е поради идиотските му назначения на такива като вас, така че единственото добро, което можете да сторите за България е импийчмънт и веднага след това да се пръждосате по-далеч и завинаги!

Денков е мазохист, замеряха го в подлеза с отпадъци, скоро може да го замерят с камъни. Президента е избран от народа бе мишко, и все още е с най-висок рейтинг.

От днес всички българи, членове и симпатизанти на ГЕРБ, СДС, ПП, ДБ, Възраждане, ИТН и БСП, които се чувстват излъгани и разочаровани от създадената безумна управленска "Коалиция на националните предатели" излизат на безсрочен протест до свалянето ѝ от власт! Обявява се мирна съпротива, саботаж и непоносимост към всички министри, избрани вчера с намесата на Посолството!. Призив за обявявана на Посола за "персона нон грата" и оттеглянето му от страната!

Земята българска гори, народът е вулкан и ще ги измете!

Задника Денков реши и да дава квалификации и да се изказва? Некадърния преписвач ще направи държавата ни както направи с образованието.... тотален срив на всичко!

Американската измет която разроши България . Тази мърша фашиска ще мре както украйнските фашисти

Неграмотен ром!!!Чиба в Урал копрофил...

"Моят призив към президента лично, и към институцията, е да заровим томахавките," А моето послание към мунчо е да го духа.

Как е преминал границите като се осрахте лайнари продажни !?!

Президентът минал границата, а Денков едва се измъкна от подлеза. Малко го биха, трябва ще повечко.

Защо Радев е преминал границите - защото защитава Българският народ, вместо американският интерес ли ? Че Радев е избиран от Българите, а денков от америганските подлоги от ПП, мутрите от герП и башибозука от дпс !

Денков ми напомня много на Богдан Филов. Професор археолог, председател на БАН, но фашист долен. Заради него американците и англичаните бомбардират София, Дупница и избиват над 4000 цивилни българи. Правителството му е наредено от германците. Филов, заедно с продажния праламент гласуват изпращане на българи на източния фронт. Цар Борис проваля този им план, защото е знаел, че така или иначе няма да се бият българите с руснаците. Денков може да си припони съдбата на Филов. Тагарев с продажната партия, дето се роди преди седмица, ГЕРБ-ЦДЦ-ПП-ДБ-ДПС ще гласуват с мнозинство тези дни предложение да пращаме мило и драго за Уркайна. За Денков, отдавна знам, че е натегач, но не съм подозирал/а, че един учен може да падне толкова ниско като него. Защо ли тези дни, следейки как се развива политиката в България, се сещам за Гьотевия Фауст. Съдбата на Денков ще е съшата като на Богдан Филов и Фауст, ако не подаде овреме оставката на това отровно правителство.

Денков стова правителство ще свърши както украйнските фашисти трепане за вас помяри идецатави в екересажа долна измет

Точно така! Хиляди плюсове.

Ей мишок! Много бързо започна да се правиш на умен! Чакам скоро да видя насраният ти послушен задник!

Президентът има право на лична позиция. Дали тя се харесва или не на Денков, не е толкова важно. Денков обаче трябва да си види военния министър. Върховно безхаберие! Такъв още утре ще ни вкара във война.

Денков и правителството е избран от сащ . Президента Радев е избран от българския народ . Радев работи за България . Денков помияра за измета сащ

Денков и сие Плъхове Продажници отдавна преминаха границата. Открито служат на чужди господари.

Откъде накъде един никому неизвестен смешник от партия избрана с реално 10% от избирателите критикува Президента, който е избран мажоритарно с над 60 % от всички избиратели?! На това отгоре доказано предатели на националните интереси ПП И ДБ!!! Тези са за затвора! Те правителство правят!!!

Кой е Денков???? Това е министъра на образованието НАПРАВИЛ себе си- "академик" !?!????? Явен конфликт на интереси !!!!! И такъв нагаждач и американски гъзолизач ще ни "управлява" ??? Пази Боже!!!!! Министрите му отрепки-ГРАНТАДЖИИ на Сорос и "Америка за България"!! Военен министър-МЮРЕ , до вчера получавал заплата в Усрайна!?!?Как такъв ще има достъп до "държавна тайна"-кажи бе майна?????

Велислава,пак ли водка на пача!?

Кой премина границата? Президента или вие с Кирчо и кокорчо...!!!

Радев!Срам!Академиците покажете на тъпоглавци те , службогонци те как се прави.Два пъти съм гласувала за предателя на националните интереси Радев! Срам! Никога по- вече на европейски срещи на този лъжец. Вън.Националните изменници , Радев и съветници на съд!Вън!

Въпроса е че за тези ПП никой пък не гласува а те са на власт! Една трета излезли да гласуват за парламент, от тоя парламент половината ...

Ани, защо викаш американците на помощ? И искаш те да покажат на Радев? Не се ли сещаш, че така сама признаваш колко сме звисими от САЩ. Това ли е твоята кауза, да не си суверен а колониален роб?

Има ли и един нормален човек в милата ни родина, който не е разбрал че русофилистиците са тумора,който ни изяжда отвътре...

Начело с Ширлиц Юмрука,цял живот на хранилката държавата!!

Тумора е българския Бай Ганьовски манталитет - вечно наведен на някъде, сега в случая на щатите, вечно да краде и другия да пре....

Рядко противна личност е този Денков. Лично смених няколко думи на улицата, където се пъчеше с Асен Василев. Дошъл от чужбината за да оправи България! Така ми каза лично. Прегледах му биографията - няма данни за работа в чужбина.

Противна е. Щото е един от най-големите учени в света. Виж ако беше от Филиповци цена нямаше да има.

Учен е щото е завършил по времето на соца, преди да дойде демокрацията. ХАхаха

Денков не е работил в чужбина, това е повече от сигурно. Бил е пост-докторант за малко във Франция, ама много отдавна се е прибрал и осмърдя химическия факултет. И цялата му наука е бъркане на каши за английски пасти за зъби - занятчия е, ама той сам се направи академик. Не че другите академици днес у нас са по-стока от него.

Колкото по-малко вата има в една държава, толкова по-добре се живее там.

На калпавия х.. ватата му пречи

ужасно замириса на гнилоч откъм ДонДуков 2.

Гонете ватниците от България и ще гласувам за вас

Тук!!!Явно не са съгласни!?

Че сме ляй...а, лай.. а сме ,ама така да ни го казва в очите...

Радев е проруска проститутка троянска лошадь

руските агенти саботират държавата като не си предават щафетата.

Г-н Премиер, дефинирайте какво имате впредвид под граници моля. Промяна -та с гласовете на Борисов и Пеевски?

От тези 130 гласували в парламента за това продажно правителство май няма българи! Все продажна измет са! Някои са с канадско гражданство! Другите на отчет в Американското посолство!