Премиерът: България е най-логичната точка за портал на американските инвестиции в ЕС

Външната политика е толкова силна, колкото средното българско семейство може да си позволи, заяви Кирил Петков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи простотии дрънка това момче. Представям си как САЩ идва в България и моли да йм посредничи с Европа, към която достъпът е само през България, по неизвестни никому причини. Големи простотии!!

Постарал се е да аранжира снимка в която размахва пръст. Пък вие твърдите, че не се старае!

Кирчо,Кирчо-докато ти диктува Херото нямаш представа как потъваш-поредната пионка си ти,жалко,че в началото ти имахме доверие и надежда-да ама Херото каза НЕ

Просто Киро с поредната повърня. Един невероятен клоун и смехурко!

България била портал за САЩ!! Ха ха ха ха ха ха ха ! Този добре ли е???

Лъжи върху лъжи, а интелигентният лумпен слуша в захлас. Американски инвестиции в Европа има отдавна и портали има, Нидерландия, Полша и тн. Ни мой Бг да е портал.

И още нешо. В борбата срещу корупцията до сега сте направили една нула, всички схеми си вървят, дори повече от преди. От дясно ви седи Нинова, от ляво Рашков. Който вярва на тези глупости е пълен наивник.

Киро - куфар - Канада! Айде.

Кирето глеа ни вкара таралеж у гащите! От тия по далеч и далекооооо

Забележете логото горе на снимката. Масонският символ е очебиен.

срещу кризата е газ и ток от САЩ! Ваксинирай се, спаси другите!

И в гриндера ги нема такива ем с пари ем млади ем прави

:)))Първата снимка в статията обяснява всичко което става в света! Три стари дами със съмнително поведени в миналото съблазняват едни млади европейци със все още неосъзната сексуална ориентация.:((((

Кире,ти такива глупости така си ги плямпаш по принцип или само когато има камери и пред американци??? Джонсън беше в Киев,Шолц беше там,защо само теб руснаците решиха да де удостоят със салют с цяла ракета,и даже не са те уцелили,ами паднала на цели 200 метра?Явно един и същи прах сте вдишали със Зеленски!Що се отнася за американските инвестиции те същите ли ще са като в ТЕЦ Марица???Гаранция че ще са такива!

от харвард

Комунистическата идеология,са заменя с демократична такава.

Бе това Камилата Карън ли беше ?

неграмотно мекеренце

Тоя олигофрен не разбра ли че няма нормален българин който да иска нещо общо със САЩ!?!?

Петков ми увеличи пенцията. Много съм му благодарен за което. Аз пак за него ще гласувам на следващи избори. Кирил е най-добрият и способен български премиер от 1989 година досега.

И така, за да има ясен превод - борбата с корупцията всъщност е борба с руските капитали. Американските, както и да се вкарват, не са корупционни!

Това момче се оказа с много скромни когнитивни възможности.Та той трябва да знае ,че американците не дават ,а вземат.Скорошен пример с едни изтребители ,щедро предплатени на космически цени.Интересно кой го посочи за български министър -председател,от къде изпълзя

Потрал към метавселената.

НЕ ни трябват американски ИНвестиции.... Трябват ни ЗАВОДИ за СТОКИ, които НЕ се произвеждат в България .. И после да ги ИЗНАСЯТ за продажба в чужбина... Например, да ПРЕМЕСТЯТ производството на компютри или автомобили и Маратонки Нике, Реебок в България... НЕ ни трявба американски или китайски ресторанти, нито магазини... Тия ще КРАДАТ Парите и Работата на Българските Бизнесмени и рботници.. Също така НЕ искаме някакви чужди ШПИОНИ- негри с американски паспорти да идват в България.. САЩ да си държат негрите там, или да ги ВЪРНАТ В Африка.. Негрите НЕ са американци, а турците НЕ са българи !!!

Това момче знае, че никой не му вярва ….. все пак проявява сила и продължава да бръщолеви небивалици със строг тон….

TheBeast

Смях ! Пий си хапчетата ! Или поне чети какво ти пишат хората и не говори врели-некипели !

Портал? Какво ни казва премиерът, че, подобно на неуместното лого на несъществуващата му политическа партия, пожелава на България да бъде известната "врата у поле", където законите се нагласяват съобразно желанията на оглашените? Хайде - "нема нужда"!

ВЕДНАГА!!!!!!!! Киро но води към дъното с тоя втечнен газ в пъти по-висок, че и недостатъчен.. Изглежда е малоумен, щото да лъжеш така очевидно цялата държава не е нормално за този пост!

Точно толкова ще стане, колкото и завода за електро автомобили и мащабните енергийни проекти, ама найвници у нас дал ония от горе

"Нашата голяма задача е да продължим битката срещу антикорупцията". Това, дами и господа, обяснява всичко! Долу антикорупцията! Всеки антикорупционер на позорния стълб!

Колко е доволен Кирчо сред свои хора, не може да се нарадва на Херо и останалите американци. До вчера Бг беше портал за връзките на ЕС с Русия, сега бил за американски инвестиции. За бедноста, емигацията, поскъпването на живота и енергиината бедност на българина даже въбще не се сеща. ОСТАВКА веднага!

Пълни глупости ! Полша от 20 години е Американския портал към Европа. Все пак да не забравяме и че златния резерв на Германия е все още в Американските трезори :)

Хубаво е да се помисли и за портал за китайските инвестиции! Американските ги видяхме в едни ТЕЦ-ове

Никой не може да ми извинявай ръцете така, както сам мога да си ги извия. Демократичен свят.

Най-логичната!

Първо разбери че си едно БЕЗМОЗЪЧНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ И ТОГАВА ПРИКАЗВАЙ БЕЗУЧНИТЕ СИ ЛАКАРДИИ

ККР-частна корпорация на ЦРУ купи днес ''Контур Глобал' за 2,1 милиарда долара сиреч ЦРУ купи ТЕЦ Марица-3 ЗА ДА ЗАТВОРИ Ето ти САЩ ''инвестиция '' ала ГАД ЗЕЕВИ и БГА Балкан/закрита ликвидирана/

И ние имаме клоун,не зелен а канадски

Човека ви изтъргува на хамериканците, вие недоволни

Mного МАСОНСКИ юдейски символизъм в емблемата на АТК

Ти вече немаш ШАНС . Да убегаш … Винаги има ПЪРВИ … сори !?

ли имаш предвид? Да ни направят новото пушечно месо? Кажи долен Куролационен канадецо?

Ето какво точно е казал Киро, има го на запис: "Начи наш'та голяма задача е да продължимЕ борбата с антикорупцията (да, антикорупция, каквото и да значи това), защото тя се оказа по-голяма от националната битка (каквото и да значи това)" Край на цитата.... Защо по дяволите, изкривявате фактите и се опитвате да изкарате един неграмотен човек, грамотен..???

Колко по неграмотни са тези които го избраха….

Защото карат по инерция още от времето на Тиквата!

с антикорупцията?туй пък какво е ?значи тези които се борят с корупцията трябва да се унищожат!ахахааххахаха,

Не знам какво е учил Канадецо, но логиката му хич я няма!

Открийте РАЗЛИКИТЕ: К. Петков: "България е най-логичната точка за портал на американските инвестиции в ЕС" Б. Борисов: "Правим всичко за американския бизнес у нас. Подписваме договори, които дори не ми се четат."!

тоя наистина се оказа голям нещастник и проста краварска подлога! Изобщо не му пука за интересите на България, стига да го почешат зад ушите господарите му!

Нямам спомен американци да са стъпили някъде и да е настанало благоденствие:))) Вероятно след две години ще сме бежанци към Гърция с разпрани задни части и "Слава на България":))) дотогава - стягайте коланите, който оцелее. Американския капитал е остър, много твърд и безпощаден. Няма нищо общо с европейския:))) Народът е достатъчно тъп, за да продължи да вярва на Юмрук Радев, Харвардците и леля Мустафа:))) Иска му се да стане американец, но ще бъде само беден тъпунгер:))) европа бързо си научи урока. Ние естествено заехме грешната страна:))) Както винаги.

Американския капитал е остър, много твърд и безпощаден. Няма нищо общо с европейския:)))

Събраха се, хапнаха, пийнаха, слушаха на Киро Тъпото недомислията и се разотидоха. Толкова средното българско семейство може да си позволи.

На ограбването и заробването на един народ и държава , се нарича вече Инвестиции!

"Ние сме най-логичната точка, особено за част от продуктите, всъщност американските компании да се възползват" Тази "част от продуктите" включва ли оръжия?

2022г. България - продадено! Урааааааааааая! Велик народ! Опс, трябва да продължа да работя за кол центъра... колко иронично. Продаден съм и аз!

отколкото руски трол

тъпак си!

и аз те обичам