Премиерът в болница за инжекции, не е приеман

Премиерът Бойко Борисов не е бил хоспитализиран във Военномедицинска академия тази сутрин, а е посетил болницата за инжекции.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът в болница за инжекции, не е приеман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ли е пищял като са му набили иглите в тлъстините....

Да си вземе болнични! Тъкмо ще има време да препрочита "Винету" - отпред назад и отзад напред.

И за искам такива инжекции за укрепване на ставите...или те са скъпо лекарство само за мутрополитиците?

Сега е ред на кръвното, щото той друго не вдига. И така до края на мандата.

Всички боледуват, на всеки може да се случи.

го ритна.

ли е премиера или човек с усложнения?

По-скоро с много увреждания, най-вече ментални.

"Лекарите са освободили премиера след процедурите и той вече е на работното си място в Министерски съвет." Ама там ли им е работното място ? Защото май Московски не беше там, когато стана трагедията с детето. А пък този кога скъса менисукс, във "Фалкона" или в колите на НСО.

Те нямат работно време, те са недосегаеми, министър на транспорта качва 4-годишното си дете на моторна шейна, след което детето загива, но ние трябва да проявим милосърдие към министъра, няма проба за алкохол, не е подведен под съдебна отговорност, в САЩ, които толкова обичаме да цитираме, щеше най-малкото да си подаде оставката.За циганчето, което загина веднага бяха арестувани трима души, нямаше никакви съболезнования към родителите.

Като стана дума за работно време, трудовият ми стаж мина в предприятие от цветната металургия. Като ИТР бях на ненормиран работен ден. При всякаква авария началник смяната звънеше , независимо колко е часа. Палех колата и отивах. Да, отпуската ми беше 32 дни, от които ползвах 30. Ама това беше "едно време".

Почудих се каква е тая навалица около Бацето в тъмни зори, ама като попрочетох малко от коментарите, разбрах. Сигурно това са фенове.

По каква клинична пътека са му поставили инжекциите.

Който няма ум има крака-пардон.

Боце вече не може да вкара гол от дуспа, камо ли да гони топката по игрището. Много натежа, надебеля и затлъстя ... То и с Лилето Павлова е така, с Цацаров, с Пеевски ... дружинка дебелаци

Боби полека стъпвай да не счупиш инфра структората на България.

Виждаме че медиите са поканени на събитието също. Приемаме го като ПР акция на ГЕРБ ООД. за поддържане огъня у състрадателни лели. Кожа Амстердам ще му оправи на Боко краката..ще започне от там.

Йоца Амстердама.

Тича,тича да гони корупцията,а тя пак му избяга,а той окуця.Сега спокойно и образно можем да кажем,че Борисов е патерица на баба Меркел и Ердоган.

И макетата и на тях е патерица,а клетите българи чакат десет години и на нас да се случи нещо хубаво,да ама не никога,даже още ножове в гърбовете ни забиват

Ужас! А на Витоша Бистрица и предстоят важни мачове в първенството. Дано скоро изгонят Роналдо от Реал, че не виждам кой друг би могъл да го замести в отбора.

Този комунист е от най върлите и най опасните.9г.мачка народа,глътка въздух не му дава, не знам с какво ще плаща всичките си грехове. На всичкото отгоре и цялото му обкражение е същото. БСП ряпа да яде. Еврофондовете?Та те са само за неговите изроди.С каво се подобри нашия живот и нашето битие.С нищо.От батак по батак.

Костоф, пак ли ти бе драгалевски херое? Комунсти има в КНДР. Гледай олимпиадата, ще видиш красиви девойки. Разведи се с този урунгел до теб.

Все ми е едно за неговите четири инжекции. Народът е на изкуствено дишане!

Никак не е лесно всеки ден да мъкнеш торби пари от центъра на София до бункера в Банкя.

Корупцията натежа и го удари в краката.

Заради неговите недъзи от днес думата инвалид се премахва от българското законодателство , все пак е доста обидчив .

Има по-добри лекари от този, например д-р Марин Бенки от болница Сердика. Препоръчвам го на всеки, който има нужда.

Пак ша си шампионин сред аматьорите-пенсионери на тенис... Ша си сложиш едно столче на корта... Той Бил Гейтс от Напоителни системи, сега виден пор. анал. по ТВ-тата си знае ролята на премиерската терца в белотчето на вързано..

Симитлийския кмет няма мярка в любоната игрЪ !:)))))))

Да спре да плюска, че копитата не го държат вече!

Яде. Циганчето казва,,много е хубаво боб с наденица,,ти пък кога си ял,,не бе тате е гледал ,какво едни са яли,,

Артроза, от възрастта е. С инджекции те закърпват за няколко годинки. След това пак.

През 2017 година скъса менискус, а през 2015 пак...

пука ми

Колоса на глинени крака .

Аз си уреждам лична среща с Илън Мъск, който създаде и изстреля онзи ден най-мощната и най-съвършената технологично ракета в света. Искам да го помоля да помогне и на България, да вземе и да натовари на ракетата си една групичка хора, които от десетилетия е.зват майката на Родината ни и да ги закара на друга, възможно най-далечна планета! Или на майната си!!! И ще видите тогава как за нула време България ще стане Раят на Земята! А онези, извънземните там да му мислят с нашата шайка...И да си пазят джобовете и парите...

ДА СИ ПЛАТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ - НАТРОВЕНИТЕ ДЕЦА ОТ НАРКОТИЦИТЕ МУ, ЗА УБИЙСТВАТА КОИТО Е ПОРЪЧАЛ!

ИМА ГОСПОД И ТОЙ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!

Сидеров бил едната патерица на Правителството, а Боби - двете !

А бе няма ли кой да му бие инжекцията на тоя, и народа ще празнува като карнавала в Рио.

ТАКА СТАВА КАТО ПИЕ САМО ДОМАШНА БАНКЯРСКА РАКИЯ.ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ДА ПИЕ РУСКА ВОДКА С ХАЙВЕР ОТ СЬОМГА И ЩЕ ОЗДРАВЕЕ.

на докторите що не ни информират от МС: да намали теглото, консумацията на суджук и еленско филенце , да се върне към натюрмортите с болтове и гайки, щото рисуването на карти с газопроводи му вдигат кръвното, а оттам и натоварването на колената; да седи на столче в антренцето, а не да стърчи прав пред Шенгенската бариера и чакалнята на еврозоната...

Аде сега си прочетете заглавието и кажете какво разбрахте от него?!

Прочетох го! Прав си:) Дир.бг:)

Казах ли ви, че краката му се клатят!

НЕ САМО КРАКАТА МУ СЕ КЛАТЯТ, НО И СТАЛА МУ, ЗАЩОТО Е МУТРА-ПРЕСТЪПНИК. АКО ГОСПОД ГО НАКАЖЕ ЗА НАТРОВЕНИТЕ ДЕЦА ОТ НАРКОТИКА МУ И ВНУЦИТЕ И ПРАВНУЦИТЕ МУ ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА НЕГО И ЩЕ ПРЕПДПЛАЩАТ. ИМА ГОСПОД!

Пък те, милите дечица насила са ги карали да лентяйстват и от скука да шмъркат, пият, бият наркотик. Как пък няма да пусна сега сълза за тях. Всеки си има глава. Да я употребява правилно.

Лекарите са му препоръчали да спре с футбола. Аз препоръчвам да спре с политиката.

Време беше, дори малко позаксня! Явно все пак закуската на Цецо във Шатите е дала резултат - върнал се е с информация, която спешно го е контузила!

Тоя Рюте ,вместо по главата ,го е ударил в коляното....хаха.На него там му е мозъка.

Просто е дебел. От там му се развалят колената. Както има и други сърдечни проблеми, и високо кръвно. Важното е човек да не се изпуска и овреме да потренирва, ако види че е тръгнал да надебелява.

Това е имението на дъщерята на Бойко Борисов в Лос Анджелис, купена за над 350 милиона долара!? ............................................ Ето, какъв имот е закупил Бойко Борисов за своята дъщеря, който е на стойност над 350 000 000 американски долара. Къщата е собственост на фирма, която е регистрирана на името на адвоката на дъщерята на Бойко Борисов със седалище на Каймановите острови. Имота притежава площадка за хеликоптери, паркинг за над 40 бр. автомобили, външен басейн 50 метра дълъг, вътрешен басейн 25 метра и зоокът около 4 декара. Експерти твърдят, че имотът е закупен с нвестиционна цел, но журналисти са убедени, че в къщата са правени приеми на Борисов и негови приятели. Любопитно е, дали приятелката му Станислава Стоянова, на която премиера подари скъп диамант за над $11млн. е посещавала имението в Лос Анджелис. В САЩ вече възприемат българските политици, като руски и украински олигарси.

Ех, а можеше и да е по-хубаво...

То наднорменото тегло може и травма да му казват...

Дребна случка, но радва душата.

Не завиждайте на венетка,за купеното "бугати"с крадени пари,още повече от най бедния народ в Европа. Ще си плати. "Не кради за здраве ще плачеш" Колко горили вървят до престъпника наречен М-р председател?И на тях пак народа живееш мизерно,в първобитно общиния строй плаща.

и мутра, какво стана с тая барачка за шенгеня, бре. от боко 1 все я боядисвате, обаче сега еврогейзерът рюте, дето и той те харесвал, разваля калимерата и вика найн. устойчивост му се вика, нищо започнато не е довършено, празни приказки и пуйчене за пред оскотелия, обеднял, озлобял и изпростял електорат. а нещо за ромеите, включени ли са, колко милиарда се опукаха за декадата и резултатът е мазерати на газ, обаче без изпарител. приятен ден.

На снимката - ама много "навалица" около него, бе. Що така, нали го обичаме?