Коментари - Едни протестиращи окупират НС, други вече предложиха премиер | dnes.dir.bg
назад

Едни протестиращи окупират НС, други вече предложиха премиер

Постоянни протестни действия започнаха в 11,00 часа в София с обсада на Народното събрание. Национална среща на протестиращите ще се проведе пък в Гранд хотел София, където за служебен премиер ще бъде издигната кандидатурата на икономиста Димитър Иванов - бивш съветник на президента Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Едни протестиращи окупират НС, други вече предложиха премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

професорин от задграничното бюро на БСП, преди 2 г. в интервю по нациналното радио, призова всички българи веднага да изтеглят спестяванията си от банките, защото след 2-3 дни българската банкова и финансова система рухвала и народа си загубва спестяванията. Представяте ли си, ако хората му беха повервали ...... не ми се мисли, наистина щеше да рухне. Просто си мисля, че беше тогава едно активно мероприятие

Ченгенцата нещо много напериха гребен ?

Нали той съветваше Първанов,който съдейства най-активно да дойдем на този хал.БЛАГОДАРИМ ЗА ПОМОЩТА.

Кои са тия лудите, дето предлагат Димитър Иванов? Този е бита карта! Лично на мен ми дължи над 5000лв за разходи по избори и др.! Че се наложи да им платя сметката на него и неговите гости веднъж! Не му вярвайте, същия измамник като всички политици е!!!

Проф. Димитър Иванов е много готин пи. Става и за съсед. Няма да прескача оградата и да краде кокошките. НО ЗА МИНИСТЪР И ПРЕДСЕДАТЕЛ НЕ СТАВА. НА СЪЩИЯТ АКЪЛ Е, КАКТО ДОСЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ. НИКАКВА РАЗЛИКА. САМО ПО-ИЗДУПИ БУЗИ И МУСТАЦИ. ДОБРО ОТ НЕГО НЕ ЧАКАЙТЕ.

Този не беше ли в екипа разработил плана РАН ЪТ?

Cъвсем очевидно стана,че хората на бб оказват натиск върху президента - Bареков плюе нон стоп и призовава "да се разследва миналото на президента", а в шоуто на Cлави спряха скечовете за президента.

Тази дядка, къде го изровиха от нафталина - аман от специалисти, идващи за да си оправят банковите сметки в България и нищо повече!

Исканията на голяма част от протестиращите се диктуват от анонимни създатели на страница във фейсбук, която има близо 75 хиляди харесвания. Повечето хора там сигурно им вярват сляпо. На мен лично не ми харесват призивите за неплащане на сметки, окупиране на институции, както и желанието им да се наложи мораториум върху съдебните дела на банките срещу неизправни длъжници. Това ще доведе до анархия. Според мен, ако бяха истински лидери, създателите на сайта щяха да предвождат протестите. Факта, че се крият навява на мисълта, че манипулират протестиращите и ги използват. Прилича ми на секта. Разбира се, задавам си въпроса: Какво ако са прави?! И си отговарям (поне засега): Ако бяха прави, нямаше да бъдат анонимни. Щяха да представят цялостния си план, а не да диктуват на аудиторията си само какво да правят днес и утре.

Тая комуняга-класик , откъде я пръкнаха за премиер?

Няма "едни" и "други" протестиращи. Протестира цяла БЪЛГАРИЯ.

Михо, Михооо, като дойдат първо миньорите, че няма за кого да копаят въглища, после зърнопроизводителите, че са им спрени субсидиите, после оръжейниците, че никой не мисли за тях, после пенсионерите, че е фалирала здравната каса и на края мутрите, че могат безнаказано да крадат и да рекетират - Вие орловци ще се скриете под перловската река...

БКП-БСП се опитват да правят Отечествен фронт, тоест-всички обединени участват докато "вземат" властта, а след това изведнъж се оказва, че водачите са от "нашите"!

Другари, да блокираме цялата държава докато на власт не дойде бате Сергей.Аз ще съм някакъв министър и без друго нямам ден трудов стаж.

Вижте ги само- колко ясно пролича кой е действал задкулисно и подмолно!! БСП-и резултата Д.Иванов, дясната исъхнала ръка на Първанов. Ето кой стои зад дискредитиране на протестите ни!!!Внимавайте да не се удавим сами, допускайки до властта опорочени хора!!За такива няма нищо свято и нищо родно!! Те не са ХОРА!!!

тоз не беше ли един от съставителите на плана за унищожението ни раниът, явно вече е готов да ни закопае окончателно

Искам да знам кой финансира платената реклама във фейсбук на страници, които призовават към протести и смяна на политическата система.

и руснаците бе пич, толкова е простичко....Ура за другаря Славчев!

kgb777kgb

Трябва да си много тъп или да вземаш заплата от Позитано , за да си помислиш дори за този МНОГО , ама много червен "финансист" !!! А "момчето " Спасчо дето го предлага да си извади първо комсомолската книжка , после партийната , да разкаже на хората какви постове е заемал в БСП и после ако има нещо здраво по него да продължи да лъже хората !!! Обикновено ченгеджийска манипулация - не се ловете !!!

Сакьн!

ТОЗИ Е ОТ КОТИЛОТО НА БОЙКО БОРИСОВ, ПЪРВАНОВ , СТАНИШЕВ , ОВЧАРОВ! '' МАФИЯ ''

Чевек занимаващ се с изнесените от България капитали на БСП, не е сполучливо решение за премиер. Никак даже.

"За трите години и половина управление на това правителство инфлацията по данни на Националния статистически институт е 36,3%, което е рекорд от 1997 година. От 2005 година досега има рекорден растеж на лихвените проценти. Не се е получило така, че България една сутрин да се е събудила и от слънчево икономическо развитие се е озовала в мъглата на икономическата криза" !!!!!!!!!!!!!!! МИСЛЯ СИ, ЧЕ ВЕЧЕ СМЕ В МЪГЛАТА НА ФИНАНСОВАТА КРИЗА !! КОГАТО МЪГЛАТА СЕ ВДИГНЕ, С УЖАС ЩЕ КОНСТАТИРАМЕ, ЧЕ БАНКИТЕ НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА НИ ОСРЕБРЯТ НАПРАВЕНИТЕ В ТЯХ СПЕСТЯВАНИЯ !!!! Очаква ни Аржентинския вариант за излизане от борда !!!!!!!!!

ЗАЩО С ТЕЗИ 36,3 % ИНФЛАЦИЯ НЕ СЕ ДЕВАЛВИРА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ?? ПЕЧЕЛИМ ИЛИ ГУБИМ ОТ СКЪПИЯ ЛЕВ? ПЕЧЕЛЯТ ТЕЗИ КОИТО ОБРЪЩАТ СКЪПИТЕ ЛЕВОВЕ В ЕВТИНА ВАЛУТА ГУБИ ТОЗИ КОЙТО ПЛАЩА СЪС СКЪПИ ЛЕВОВЕ ПЕЧЕЛЯТ ЧУЖДИТЕ МОНОПОЛИ, ГУБИ ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН !! ТОВА Е ЛОГИКАТА НА НЕЩАТА. ТРЯБВА БОРДА ДА БЪДЕ КОРИГИРАН КАТО ЛЕВА ДЕВАЛВИРА ПРОПОРЦИОНАЛНО НА НАТРУПАНАТА ОТ 1997 ГОДИНА ДО СЕГА ИНФЛАЦИЯ !!! ТРЯБВА ДА СЕ ВКЛЮЧИ ПЕЧАТНИЦАТА НА ПАРИ ЗА ДА СИ ОСФОБОДИ КОРПОРАТИВНАТА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ ДОСТИГАЩА 200 МИЛИАРДА ЛЕВА !!!!!!!!!

Ако се наложи по - голяма група вложители да си изтеглят спестяванията какво ще стане?Ще могат ли банките да осигурят веднага изплащане в брой?Държавата гарантирала спестяванията до 100 000 евро,но няма срок за изплащане.

ПРОФЕСОР ДИМИТЪР ИВАНОВ: ""Коктейлът" от наближаващи политически избори, популизъм, некомпетентност, свърх слаба опозиция, национално безотговорни медии и краткосрочни комерсилани интереси - е отровен за нацията ни!!!!!" И ОЩЕ: Dimitar M Ivanov: Предупреждавах мнгократно за ИЗЧЕРПАНИТЕ предимства от Валутния Борд и за ВРЕДАТА от недокосваемата девственост на тази тема-табу в българскиите медии. Спомняте си,че казах, че ние нямаме суверенна национална валута, понеже сме се "оженили" за еврото. Британската лира - засега е стабилна и стойността й ще расте. Тя е вън от еврозоната. И моля ви, аз не тласкам към паника, а към своевременни мъдри решения, които обаче нямат никакъв дълъг период на изчакване." КОЛКО ВРЕМЕ ОСТАВА ДО СРИВАНЕ НА БОРДА ??? ВИЖТЕ КАКВИ СА В МОМЕНТА РЕЗЕРВИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО - 3,4 МЛРД. ЛВ. !!!!!!!! БЪЛГАРИЯ Е ВЪВ ФИНАНСОВ КОЛАПС !!!!

ПР Димитров вие от 1990 г все акъл давате ЗАЩО СТЕ ТУК КОЙ ВИ Е ПОВИКАЛ ЧЕНГЕ ОТ ДС

Мале те издигат премиер.10 човека решиха.Това е диктатура.В този момент единствено и само президента може да реши.Така е по Конституция.Тези плачат за затвора.Преврат ли ще правят.

някои тук се опитват да иронизират, други да се присмиват и презират протестиращите. Макар това да не е моят протест, аз ги уважавам. Защото те имат право на мнение и на протест. Там не са само безделници, повечето са хора угрижени и разтревожени. И всякакви присмехи и ирония не просто е неуместни, те принизяват само носителите им. Това е присмех към присмехулниците.

Спокойно-българското първенство по футбол започна,екстремистите от площада,на които им липсваше боят и заяждането ще се приберат по стадионите.

като се има предвид с кого е комбина положението е ясно няма отъваване от тези комунисти-бесепари те работата не познават власт и пари, пари и власт логото на Българските крадци/БСП/

Протестиращите са шайка безработни, крайно леви плужеци. Те не са представители на народа. Тези шушумиги са представители на анархията. В скоро време ще има сблъсъци по улиците , между анархисти и мнозинство от честни и работещи граждани - в това съм повече от сигурен.

Ей онанисти от Дир.бг.,когато репликирам олигофрени,като този наричащ себе си Тираджия,не ми трийте постингът,защото дори и агент Жеглов не си позволява да ме игнорира!Този глупак-"Тираджията" не може да казва ,че всички безработни излезнали на улицата са анархисти,леви плужеци и не са част от народа!Заклинам го той също в най скоро време да остане без работа и пак повтарям,че той не е плужек дори!Той е олигофрен и червей!

Ако всички протестиращи са като теб - жална ни майка!

И колко сте Вие работещите, ако не е тайна, в тази странна? Та нали всеки втори е без работа или на минимална заплата. Плужек - не те е срам!

Сегашните лица са хора на комсомола и са пълни некадърници, които ще пазят системата на грабеж! Служебното правителство е правителство на монополите. Алчността рискува богатството си и е много възможно да го изгуби в България.

Това е Димитър М Иванов а не Димитър Х Иванов. не знам каква му е биографията, но е начетен човек. Това не е Димитър Х известен в уикипедия като гестапо.

Нали е бил съветник на Гоце, агента на ДС, нима има разлика?

АРЕНА, Гранд хотел, съветник на бившия президент...Това ако не е пължящ камунизъм..., значи е прокрадващ социализъм...Я, си вземе Бойко и ГЕРБ обратно на изборите, за да сте наясно.

А бе задник,от зелена тиква,семки не искам!Дали си от Германия или от майната си,нямаш право да ни даваш акъл!Стой си в духовния кенеф и не цапай форумът!

Това може да го напише само тъпа червена кратуна.

А защо не направо Станишев? Може да си спестим увъртанията - вече на всички ни е ясно...

Ето кой стои зад сватбарските профанизирани протести. БСП ги яха и пак лъже, че ще спасява народа,докато го дави и продава! Тия от СМС са пълни смешници и демагози- ходят на всички протестни сбирки и се правят на улави. Там е и Зорец и цялата пасмина от недоклатени комсомолци

Ще ги доизклатим на 12 май.

Какво ни пробутват тоя червен служител на Държавна Сигурност. Ето вижте какво пише за него в wikipedia: Иванов последователно е разузнавач III степен (1976-1980), старши разузнавач (1980-1982), инспектор (1982), заместник-началник отделение (1982-1983), началник отделение (1983-1986), заместник-началник отдел (1986-1989) и началник на Шести отдел в Шесто управление на Държавна сигурност.

Още един чел-недочел, разбрал-недоразбрал. Тоя Иванов е друг Иванов. Не едно куче носи името "Шаро". И престанете с тази шизофрения и истерия за ДС, БКП и т.н. Не разбрахте ли, че именно това ни доведе до днешното положение?!

Да де, именно ДС и БК(С)П ни докараха дотук. А че не става въпрос за Митьо Гестапото, си прав.

Тези се взеха съвсем на сериозно вече и започват да ме дразнят!

Тия протестиращите се унесоха вече. Тяхното поведение граничи с държавен преврат. Не съм съгласен те да посочват премиер. Има си избори - там да избират. Не можел да събере 5000 подписа. Ако 5000 подписа не може да събере, едва ли ще събере и 5000 гласа.

ТОЗИ ГОСПОДИН БЕШЕ ЗАМ МИНИСТЪР ОТ ВРЕМЕТА НА Г-Н СОФИЯНСКИ ДО ДЯНКОВ И ВЪРШЕШЕ ЦЯЛАТА ЧЕРНА РАБОТА НА ФИНАНСОВОТО МИНИСТЕРСТВО А МИНИСТРИТЕ САМО ПОДПИСВАХА НО ДЯНКОВ ГО МАХНА И ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ ТОЗИ ЧОВЕК Е БЕЗПАРТИЕН ДАНО АКО НЕ Е В СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ ДА ГО НАЗНАЧАТ В СЛЕДВАЩИЯ КАБИНЕТ НО ВЕЧЕ КАТО МИНИСТЪР ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА ТАЗИ СТРАНА ДАНО ВСИВИШНИЯ НИ ПОМОГНЕ

Като пишеш простотии,то поне пиши с нормален шрифт!Не можеш да ме убедиш в простотията,която пишеш,та ако ще и с по големи букви!Аман от пребоядисани комундета!

Чели-недочели, учили-недоучили, разбрали-недоразбрали... АМАН!

И така, да обощим. След всичко, изнесено досега, безпощадно ясно лъсна тъмночервения гъз на протестите. Украсен с жълти сърп и чук с петолъчка.

Dimitar M Ivanov: " Предупреждавах мнгократно за изчерпаните предимства от ВАЛУТНИЯ БОРД и за вредата от недокосваемата девственост на тази тема-табу в българскиите медии. Спомняте си,че казах, че ние нямаме суверенна национална валута, понеже сме се "ОЖЕНИЛИ" за еврото. Британската лира - засега е стабилна и стойността й ще расте. Тя е вън от еврозоната. И моля ви, аз не тласкам към ПАНИКА, а към своевременни мъдри решения, които обаче нямат никакъв дълъг период на изчакване." ТОВА КАЗВА ПРЕЗ 2011 ГОДИНА ПРОФЕСОР ДИМИТЪР ИВАНОВ !!! Напълно го подкрепям в искането му за излизане от ВАЛУТНИЯ БОРД !!!!!!!!! ТОВА Е НАЧИНА ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ОГРОМНИЯ КОРПОРАТИВЕН ДЪЛГ И ДАВАНЕ ТЛАСЪК НА БИЗНЕСА !!!! Валутния борд служи на банките и чуждите "инвеститори -монополисти" които сменят скъп левза евтина валута която изнасят в чужбина под формата на обслужване на дълга им към фирмите майки !!!

Скъп лев??? У ред ли си бе, човек? А са махнали валутния борд, а е станало като при Виденов.

Dimitar M Ivanov : "Би било много важно, българските медии да зададат въпросът: КАК СЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЛАТНИ РЕЗЕРВИ; КЪДЕ СА ТЕ ФИЗИЧЕСКИ, КОЛКО СА ТЕ; КОГА ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ СА БИЛИ ПРЕГЛЕЖДАНИ, РЕСП. НАЧИНЪ НА ТЯХНОТО СКЛАДИРАНЕ, "ИЗЧИСТВАНЕ", СЪХРАНЯВАНЕ И Т.Н.?

ОТКОГА ЗАПОЧНА ДА РАЗБИРАШ ОТ МАКРОИКОНОМИКА И ФИНАНСИ. СТАНАЛ СИ ПО ГОЛЯМ КОРИФЕЙ И ОТ ПРОФЕСОРА !!!! Е ТОВА ГЕРБЕРИТЕ СТЕ СТРАШНА ГМЕЖ - ВСИЧКО ЗНАЕТЕ ВСИЧКО РАЗБИРАТЕ. КАТО МАРОКАНСКИ СКАКАЛЦИ СТЕ БЕ !! МАРШ В КОЧИНАТА ПРАСЕ ТАКОВА!

Професора - премиер! Ще ни плати сметките за тока.

Червените вече настъпват много яко. Готови са на всичко, дори и до гражданска война да ни докарат, само и само пак да се хванат за голямата баница.

Абе тези, , Дончовци , Че Славчевци, Янковци , Флейти и т.н."лидери" ми омръзнаха.Даже са ми антипатични, повече от политиците. Същите хубавци, говорят за нови лица, а самите те се превърнаха в едни досадници, които не знаят какво искат. Егати смешниците!

Янаки разпознах те, е не ставаш

Не е само той. И аз мисля така.

Ама това наистина е онзи тарикат от Орлов мост,дето му се приискало участие във власта!Е този е много тъпо парче!А бре Янаки,покрай тези потребителски мъгли,няма ли да се хванеш нещо на работа в този живот!Цял живот ли паразитизъм!?

да се маха тоя, ВСЕКИ СВЪРЗАН С ПЪРВАНОВ Е ДС И ДЕМАГОГ НО...... НЕ И ЕКСПЕРТ.... НА НАС НИ ТРЯБВА МОЖЕЩ ИКОНОМИСТ - ЗА СЕГА ТОВА Е САМО КОСТОВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МОЖЕ ДА ВИ Е МНОГО МЪЧНО, НО ФАКТА СИ Е ФАКТ ................. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ - ДВА ПЪТИ ВАДИ СТРАНАТА ОТ БАТАЦИТЕ В КОИТО НИ ВКАРВАТ КОМУНИСТИТЕ И НАКРАЯ ТОЙ Е ВИНОВЕН А ВИДИТЕ ЛИ ТЕ СА КАДЪРНИ, ТОЛКОВА ОМРАЗА В/У НЕГО СЕ ИЗЛИВА...........ТОЛКОВА ЛЪЖИ ПО НЕГОВ АДРЕС, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ - ЗАЩО ГИ Е СТРАХ ??????????????????????????????????????

И с по големи букви да пишеш,не можеш да ме убедиш,че Костов не е само и единствено за затвора!По негово време беше унищожена икономиката и селското стопанство и не ми говори че бил изкарвал страната от калта!Той е човекът,който ни вкара в тресавището,от което няма да можем доста деситилетия да излезем!Тоя трябва да влезе в затвора до живот!

ПРОСТА ТИКВО !!!!!!! СКРИЙ СЕ, НЕ МЪТИ ГЛАВИТЕ НА ПРОСТИТЕ ХОРИЦА, ЗАЩОТО УМНИТЕ НЯМА И ДА ТЕ СЛУШАТ, ТА НЕ ИМ ПОВТАРЯЙ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МАНТРИ, КАТО ГЛЕДАМ ТИ САМ СИ ПОЧНАЛ ДА СИ ВЯРВАШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРОСТА ТИКВО, ИЗЧЕЗНИ ЗАЕДНО С Р.ОВЧ., Р.ПЕТКОВ, СТАНИШКО, ПЪРВАНОВ, МАСЛАРОВА, МАНОЛОВА И Т.Н. ОТИДЕТЕ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА - ТАМ СЕГА ИМАТ НУЖДА ОТ ВАС, ПРЕДАЙТЕ ИМ ЦЕННИЯ СИ ОПИТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А ти чи боклук и амбриаж. Това са нагли лъжи, до последната дума, която си написал. Наглецо иконимика довела страната до НУЛЕВ държавен резерв, донесла загуби за година от 580 млн. долара, оценена от Виденов за 500 млн. лева, довела до хиперинфлация от хиляди проценти, икомика с отрицателен растеж на БВП не може да се съсипе, защото просто я НЯМА. Селското стопанство го съсипахте вие долни мижитурки. А Костов ни издърпа от това блато. Направи резерва 5 млрд, направи инфлацията 1.2 %, докара растеж на БВП от 5-6%. Извърши реформи във всички сфери, които 13 г. след него никой не пипа и не променя. Само губещото десетки милиони Кремиковци, през 2001-2004 вече генерираше печалби от по 100-150 млн. долара/лева, докато пак дойдохте на власт и му е.ахте мамата. Провалихте с некадърността си всички реформи и със всички сили се мъчите да ни върнете отново в блатото.

Абе сините зомбита сте по-жалки и от червените.

Тоя не е син, а платен да изглежда :)

Жалко е, че се позволява на комунистически негодник като Спас Колев да коментира президента. За този червен има доста материали за злоупотреби, които по "известни" причини са потулени и неразследвани! Хора, ще позволите ли на нечистоплътни лица да ви мамят и подвеждат!? Докога???

Не трябва да допускаме въобще да се обсъжда кандидатура на този комуноид Димитър Иванов !Стари ку..ви в новия бардак не са ни нужни,писна ни от тях и въобще никакви комунисти и партийни и комсомолски секретарчета!Тези са за затвора,а се опитват отново до вземат власта и да се настанят на шведската маса!Баста!Стига толкова!

Че само ти ли да си на шведската маса? Я си виж образа в огледалото... Ставаш ли?

Една тумба роми отиват пред Народното събрание и започват да скандират. - Искаме, искаме, искаме............ Излиза един политик и ги пита какво искат. - Ами бате, каквото дадеш.....

Не мога да разбера защо се пускат такива статии в Дир.Бг. Сега в тази мътна вода,особено се активираха про-комунистическите елементи и отново започнаха да ни пеят приспивни песнички!Тези мръсници не разбраха ли,че трябва да бъдат заличени от лицето на земята и под никакви форми не трябва вече никога да бъдат допускани до структурите на власта и на каквото и да било управление!От 1989г. насам държавата се управлява от комунистите и техните отрочета,без значение,в какви структури се намират,като СДС,БСП,ДПС,НДСВ,ГЕРБ и всякакви други формирования,пръкнали се отбившите комунисти и комсомолски секретарчета!Сега ни се предлагат отново комунюгери,нагли и гьонсуратлии!А бе другарчета,не назбрахте ли,че вече не можете да излъжете народа,защото бивш комунист и бивш негър в този свят няма!

Димитър Иванов е предложен от сегашните и новите мутри, представящи се за протестиращи, като Кристиян, Деси и разни от ГОРД на Слави Бинев. Господина е за доживотен защото има заслуга за съсипването на страната с анти народния план "Ран-ът". Докато народа протестира и мре, някой добре си плете кошницата.

Абе хора ,ми вие всичко отричате!Ами тогава предложете нещо! Колкото писачи във форумите толкова мнения!Ей за това сме на това положение,няма нещо след което не сме се разкрещяли.Нека някой да каже имена на свестни хора и да видим колко негативи коментарии ще се изпишат после.

Я да видим сега. Станишев спомена за национализация на ЕРП-тата. Сидеров внесе такова предложение в НС, което беше отхвърлено. "Протестиращите" воглаве с оня малоумник Че Славчев също искат национализация на ЕРП-тата. Един път може да е съвпадение, ама три пъти говори за координираност. Интересно ми е, защо никой - Станишев, Сидеров или "протестиращите" не поискаха национализаци и на Лукойл Бургас? Лукойл не са ли голям монополист? А?

Абе я махнете този Ангел за лице на протеста . Не ви ли стана ясно че той не е ОБИКНОВЕН гражданин.

Както се казва, късно е, либе за китка. Л.....то падна във вентилатора.

Мажоритарни избори в 240 избирателни едномандатни района. Тогава ще имаме и лустрация и познаване на кандидатите и ограничаване на турските депутати до ра,йоните ,в които са мнозинство без да се брои колко автобуса били дошли от Турция. А който си иска Станишев, Борисов, Костов, Янето и Кунева - да си ги цунка и гласува за тях.

Тогава вече абсолютно всички местни велможи ще могат да си купят места в парламента.

престъпната тройна к00лиция се завръща