Преговорите за ново примирие в Източна Украйна се провалиха

Жертвите на войната в Украйна от началото й през 2014 г. са около 13 000

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да се коментират събитията около Укрйна в последно време,трябва внимателно да се чуе какво говорят в ЕП и ЕК и изобщо брюкселските чиновници.Те на пръв поглед изразяват голяма тревога от вероятността Русия да нападне Украйна.А естественият въпрос е има ли причина или основание Русия да нападне Украйна?Съвсем ясно е ,че руснаците никога няма да нападнат първи !Второ ,предвид на усложнените отношения със Запада те биха предприели военни действия само ако има не много важна ,а задължителна причина !? И тогава трябва да се запитаме за какво е тази паника и тревога на Запад от хипотетичната "агресия"!? Аз лично виждам причината за това в някои откъслечни информации и недомлъвки тук и там,че положението в Одеса ,Мариупол и Харков /съвсем близо до руската граница/ никак не е розово,особено в Одеса !В Одеса върви един скрит процес на неподчинение с непредвидими последствия ,при това много сериозни -меко казано !А в Донбас както се оказва тече процес на русификация на населението -там вече над 600000 са с руски паспорти и средно всеки ден 1500 души получават такива -съвършено доброволно ,без натиск!?IСлед 2 години цялото население ще бъде с руски паспорти!Ето от какво се страхуват в ЕС -времето работи за Русия!

30-на военнослужещи са загубите на Украйна, но повечето от тях всъщност са починали от свръх дози или най-банално са се самоубили, тъй че от какво толкова се оплакват украинците като украинските доброволци пускат в ютуб клипчета как трепят цивилни.

абе бой до дупка по руските терористи и окупатори.. Какво правят в чужда държава като не искат да и спазват законите..

Така е - ама да потърсиш какво е закон и има ли място в празната ти глава .

Като гледам май скоро няма да има примирие.

фащ няма да позволят .

Оня клоун Зеленски да извика още американски кораби и пак да се пробва.

Е ми да, ще продължат преговорите. Путин каза на Байдън, че ще му изкара кирливите ризи за бизнеса му в Украйна и онзи клекна веднага.

твоя Путин никой не го знае даже името не му знаят..ха.ха Клутин е никой е не е фактор ... Само в руската кочина е вожд и толкоз..ха.ха.ха

Така де - на запда са извести само имената на проститутките като теб .