Каракачанов за бъдещия кабинет: Ще има изненади

В централата на ГЕРБ се състояха преговори между ПП ГЕРБ и "Обединени патриоти" за състава на кабинета. Имената на министрите ще бъдат съобщени в сряда.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов за бъдещия кабинет: Ще има изненади | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много печална снимка, моите съболезнования България....

Ще има министерство на лъжата,с министър волен сидеров.

Изненадата ще е министър на северозападнала България.

АГЕНТ ИВАН ВИЦЕПРЕМИЕР, ЧЕ И ВОЕНЕН МИНИСТЪР, ДАЛАВЕРИТО И ТО ВИЦЕПРЕМИЕР, МУЛТАКЪТ ПСУВАЧ ВЕЖДЮ КУЛТУРЕН МИНИСТЪР! БОЖЕ МИЛИ!!! АЛОООО, А БЕ ВИЕ ТАМ В СОФИЯ ДОБРЕ ЛИ СТЕ? ПРЕГЛЕДАЙТЕ СЕ БЕ! Четете още на: link Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия

За всички досегашни научавахме,че са крали след падането им,а за тези придварително знаем,че ще крадат,ама яко.В това е единствената разлика.Но народът си ги обича и ги избира-че той затова е световен шампион по робски години!

Изненадата - нов бърдак, със старите шафрантии.

като ги гледам и слушам ги оприличавам с трите култови героя на великия Доньо Донев

Тези тримата защо гледат като натровени с гъби, за една съседка питам ? Хранително отравяне е налице.

Отбор юнаци - с министър на енергетиката например В.Симеонов,ха ха ха,човек да се застреля.

А ето ги и моите прочути трима герои...

Като ги гледате тези тримата тарикати на снимката какво ви идва на ума?

Дошли са им много "ръце" на карти и остава да ги изиграят разумно без корупционни скандали. Само умни хора ще използват времето за власт без корупция. ГЕРБ докараха опозицията да няма с какво да се захваща и толкова паднаха, че пищят за някаква женска чанта. Опозицията е в прахта и ще се разпадне ако онези тримата и ГЕРБ управляват в полза на народа за времето на мандата си.

Герб 2 пъти накараха опозицията "да си говори сама" както разбирам и двата пъти избягаха най-подло, когато се появиха проблеми. Защо така? Ами защото са мръсници и страхливци. Нали?

ИДВА МИ НА УМ ДА ИМ КАЖА ТРИТЕ ЮДИ А НА КАРАКАЧАНОВ ЧЕ Е ЗАПРИЛИЧАЛ НА КИР МИХАЛАКИ ЗЛОБАТА НА ВАЛЕРИ Е БЕЗКРАЙНА КАТО ВСЕЛЕНАТА А ВОЛЕНЧО Е В РОЛЯТА НА СМЕШЕН ПУДЕЛ

ямболския циганин прави простотии със студентки, яде бой на улицата, ми кенефи а сега ще ни управлявя, бемти и държавата като турска сапунерка

тиквата подарил на сидеров фикус за рожден ден, но последния е хвърлил око на магнолията :)

НА ВСИЧКИ СНИМКИ И ВИДЕО МАТЕРИАЛИ 3-ТЕ КУЧКИ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО НАСРАНИ ИЛИ ХХХ-НИ ??? ... МНОГО ИМ СА ГУЗНИ ОЧИЧКИТЕ :))

предстои им да бъдат обезчестени и изоставени

Както казват старите хора - Загуба на избори не се връща. Остава клеймото - ''конструктивна опозиция'' да топли грешните души на загубилите и надеждата,че Бойко Борисов ще се смили и ще си подаде оставка преди края на 4 годишното гарантирано клечане в храстите за БСП/ДПС :)))

Abu Talib

Първо на първо следва да се учредят министерства, и едва тогава да се предлагат кандидати за министри. МС не е дефиниран по съдържание с определен брой министерства по Конституцията, от което следва, че е редно да се учредят най-напред.

народна приказка с елементи на ужас "Трите грации и Бай Хуй"

Новите гладни се намърдаха набързо под шлифера...че и са тримаааа!!! Бог да пази България!!! ХО ХО ХО

...тези са като ..Xюи ,Hюи и Dюи...а боцко е чичо Cкрyч !...борбата е за златната (щастливата ) паричка на чичо Cкруч !

по-добре лъв в клетка,отколкото овца на плаца.

Голямата изненада ще е голямата метла която ще се развърти за комундетата и техните маши из властта! Ще ахнат от почуда дори!

НАЙ ВАЖНОТО е Разбирателството , а такова със сигурност ще има , колкото и да не им се иска на някой!

Трите .урви на една снимка. Някой вярва ли на такива?

Тъй като Каракачанов има връзка с ДС едва ли ще е министър на отбраната, но не му пречи да бъде вицепрениер. Освен това изненада има само за БСП, които точеха лиги по властта и вече сънуваха как ще цоцат като Ромул и Рем.. Толкова много им се искаше да са на власт, че не можаха да понесат служебното правителство и оказаха натиск за уволнение на областните управители, само защото нищо друго не могат да направят. Мисля, че ще е скандално Каракачанов да има достъп и с това да дразни партньорите.

Изненадата ще е арестуването на Японеца и прокуждането на Веждито заради онази къща!

Българинът вече едва ли може нещо да го изненада.

Досега сме прекарвани през всякакви опции и ми е трудно да отгатна тия с какво ще ни изхакат!

...тези се бориха за да лапат на боико топлата ....баница !...с другo не могат да ни изненадат !

В Бойкостан всякакви глупави изненади са възможни. Българинът е свикнал да се гаврят с него и това му харесва. Мисля,че му викат - мазохизъм.Едно искам само да кажа: Тежко ти народе. Получаваш правителство,което заслужаваш.

...сериозно бих се изненадала ако направите нещо умно и в полза на балгарите и Bалгарiя !...знам ,че би могло да е само по невнимание...ама знае ли човек ...всичко е вазможно ?!

получи натовски сертефикат ?

Сидеров защо мълчи като пръднал? Или може би трябва да махна "като"....?

Ето сега ви се дава шанс да покажете,че можете да градите а не да рушите.Ако не се докажете сега няма кога.И без това никой ви няма доверие на възраст до 76 години.мисля че не сте в това време

ще бъде, ако Волен Сидеров стане министър на МВР-то!

ВИЕ СТЕ КАТО ПОП КРЪСТЮ БЕ ОЛИГОФРЕНИ ТОЛКОВА ДОЛНА ПАПЛАЧ НЕ СА ДОРИ ГРОБ=ГРЕБ

ЖИВ ЛИ СИ ИЛИ СИ УМРЕЛ ВЕЧЕ

Що патриотите от запаса все гледат страшно пред камерите, някак да не излъчват подсъзнателни послания към електората, че с отвръщение ще ринат милиони утре ;)

Ехей, чак пък изненади ;) бате, и Митьо Пищова да сложите премиер не можете ме изненада, та вашия цирк го гледаме вече 30 години... То не бяха Пеевски шеф на ДАНС, не бяха царе, царици, бодигарда, бирата, плевнята и незнам си какви...

Всеки може да оплюва...Да видим вие от кои сте...като съдя по снимката ситуацията е отчайваща...Май-до нова година ще ви е дълъг период заедно от сега не можете да се погледнете....Филма ще е интересен ще го гледам и аз

гледам , гледам и ми идва да си направа сепуко :-( ..или да хващам терминал2 .. ??? кое ще е по-изненадвашо ?

Бялата Златка да не иска и тя чанти за по 5000 евра?!

...и какви ще са изненадите??? Че Каракачанов ще е министър на отбраната, а Симеонов - вице без портфейл. А останалите стари к.....и ще са пак на хранилка в новия барадак "Борисов 3". Ай чИстито!

изненади ще има и то постоянно.Чак накрая те няма да повярват на тези изненанди които сами са си ги сътворили.Гледайте най-интерсния Български сапунен сериял

Щяло да има изненади! Голям праз. На народа много му дреме кой ще е министър? Народът е наясно, че който и да бъде, няма да работи за него, а ще си пълни джоба. Така че тия тайни и придихания са си за вас и за журналята.

Така ще е след като сума ти хора се направиха на интересни и не гласуваха за ГЕРБ, а гласуваха за патриотите. Сега пак ще управлява ГЕРБ, но заради нерешителността или глупостта на тези хора ще трябва да търпим "тройката"използвачи. Тъпичко, но типично по български. Неориентирано и безмислено.

Много хора не гласуваха за ГЕРБ, но фалшифицираха изборите и ги докараха пак на власт, защото са удобни за ПееФски и задкулисието!!!

КАРАКАЧАКАТА ЩЕ ИГРАЕ КУНЕВА, ВАЛЕРИ ОЧИТЕ ЩР ИГРАЕ ПРЪМОВА ... А ВОЛЕН ЩЕ ИГРАЕ МОСКОВ - СЪЩИЯ БЕЗУМНО ГЛАДЕН ПОГЛЕД:)))

Тия тримата доносници ЩЕ УПРАВЛЯВАТ СТРАНАТА ???? УЖАС ....., СИМУЛАНТА СИДЕР АГА, БИЛ С 6 ДИОПТЪРА И ИЗБЕГАЛ ОТ ВОЕННА СЛУЖБА, КАРАКАЧАНА ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ ГРАВИТИРА И ДОНОСНИЧИ ОКОЛО СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ И ЩЕ ОТКАРА ДО ПЕНСИЯ, СИМЕОНОВ Е ХИТРА ЛИСИЦА И ПАК ЩЕ НАМАЖЕ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ БИЗНЕС .....

Уникални простаци ще ,,управляват" клетата България.Такова падение не сме имали в 1300 годишната ни история.

представителна власт! ПРЕДСТАВИТЕЛНА!!! и това в родината на тиквите, кратуните, манерките, кухите лейки и бат`саали!

По добра и по успешна коалиция ще бъдат ОП от демократите на предния кабинет , които май всеки вече казва че е хубаво да не ни се показват от трибуната на НС!

Най важното е че комунистите си остават опозиция и са извън управлението на страната , а това е повече от радостно!