Преговорите за нов кабинет: Пълен мандат с премиер Борисов

Коалиционно правителство, което да изкара пълен 4-годишен мандат с премиер Бойко Борисов - около това са се обединили ГЕРБ и "Обединени патриоти".

Обратно в новината

Коментари - Преговорите за нов кабинет: Пълен мандат с премиер Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ЗНАЕХ,ЧЕ Е ПАТРИОТИЗЪМ ДА ПОДКРЕПЯШ ФЕОДАЛА ПРОДАЖНИК ВЪВ ВЛАСТТА!!!

Палачинката се обърна и тиквата отново се върна, и то на бял кон, така ще е, дорде закон, срещу глупави избиратели няма, чака ни бъркотия голяма!

Българският избирател заслужава незавидното си положение - България води всички негативни класации в Европа - по корупция, естествен прираст, свобода на словото, удоволетвореност от живота, доходи, качество на образование и здравеопазване, ефективност на правосъдието и др. и др................В следващите 4 години може да оглавим и други класации, за съжаление!

Е защо тогава имаше избори, само да се охарчат парите на народа.

Павета може и няма, но Тухли със сигурност...

Рядко срещана ПОШЛА "компания" на АнтиБългари. Тези ще ни станат Националния Позор, а аз мислех, че това са ГЕРБ-арите.

Обединените Идиоти ще се съгласят на всичко! Това им е последния шанс, в другия парламент вече няма да ги има!

Що бе Борисов,що с тези бабоблъскачи?

Представете си Волен Сидеров на среща с Меркел, а той шеф вече на Данс и тя му вика: Волене България трябва да приеме още 200 000 мигранти от Африка И Азия и трябва да се вкарат още НПО-та на Сорос в България.... Излищно е да споделям, каква ще е реакцията и отговора на Волен:))))))))

В.СИДЕРОВ МИН. НА ПРАВОСЪДИЕТО.

Тия тримата са една комбинация като шоко яйце :)

дрОгаре, плюите си борисов, щото само това си можете! но не плюйте по симеоновски, каракачански и сидеровски, защото борисов като сдаде властта, ще трябва да ни обяснявате колко са национално отговорни тези същите "патриоти" понеже са приели да подкрепят правителството на бсп и дпс!

- Тате, какво е дежавю? - Чувството след избори в България!

Ха-ха-ха-ха-умрях от смях!

Не се заблуждавай, за плач е!

И едните и другите са маскари(дс). УЗАКОНИХА СИ ТОВА КОЕТО МОЖАХА И ЗА НАРОДА НЕ ИМ ПУКА

тая конфигурация ще изкара цял мандат, ама друг път...наи-много до зимата, когато ще ядат бои с камъни и дървета ..някои може и да станат електричари по стълбовете..вързани с въже да не паднат..

"За мене важно е да стана вицепремиер или поне да взема Министерството на енергетиката,а след това тези двамата балъци ще ги разкарам от властта."

"Винету & Тримата Му с китари". Драма:България 2017г.За най-издръжливите фенове, в края на сериала през 2019г.бейкролс "Пица???"

Министерството на спорта трябва да бъде оглавено от стройния,слаб и елегантен Каракачанов.

-Краси,имай предвид че аз трябва да оглавя новосъздаденото Министерство на дезинформацията и манипулиране на общественото мнение.

Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов са същите "патриоти" ,като тези които застреляха Ботев и влязоха в народното събрание - да управляват съдбините на Народа.

Въпроса е дали "камъните ще фъркат" само по ГЕРБ или по ОП! Патриотите се продадоха т.е "полегнаха"! Какво общо има между програмата на патриотите и програмата на ГЕРБ.

Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов участват лично в преговорите, за да се облагодетелстват за сметка на наивниците, гласували за тях.

И ква стана? Години наред патриотите плюха Бойко и ГЕРБ и сега се взеха :))))

Телевизията на из тинята + СКАТаващият винкели + кюфтетеният воевода ...обединени и огладнели дружно устремени към ...мандаците ! Щеше да е смешно ,ако не бе ...тъжно . Вижте ги ,запомнете ги и кога срещнете някой от тези 300 000 заблудени ,тъпи маргинали които ги подкрепиха ...бой по канчетата ,без да им се обяснявате ...

Пълен мандат и Байхей? Смях.

Доказа се, че тиквата не издържа четири години - изгнива рано!!! А как им се иска 4 години депутатска заплата, а после пенсия над 7000 лв.

ДА АМА НЕ КАЗВАШЕ ЕДИН ГОЛЯМ ЖУРНАЛИСТ??? БОРИСОВ САМО МОЖЕ ДА СЪНУВА ВЕЧЕ МАНДАТИ ...ЩЕ ПЕЧЕЛИ И ЩЕ ГУБИ ВЕДНАГА ...........ЗАЩОТО И ОСТАНАЛИТЕ СА МАСКАРИ НО ТАЙ Е НАЙ ГОЛЯМАТА А ПАТРИОТИТЕ А КАКВИ ПАТРИОТИ БОЖЕ? ТОЛКОВА ИМ Е БЛАГИЧАК КОКАЛА АМА НЕЙСИ..........ПО КОРЕМ ЩЕ ЛАЗЯТ ЗА ТАЯ ПУСТА ВЛАСТ.....

Ликуй народе ! Тези ние си ги избрахме ... Гражданите за европейско развитие- в коалиция с руските агенти !!??? Другите, нормалните /ако са останали/, да му мислят ....

к'о ста'а, бе, доналд. бай-бай. мисля, че коментари за това, което става в страната от 27 г., не са нужни. репликата на простата и неграмотна тиква казва всичко.

Чак пък пълен...

Пишете ги умрели вече тези смешковци!!! ХО ХО ХО

бат Бойко пази се от тримата глупаци щото са руски кавали

Може и да не е пълен май.

Волен Сидеров за Валери Симеонов цитат: "Забогатя като крадеше жици и кабели от завод Спартак в Бургас. Циганин от Меден Рудник.

Да,и какъв цирк беше направил пред тв Скат ,крещеше с един мегафон "Симеонов излез бе "

Всичко мило и драго само да съм на власт , Бойко сочеше с пръст а сега Сидерката май ще е зам премиер. Честито.

Сидеров подмени вота от лакомия.Остава като генерал без армия.Дано знае какви ги плещи.

Тези тримата са заложници на глупостта си.Какви патриоти ,това са "Тримата глупаци"на Д.Донев.От сега да се пишат -ТГ-патриоти

Няма как да има 4-ри годишен мандат защото и тези не са по-малко алчни и завистливи от предишните!

И крадливи!

А накъде без Марешки. Тези тримата ще предадат Борисов.

ще им дадат министерски кресла. Въпросът е какво става с Патриотите след една заигравка с мутро-тикви ???

Въпросът е,че изритаха столетницата от властта.

Е, в целия мрак трябва да има поне лъч светлина.

РБ, когато до преди 5 месеца управляваха с Герб, колко министерства имаха, при положение, че бяха Хем коалиция както Обединени Патриоти, хем и с по малко гласове и проценти от тях! Патриотите да не са по-прости е така да стоят само за СНИМКА с Борисов, много ясно искат хората министерски кресла, а сега да ва вида от Герб!

Какво ще гледате на гербавите??как сдъвкват и изплюват и тия поредните дето за власт задник дават ама чуждия защото техния е за по специални ''нужди''...

внезапните псевдобизнесмени създадоха само една добре смазана фабрика - тази за лъжи и манипулации, е има и една за боклук, да сме точни. Та вижте мюрето от Възраждане, дето щял да дарява фондацията Българска памет- Костадинов ще дари парите а се оказва, че е спонсорирана от фондация Америка за България, доказано мулти култи и антинационална. Самата Българска памет пък е спонсор на Костадинов. Прекалено много обвързаности и случайности.-

губят дори влизане в следващия парламент. Аз например вече няма да дам гласа си за тях.

Ти и сега не си го дал , не се заблуждавай сам!

Ти кажи какво губят Патриотите с тая коалиция ! Губят всичко !

Ами те Патриотите и без това излизавате помия всяка вечер в Шоуто на Слави.....Какво могат да загубят, след като от 4 години сте ги изкарали най-черни, напротив сега това за тях е като БОНУС, които не са искали!

видяхте ЛИ ФИЗИОНОМИИТЕ НА дончев И горанов ОТ герб.....? Смазани губят няколко министерства!

пази си кенефа селски,той е твоя дом

Ето,вижте ги тези тримата на снимката,в момента те решават бъдещото и съдбата на цяла България барабар с целия български народМоже да сме гласували за Бойко,за Нинова ит.н.но действителноста е това ББ ще направи така,че целия български народ сме заложници в ръцета на тези тримата,които ги знаем много добре,това е горчивата истина...........

Да беше спечелила Нинова и сега да редеше кабинета с ДПС - пак щяхте да ревете. Реването ни е национален спорт.

Е да де, ама зависи от коя страна на вратата ревеш... Ти явно си от вътрешната, еврофондчета, службичка, това онова :)

А вие сте все зад вратата,с копейките(вече май ви ги спряха) а с тях нищо не става и за това така все ревете......ами изкъпете се,преоблечете се и почукайте на вратата.....може и някой да се смили и да ви отвори но не и да ви пусне вътре:))))))

най-потърпевши ще са Патриотите. Първо, ще станат ташак на мутрите и масово хората ще им се подиграват.

тва с пълния мандат - Божа Буда работа...

Ми ха честито, ще си имаме чисто ново-старо правителство. Едиственото успокоение е, че пълен мандат с премиер ББ няма да има. Бас държа, че това ще е най-краткото му управление. И дано да е последно.

Abu Talib

След като не са свикани все още на сесия на народното събрание от Президента, нямат правото да се събират в сградата на НС.Разпорлагат се там като в бащиния.Не е на добро този знак, никак?!

Патриоти може ли да аргументира смислено влизането им в коалиция с Мутрите ?