17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Азота - добре, ами сярата и калия? И как го разградиха тоя карбамид, та да разтоварят само азота, който на всичкото отгоре е и газ? Писачката на дир-а пак е на някакви леки наркотици.

Да сме на ясно, глупака Радев да е направил нещо добро за народа и за България та да се натиска за втори мандат със свинкята идиЙотова? Кои са тези дебили, дето ще изберат този тулуп за втори мандат?

Обичам квичепето на герберскити тролови

Не ви ли е срам бе тъпаци от мунчовата хунта, цял месец не можете да се справите с един заседнал кораб на брега…глупака прави лицеви опори в желанието си да намери опорна точка да се задържи на власт, като кърлеж, който не иска да престане да смуче кръв. Вървете всички на майната си гъзина, паразити слежебани.

Луна президент!

_stankow

И кое му е опасното ? За кораба - да, но за хората ? Защо ги плашите ??

Вера Су потъна точно като Румен Радев и мафията му..

ВАЖНОТО е България да е на ПЕЧАЛБА. .. И каквото извадим, да ОСТАНЕ за наас или да го ИЗХВЪРЛИМ, ако не ни трябва... Турците да умират и да бягат ОБРАТНО към Турция.

Всички спасители да бъдат наградени с орден дваждии герой совиетскава саюза.

С подобен проблем датчаните се справиха за 11 часа по данни от Нета. Да видим дали на нас 11 месеца ще са ни достатъчни.

Въобще не е подобен инцидентът с BEAUMAIDEN. Корабът там засяда в кално дъно на 300 метра от брега и няма пробойни по корпуса, а не се набyчва на скалите като Vera Su.

Затова чакаха месец за да е близо "спасяването" до изборите;)

Гемии с размерите на Вера Су (дълъг 90м и широк 12м), които са заседнали, са истинско предизвикателство да бъдат извадени. Тук няма значение кой е на власт - това би било трудна задача и за доста по-развити морски държави.

Много си прав, ама тука коментират възрастни диванни експерти, които са виждали кораб само на снимка, ама всичко знаят бетер Грета. Хахаха

Радев и Путин са ВИНОВНИ!!!!! Превърнаха България в Източна губерния. По мое време моите калинки щяха да полетят, да го издигнат тоя кораб и да го приземят на летище Варна с 200км/ч.

Говори от твое име -не от другиго.

На Вера Су,се качиха водолази,кораба потъна,кораба не потъна,има замърсяване,няма замърсяване,баржите идват,лошо време,турския застраховател,доближихме кораба,пръднахме пред кораба,ама там никой няма,машинното е наводнено...ТОВА Е ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД-НЯМА ИНСТИТУЦИИ НЯМА И ДЪРЖАВА....ИМА САМО ХАОС!!!

_stankow

Държавата пък какво е виновна ? Тези глупости журналистите ги говореха. В това време професионалистите действаха. Не става веднага, има юридически процедури.

Цялата операция с печалния кораб е перфектното доказателство за абсолютната некадърност на правителството на Радев!

А стига с тоя Радев ! Това, че некадърните Бокови калинки са по всички ведомства Радев ли е виновен ?

Не че защитавам Радев по някакъв начин ама след 12 години управление на Борисов нямаме с какво да се справим с кораб превозващ тор. Не ми се мисли ако беше ядрена подводница.

Ако беше ядрена подводница досега щяхме да сме плячкосали реактора и чучнали в Козлодуй или Белене.

Тук имаха 10дни хубаво време и пропуснаха! ББ поне щеше да каже да започват претовалването преди азотния нитрат да се е намокрил! видяхме безпомощност и прехвърляне на топката.

_stankow

Какво "пропуснаха" ? Чужд кораб, чужд товар. Може ли да го пипаш ей така ? Че и за своя сметка ? Май изчакаха някакви срокове, при които собственикът не предприе нищо и тогава нашата морска администрация придоби право да действа. И да си върне парите за разходите. Застрахователят също трябваше да си каже мнението.

Ей начи да му се не види. В Италия извадиха огромният лайнер Коста Конкордия и то без драми. Тука една турска гемия два месеца не могад да издърпат. На фатмака цялата му работа е такава.

На италианците операцията по изваждането на Коста Конкордия им отне 2 години и половина.

Изваждането на италианският лайнер им струваше 2 милиарда долара и им отне почти 3 години. Тези операции не са нито лесни нито евтини.

Радев да се бе обадил на Ердоган да помогне -ама ще го изгонят.

цитат ...>>>>Почти целият товар от кораба "Вера Су" е претоварен" 1 пише се ПРЕНАТОВАРЕН. и 2ро това трябваше да стане отдавна. съд за служебните престъпници заедно с чорапа.!!!

Бе дебил. Не ги разбираш тези неща.

Претоварване е правилно. Пранатоварване когато се натовари повече товар от колкото е товароносимостта на кораба. Айде обратно на училище!

тъпак си ти гнидо казваш " мрежата се претовари"? "човек се претовари" когато Нещо е Натоварено в ПОВЕЧЕ! съставната дума е ПРЕ + натоварен

Опасна операция ? Ще гръмне ли ?

Ще гръмне !

След няколко месеца, когато всичко изгние, ще обявят операцията за успешна, тези полуидиоти...

Заседнал / Потънал кораб - голяма работа. Ама имал товар торове - голяма работа. Те торовете нали са за това? Да има повече живот! Важното е да сме живи и здрави! Това се случва сигурно 10 пъти на час в световен мащаб. Щом товарът не е отровен - на кой му пука? Торът подхранва живота!

Не им прави впечатление че реките Дунав, Днепър и Днестър изливат стотици хиляди тонове фосфати, нитрати, лайна и други отрови на ден в Черно Море, а се притеснил за няма и 2000 тона урея, което е като капка в морето. Хахаха. Пенсионери, кво да се прави. Lol

какъв азот бе селяни неграмотни сънувате ?

Никой не е казал че е азот бе Милене.....

да го тегли с изтребителя, ако и това може да подкара, де. Иначе да му плащаме по цял ден лицеви опори да прави..Ми искам и аз!

Минута да те повози на фърчилото и ще се омажеш до ушите.

Излагате се бе, хора ! Като не може да свършите нещо , викайте някой да помага ! Руснаците още на следващия ден щяха да го завлекат до Русия, заедно с товара и екипажа !

Руснаците щяли да го извадят....смях

ОК ! Нека да са американци , нали са наши съюзници и Черно море е пълно с всякаква военна техника на тяхната брегова охрана !

Циганите от Столипиново щяха да го извлекат със се товара.

zdrafkof

Браво на Радев! Българския Путин,всички го обичат.

Извинете ,обърках се .

Онзи ден на брега на остров Борнхолм заседна подобен кораб и датчаните го освободиха за 11 часа. Власта на фъркатото недоразумение вече 35 дни не може да се оправи с един пиклив кораб. Клоуни!

Не смятам, че от всяка трудна и неприятна ситуация партиите, които не са на власт трябва да се опитват да вадят дивиденти! Вие казвате, с укор и не съвсем дипломатични думи, че вина има сегашното Правителство, дори смятате, че самия Президент е пряко отговорен. Ако погледнете кой с какви функции и отговорности е, ще знаете, че Президентът няма задължения, които му приписвате. От друга страна, погледнато през моя поглед, а навярно и други виждат нещата така, без значение кой е на власт, тази ситуация щеше да е "овладяна" по подобен начин - начин, демонстриращ липса на компетентност, на оборудване, липса на разписани процедури за реакция в една или друга криза (дори реакциите на Правителствата по отношение на COVID-19, от 2019 година до сега, го показват), на загубени познания, ако щете на загубена надежда за поява на смислени хора в държавното управление и в управлението на различните структури и организации.

И едно изречение стигаше, за да се разбере, че пишеш пълни глупости.

Значи, когато ГЕРБ управляваха, за всичко бяха виновни те и лично Борисов. Сега, обаче, когато управлява Радев и некадърното му правителство, те за нищичко не са виновни... Да, добре...

BajMihal

Ама не думайте! Азот? Че то по-глямата част от атмосферата е точно азот бе джурналя! Виж, ако говорим за азотен тор, тогава картинката е друга. Ама какво да правим, "...тази година полупроводници, догодина - цели проводници..." Дъно отвсякъде!

Напишете в крайна сметка на кого е гемията към днешна дата. Май накрая БГ ще пие заслужено една студена

Дано го извадят най-после, че да пишете за нещо по съществено от Верасу и Избори.

Ще извадят дедовия и ще го изтръскат 2-3 пъти за кеф.

Предизборната кампания в Дира тече с пълна сила..

В България знаем, че преди избори стават чудеса. :)