Представители на българската общност в РСМ се срещнаха с комисаря по разширяването на ЕС

„Изразихме очакване в следващия доклад за напредъка на Северна Македония да бъдат отбелязани случаите от последната година”, каза Петър Колев

Обратно в новината

Коментари - Представители на българската общност в РСМ се срещнаха с комисаря по разширяването на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересен акцент на дир.бг в отразяването на поредния фойерверк с провокации от разни не0либерални,прозападни среди в Македония макар и позабутано и трябва да положиш нарочни усилия , за да се докопаш до материала :) но прави добро впечатление на фона на на ежеДневника на ф. Америка против България където отчетливо прозират инструкциите от сащско ;) интересно кой им е дефинирал задачата за редакцията на ежеДневника на ф. Америка против България! съюзническа спецслужба, тинк танк или как ;) ? какви са т.нар. македонци ?! такива , каквито са и повечето т.нар. румънци ;) Но понеже дебългаризацията на север от Дунава е ускорена преди повече от 2 века вече сме забравили Румъния е френска измишльотина с активно съучастие на Мегали Елада. И отново е предимно антируски проект ! Спиране движението на Русия към Проливите подобно на насилственото помюсюлманстване в Делиормана и Родопите от страна на Османците Да не забравяме и козните на Албиона, продължени от поредната наглосаксонска империя ! вече бивш Хегемон, но все още с 4 окупационни военни бази на Българска земя и форт на Козяк 16 Миналата седмица служебното правителство отзова категорично Българският посланик в Скопие НО Блинкен скръцна със зъби и в нашенско тези от "елита "препълниха памперсите познайте къде е вече посланичето , милото ;) ! https://www.dnevnik.bg/sviat/2023/02/03/4445640tragediiaotgreshkipoboiipraznikvkarahasofiia_i/comments

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Трябваше да дадем условие - 3 години след последното посегателство срещу България. Или 5 години. И толкова. Съгласни сме, но имамае нормално логично условие. Трябв ад асе действа умно. Нашите гъзолизци подписват, каквото им се подаде.

Труда да се срещате с тоя галош и да ви навиква, сякаш сте виновни. ЕС си гони неговия интерес, САЩ също. Никой не се интересува от нашата история, нашите аргументи, както и отношението но тъпите макета към нас. Дреме и на оная работа.

Едва ри ефекта ще бъде голям,но има ефект

Българите и тези с българско самосъзнание в РСМ... Братя и сестри, ЗАПОЧВАЙТЕ да се организирате и да излизате на улицата. Правете митинги и събрания така, че да започват да Ви виждат че съществувате. Само покриване по клубовете не става. Да, ще бъде ТРУДНО, но НЕ и НЕВЪЗМОЖНО ! Прояви и митинги трябват! ЗДРАВЕ, смелост и късмет Ви желая !!!

От тук е лесно. Иди и поживей там. Те знаят какво правят. Наше задължение е да ги подържаме и подкрепяме. Върху това се съсредоточи.

жънат успехи в тва да посеят раздор между нас...

с титовизма, който на тези хора им беше насаждан непрекъснато в продължение също на 50 години? Да, те имат файда пък от друга страна защото доволно потриват ръце заради макетата и техния антибългаризъм и македонизъм, създадени по времето на Югославия!

Я измисли Сталин

Пишеш тъпотии. Интригите ги прави САЩ. Русия няма обсег върху РСМакедония. Няма фактически и върху България. България изпълнява заповедите на САЩ. Което прави и ЕС. Да говориш за Русия и нейно влияние при това ясно положение - е идиотщина. В Бундестага вече обсъждат влиянието на САЩ като основния проблем на ЕС и Германия. Ти си изпаднал някакъв.