Председателят на ЕС Шарл Мишел загубил съня си след „Дивангейт”

Опасявах се, че ако реагирам, това щеше да предизвика много по-сериозен инцидент; ако беше възможно, щях да се върна назад и да поправя случилото се, заяви той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕЙСКИ ВЪЛНЕНИЯ

Браво на Ердоган еврохамстерите това заслужават

Ердоган го направи преднамерено . Ама мосю Шарл можеше да предложи на дамата ,своето място преди да беше седнал . Той се изложи и с това и с нескопосаното оправдание !

ТРЕЕШЕ ДА ГЕПИ Р-ТИЙПа ЗА ВРАТОВРЪЗКАТА И ДА МУ ЗАБИЕ ЕДНА КОЗЯ ЧУТУРА У ОФЧАТА ЗУРЛА И КОЛЯНО У СТАФИДИТЕ .... И ДА ГО ПРОСНЕ В НЕСВЯСТ НА ДИВАНА...

РЕЦЕПТА ЗА УСПОКОИТЕЛНИ, ГОРКИЯТ ШАРЛ МИШЕЛ....... КОШМАРИ ДИВАНИ, Р-ТИЙП, ДИВАНИ Р-ТИЙП........

Това ми бил белгиец, кавалер фламандец!

Аз мисля че диванът и бе предоставен от кавалерство, защото след тежко пътуване, ходене, настаняване по хотели дамата може да се чувства уморена и на дивана може да си полегне, да си опъне краката и да релаксира ноо... медииите са най-вредното нещо което познавам, те водени от непреодолимо печалбарство пренебрегват всякакъв морал и нравствена чистота и търсят във всичко противопоставяне, скандал и сензация. Ако пък беше седнала на стола щяха да извият в единен неистов вой " Урсула бе изнасилена да балансира вдървена на стол, а на дивана бе благоразположен мъжкаря .. едикойси там беше".

ахахахахахахххахаах Пък на дивана Тийп после можеше да "парафира" договорите на Урсула Фон Дер и с по един МОКЪР печат

Добре бе - попитайте жената няма ли къде да седне !!!

загубил съня си след „Дивангейт” Опасявах се, че ако реагирам, това щеше да предизвика много по-сериозен инцидент; ако беше възможно, щях да се върна назад и да поправя случилото се, заяви той.....WTF???? БОЖЕ ГОСПОДИ КАКВА ДРАМА... КАКВО ЧУДО!? АМИ СЕГА????

Тая лелка(която чудесно съсипа Бундесвера), създаде от нищото егати дипломатическата криза. Щом проблемът е на кой стол и на кой диван сядаш, нещата са много зле с европейските чиновници. Впрочем, тая фон Незнамсикоя кой я е избирал? Не си спомням гражданите на ЕС да са я избирали.

Изглежда твърда и достойна жена.Някой след време много ще съжалява

Ти да не си счупил последия си зъб, проверявайки колко е твърда тази бюрократка? А че достойна, да, достойна да стои.

Тази неловка, дори неприлична, история донякъде е символична. Показва как други държави се отнасят към ЕС - провокационно и без уважение (в лицето на домакин Ердоган, добре разбиращия от протокола) и какви са отношенията вътре в ЕС - обърнали гръб един към друг и всеки сам за себе си , слабия да се оправи или да мре сам (пандемия и разпределение на ваксини и консумативи), гендерните различия там се заличават (родител 1, родител 2, човешко, а не майчино мляко). Тъй че тази ВАН ДЕР каква и тя? Да стои права или да седи на табуретка както Вучич.

Оставили са я на дивана и не са я оправили. Пропуск за тях, как е могло...

да не са си ги намерили на пътя, че да я оправят?

от смях не може да спи....как се изпружи без да му пука

Странен микс се получава между европейски протокол и ориенталски манталитет.Изглежда ,че заветите на великият Кемал Ататюрк ,все повече се отдалечават и на преден план излиза ориенталщината,така близка за една определена част от турското население.Не говоря за високо образованите турци с европейско възпитание и обноски , а говоря за онази многобройна сива маса някъде из Мала Азия

Има едни постъпки ,които се наричат възпитание и са извън протокола.Те определят човека и го отличават от животните

ама ако стане, за да седне Урсула ще го обвинят в сексизъм, той сам си го каза - нали има равенство на половете. И така, и иначе, все зле. В единия случай е сексист, в другия - невъзпитан. Няма полезен ход. До тук се докараха с измислената си либерастка идеология и политкоректност. Кашата в главите им е пълна, а това е само началото. Добре, че беше Ердоган и стола му, да ги покаже на целия свят.

Смешници сър Обръщате се и си излизате, и двамата

На Ердоган не му пука кой ще сяда и кой ще стои прав. Да се разбират Шарл и Урсула ... столът е един

ми ще загуби съня си много ясно. Урсула няма да му прости тоя гаф........тая бабка колко е зла.....

Тази Урсула е рядко неприятна лелка щом чак и тоз чукан мекия Шарл-атанин не иска да сяда близо до него.

Това да си загубиш съня сигурно е предпоследната фаза на срам и покаяние. Последната е да си загуби и апетита.

Леле, сега и аз си изгубих съня, че тоз мишкар Мишелчо си е загубил неговия. Предлагам всички дружно, целия ЕС да си изгубим съня в знак на солидарност хахахахахахахахаахахахаххахххахахахаххаахахххахаххах

Ох бедничкият той!

хората явно не знаят, че султанът седи на трона, а везирът - на диван. Правителството в Осм.империя се нарича ДИВАН. Затова двамата глави - Ердоган и Мишел, сядат на столовете, а премиерът на ЕС - на дивана. Всичко е по протокол. Съвсем нормално. Мишел и Фон дер Лайен не са с един ранг. Няма такава държава, в който да има двама лидери с равен статус. Такова двувластие няма!!!!

Това е така. Но ЕС трябва да демонстрира равенството между мъже и жени, джендъри и тн. Иначе те го играят нещо като "консули", но всъщност са куку и пипи.

абсолютни глупости говориш...Първо Турция е все още, поне официално република. Султан, поне официално, НЕМА. Урсулчето е по ранг на същото ниво като Мишелчо...малко е объркващо за невежите, но е. Турските диванета го знаят това мноООго добре.

Да ама явно не сте запознати с ЕС.

На фон лайнен там и е мястото

даже ѝ е много, на табуретка трябваше

Някoй

"Фин дер Лайен" - ТОЗИ ПЪК КОЙ Е? Ало , Дира, дайте инфо !

Можеше да не сяда докато се намери място и за Фон дер Лаян. Но нищо тя ще си го върне и на двамата все пак е най важния човер в ЕС.

Трябваше да не сяда докато се намери място и за Фон дер Лаян.

­­B­­­и­ж­­­т­­­e­­­ ­­м­­­o­­я­­т­a­ ­т­и­­­й­­­н­­ ­­­п­y­­т­­к­­­a­ ­­­-­­­ ­W­­W­­­W­.­B­­­G­­­1­7­­.­­­C­­L­­­U­­­B­­­

В Османската империя-ДИВАНЪТ е министерският съвет....

Тези хорица са лидери на огромния ЕС, а не знаят на кой стол да седнат при султана. Освен това защо там са двамата - Шарл и Урсула. Единият е излишен и това е Урсула. Защото Шарл Мишел номинално е Президент на ЕС. Права беше мис Нюланд - Fuck the EU

Съвсем правилно ги е курдисал сълтана. Шарл ханъм забулена до него, Урсула ханъм н дивана и тя забулена и той като истински мъж се разпорежда с къде коя да сяда.

Ердоган се изложи, най-вероятно не се е усетил или неговите са го подвели. Ударът по реномето му е страшен, иска не иска изложи и Турция в дипломацията. Със сигурност гафа е грандиозен и непознат до сега.

Това е истинското лице на " колективният,цивилизованият, демократичният Запад". Тези чакали са назначени които служат не на интересите на Европейските народи а служат на господарите си които ги назначили на тая длъжност.Ако това беше се случило в Русия или Китай цялата Брюкселска глутница щеше да вие със седмици с месеци. Преглътнаха и си мълчат мълчат.

Ако беше в Русия, тези и двамата щяха да стоят прави, и мирно на килимчето пред Путин. И щяха да се обаждат само когато той им позволи.

Ердоган може и да е поставил капан, но те много лесно паднаха в него - дали умишлено, дали случайно.Ако Шарл Мишел беше проявил съобразителност и беше отстъпил креслото на дамата щеше да отправи ясни послания -и за единството на ЕС и за уважението към правата на жените.Така Ердоган щеше да падне в собствения си капан. Но не, Шарл Мишел седна като мъжага до “ султана” и лъсна истината - и за конкуренцията в ЕС, и за разделението , и за фалшивата загриженост към правата на този или на онзи. От своя страна Ердоган показа лицето на ЕС, а и това, че няма да позволи на феминизма да вилнее в Турция.

Поздравления за точния коментар.

платена шушумига !

:: Успокоихме Шарл Мишел, че диван-чапразът отдавна е проникнал в ЕС има и снимки

Да вземе диезепам щом не може да спи.

Смятайте, какви евнуси ни управляват в ЕС! Скопени мъже, без чест, без достойнство! Ердоган им се подигра, а те му се усмихват... хахахаха Вместо да му хакнат едни санкциии Джендърска работа

султана сочи минтера и вика седни на миндера къзъм на мекичко

То малко като стария виц дето жената в рейса се провиква - Няма ли кавалери в тоя рейс и един седнал и отговаря - Кавалери има, места няма

Баш!

Му каззвахме ,,български реотан,,Точно така действа ЕС.Ние най бедни и мизерници в изобилие ,те тръгнали ,,диван чапраз,,на тоя диктатор.Усрана дали ще и ,,светне лабичката,,че да се грижи за ЕС,а не за араби,африкани и за турци

Този Мишел защо не отстъпи като френски кавалер мястото на дамата, а се намърда на него вместо нея. Аман от джендъри...

Той е белгиец.

То и аз да съм джендър бих си изгубил съня

да остави жена си права и се насади като шопар на единствения стол, където и да е? Ето такива като него комисари ни гласят и съдят морално със заклинания и налагане на волята си! Снимки по кутиите за цигари, поставяне кучето на върха на еволюцията, възраждането на Содом и Гомор в идеологията на Истанбулската конвенция...

Бързо ще забрави ситуацията, колко пък да се чувства неудобно. Не му ли е неудобно като наш бойко с кюлчетата и им прави компания. Лицемерчета.

Ох, олекна ми. Добре, че не си е загубил либидото.

"Шарл Мишел сподели, че не спи добре след неудобната ситуация, в която е бил поставен по време на срещата в Анкара" Ох горкинкия! Само че не той беше поставен в неудобна ситуация, а той заедно с Ердоган поставиха Урсула фон дер Лайен в неудобна ситуация. А сега той е и жерва на всичко отгоре. Палячо!

Този е пълен боклук, ама чак толкова не съм очаквал - видя жената че се чуди къде да седне, той дори не мигна - освен ако е педеруха и се счита от същия женски пол!

пак питам: колко дадохте на ердоган от нашите, данъкоплатски пари, въпреки диван-чекмедже афера????? не е въпросът за дивана, джанъм! а тия лицемери какво пак му дадоха от нашите намаляващи прогресивно, данъкоплатски заплати, на ердоган, де.. въпреки униженията за една фон дер-ибей лицемеркелка... въпросът не е в дивана а в дванадесетте стола.. и джендърята, в ролята на великия комбинатор.. демократ, комбинатор.. :-))) :-)))

Е и? Щом не реагира на момента - или се подмазва на султана, или е тъп. И в двата случая е боклук.

пак питам: колко дадохте на ердоган от нашите, данъкоплатски пари, въпреки диван-чекмедже афера?????