17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бвп на россия преди крим- 2 297 000 000 000 $ след крим - 1 285 000 000 000 $

Тези варвари отмъкнаха перлата на ръкотворното черно море създадено от древните укри. Разположен между Азовско море явяващо се пилотен проект и самото Черно море древните укри създават това бижу за себе си, но алчният и злобен съсед го заграби и сега го унищожава.

Урка смешна (Тарас е Украйнско име ) аре изччезвай паляк

Спомням си че след първият Мегдан, Ющенко заяви, че след 2018 руският флот няма да се базира на украинска земя . Оказасе, че има пророческа дарба.

Много е просто: Филаделфия е град в САЩ, въпреки че не винаги е бил американски град. Пловдив е град в България, въпреки че не винаги е бил български град. Севастопол е град в Русия, въпреки че не винаги е бил руски град. Много е просто...

Ето какво казва Володин: "Завръщането на Крим в състава на Русия стана символ на единението и сплотяването на цялото руско общество. " Ето какво пишат редакторите от дир.бг в заглавието: "Анексията на Крим стана символ на единението и сплотяването на цялото руско общество. " Гадна, тъпа манипулация, предназначена за русофбски първосигналници.

Даа, Тиери Мариани. Един от макото европейски политици, който не е изперкал и е наясно с реалностите.

Крим обедини всички украинци да ненавиждат Русия,а руснаците да не...долюбват кримчани заради безкрайните неприятности които започнаха за руското население след ,,присъединяването “ на полуострова и кървавата война която води Русия в Донбас! Какви неприятности ли?Ами санкции наложени от Путин на руският народ.Срив на заплати и пенсии със срив на цената на рублата.Увеличение на безработицата,увеличение на годините за пенсия,данък Крим постоянно увеличаващи се цени и намаляваща покупателна способност...абе кримчани като отидат в ростовска област и се ,,радват” на ,,топло” посрещане от ДАИшници,магазинери и обикновени хора

Крим ще обедини украинците да гътнат Порошенко и изметат киевските нацита, а след това референдумче и отново в Русия!

Крим няма друг шанс, освен да е руски. Руснаците никога няма да допуснат НАТО и САЩ на Кримска територия. А Украйна просто не заслужава Крим

Абе символ, а никой не признава за законна анексията на Крим - нито дори Китай, нито Турция които са нещо като новите съюзници на Русия. Що така ?

Тва не е вярно нямат нищо против

Турция заради опасност от такова кюрдско искане за автономия. А Китай заради тибетско искане за независимосст. А иначе подкрепят Русия. Да си чул да са наложили санкции на Русия? Няма такива. Що така?

5 години хохлоблядите и еврогетаците вият от злоба и се пръскат по шевовоте, но всуе! Крим е бил, е и ще пребъде като руски!

СССР 2.0 в ход!

Кво искаш да кажеш, комунизма не е паднал ли?

Няма смисъл да се напъваш..ха.ха Крим не е руски. Как ще обясниш това: Защо местните жители на Крим посрещат немските войски като освободители. Даже им помагат да прогонят руснаците!!! Референдум имало, ама с руска войска. Кво ще кажеш Ердоган да спретне подобен в Родопите???Крим е бил под руско ига 250. България е била род турско 500г. Ами турските претенции са по- силни. Варварско постъпи Москва да напада по-слаби и да им краде територии.. Да не би да е само Крим целта на руския империализъм???

Не може Крим където руснаците са 70% от населението да не е руски. Все едно да твърдите че в Благоевградска област живеят македонци и че трябва да се присъедини към Северна Македония.

Абе ти кажи за американския империализъм, защото от неговите апетити да глътне света не остана страна и континент не рабутан, окупиран, майданизиран и с наложена по американски със сила "демокрация".

Крим не е руски. Това е нагла варварска кражба. Щом руския народ одобрява такава агресивна политика значи още по-зле за този народ че одобрява да крадеш и убиваш в чужди държави. Как да уважаваш такъв народ???

По твоята логика и Америка не е на американците, а на индианците. Защото няма легитимен договор за допускане на американците (бледоликите) на индианска територия! Дори не става въпрос за оня геноцид над индианците, когато са били убити над 110 милиона индианци! Въпроса е защо американците не напускат Америка?

Сега на Кримския мост се изгражда и високоскоростна ж.п. линия. Влакове с гости и туристи на Крим ще тръгнат в началото на август.

А кога ще пристигат? През октомври?

Страхливи ,подли ,все едни и същи драскачи.Някакъв горд глупак, ото ,ак ,знам им багажа.нещастници.Те ще дават оценка на Русия.Да ги питам ли кой нападна Виетнам , Камбоджа,Ирак ,Либия. Сополанковци.Страх ги е името си да напишат.Русия има сили и независимо от укопацията на васалите на САЩ живее.

че пръскаш "новочок" около себе си.

Жоре, и България е била "У"к"О"пирана от руснаците. Има документи. Плащали сме заплати на окупационната армия на СССР, като победени през Втората световна. Архивите стоят и минусите, с които ще ме нацвъкате няма как да променят това! Промит мозък си Жоре, но няма как да го осъзнаеш. Няма как да видиш, че имаш мухи в очите, ако имаш мухи в очите! Параграф 22.

С всеобщо вдъхновение и подем Кримските граждани се присъединиха доброволно към РФ. Без нито един изстрел, без нито една жертва, кримчани станаха руски граждани. И се гордеят с това

Единението може да бъде на различни нива. Единение на ценности каквото имаше при Александър 2 - Велик княз на Финландия, Цар на Полша император на Русия и т.н. Естония, Латвия, освободител на България ... и единение на етническа основа каквото тесночелите лумпени, които направиха от Украйна враг номер едно на Русия пробутват.

Само тъпаците не знаят, че Александър II не е наречен освободител за това, че е спечелил Руско-турската война 1876-1878г., а за това, че е премахнал крепостното право и от роби, руските селяни са станали свободни. Освободил ги е от робство, глупако! Но това в опорните точки не е написано, а да се поровиш сам да четеш история не ти достига нито желание, нито капацитет... Ако беше чел, нямаше да защитаваш подобна теза!

Посредствени коментари пълни със злоба.Крим руски и русия показва кой кара влакът. Останалота са празни приказки.Никой не ги слуша и никой не ги ебава.Боли го на Асан х...,че на Меемед кучето не лае.Хората си решават проблемите ,а тук някакву гологъзи сополанковци се ежат като като пате на радко ла..

"Крим руски и русия показва кой кара влакът." Братушка, пропуснал си глаголът "Е" между Крим и руски. Но не е само това. Членът ти не си е на мястото. Не ч смисъл, че Вие, руснаците си го слагате отзад. И така да е - не ми пука. Влакът не е подлог, за да го членуваш с пълен член. Колко пъти да Ви обяснявам, драги ми братушки как се мисли и как се пише на български? Ама големи тъпанари сте, да знаеш! Апропо, Русия се пише с главна буква. Ще ти отбият от надника началниците, ако разберат!

Ние, българите, приветстваме доброволното присъединяване на Крим към Русия. Фашистка Украйна не заслучава този приказен полуостров. Той може да е само РУСКИ.

с Беларус. После започва освобождаването и единението на Литва, Латвия, Естония, Армения, Грузия, Казахстан, Узбекистан, Таджикистан, Азербайджан, Молдова... Като се съберат достатъчно роби и пушечно месо, ще започне освобождаването на цяла Европа, като най-напред ще бъде освободена Украйна. На това му се казва руско миролюбие и пълна липса на ламтеж към чужди територии.

И я ми обясни логиката, според която Русия ще "освободи" посочените от тебе държави. В тях какво има, дето в Русия липсва? Или да храни и тях - изключвам Азербайджан. И последно - я ми кажи кой ще се противопостави на руснаците адекватно, ако наистина решат да окупират която и да е държава от посочените в поста ти? НАТО ли? Ами не са решили, не са го направили. Просто не им трябват, територии и богатства са си осигурили предостатъчно, когато другите са спали...

е видна, обаче май не ти изнася - републики в състава на СССР.

Виж сега Володин, никой не спори, че Крим е руски, е.... и малко турски но това са подробности. Начина по който Путин анексита тази бивша руска теретория бе крайно брутален и непочтен, и в противоречие с много международни договори и споразумения. За това става дума, любезнии. Освен, че Крим стана символ на руското единение, ще остане и като символ на най-голямата изолация на Русия и жестоки международни санкции.... а единението те си го решиха!

Да обобщим: В Крим имаше референдум и хората си казаха какво искат. За втори път. За тезата "референдум под дулата на Калашников"- това е теза, лишена от всякакви факти. Бяха поканени наблюдатели, някои отидоха, други- не. Тези, които бяха там не казаха за наличие на нарушения. А другите- просто да бяха отишли, а не да дрънкат нещо, което не са възприели. Крим е руски!

Дори не си дадох труд да чета статията - още залавието е фейк. Няма начин, председателят на руската Държавна дума да е казал "анексия". А иначе, историята по документи е простичка: - 1954 г. Хрушчов включва Крим в Украинската съветска социалистическа република - 1991 г. Крим с референдум се обявявя за Автономна съветска република в състава на СССР, т.е. - излиза от Украйна и приема собствена котституция - 1991 г. Украйна вкарва войски в Крим и суспендира автономията и конституцията, т.е. анексира Крим - 1992 г. Крим обявява независимост - Украйна съответно не я признава и "постига съгласие" (естествено - с помощта на войски), Крим да остане като автономна република в състава на Урайна) - 2014 г. след погрома устроен от Правый сектор срещу кримски граждански активисти, подкрепили в Киев Янукович (прословутото палене на автобусите и разстрела на няколко човека) и след репресиите срещу кримския ОМОН участвал в събитията на Майдана, местните и "зелените човечета" проведоха референдум и се присъединиха към Русия.

Не пишете глупости за събитията след 1990 г.

Що не кажеш, кое е глупост? Всичко това са документално доказани факти.

Петров, я не се коси брато, не виждаш ли, че има идиоти дето се опитват да пренапишат европейската история. Това да измислиш и да подправиш част от историята го могат само русофили. Ще си позволя следния цитат: "Русофилството е грубо политическо суеверие, … което неизбежно води към предателство и национална катастрофа." Димитър Благоев (Дядото)

Поредния ШУТ в Краварската ТРЪТКА

Ето ви пример за манипулация. И то първокачествена! Защо твърдите, че е използвал думата АНЕКСИЯ, след като човекът никога не е използвал такава? Думата анексия означава съвсем друго и не се вписва във вижданията и разбиранията на този човек по тази тема!

Правилнол. То си е "окупация" в случая.

Крим руски и точка!!!!!!

Точката е в отношенията на Русия с целия останал свят (без Иран, Северна Корея, Куба и Мадуро).

Е и??????? А говедарите с какво излетяха?????? А????

... и Китай, Индия. Я да видим колко е населението на останалия "цял свят" ? Отговорете моля.

Интересно, каква Ви е оценката по география?

Е забравил да спомене натъпкването на Крим с оръжие, в това число и ракети с малък и среден обсег. Пропуснал е да спомене репресиите спрямо етническите украинци. Забравил е да спомене още много неща. Сигурно просто се е разсеял и е забравил. Съвсем случайно.

Винаги съм се чудел как може един такъв народ с толкова голяма интелигенция да остави 100г да го управляват селяни и прости мужици…….това е за Гинес отвсякъде и си мисля,че Сорос е за месен в това пъклено дело-само ако си помислите за миг,че Русия може да стане нормална демократична държава и влезе е в ЕС с тия ресурси които има ще стъжни живота на много държави

Това значи да мине под управлението на ЕНП-СОРОС и всички ресурси да се добиват от Краварски компании. Сега напъна е да се вземат нефтените кладенци на Венецуела. На България как и взеха ЗЛАТНИТЕ НАХОДИЩА и ни дават по 1,2% от добива.

В Русия винаги е имало много голяма "ножица" между слоевете на населението, както в икономическо, така и в културно отношение. Това, да има няколко милиардера-олигарси и многомилионна беднотия, е нещо нормално за Русия - такава е традицията там от векове. В културата е същото: там е възможно да има велики умове и творци (да не изброявам) с огромен принос за човечеството, които са такова малцинство спрямо народната маса, каквото представляват едрите богаташи спрямо всеобщата беднотия. При културната "ножица" единици умове живеят буквално в друг свят всред всеобщата средновековна изостаналост на народа (и като бит, и като начин на мислене).

Крим е Русия и употребената в заглавието дума "анексия" е крайно неуместна!

Па той и Реджеп ги говори , че Кърджали е турски ! Ако ти платят от Москва и Истанбул , ще ходиш на сюнет , нали !?

Най - уместна е думата кражба - т.е. незаконно присвояване с цел облага или прецакване на другия.