Председателят на БСП-Добрич хвърли оставка с призив за драстични промени

"Намираме се в ситуация, която изисква изцяло нов подход във вътрешно-партийния живот, така че да се гарантират и оцеляването на партията, и нейното оздравяване", обяви политологът Румен Мунтянов

Обратно в новината

Коментари - Председателят на БСП-Добрич хвърли оставка с призив за драстични промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Достоен! За разлика от шефката в София....

ей имало мъже с топки у тая партия

Факт е, че тия от ръководството на БСП не са цвете , но още по-очеваде факт е че Радев им скрои капата. Яневци, кирил Петковци, кака Мая, онияот площадите Бабикян и адвокатчето са все негово творение . Той е в основата на изборния им резултат. Щото всеки иска да води бащина дружина. Мераклии са за вождове, АМА НЯМАТ ВЕЧЕ ИНДИАНЦИ.

Следова този да каже, на какво се дължи според него, резултата и какво предлага, то да си недоволен е най лесно

Напротив, Само една промяна Премахването на Курнелия

Мая и Соня са същите долни курНи като софийската КурНалия но на местно ниво.

Айде- дим,дим да ви няма.Всичките.

Достойна постъпка.

Нинова тепърва ще сърба попарката заради участието си в позорната коалиция.

Нинова от БСП, За 7 месеца на власт, НАЗНАЧИ 500 кървавочервени номенклатури на държавни постове! Ако пак влезе във властта на България, Ще назначи още 500 червени хрантутници от ЦК на БСП!

Всички партии да се закрият . Да вървят на боклука. Всички са еднакви. И са пълни боклуци. България няма нужда и от парламент. Това се видя за пореден път в последните избори. Циркаджии и мошеници. Харчат парите за избори от гладния народ. Лъжат хората. Настройват хората едни срещу други с тъпи и лъжливи обещания.

Мунтяну.

апа ний сме доволни, че другарят от партията (Kamerad von der Partei) хер женерл Борисов пак взе властта!

бкп-то е супер партийка. по селата обясняват колко много им е отнела демокрацията в големите градове го играят евросоциалисти. не пращат оръжие за украйна щото са русофилистици ама реално пращат през посредник. викат че са леви а нахакаха плоския данък което е най крайно дяснатата мярка за пълнене на хазната.... :- )))))

Викош лъжат като Мутрата, а? Простия материял…

Закривай!

В никакъв случай! Свято място празно не остава. И предпочитам в ляво Нинова, пред недоразумения като Лупи, Бялата Златка, Поразяващата уста и т.н. Особено докато "дясното" в политиката ни, на моменти е по-ляво и от ултралявото.

Знаеш ли, при цялата ми неприязън към БКП, БСП и ръководството й и аз така мисля.

Очаквах като предположение да се борят за 4 % , но единствено за да им светен най-сетне сигналната лампа! По държането три-четири дни след изборите оставам с впечатлението, че отдавна са дали накъсо и изобщо няма намерение тази лампичка да светне!

И между другото представянето на БСП е общо взето съвсем нормално и реалистично, с оглед на чисто естествените биологични процеси (намаляване на възрастното население от “ония години”), както и от това, че досега никога всъщност не си признаха вината за престъпния Московски Ком. режим 1944-1989 г. и посоката, в която се развива светът!

ВИЖДАМ ЧЕ С ГОЛЯМ ПАТОС СЕ ИЗКАЗВАШ ЗА ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ . А ТИ ЩЕ ПОЕМЕШ ЛИ ВИНАТА ЗА ТРИ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ И ИЗБИТИТЕ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА НАЗ 35 000 БЪЛГАРИ ? А МАМИН СЛАДЪК ?

Разбира се! Веднага я поемам - но само с мезетата, както се изказа един голям “класик” на времето:)

Нищо, че никога не съм бил партиен член и на времето дори напсувах Ачександър Лилов на улицата, в центъра на София пред 100 човека…

И що слагаш само БСП за приемник? Нейният лидер дори не е бил Партиен член. За разлика от лидерите на останалите партии, както и управленският им състав. Ако разгледаш биографиите и роднинските връзки, ще се окаже, че БСП е най-далече от БКП, в сравнение с отаналия политически "елит".

Не аз “я слагам за приемник”, бе идиот и невежа! Те - БСП така се обявиха на времето, и то единодушно! Но си толкова тъп и прост, че и това не знаеш!

Напротив, знам. Както и това, че в ДПС единствени имаха доблестта да признаят принадлежността си към ДС. Ама невежи, като тебе, вярват на някой пребоядисал се партиец, който с нищо не е променил поведението и манталитета си и само мисли как да се уреди по-топло и как да цица повече, прикривайки се със същите лозунги от времето на социализма, като само е сменил името на обекта. И винаги намират тъпанари, които да им се връзват на лъжите.

Скоро бяхме в Добрич.Отначало не можехме да разберем дали в обстрелван от руснаците украински град се намираме или в България.Някога прекрасният град е една развалина,плочите в центъра са изпотрошени и зеят ями.И това в Европа в 21 век !СРАМ!

В Добрич от край време мафията си има доста силни позиции! Както и във Враца например… Така че нищо чудно в бедността и разрухата на такива места.

А кога си бил в Украина, че имаш база за сравнение?

Във ваше село не гледате ли телевизия за да видите какво става там или гледате само "Россия24"?

Познай чия на дайбългария фирма прави центъра.

При тази конкретна ситуация едно работещо решение щеше да е доста по-високият праг за влизане в Парлавента. Да си представим например, че бариерата бе 15 %. Тогава щеше да има категоричен победител с мнозинство - прави правителство, то е успешно и народът пак го подкрепя и на следващите избори и България започва да става нормална европейска държава! Не успява - народът го наказва и дава доверието си на другата партия! А сега при това положение мафията непрекъснато си вкарва патерици и златни пръстчета и не се носи ясна отговорност, така успява да лъже народа! И тогава нямаше още да се договаряли за прословугите евроатлантически ценности и да откриват топлата вода отново и отново… При тази ситуация това е пагубно за страната!

А ако върнем мажоритарната система, както е било до 1908г, доста бързо ще преминем към двупартийна политическа среда, каквато се наблюдава във USA, UK и др. Ще стане почти както в периода 1944-1989, когато има само две партии - БКП и БЗНС. Сърбал съм им попарата, няма да ти хареса, вЕрвай ми! Ниският праг и пропорционалният избор, напротив, дават максимално шитоко представителство на всички слоеве от населението. А това, че населението е предимно просто (политически и държавнически), си е негов проблем, който уви, не може да се реши отгоре и насила.

Не знам, но това, които наблюдаваме в България е абсурд. Безумие! Агония!

Но преди 1944 г. имахме открита диктатура, обявен за престъпен и със закон режим, нямаше свободни избори! А и нека първо да стигнем или поне да се приближим към стандарта на Англия и Катите, пък тогава да го мислим как да ги минем:)

Областният лидер смята, че БСП биха могли да седнат на масата на преговори с ГЕРБ...

Курнела още дълги години да им е лидер....

За почти година е изгубила около 19хил.гласа, които най-вероятно са отишли при Янев.

И между другото всички знаем, че Кирил Добрев е от капиите на Борисов, той от край време се “мутрее”, бе заловен с голяма сума валута от очевидно престъпни дейности. Много дълго може да си припомняме и кой точно беше баща му…

Тея фърлиха пешкира но още шават.Бой бой и с бодра песен към затвора.

Този ДПС и ГЕРБ го подритват като боклук на пътя. Май си гради прилично, за избирателите, извинение, че е решил да предаде партията и да се преметне при някой, дето ще му дава папу.

“Очаквате ли Плевнелиев и Паси да договорят подкрепа за правителство?” Плевенлиев и Паси нямат абсолютно никакво право и легитимация да “договорят подкрепа за правителството”! Всъщност те НЕ се ползват и с тази репутация, с която ГЕРБ се опитват да ги лансират. Именно затова Борисов и ГЕРБ изтъкват, че били безспорни и ревностно евроатлантици (но аз поне никога не ги чух да поставят въпроса защо Борисов похарчи 3 милиарда да се построи руския поток на Путин, наречен турски, балкански и пр., който направи възможно войната на Путин в Украйна), но ТОВЕ НЕ Е приоритетът за България сега и вече - Бългапия Е в ЕС и НАТО! Това е изкуствено привнесен като пръв приоритет! С две думи - ГЕРБ се опитват да легитимират Паси и Плевенлиев, за които НИКОЙ НЕ Е ГЛАСУВАЛ, за да може те да уредят и договорят някак си … ЛЕГИТИМАЦИЯ за Борисов и ГЕРБ! А доказателството за това е, че Борисов сам се отказва да е и депутат, и министър, и премиер. Дори бил готов и да се пенсионира, стига да има някакви гаранции, че няма да бъде наказателно преследван за огромните кражби, престъпления и корупция - за десетки милиарди! И за това сме последни в ЕС! Това е положението!

По принцип “оцеляването и оздравяването на партията” БСП, наследник на БКП си е техен, вътрешен проблем и не би трябвало да ни (ме) занимава, да занимават обществото с тях. Но… Понегже този смятал, че можели да седнат на маса за преговори с ГЕРБ, тоест с мафията да му обясня някои основни неща на тоя! Много дълги години БКП (БСП) БЕ МАФИЯТА! Нещо повече - точно БСП, и по-точно криминалната й върхушка, и най-точно Луканов и т.н. “генералско движение” в БСП създадоха и организираната престъпност, и Борисов и ГЕРБ като политик и партия! И БСП никога не призна вината си и не се извини! Но след като Нинова изхвърли енигматични представители на тази магия от БСП и има смелостта и куража тя първа ясно да заяви, че няма да има нищо общо с ГЕРБ,и ДПС, тоест с мафията, дори и аз, който цял живот съм ненавиждал тази партия и престъпната й върхушка през годините не мога да не съм приятно впечатлен!

За трети пореден път активистите на БСП си драпат макарите, вместо да тръгнат с по един таблет сред по-възрастните избиратели и да ги обучават на гласуване с машина. Изгубиха поне 50 хил.гласа само от нежеланието на хората да гласуват и страха от това, че ще се изложат. Цвъ-Цвъ, докато вееше байряка МУ, караше активистите да се правят на пчеличката Мая. А тези мърди си мислят, че политическите постове още им се полагат по право.

Сигурно е така, но и това си е техен проблем! Мен ме интересува и това е основното - къде точно е разположено ръководството на всяка партия - в случая на БСП в голямата битка за България - срещу мафията!

Тук се сещам за един виц: Иванчо се хвали на причтелчетата си, че прададо му е воювал с немците. Петърчо пък се хвали, че неговият е воювал ПРОТИВ тях.

Ген. Борисов разби на парчета и без това мухлясалата комунистическа партия, а номенклатурчиците там все още целуват краката на Корнелия с надеждата за някой лев и имагинерни общински постове.

И къде е така свидната му по неговите собствени признатия партийна БКП книжка на “генерал Борисов”? И всъщност кой точно го направи генерал и за какви точно заслуги ДС доносниците Доган и Гоце го уредиха с генералските пагони при правителството на Симеон?

Великият Вожд и най-верен член на БКП и по-червен и от Североапада се вкопа във властта като руски танк през ВСВ. Сега и бомби на фърляте и оставки не може да го изкарате от там!

Ни пробутват Сергея На час по лъжичка Кмета на Добрич По-долу има статия с Петър Витано Днес имаше “интервю” с него Милват ни по косите Постилат килима

Шилo

Като не станат депутати и изведнъж разбират колко грешно е било всичко досега, стават най-големи критици на досегашната политика, без обаче да предлагат нищо смислено за бъдещето.

сакат власт... Комунист кръв пворъща и майка си продава , но ВЛАСТ НЕ ДАВА

Когато „социалистическата“ партия се държи като капиталистическа , пълна е с милионери и потомствена номенклатура, поддържа плоския данък и т.н. ... какъв може да е резултата !!!! Другият път дано и да не влезнат в парламента!

кака Кури ше фърли оставка коги свали бесепето на под 4 процента на избори ,анадъмо

Това е предсмъртна агония на организъм, който още не може да осъзнае, че е обречен, че времето му е минало, че каквото и да прави - няма да върне живота назад. БСП е партия на носталгията, партия на лицемерните местни тарикати, които осребриха прехода с подкрепата на носталгиците. Постепенно с времето носталгиците си отиват. С отпадането и от властта и възможността за усвояване, ще избягат и тарикатите. До максимум 10 години БСП ще бъде извън парламента.

Политолог пръцколог, аре не се прави на мн вървежен мамалигатски плъх, а си натискай парцалите там. Дреме му на някой бесепе и останали, е, освен на гладните въшки, които чакат да папкат от европари. Сигурно разбра че тоя път няма нищо в копанята.

Ботоксовата крава КОРНЕЛА докато не унищожи БСП няма да се разкара! Как ще лапа от оръжейните заводи мангизи?

да живеят БКПтата - ГЕРБ,ДПС,БВ,Възраждане,ИТН(бог да я прости)... толкова съм мнителен, че имам съмнения и за ПП и ДБ...

БСП умря, БКП е жива!!! Важното е че Великият Вожд, Генерал и Верен възпитаник на БКП и бодигард на Генералния Тодор Живков и дясна ръка на Царя е на Власат и се разхожда с поз;латена колесница теглена от 6 вели коня и с лавров венец по софията и около нея и по журналята!

С герпя бил краен вариант значи, а,? А ся иди да поплачеш на доброто кире

Благодаря ти, Корнелия че унищожи тоя пост-комунистически тумор наречен БСП!

свиват се процентите... нема за всички.... тежестта намалява от там чадъра... май е време за кеширане в топла страна без екстрадация...

Айде изчезвайте насрани комундета с вашата мизерна партийка !

от курнела... очаквах ПОД 4 процента... а то 9... още малко... аз кво да хвърля...

и кво?

И аз това обяснявам още 20 години като измрат чугунените тикви които милеят за соца и за безконечните опашки за всичко няма никой да си спомня за тази партия освен от учебниците по история

Кво ше праим без Румен Мунтянов? Върни се ти баща ти майка! Молим бате не ни оставяй на Боко ! Туршия че ти носим бате. Ракия че ти сипем. Гюбек че ти играем. На кой му пука бе кретен от коя си партия и кви оставки подаваш по телевизора-демек краднах достатъчно.Това разбираме.

Мишките напускат потъващия кораб на кормилото на който е другарката приватизатора нинова

Цялото ръководство на БСП е за смяна, не само по места. Едни и същи номенклатурни наследници седят вгнездени по върхушката. Тази партия няма абсолютно никакво развитие. Прилича на стара мебел, която е прекалено тежка да се изхвърли и само пречи на интериора и заема пространството.

Подкрепата за БСП е логично да пада поради чисто биологични причини....

Жaлнo ми cтaвa зa eлeктoрaтa нa БCП, дoбри ca кaтo хoрa, нo глупaви...COЦИAЛНИ ДEЙНOCТИ МOЖE ДA ПРOВEЖДA CAМO БOГAТAТA ДЪРЖAВA, A БOГAТA ДЪРЖAВA CE ПРAВИ OТ БOГAТИ ГРAЖДAНИ, A НE OТ ТEЗИ РAЗЧИТAЩИ НA COЦИAЛНИТE МEРOПРИЯТИЯ нa г-жa Кoрнeлия Нинoвa.