Председатели на спецсъдилищата обясниха защо са против закриването им

В двата съда в момента има 250 дела, по които има над 1200 подсъдими и над 2600 обвинени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ НА ЕВРО ДА НА БГ-ЛЕВ, ПАРТИЙНОФИРМЕНАТА ШУРОБАДЖАНАШКА ИНФАНТИЛНОМУТРООЛИГАРХИЧНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ-СТОИ ЗАД РЕШЕНИЕТО ЗА закриваненето на спецсъда!!!!WTF...????? КОЙ ПОРЪЧА УБИЙСТВОТО НА РАЗСЛЕДВАЩАТА РУСЕНСКА ЖУРНАЛИСТКА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА???? ЗАКОНОПРОЕКТ-ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕФЕКТИВНОСТТА НА СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТИ ПОДОБРЯВАНЕ ТРУДОВИТЕ УСЛОВИЯ , ЗАКУПУВАНЕ НА НОВИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА ВКЛ МЕД. ХЕЛИКОПТЕРИ ОБУРУДВАНИ СЪС КАРДИОДЕФИБРИЛАТОРИ И ЖИВОТОПОДДЪРЖАЩА ТЕХНИКА.

Цялата съдийска сган ,събрана в тези леговища на мафиоти, с хора , верни на боклука Цацаров , тъпака Гешев , бандита Бойко и свинята Пеевски .Докато не бъдат принудени показно да се изплюят върху тези четиримата и да им окачат въжето, не трябва да им се дава право на съществуване.

jingiby

Кой сега ще бута колички със злато в коридорите на съдебната власт? Къде ще ходят и 8-те джуджета? Кой ще пълни чекмеджетата та Толупа с кюлчета...

И защо трябва да слушаме техните ''обяснения'' като за децата е ясно че гледат как да си запазят авантата и привилегиите.. И какво като има толкова дела при тях от които поне 80% ще са гледани още години така че извън тези ''спец'' могат да се разглеждат....ама нещо не им отърва май....

Във времена на криза е необходими да се затегнат разходите и на спецсъдилищата. И какво пречи тези дела да се прехвърлят към регулярните съдилища...

Нито по качество, нито по количество, нито по значимост, специализираната прокуратура и съд са по ефективни от регулярната. Тяхната работа, би се свършила с абсолютно същата успеваемост от други съдилища. Нищо не обуславя необходимостта в момента от съществуването на подобен паразит и разходването на средства за поддържане на работата му.

Да се закриват тия полит-бухалки на момента

Спецсъдилищата са подгонили елитни престъпници,които финансират новите партии.По същия начин Главния прокурор трябва да се махне,защото е обвинил съветниците на президента.Ако те бяха невинни,щяха да докажат това и нищо нямаше да им се случи.

Да разбирам ли сега, че тези оправдават съществуването си с неспособността на прокуратурата да си свърши работата? Да ги съберат и да ги питат кой да си ходи тогава!

Специализиран съд звучи като отдел на КГБ за преследване на политически опоненти. Този самозабравил се главен прокурор и неговите съветници вият на умряло. Те били против видиш ли. МИ КОЙ ВИ ПИТА ПРОТИВ ЛИ СТЕ ИЛИ НЕ. ТОВА Е ВОЛЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. АКО ВИ КАЖАТ ДА ПРАВИТЕ ЧЕЛНА СТОЙКА ЩЕ ПРАВИТЕ - ЯСНО!!!

спри с тоз "народ" и "волята" му. Спонсорите ще си минат през цялата съдебна процедура и това е.

Хубаво ви беше да ви хранят, и вие да сте бухалката на каскета. За съжаление се доказахте като такива - зависими магистрати. Не носите справедливост. Цялото чувство, което оставяте е горчивина. По - добре без вас. Хората не тършят корупцията, това не го ли разбрахте зад смешните ви тоги или каквото и да навличате ? Не си знаете парите някои от вас, от държавна работа ??? Как става така точно, обяснете. Малко да излезете на свободна практика, а може и да ве вземат в редиците на ГЕРБ.

220 осъдени ама на първа инстанция от тези 220 до ВКС остават 22, които получават условна присъда и 1000 лв. Глоба. 10 години гледат за Сарафово делото, абе Мунчовци за тези години в нормалните страни вече са излежани поне 8 години.

Тулупи ненаситни и на мафията нагъзени, защо мълчите за всички престъпления досега на Боко и гробарската му шайка, защо мълчите за Пеевски, Доган?! Защо взимате по 20 заплати накуп при пенсиониране?!И вие сте за затвора като съучастници в престъпления!!!

Огромни заплати за 0 ефективност. Дори в угода на мафията. Напълно са излишни.

Защо в новината не пише поименно кой какви заплати и привилегии е получил?

Е как защо са против - огромни заплати, служебни коли, по две секретарки, бонуси, награди, командировки и са над закона ! Задължения - да лаят срещу този, който пречи на борисов, пеевски, доган, домусчиев, ефбетският найденов, осемте джуджета ! Не се закача никой от герП, нападат се само неудобните и тези, които не си дават 50% от бизнеса ! Какво има да обясняват - ние си го знаем ! Марш на боклука на историята, но след като им е потърсена отговорност за бруталната мутренско-милиционерска диктатура, която създадоха ! Как пък едно дело не заведоха срещу пеевски за КТБ с милиардите липсващи, или срещу кюлчетата злато и пачките с евро в чекмеджето на мутрата, а държаха 10 часа две беззащитни жени на кръстовище в София, за да угодят на кефа на пеевски ! Продажни боклуци !

Защото получават големи заплати и не вършат работа.

Реално вършат - пазят борисов, пеевски, доган, домусчиев, осемте джуджета и други герои, но го правят за наша сметка !

вече се отървахме да виждаме по новините Асвалт паша сега е ред и на тия