Карадайъ: Липсва институцията председател на НС

Ние досега предупреждавахме, че демокрацията в страната е в опасност, а днес можем да кажем, че демокрацията е в криза.

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ: Липсва институцията председател на НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А самият ГлаФчов не е ли институция? По имената им ще ги познаете що за хора са!

... наистина демокрацията в страната е в опастност, ааа всъщност става дума за Турция, нали??

Ехх... требе да е голема мъка да са усеща премиерска република, па да не е... соколова, а?

d4

все още не се е родил нов Кимон Георгиев. професионален превратаджия. но има време... вече е заченат!

България стана държавата на мутрите. Да излезе най-голямата мутра-"министър председател" на бантустана България и да каже за наркотрафикантите. Онзи мишок Сидеров преди година повдигна въпроса, но сега се свира в някое ъгълче като коалиционен партньор. Еврейските прийоми в действие.

Абе аркадаш, то в България ако имаше демокрация партии като ДПС и ДОСТ нямаше да съществуват, анадъмно!!!!

ТЕЗИ ЩО НЕ СИ ВЗЕМАТ ЕДИН ОБЩ ГОВОРИТЕЛ С КОМУНЯГИТЕ,ТАКА И ТАКА СТАРАТА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА.ПЪК И ЩЕ ИМ СЕ РАЗБИРА ПОВЕЧЕ ;)

Истинска демокрация след промените в България никога не е имало! Това, че си свободен роб в собствената си страна не е демокрация!

Демокрация е имало и през робовладелското общество!

МОЖЕ ДА ГО ОБСЪЖДАШ КОЛКОТО СИ ИСКАШ-ТОВА Е ТО ДЕМОКРАЦИЯТА;)

Неграмотната, ялова и ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА турска мафия си умира от мерак и злоба, че няма и никога няма да има държавна ясла да краде от труда на БЪЛГАРИТЕ. Да си спомнят тяхните башибозушки орди как изнасилваха, и убиваха невини български жени, деца, старци през петстотин годишното турско робство. Как изпепеляваха, с хора в тях, българските черкви, къщи и цели села. Най-добре ще бъде тази злокобна мафия да я натоварят на една, две композиции конски вагони и директно да ги прогонят извън пределите на БЪЛГАРИЯ.

ти разбира се си бил там - говориш от позицията на очевидец папагал и то т....

Докато БСП и ДПС ежедневно ни дказват колко ''милеят'' за България, хората винаги ще гласуват срещу тях.

И как ни го доказват ?

Като обезмесяват, като пиранките.

Дайте да напишем нещо за кораба от бизнес парка де! "Творците" не търпят критика ли?!

Щом не е с чалма значи няма институция - трябва да чалмалата!

Това са верните съюзници на антибългарската партия БСП. Вижте го тоя, български не може да говори като хората даже. Предатели.

демокрацията - боже ХРИСТОСЕ и ти АЛЛАХ,БОЖЕ ОПАЗИ.Слагам и ХРИСТОС,щото има в ДПС и българи,като Йордан Цонев,Янко Янков,Делян Пеевски и вярвам,че не са още обрязани и станали мУсУлмани.

блажени са вярващите

Започвам,да ям свинско!

на кой му пука за демокрация в света?!? Земи си смени плочата!

Ооо, я стига сте ни показвали мненията на дискредитирани депутати!-не изглежда сериозно.ДПС и БСП се изказват сякаш тях не ги знаем на какво са способни-две партии натворили много золуми,така че да не ни занимават с мнението си. Знаем го

Още ли се оправдавате с БСП и ДПС бе, неграмотни накадърници? От 15 години управлявате и налагате еднолично тоталитарно управление на една мутра и престъпните му съучастници. За 15 години нито грам реформи или промяна. Единствено кражби, корупция, политически рекет и изнудване на индивиди и организации, липса на справедливост и шуробаджанащина. И какво точно имате пред вид за провалите на останалите политици, БСП и ДПС? За фалшивите новини, клеветите и наглото изнасилване на истината всички знаем, че сте способни.

ГЕРБ е в парламента от 2009 година. Досега с прекъсването заради именно дпс и бсп е с власт около 7-8 години. Правилно си се наименовала каква си. Но само нова е вярното за теб и написаното от теб.

Тоя рИзак , да не е завършил Сорбоната та постоянно пелтечи по телевизиите .

Този етнически турчин е български гражданин и дядо същите права като теб.

На мутродемокрацията и избиха чивиите, защото при безнаказано крадене алчността расте вероятно не в аритметична, а в геометрична прогресия. Сега герб е готов вселената да изяде, а има само едни 10 милиарда годишно за крадене според Нинова и още няколко от европодаянията за изостанали. Малко им е, а и с патриотарници делят. Не достига лапачка - криза.

"...а днес можем да кажем, че демокрацията е в криза. " Истината е, че АНТИбългарите от ДПС и ДОСТ са в криза, защото не са на власт почти 10 години. Майната им!

според теб демокрацията цъфти. Интересно заключение - сигурно суперположителния доклад си чел, а на филма на Йончева си спал завит през глава.

Малоумен ли си или недоспал?! "..днес..." - това видя ли го?! А "вчера" при БСП/ДПС как беше демокрацията, а ми "завчера" при т. нар. СДС?! Тоя отпадък не се вълнува за състоянието на демокрацията, а за нещо съвсем друго, ама то не е смилаемо за вас от 80%.

Как така,ние не сме ли боковско,мутринско царство,каква парламентарна република сме, каквото каже Боко това е, верните му слуги вкупом го лижат.

тоя турчин за демокрация говори-чудо,невиждано...а и българските имена не завършват на ъ...