Предотвратиха покушение срещу Нетаняху

Терористична група, координирана от Сирия е замисляла серия от атаки в Израел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hай-богатите провинции в Източна и Югоизточна Сирия са окупирани от САЩ и други държави!

изкаха да стане червеи то и мосад няма да помогне!!!!!!!!!!!!1поредна лъжа на евреите зада са в угода на говедата които са вече навряни в кучи г----з от АСАД!!!!!!!!!просто това е партенка за идиоти !!!!!!!!!намерили некои открили нищо и веднага АСАД енаправил това !!!!!АИ сиктир с тези гъзомииници на тромпето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нетаняху, започна да се страхува, че вътре в страната му има обкръжение, което не е съгласно с неговата политика. Умните в Израел знаят, че заигравката на този човек е грешна със Сирия и Иран. За това малко късче земя е нужна само една бомба и ще хвърчат чалми, бради, черни бомбета и кво ли не друго.

чифутиерите се чудят как да оправдаят нови удари и гадости срещу независима Сирия!

Помним как и БОКо рИвеше: - "Поръчан съм, Доган ме иска мъртъв"...!!! :::))) Помним и скрития до пътечката за бягане АК47, зареден и готов за стрелба по КРАТУНьо, който се появи точно когато СветиняМу беше притиснат да подава оставка...!!! :::))) Тези мними заплахи винаги се появяват в най-удобния за "заплашените" момент...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

ха ха ха,преживя и тази зима,ще видим следващата пък и от топло се дава често фира и нали знаеш,който последен се смее най-добре прави ха ха ха

гласувай с + ,ако си захапал тая въдица за умрели риби !

Нагласена работа, да се правят на важни. Ако някой наистина го пожелае мъртъв, този ще е мъртъв.

Кво не ви харесва в поведението на Израел? Че си следи интересите на всяка цена и кара малки и големи да им играят по свирката? Ех, бих искал и България да беше така....ама не е, та затуй завиждам на еврейте.

ами внимавай да не се пръснеш от завист на ТЕРОРИСТИТЕ !

Глупак! Истинските Йовиги се обръщат в гробовете заради такива отрепки като теб, които благославят своите убийци! Неук профан. Проумей, проучи, прочети нещо повече и дано започнеш да ругаеш тези, които славославяш сега!

Глупости на търкалета.Явно Нетаняху си придава тежест и се прави на жертва.И пак Сирия им е виновна.Мръсни гадове!!!

Атентата сигурно е предовратен защото е подготвян от арабин, а и защото Нетаняху е политически "ястреб"... Виж Ицхак Рабин беше политически "гълъб" а този който го застреля се казваше Игал Амир ;)

Айде още няколко вербувани от КГБ дадоха фира, а джуджето Путьо ще се пръсне от злоба и яд. Жалко че няма да ударят отново терористите в Сирия или ако ударят няма да смачкат педеруските подстрекатели.

И за какво да го е яд Путин като Нетаняху марширува на 9 Май, тази година, в Москва носейки на ръце портрета на герой на Светския съюз който е бил и почетен полковник от Израелската армия;)

във Великата Отечествена на СССР е много голям! А иначе Нетаняху обещава по нови военни технологии на Путин срещу по голяма ,,предпазливост"от странаа на ,,ихтамнет"-ите при ударите на Израел срещу Хизбула

Нетаняху с почти целия генерален щаб на Цахал отидоха на крака при Путин още през Септември 2015 година... След срещата Нетаняху обяви че са се разбрали с руснаците и израелските самолети получават руски опозновотелни кодове за да могат да оперират над Сирия без да бъдат сваляни от руските разчети и от тогава на всеки 3-4 месеца Нетаняху ходи до Москва... А колкото до приносът на евреите за победата на руснаците то грузинецът Сталин им се отблагодарява като доставя на евреите оръжие и спомага за емиграцията на много военни от подвластите му територии, така че през 1948 военните формирования на бъдещия Израел са единствените боеспособни единици в района, което и предпостваката да удържат победа над окръжаващите араби а СССР е първата държава официално признала Израел за независима държава... така че топлите връзки между двете държави не са от вчера а днес половината Израел е рускоговорящ;)

Признали си !? Хюман Райтс Уоч Наблюдение на човешките права) ако влезе в израелски затвор ще им се изправят космите и на краката !

За да предотвратят атентата, мосад първо ще застреля публично Нетянаху и след това ще го възкресят. Като Бабченко!

БЛАГОВИДЕН повод за да продължат РАКЕТНИТЕ УДАРИ НА Израелските ВВС, по цели в Сирия !!!

И после ще се окаже, че е като газовата атака в Дума, отравянето на Скрипал и смъртта на журналиста в Киев. Мероприятия на службите за а си заслужат заплатите.

Приказаки от 1001 нощ за джендъри:)

При всичките си измислени нобели, толкова ли са глупави сатаноизбраните, или нас мислят за глупави?

Вие не сте глупави ами сте ПЪЛНИ ИДИОТИ и ако не бяхте такива нямаше да сте комуноиди а нормални хора но...…..то и дните ви изтичат та.....

Все едно ни казват, че навън е ден или нещо подобно... Атентати срещу Израел се замислят всеки ден и всяка минута. Арабите живеят с тази мисъл постоянно след създаването на Израел - 1948 г. Въпроса е обаче, че на журналистите се пуска информация точно преди някой удар / както написа Plamen по-долу / за да се оправдаят пред населението, че не са убийци а "умиротворители" ! сега ще има няколко бомбардировки над Сирия защото въпросния Мохамед Рашад /може и такъв да не съществува / е заплашил сигурността на Израел. И едните и другите уж искат мир, а вършат действия срещу него...

Язък.

Не ми се мисли сега какво ще последва.Ще има огън и пепел.

МОСАД са най-добрите ! ЦРУ може само да се учи от тях!

Да не са някакви укропитеци от есбеу, под прикритие?

Кремлинският кавал иска да го ликвидира понеже израелците направиха рашистите разногледи в Сирия

Разноглед си ти, достоен да си гледаш с едното око в другото. И мозъкът ти е гръбначен.

"...чиито действия са били координирани от територията на Сирия"; "Ръководител на терористите е 30-годишният Мохамед Джамал Рашад, който е живеел в лагер за бежанци на територията на Израел." Последно Сирия или Израел???

Е как. Естествено, че от Сирия е координирано. Сега пак ще набомбят нещо дето им пречи. Скапани пе*ли. После се чудят защо цял свят ги мрази.

а нали там имаше едни кюнци ц400......те да плашат гаргите май само стават:)))))))))))

При следващия опит ще успеят, едва ли ще се откажат някога и рано или късно ще успеят.

Тайните служби,освен че малко говорят,много лъжат.

изроелците да работят с методите на комунистите у нас и в соц.блока. Защо мислите, че нямаше терористични актове и др. подобни. Защото се преследваха не само терористите - те са си сложили главата в торбата но и техните семейства най-жестоко. Известна истина, е че терористи убиват невинни, но когато е до техните семейства са извънредно чувствителни.

Предполага се че самият Хитлер е координирал атаката. Целта е била със кончината на Биби 'Мира' Натамяку 'свободният' свят щеше да падне и да започне мракобесието на 'лошите' - мордор, Иран, Ким-Чин-Чон и другите от 'оста на злото'. Слава тебе - ъммм, не господе, - Биби е жив и мечтата за по-голям, по-расистки и по-доминиращ Израел живее. Лъжите продължават и дори във свят на 'фалшиви новини', когато 'гоя' използва неприличащата му лъжа и говори каквото му хрумне - ние продължаваме да вярваме на новини от 'избраният народ'. Ето ти доказателство, че тъпотията няма граници.

Пропуснал си главата на Змията - джуджето Путлер.