Предложеният за финансов министър от ИТН: Получихме подкрепа, ще видим дали е реална

Ако имаме правителство ще има ревизиране на актуализацията на бюджета, заяви Пламен Данаилов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък вчера в НС Филипчо на Слави се беше барнал с оръфани скъсани дънки. Ебахти капутите, майна!Докога ще ги търпим още всички тия помияри бе, хора???????? БСП-та, СДС-та, ГЕРБ-ове, ДПС-та, ИБНИ-та, Славчовите олигофрени, Муньо Шпаклата и неговите масони и всичката останала сган, намърдала се на топли, уютни местенца за да ни ограбва и гърби нас, народа!!!!!

Аланкоолу, ти сещаш ли се че пенсионерите изобщо няма да ви чакат? Или си мислиш че тях в магазина ги питат имат ли пари, и някой ще ги чака ти да им правиш сметка на пенсиите? Малоумници, оставете служебното правителство да си работи и се разкарайте че ще ядете голям пердах вервай ми. Пенсионерите няма да ви простят гаврата

Всички обещаха,но той трябва и да изпълни задачата,че ще вдигат пенсиите,ще въведат 369 лв.мин пенсия и в същото време работещите с малки заплати,ще ги освободят от данък,ако са под определен минимален праг.Нали разбирате,че това няма как да стане,ако освободиш едните от данък ,макар и малък,които са милиони,няма как да събереш пари и да дадеш на пенсионерите които също са милиони.

БЕРАЧИТЕ НА ЯГОДИ И КВАРТАЛНИТЕ ГОЛТАЦИ ГО ОСЪЗНАВАТ БАВНО И БОЛЕЗНЕНО !!!

Първо: Той каза че въпросът за еврото не е дали, а кога (точно обратното на това, което сте написали в статията). Второ: Програмата на ИТН беше представена много преди изборите и съдържа решения, срокове и отговорници, което никоя партия не представи в такъв конкретен вид. За да не се чудите защо ИТН получи толкова гласове. Трето: хората на ИТН бяха пред цялото време на протестите и 7/8 ТВ предаваше директно интервюта с протестиращите. Четвърто: На въпроса кой реди приоритетите и министрите в ИТН - реди ги експертния съвет на партията. Пето: Основните членове на ИТН бяха тези, които през последните 25години първи защитаваха правото на демокрация и справедливост в България (припомняме мед.сестри от Либия, за които правителството си мъчеше, докато не се намесиха хората на Слави). Който иска - чете и разбира, който не иска, говори глупости.

Разпускай кочината!

И няма порцийки за подлогите на Чери и Прокопа :) Густо ми е, майна :)

"... Това е програмата, с която ние се явихме на изборите, с която хората ни гласуваха доверие..." Я не разсмивай аудиторията. Преди изборите хората нито видяха, нито чуха и ред от програмата ви - толкова дълбоко я бяхте засекретили. Или по-близо до истината е, че не бяхте я написали. Беше гласуване на сляпо, водено от общата, режисирана от Президентството, омраза към Борисов, а малкият процент гласове, с които спечелихте, дойдоха от чужбина. Това е истината и вие си я знаете. А това, че три години сте разработвали програмата за управление... Съмнително. Но нали са ви написали сценария - сега трябва да се играе по него и да се рецитират репликите.

Нане, нане, хич те няма човек, Екипа на ИТН работи заедно вече 3 години, как мислиш, дали не са подготвени? Бавно и полека, България порасна с няколко века, е това, ще стане в скоро време.

Няма да го гласуват,а от партията на цар Слави няма да гласуват служебния и... избори,а на президенските Радев няма да спечели още на първи тур,а една партия ще е като бенгалски огън след това.

Ганьо нищо не разбираш. Ако не подкрепят Слави, всички губят, Борисов и Слави печелят, защото противоборството, ще е истинско, Слави срещу мафията, а не както е сега изкуствено създадено, Радев срещу ББ.

Много мутролешояди, начело с Мунчо, Слави, Мая, Курни, ДеБъ, за тези пусти 60 милиарда от ЕС...

Да е жив и здрав Слави че ги отряза мерзавците!

Който гласува за олигофрените от ИТН е по голям олигофрен от тях! Не виждате ли какви карикатури са, тези ли ще ви оправят?

Маята ли, хаджигенов ли? Или си от още по простите… Борисов и Ни ова?

Вижте какви карикатури са? Аре да не говорим герб на какво приличат а? И как може да оценявате някого който още дори не е почнал работа… Вие ги оценявате на външен вид???? Сериозно ли??? ЕТО ЗАТОВА СТЕ ТРОЛОВЕ

Човекът си харесва Теменужка, Ананиев и подобни "кадърни" хора. И изключително честни, с още по-честни приятели- Гинки и прочие..

Всички ние трябва да сме благодарни на съдбата, че се намери една "луда банда", която иска да поеме цялата отговорност, на историческият, за Б-я момент. Ботев акостира на Козлодуйският бряг с шепа обрекли се четници с надежда народа да ги подкрепи. Не се получи Ботев загина, от приятелски огън, може би!? Да Слави не е Ботев и екипът му не са четниците на Ботев, но са също толкова "луди" да тръгнат да правят Правителство със само 65 депутата. Подложени са на приятелски огън, от който Б-я само губи.

Пич си дедо, така е на 100%. Време разделно е за Б-я а те не могат баницата да разделят, пуста лапачка. Къде са Ботев и Левски, къде? Само в учебниците, който четем и забравяме, защото трябва да се яде три пъти на ден.

Този изглежда като Лърч от семейство Адамс

Не че нещо ама ти на кого приличаш от семейство адамс.. Братчеда То или чичо Фестър …. Избери си?

Баща ми беше боклук така че нищо чудно че и ти си такъв

Следват избори и сблъсък между президента и цар Станислави.

Или просто си малоумен трол който няма какво да пише

НЕ ви ВЕРВАМЕ, ЧАЛГАДЖИЙ ШИБАНИ, ПРЪЖДОСВАЙТЕ СЕ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ ОТ КЪДЕТО СТЕ СЕ ПРЪКНАЛИ!

ТЪП ТРОЛЕ

Каква подкрепа си получил бе чалгар. Не разбрахте ли, че никой няма да подкрепи тюрлюгювеча.

Моля не се бъркайте

Всеки българин е маршал в това ни е проблема. Хайде всички умници, малко да се спрат и да погледнат числата след вторите не първите избори. Разбира се, че може и на трети да идем (две в едно) но ще стане ноември и пак не е сигурно, дали тези резултати няма пак да се повторят. Всички ние трябва да сме благодарни на съдбата, че се намери една "луда банда", която иска да поеме цялата отговорност, на историческият, за Б-я момент. Ботев акостира на Козлодуйският бряг с шепа обрекли се четници с надежда народа да ги подкрепи. Не се получи Ботев загина, от приятелски огън, може би!? Да Слави не е Ботев и екипът му не са четниците на Ботев, но са също толкова "луди" да тръгнат да правят Правителство със само 65 депутата. Подложени са на приятелски огън, от който Б-я само губи.

Зако не предложихте служебното правителствза редовно, бе чалгари???? Сега и ревизия на бюджета ще прави този гологлов т.и.к.в.е.н.ик. Видяхме за два чесеца, как може да си работи от правителството на Янев, които вдигнаха много високо летвата.

А това че човека е голиглав??? Ти сериозно ли? Борисов, Дончев???? ПЛЕШАЦИ И ДВАМАТА

Тези, от 7/8 твърдо вървят към поредното си фиаско. До сега гледахме мутри от сега -дебили. Интересно къде е допирната точка с БСП?

ААА ДА..платиха ти да се правиш на баба ванга ли? Кажи как ще завършат мачовете поне?

Защо Мая Манолова и Христо Иванов се дърпат толкова много и правят на ощипани девици? Защото те се виждаха като МИНИСТРИ, бидейки коалиционни пртньори, а това им гарантираше реален достъп до милиардите евра ЗА УСВОЯВАНЕ“. Славчо обаче катагорично ги отряза от хранилката и те вкупом ревнаха: "Как така, ние ще крепим кабинета, пък ще сме ОТВЪН, ще се облизваме и ще преглъщаме на сухо? НЯМА! По-добре нови избори, пък може и да ни излезе късмета! " Ето такива БЕЗКОРИСТНИ са мечтанията на новите лицемери, братя българи!

Не забравяйте!Народа ви гледа сеира,стиска зъби,мълчи,гледа как разкатахте съграденото с наши пари и много труд за 2 месеца! Иде есен! Тежка,гладна....Помните Виденовите,Лукановите,Орешарковите бунтове на хората! Те ще ви се видят като песен,от това,което ви чака!

Тоа е като незаконен син на Сакскобура..и Слави..

От кой?

Да ги ... в лъжливите комунисти...

Да бе, доверие им били гласували хората! С четвърт гласове и при третинка изборна активност и то с отхвърленото в целия нормален свят измамническо машинно гласуване с недопустима проверка на изборните резултати по гласуван от тях закон!

????? ДОКАЖЕТЕ…. Тая дума май много я забравяте

Аз прекратих абонамента си в 7/8 ТВ!

Аз пък се абонирах. Всички други са интересчии.

А на Слави хората са безкористни и ще работят за без пари. Ха ха

САМО ЗАЩОТО СИ НАРКОМАНИЗИРАН ТРОЛ

Подкрепата не е реална, бълнуваш. Ако продължаваш така ще стигнеш до лудницата - най-подходящото място за куку бенд и всички кукувци там.

"ИТН, освен, че се държат нахално, това правителство, което са предложили, е „върхът на сладоледа”. Това заявил Румен Овчаров пред пленума на БСП. „В него няма нито един професионалист в която и да сфера, няма нито един експерт, в него няма нито един управленец. Това е доказателство, че преди повече от 130 години Иречек е бил прав, че в България всеки е готов за министър, без да има идея какво и как се прави”, аргументирал се Овчаров. Според него на ИТН трябва да им се обясни, че властта върви с отговорността; че пълната власт означава пълна отговорност.

Знаем за РОвч кой е управленец и специалист. Айде няма нужда, мерси. Хората искат необременени лица, които не са наследствени "управленци"

Тук е цитиран като мнение в БСП за ИТН. Оценката кой е не е по темата. Всъщност и Миков има същото изказване за неадекватници, които просто гонят постове. Та БСП ще се разкъса, ако подкрепи ИТН, и по-скоро бави и отива на НЕ. Че и сега изказаното е "подкрепа при такава от ДБ и ИБгНИ". И при другите две партии е въртене на шиш на Слави да чака отговора НЕ...

Ако спечеля, губи цял народ... Ако загубя, губят само сценаристите...

Панелните таласъми си избраха чалгар Ха ди ви е честито аз гледам сеир отдалече

Въпросът е, ще има ли изчегъртване на ГЕРБ? Щом ще има - аз съм ЗА проектокабинета на ИТН. Щом тия млади момчета и момичета искат да чегъртат - да чегъртат! Подкрепям! Хванеш ли гербераст - удри го без страх.

За да има какво да ядете Без ГЕРБ Мдаа

... много много страшен бе :(

По-скоро грозен и глуповат :(

Ако БСП и ДПС подкрепят ИТН, незнам дали им е ясно, но ще има протести до дупка!

За тях не знам, но на калинките явно им е ясно, че вероятността да загубят местенцата си е реална.

Вън, рубладжийски трол. Рубли и копейки ли искаш в България бе продажник? НЕ,Не и не на правите;лство на славун русофила!

Мунчо да ми лиже клитора, за друго не става

Изглежда на добряк :)

изглежда като голям глупак тоя финансист.

Да върнем властта и парите обратно в БСП олигарсите. За което Слави ще получи щедра комисионна.

Ей ДИРА, ЗАЩО НЕ ОБНОВЯВАТЕ. КОМЕНТАРИТЕ? МИШЛЦИ.

Идеите за децентрализиране, програмно бюджетиране, по-нисък процент преразпределение на националния бюджет, стремеж към нулев дефицит, затягане на данъчната дисциплина, съкращаване на паралелните административни структури, електронно правителство, приспадане на печалбите при реинвестиране в производство, запазване на справедливият плосък данък, пенсии и социални, изчислявани спрямо средната, а не минималната работна заплата и др. ми допадат. Проблемът е, че това са само идеи, а едно е да искаш, второ е да го направиш, а трето и четвърто - да се случи. Този човек е професионалист с 20-годишен опит в наши и чужди фирми, скромен, уважителен, възпитан, но проблемът е, че е под шапката на Учиндолският и неговите сценаристи на сценаристите. И едва ли ще има свободата да взима самостоятелни решения спрямо професионалната му квалификация и етика.

Ами, ако е мъж на място...ще има топчета.

баце той и Маркс едно време така е писал едни глупости и глей какво стана....... Нито крайния либерализъм нито комунизма могат да работят в реалния живот. Реалния живот не е алгоритъм. Не можеш да го опишеш със средношколска математика. Реалния живот е сложно нещо. В реалния живот 10% плосък данък не е справедлив а крадлив. Щото тия дето взимат големите пари и 10% не плащат. Ама хората дето едвам едвам изкарват месеца плащат 10% ...... и аз съм с десни разбирания. Просто е време за малко по-релна гледна точка. Освен това данъка на доходите в България е около 50% за редовите хора със заплати до към 5-10 хиляди лева на месец. Тия нагоре има как да скриват данъците си. Програмно бюджетиране.... ти гледал ли си Българския бюджет как върви през годината? Пълни глупости.. дори не искам да коментирам. Човека предлага да се откажем от Еврото.... това значи реално качване на цените, лихвите и вероятно падане на борда. Просто кандидат за финансов министър не трябва да казва подобна глупост, дори да я мисли. Какво още беше казал.... то всичко са някакви уникални средношколски изцепки..... нормално за човек излязъл от чалга концерт на Славчо.......

"Човека предлага да се откажем от Еврото." Ми не, не казва такова нещо. Само луд може да вкара еврото в България при това състояние на икономиката и банковата система. А рано или късно не е зле да разкараме този борд, след като се подготвим.

Дано ни се размине правителство на ИТН. Служебните или Борисов са на светлинни години напред. От де изровиха тия идиоти чалгарски? Боже колко са тъпи горките

Гласувах за ИТН само за да падне ГЕРБ от власт, но сега съжалявам, защото ме разочароваха и си мисля, че беше много по-добре да не бях гласувала.

А гадже имаш ли си?

Наказателният вот никога не се отплаща, независимо срещу кого се гласува.

Толкова от фигуранта на фигуранта

Бойко = Слави

Слави > Бойко

По-голямо лайно?

Депутатите единодушно не си намали ха заплатите!!! За какво да говорим повече? Погледнал се Илия, пак в тия. Това е гьонсурат. Нали ще бъде нещо ново? НЕЩО ново, ама със старите заплати. Славчо, Славчо, първите ти хора те предадоха, пардон, продадоха.

Получихте таратанци. Сега ще се наредите до ГЕРБ и ДПС, и ще плюете по ДБ и ИБГНИ. Но като сте прости, това е.

ИТН се оказаха мутри 2.0

Оказаха се нечии хора. Дали масони, дали БСП, дали ДПС, дали ДС, но в предложените министри са все подбрани кадри на олигархични кръгове и един клоун Пацо да има там бабичките да си викат как на кастинга много умно се показало момчето.

Не разбрахте ли, че няма да сте вие??

Нещо не ми става. Може да е от лятото - много задушно

Славчо шнорхела поздравява всички фенове с "Ша ти скасам газо..."