Предложението за един лев партийна субсидия влиза в пленарна зала

В кратката работна седмица на парламента влизат важни проектозакони, свързани със социално осигуряване, лесопарк "Росенец" и извънредното положение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз, освен по един леф шут да ви забия у гъзовете на сичките, друго нищо не давам за вас, крадци долни!

Пак само ИТН ще го подкрепят. Останалете партии ще гласуват против.

А какво стана със 120 дупетати?

Ами следва ! Всичко ли е необходимо да стане сега ...???

Ами каквото с мажоритарните избори и електронното гласуване

Ми както са тръгнали ударно, да гласуват и мажоритарния вот - 2 дена то това си е адски много време! Айде да не ни замазват очите, моля! Хората трева не пасат!

Кои очи ??? Вие ли сте очите на които е обещан мажоритарен вот, та си го търсите точно сега....

За парк Росенец, Доган е осигурил сладолед. Зер такава е традицията

А да Росенец е приоритет на държавата, идиоти, какво става с пенсионерите, хората ще останат без 50лв помощ, какво става със заплатите, идиоти

тия шашкъни си дигнаха заплатите а вие очаквате да си намалят парите за гласовете

И на гласуването всички много ще искат да се намали субсидията, ама няма да имат желание да се гласува.

Партиите няма да имат субсидии. Държавата няма да дава пари на партиите. Партиите ще се хранят от Пеевски, домуса, Ганчев и други мутри, които пък крадат пак от държавата. ВЕЛИКОООО!

Ами целта е да няма партии, които да хрантутиме, бе аланколу.... Нали и вашето Баце иска мажоритарни избори вече. Хайде първо да спре яденето на корем на партийките, за наша сметка, а пък после и мажоритарно ще стане. Но за всички гадости направени последните 10 години не може за няколко месеца всичко да се оправи.

Хайде , разтурвайте седянката по бързо, че ми омръзна да гледам физиономиите и да слушам умотворенията на ПКП, Дуловската принцеса, Мая Ма и други шизофренни личности. Абе имали офицери в тази държава с железни гащи?

Деса мерцедеса, дето ся ще реди правителство другата седмица

Нали на 7 ми се разпуска парламента? И най важните закони за последния ден са: 1. Да дадем път на руската ваксина. Ми аре набутайте я и да Видим колко ще се ваксинират с нея. Зорът е да се поръчат и платят изостаналите от Русия ваксини. 2. Да променим извънредното положение, което на практика вече го няма, а според вносителите - няма и пандемия. 3. Да намалим субсидията за партиите

на тази територийка, наречена бълХария и по-известна като задунайската губернийка! 1 левче означава - 100% власт на "кеша", т.е. "народен" избраник ще става този, дето има кеш, сиреч - този дето най-мнотго е крал от енергията на Масите! п.п. загубих окончателно интерес към т.н. формално събитие, наричано "избори" !

tonk11

Че за кога го внасят? Нали утре или на 7 фатмака ще ги разпуска? Какви комисии, какъв 1 лев? Що сега? Да кажат после, че са го внесли ма нямало време да го приемат. Това трябваше да е първата работа а не да си правят измислени акции и комисии.

Фатмака е лидер на една печално известно ОПГ. Иначе този който ще разпуска парламента е с чин Генерал.

Вярно, че е пенсиониран генерал, но манталитетът му е фатмашки.

ХА ДА ВИДИМ! СИЛНО ПОДКРЕПЯМ ДА НЯМА ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА ПАРТИИТЕ! УСПЕХ!

И партиите ще се класират според това кой най добре духа на Пеевски и Доган.

Па те Гроб и сега си го правят....

къв лев, бе ? и той ви е много. трябва да плащате такса 'вход', не да получавате субсидии

А не е ли по-добре, субсидията да има таван. или направо да е намаляваща прогресия. при фиксирана сума на субсидията на глас винаги големите партии ще са облагодетелствани

Като нарежеш лайната на парчета, вони повече!

много "смислен" довод.

се харесва на глупавия народ, но е полза на олигархията. Нормална партия, дори и да може да съществува, няма да може да стигне до хората и да има каквото и да е влияние.

Дрън,дрън,червен камбанен звън...

""В петък е предвидено време и за редовен парламентарен контрол."" поканете менискуса... вече е здрав

Тогава трябва да има вече служебно правителство. Друг ще ви е виновен вече.

Хайде Лодкарю Ристе , бъди смел и развей знамето и го забий на Буджака, за да покажеш на всички, че не си лакей на Прокопиев и той не е твоя спонсор!

На Буджак, ама Христо Иванов е страхливец ...

Браво!

Пунта мара. Вкарва го в последният момент за да не бъде прието. Разпускането на парламента ще е на 5 или 7 май. Кога ще го гласуват. Така ви плакне, че чак ме кефи. А пък вие си му вярвайте. Той ще ви оправи. Отзад.