До месец са ясни предложенията за ограничаване на наргилета

До един месец междуведомствената група ще излезе с конкретни предложения за ограничаване употребата на наргилета и растителни изделия за пушене.

Обратно в новината

Коментари - До месец са ясни предложенията за ограничаване на наргилета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наргилетата станаха проблема на обществото ни. Някакви малоумници твърдят недоказани научно твърдения и промиват общественото мнение. Важно е тютюневите компании като Булгартабак на Филип Морис да генерират печалби. Само това не бяхте обложили мръсни алчни тролове, сега и това да поскъпне. Не защото е вредно, а защото интересите, които защитавате са на мултинационални компании. Заместник-министър Йорданова е некомпетентна и подвежда обществеността с недоказаните си твърдения. За дечицата се загрижили те, ами вдигнете майчинските бе тъпунгели!

Вместо да се борят против тютюнопушенето, независимо с наргиле или електронна цигара, те се борят срещу наргилето.

Ами така де то наргилето е по малкото зло за разлика от великият бизнес с тютюна(които никой не сме е да пипа),а електронните цигари са умряла работа.

За мен това е конспирация, видят че някой печели добре от някакъв бизнес и земат та го забранят. Демек ако печели ще е незаконо след това, и ще могат да ти стоварят цялата строгост на закона. И това ако не е конспирация

До един месец междуведомствената група ще излезе с конкретни предложения за ограничаване употребата на наргилета Междуведомствената група да вземе да си завре някъде тези наргилета. То не бяха групи,комисии, подкомисии, органи и други подобни безмислени нищоправещи институции, които се борят с вятърни мелници, разбира се срещу заплащане.

Ах, колко са загрижени за здравето ни, а замърсения с фипронил яйчен прах не бил опасен за хората, но пък го изземват от складовете и продуктите изготвени с него също.

В София, на бул Вигоша - пешеходната част между Патриарха и Парчевич в заведенията и кафенетат чрез наргелетата се продават и консумират наркотици. Да не говорим,че полицията от 4-то РПУ и общинска полиция ги прикрива и сътрудничи с пласьорите и престъпниците-но и питиета си пият и са приятелите с убийците на младите, но даже и те смучат наргелета. Трябва яко полицейска акция на специализираните органи и наргелетата да се забранят.

да се включат и медицински лица и в часовете по биология да се прожектират филми,които да показват всички фази на наркотичното опиянение.Рискуваме да погубим децата си.Отново вина носи държавата,защото за да печели отваря всякакви нощни клубове безконтролно.

Само дето ченгетата ''намериха'' ножа и телефона ама наргилето нещо се ''покри'' както и окървавените дрехи на Иван??????