Коментари - Предлагат тестването за алкохол и наркотици да бъде задължително при катастрофа с пострадал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според официалната статистика на НСИ и МВР, поради: - Употреба на алкохол: 83 ПТП, 7 загинали - Употреба на други упойващи в-ва: 18 ПТП, 2 загинали При общо загинали в ПТП 531 души.

Статистиката е за 2022. За предходните години числата са подобни.

Кой глупак е премахнал тази забрана.Сигурно него са го хванали пиян.Даже не трябва да се мисли,а веднага да е задължително да се прави тест.

А така! Да изгорим живота на още хора с фалшиви тестове! Само полицаите в тази държава са хронично болни и не би следвало да се тестват!

Трябва да има лаборатория за наркотици защото се чака 3 месеца.А тия тестове имат много фалшиво положителни.И тогава да стане задължително.

Тестване на място и то веднага

Предлагам всеки държавен служител да бъде тестван веднъж седмично за алкохол и и наркотици, със същите дрегери, които набутват на стадото. Щом умните им глави са решили, че дрегерите са читави, да почваме!

По-добре късно, от колкото никога. Подкрепям с две ръце!

На това му се вика: След дъжд - качукла.

Бурите тепърва предстоят... Толкова нови наркотици има, че свят да ти се завие!

По важно от тестването е да се приемат промени в законите и убийството на пешеходна алея да се счита за умишлено такова. Карането със скорост над 2 пъти максимално допустимата и причинява на смърт да се счита за умишлено убийство! Пък после алкохол и наркотици да са утежняващи вината обстоятелства. ЕКСКРЕМЕНТЪТ, дрогираното внуче на генерала, убило 2 момичета на бул. България ще се измъкне, защото смъртта не била на пешеходна пътека, а на тротоар?!!!!! Тоя трябва да лежи доживот само заради високата скорост и убийството и то да се третира като умишлено убийство, да не може да се сключва споразумение с прокуратурата! А наркотици само да утежнят вече тежката присъда!

Шило

Не полеви тестове, а кръвните проби да са задължителни. Тестовете много пъти се оказват фалшиво положителни

Да бъде задължително всеки път, когато го поискат, че много боклук се навъди.

Боже мили, то досега не било задължително! Е..х таз' "държава", с претенции за велика древна европейска държава!

МОЖЕ БИ ще открият накрая ТОПЛАТА вода.Дано , ама Надали ....

всеки 2ри шофьор у нас кара под влиянието на алкохол или дрога!!! никога няма да се оправим!!!!! рушвета все още бачка при КАТ като те спрат за проверка!!!!!!!

айде да не е всеки 2-ри а да е всеки 10-ти