Предлагат гласуване с една карта и една разписка за двата вота

Необходима е незабавна информационна кампания в медиите и в преки контакти, призоваха от Обществения съвет към ЦИК

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко друго оправиха, само гласуването ги интересува и само за това говорят. Справиха се с ковид кризата ли, с противоепидемичните мерки ли, наблъскаха децата присъствено точно в пика на делтата, да ги заразяват носила, от втория ден вече се почна с карантинирани класове, но никой не го вълнува . А после да им гласуваме, хахах няма как да стане!

"Една разписка и за двата избора спестява усилие на избирателите и намалява възможните грешки, важни при контролното преброяване. Ако все пак се реши отпечатване на две отделни разписки, да са с различна дължина, за видимо определяне в коя кутия да се пуснат." Божеее, какви упражнения заради функционално неграмотните... Машините НЕ ГРЕШАТ! При КОНТРОЛНОТО броене на разписките може са се изявят доброжелатели, които да дисквалифицират някоя разписка. И ХОП, разписките не отговарят на паметта на машините. Затова ГЕРБ-авите настояват за броене на всички разписки...

tonk11

За да се появи такъв преброител трябва да е замесена цялата комисия. За да си "оправи" резултата от машината трябва само програмист. А по принцип си прав -машината не греши. Тя прави точно каквото и каже програмиста.

"Не подкрепям никого" като форма да се гласува само в един от изборите; ----- ХЕМ ЩЕ ИСКАТ УЖ ДА ИМ ГЛАСУВАШ, ХЕМ НЯМА ДА ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОКАЖЕШ СРЕДЕН ПРЪСТ ! АМИ ПРАВИЛНО - НЯМА ИЗОБЩО ДА СИ ПРАВЯТ ТРУДА ДА СЕ РАЗКАРВАМ..

Как една разписка, ако някой гласува само за президент? Или ако се гласува и за парламент в една урна ще се пусне една разписка за два избора

гласуването с машината беше по-лесно от гласуването на анкетите на дира

Какво означава една разписка 8 за двата избора? Че никой няма намерение да ги брои ли?

То и сега никой не броеше разписките