17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невежата неблагодарна измет, която се е произнесла многократно по-горе, никога няма да разбере какво дължи на проф. Мутафчийски и на проф. Витанов. Въпреки простотията на също така невежия Банкенски тулум, убила за една година 20 000 българи бадева. Щяха да са още толкова отгоре, ако не бяха те. „Смъртно опасно е да си прост„, както казва Тео. Но нищо, не губете вий надежда. Сега като смените Банкенския тулум с Учиндолския кеманджия, за простотията ви се отварят нови простори.

Ген. Мутафчийски е симпатичен иму се носи славата на добър хирург и човек, но позволи да го използват по темата с Коронавироса, което си е лично негова грешка, за която следва да си понесе последствията... И сега да не се прави на обиден - като не е специалист да си беше замълчал за вируса, като не разбира и най-вероятно щеше да стане министър в настоящия и/или в бъдещия кабинет. Добре говори човека, щеще да излезе харизматичен политик от него... След онзи безскруполен некадърник Ангелов, щеше да се харесва на хората и вероятно да направи добри неща за здравеопазването ни... Но сам се закопа - Казали са хората което сам си направиш, никой не може да ти го направи...

Ха ха, значи за това бил зора. Книжните плъхове и енклатурчици да бозаят от още една цицка. Вместо да са в затвора.

Ако решат, да ги предлагат за правителствена награда, но какво общо има работата им в щаба с науката?

Подигравка с БАН. БАН още от комунистическо време е сборище на псевдоучени. Не това са мислили създателите на Академията.

Малко е това отличие! Аз предлагам да им дадат нобеловата награда за национален психотерор по ковид кризата! А, ние ще им забучим въпросната награда в задните им части!

Баш тези боклуци ли предлагат за БАН ! Нормалните и можещите не се предлагат ! Спрете се БАН , точно тези НИКОГА в БАН !

Прочетох толкова по-прецизни за номинация имена, че тоя катил, който ще бъде помнен с най-голямата психоатака срещу народа ни - въобще не трябва да съществува в списъците за член-кореспонденти на БАН !! Погледнете само интервюто му с Миролюба Бенатова по време на COVID истерията и ще ви стане ясно кой седи срещу вас с въпросната кандидатура ?! ТО Е СМЕШНО ДОРИ ДА СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО МУ !!

Тук са се изказали необразовани чалга маанета, като учиндолския дангалак…Как ги лъже гадния милионер и неговата маймуна Т.

Явно вече обществото достигна до ситуация в която абсолютно всичко читаво е обезценено умишлено и му е затворена устата, а фалшивото и пошлото ги издигат и даже ги предлагат за член-кореспорнденти на БАН Мутафчиев и Витанов. А, това обективно погледнато са едни шушумиги без никакви топки и без квалификация за проблема, който уж "разрешаваха и се бориха с него". Тоест слагачигте на матрицата ги тикат напред, точно както правеше соцноменклатурата едно време!

Е нема такава държава !!!

А чалгаря коги ? ( пиците не му пречат )

Е, няма такъв цирк. Аз мисля, че повече ще им приляга първото място в конкурса "Натегач на годината". Жалките лакеи на коронацирка ги удостояват със звания. Идиокрация в действие, това е съвременното общество. Коронаизвращенията и социалното инженерство, което се опитват да прокарат чрез тях, се натрапват нагло, безпардонно и безцеремонно. Чак е гротескно, но явно не и за зомбитата, които попиват зловонната помия на мисирките от март 2020-та насам.

Пенсии по 2000 евро месечно да не се раздават на хора под 50 години! На Запад професори пенсионери не взимат такива пенсии, а в България пенсионери гледат внуци с под 500 лева. Ако не искате online дискисия-публична на това което са ''творили'' тези ''твoрци.' А ако не им се работи за развитието на България: Вън!

С какво право БАН-аджии се разполагат със средствата на народа? Не е ли редно да ни питат нас, данъкоплатците? Защото аз не съм съгласна тези двамата да получават пари от държавния бюджет. Заслуги за какво???

Ako "и математикът Николай Витанов, който от 1 г. прави модели на разпространение на заразата.' стане член-кор, то е време да се помисли за серозна промяна в БАН. Някои бисери на физика "маатематик витанов" "Проф. Витанов: Важно е да не „изтървем шарана”. 26 май 2021 08:34 " Иначе е "български учен, физик и математик, професор, доктор по физика, математика и естествени науки към Института по механика на БАН. Завършва математическата гимназия в града със златен медал след което специалност „Физика на твърдото тяло“ във Физическия факултет на Софийския университет „Климент Охридски“. и т.н.

и за член-кооператор не бих го предложил

Потресаващо! Тези са за затвора, не за член-кореспонденти! Престъпници упражнявали геноцид над целия нварод!

Там се взимат едни пари пожизнено.. Тарикат - където има пара и коремния хирург е там! Мръсен комплексар!!! Плазмодий

а къде е академик на шофьорските наУки

За някои развитието в научната йерархия се свежда до близането на един миризлив мутренски задник. И аналолизането се награждава.

на чий гъз ще блият на изпита??

Това пък надуто лекенце Муфтаджийски...

бан - леговище на оядени КОМУНДЕЛИ, все наши ора, за мислете се как се кара с 500лв. месечно?!?

Станеш професор са необходими 25 статии с импакт фактор, дали ги имат и сега?! Но когато членовете на журито са ти подчинени, няма как да има засечки...

Достойни мъже! Добра новина!

Този плешивец, коремен хирург, който взе да разбира и от вируси, бил "изтъкнат учен" ?! Хаха Смех! Жалка история, вече и титлите в БАН взеха да се купуват и продават. Ами направете направо еднокнижника Боко професор по нещо си в БАН! Почти същото е. За пишман математика Витанов пък нямам думи направо.. Вместо да си решава задачите за 5ти клас и той тръгна да ни учи как да живеем,

По-големи боклуци от тоя двамата няма ли в наличност?

Още помня КПП тата около големите градове,Яко ще мрете,същевременно се разболях от Ковид и лекарства никъде нямаше,само Господ ми помогна....

член-КОМИСИОНЕРИ на Биг-Фарма

Тоя алчен охлюв, муфтаджията, тря го предложат за катран с перушина и да тича из мегдана

Еха, ЧЛЕН-КУРестпонденти!... Бре, ти да видиш!

Самопредлагат се. Както и всички останали в срамната опашка за пенсии.

така е, когато само за член си мислиш, членове предлагаш...:-D

Какво стана с детските площадки, които ще се превърнат в морги?

За какво?! Какво точно направиха в борбата с Ковид-19, освен че бяха в основата на "обосноваването" на крайните рестриктивни "антипандземични" мерки, чрез които се затваряше, по нечия приумица, държавата, съсипваше си икономиката и бизнеса и народът бе доведен до лудост?! Не член-короспонденти на БАН, а кореспонденти от ЦСЗ (Централния Софийски затвор),това заслужават!!!

Обраха хорското неодобрение и ненавист накрая. Съвсем съзнателно Севда посъветва Бою да направи ЩАБ за да отклони хорската ненавист, която неименуемо се появи след месеци наред нагнетяване на страхова психоза у населението.

Принцип за такава титла е необходимо да са написали десетки, ако не и стотици статии в реферирани списания с импакт фактор, силно се съмнявам коремен хорург да ги е направил, за математика има по-голяма вероятност. Въобще, трябва всички вече най-накрая да започнат да покриват критериите, а не просто да бъдат предлагани и про форма приемани.

Критерии? Къде? За клуба на начноработническата клиентелна организация.

За развитие на академичния състав. Има си закон!

за съветските чк кор и акад. паразитни титли са.

Критериите ще ги покрият. По-важния въпрос е с какви статии, защото тук се виждат едни с по 10 на и повече автори. А друг е въпроса че са му и подчинени.

За член може, един мек прост хуй

За плашене и всяване на паника с чували за трупове, морги и детски площадки превърнати в гробища. Браво на такива ЧЛЕНкореспонденти, браво на безплодната соцорганизация БАН за взаимна адорация и нищонеправене, без аналог по целия свят. Аферим, ашкулсун, машаала.

само дето и простия шлангаджия от Банкя не са номинирали!

Ами аз като гледам то в БАН да си професор по начало значи да си като тия двамата! Взимаш си една хубава заплата, ходиш на работа, ако поискаш, един път на месеца, пиеш кафе, пет клюки и си ходиш. Другия месец пак...

Какви са тези шпакли дето ги връткат от еБАН? Толкова ли няма истински учени, които да бъдат номинирани, та предлагат някакви политически проститутки за тази измислена титла?

Предвид това, което се случи около пандемията, според мен е по-адекватно главните актьори в спектакъла да се снишат малко. Всичко щеше да е ОК, ако случайно ни се беше разминало, но не ни се размина и измряха много хора. Дори от НОЩ да нямат никаква вина, то пак е доста неловко. И въобще ние си знаем, че от БАН са неадекватни, но чак толкова? Член-кореспондент се става за академичен принос, не просто защото си известен, защото си шеф на нещо, защото са те давали по телевизията. Двамата сигурно имат своите качества, но ако имаха академичен принос към българската наука отдавна щяхме да знаем. Но да речем, че бъркам. Остава въпросът - след като те двамата са заслужили, защо проф. Кантарджиев не е?! Неговият принос с какво е по-малък от този на Витанов?!

Член-кореспонденти, академик професор доктори на корона-вирус наУките!

Добра новина, калинките не спят. Банаджията е явно момче за всичко, докопало се до гомелите батковци. Питам за генерала. Преди време отказа някаква номинация, беше му под достойнството. Сега да видим какво е достойно, и какво не, според него.

те не са вадили члена от уститеси

Мисля, че е време "генерала" да го пенсионират като бай Шиле.

Ба кво ш'си куреспундират! Они са на две крачки - могат 'а'си одат пеш...

Явно, че това са хора без чест и достойнство. И тези, които ги предлагат са същите гербаджийски подложи. Принос, за какво, за кого? Но явно нямат срам.

Принос към измамата "ковид-пандемия". На ген. Годжи БойкУ му беше обещал да го прави президентин, ама май няма да стане, барем един член-кУреспондентин да го курдисат!

Благодарение на организацията на тия некадърници от НОЩ, хората умирахав къщи, чакащи линейки, или в самите линейки, връщани от болница на болница, или на стълбите на болниците. По-скоро да са благодарни, че някой роднина още не е превъртял....