Предизборният екип на Байдън дебютира в "Тик Ток"

Видеото осмива теорията на конспирацията за Супербоул и поп суперзвездата Тейлър Суифт

Обратно в новината

Коментари - Предизборният екип на Байдън дебютира в "Тик Ток" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в предизборния екип, пожелал анонимност, научихме, че Митеран и Кол са включени в екипа по изричното настояване на Склерито!

А бе, да пуснат записи как Байдъна СЕ РЪКУВА с ДУХОВЕ, как ПАДА и как ГОВОРИ с ПОЧИНАЛИ хора! СМЯХ със СЪЛЗИ ще има.

Сенатът, Пентагонът и ЦРУ се чувстват като посрани след интервюто на Тъкър Карлсън с Путин, щото той наистина ги насра! Байпън нищо не разбра, понеже той горкят, не знае колко уши има на главаъа си, камо ли да разбере тези сложно-съставни изречения. Сега янките се чудят КАК да спрат разпространението на интервюто, щото показва на целия свят, че са глупаци. Всички знаем, че англичаните са хазартна нация - обичат да залагат на всичко и да се състезават. Янките са унаследили тази черта, но понеже са мелези, са добавили нещо отвратително - да залагат и печелят чрез сила, шантаж, изнудване, санкциониране и прочее наказателни акции. Срещу руснаците обаче, тези номера на минаха - не само че икономиката и банките на Русия не рухнаха, а напротив - през иминалата година са се развивали с най-високи темпове в Европа, докато локомотивът на Европа (Германия) дада заден. Но все още на са яли хурката в пълната и сила !!!!

Най после си е намерил мястото, сега може и някой номер да направи ,примерно куфарчето с кодове за балистичните ракети заедно с кодовете да покаже.

Шок и ужас.....Кремълската пропагандна машина е безаналогова......инфопропагандната на Москва буквално асимилира и модулира представата за реалност на съвременното общество с невероятна скорост.........тайната на успеха се крие в един кабинет разположен на ниво -13 под Кремъл...в който се намира личният квантов компютър на руският президент.....лично той е интегрирал машинен интелект чиято цел е да проследява,филтрира и преработва в реално време цялостният медиен контент свързан с американският президент.......сега ще останете ШОКирани след като разберете всъщност че физическото лице Джо Байдън реално е на 52 годишна възраст и е в отлично здравословно състояние и перфектна фитнес форма той ежедневно пробягва дистанция от 10км,след което следва 50 лицеви опори,100 коремни преси,30 набирания и 20 сухи и 20 мокри"кофички" след това 8 скоростни дължини на олимпийски плувен басейн от които две задължително под вода 30 минутен Ци Гун стречинг и дихателни упражнения през ден фитнес кръгови силови упражнения.......Така да се върнем към темата след ексфилтрирането и обработването чрез видеоредакционен монтаж на реалният контент..обработеният видеоматериал вече е достъпен за потребителите(скороста на обработка е шокираща).....от супер квантовият компютър на Вова ние потребителите получаваме следният нереален изфабрикуван и подменен от ИИ-програма образ на американският президент болен от Алцхаймер неадекватен деменционен дядка с памперси който постояно пада,става,пада,става,каваци ежедневно....губи се по три пъти наден редовно забравя къде е оставил ядреното куфарче или папките с строго секретна информация.....А сегахе идва ред на УЖАСА проблема се състои в това че целият агитационнопропаганден апарат на САЩ вкл и интернет индустрията дори иХоливуд не са в състояние години наред да се справят с този проблем....КРЕМЪЛСКИЯТ СУПЕР КВАНТОВ КОМПЮТЪР"ВОВА"С АЛФА МНОГОЯДРЕН КВАНТОВ ПРОЦЕСОР.....

- ₩ТF.....кво е тва "Тип Топ"??

На тоз чичка смениха ли му памперса ?

Когато имаше корона вирус имаше извинение, но сега къде ще се крие?

Че там си има еди Хари платен от години.Имаше видеа с ТТ инфлуенсари в Белия Дом преди година-две.За Фейса и Туитър които сега се пребойдисват сега с други имена да не говорим.