Предизборна жега в Полша: Популистът Анджей Дуда срещу кмет - либерален полиглот

"Мога да му целувам краката", казва един от бедните католици традиционалисти за президента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност Дуда-та е голям хитрец, които много умело лавира на гребена на вълната. Опитва се да се прави на силен национален лидер (нещо като Орбан в Унгария), но се е надупил много яко пред САЩ. Сега се оказва, че голяма част от американските военни, които трябва да се изтеглят от Германия, ще заминат за Полша, за което ще плаща полския народ.

За какво го наричате популист? Защото казва истината за черната инвазия в Европа и за опасността за европейската и християнската цивилизация ли?

Прочетох тази зле прикрита пропаганда срещу Дуда и си помислих за две еща: 1. Дали да изберат Дуда или не е работа на поляците и ние няма какво да ги поучаваме. Ако искат нас да ни "пропагандират" с този текст е направо смешно. 2. Във връзка с ЛГБТ-тата си спомних за двете американски космически сонди Пайънир 10 и 11 с техните позлатени алуминиеви плакети, показващи мужду другото що за същества сме това хората... Изобразени сме като две голи фигури на мъж и жена. Горкият добър стар Карл Сейгън, направил толкова много за човечеството. Цялото злато на света не би му стигнало да изобрази всичките вече над 24 000 джендъра. А и математиците доста биха се затруднили да обснят с математически символи всички тези тънки разлики... А извънземните ще трябва да имат доста много ръце/пипала или квото там ги замества, с които да се чешат по умните глави (или квото там ги замества), опитвайки се да разберат кви същества сме все пак и как ли се размножаваме. Бая ще се озорят и накрая пак няма да разберат нищо.

Не спирам да се учудвам на ентусиазма на либералните НПО-та, финансиращи подобна пропаганда. За "журналистиката" въобще не ми се коментира-те се скъсаха да се награждават за "чиста журналистика", но им вижте заглавията-който не е либерал е "популист", няма средно положение. "Популизмът" е враг на демокрацията естествено. И така, пробват да промиват мозъци и вероятно донякъде успяват да приспят хлапетията и някаква тънка хипстърска градска прослойка. Но е очевидно че колкото и да е деградирало обществото ни, либералната кауза тук не предизвиква никакво съчувствие. Другото, което ме удивлява е употребата на тролове във форуми като този-всички ги знаем, не ги четем и не им обръщаме внимание, но някой плаща ли плаща за да тържествува лъжата и грозотата.

Ако освен либерален полиглот е и черен гей, то става истински европеец! Ако мислите че се майтапя потърсете новината от края на миналата годиан за новата МП на финландия - единственото и достойнство е, че е дъщера на лecбо семейство; а единствения и "трудов стаж" е общински съветник я накакъв неголям град.

Само от заглавието вече си направих изводите - Дуда е по-свестния от двамата.

Според мен поляците са най-подходящите хора на които трябва да се припомни максимата - "внимавай какво си пожелаваш,защото може да се сбъдне"Те ,както и украинците не могат да осъзнаят ,че сегашното им положение се дължи на едни груби политически игри.виновниците за тези игри не са живи отдвна,но сегашните световни лидери и тези които ще дойдат до 10-15 г.едва ли ще приемат съществуващото положение!Ще има много изненади -и не само за Полша -това се вижда и с просто око!Да се надяваме ,че тези изненади няма да ни засегнат!

Към Десислава Дитрова Г-жо Редактор Първо какъв популист? Консерватор да но не популист! Второ Популисти обещават но не го изпълняват,а този човек и партия която стои зад него изпълниха своите обещания на 90 %. Покажете ми в България един политик кой си изпълни обещано,нито не изпълниха ,те даже нямат програми! Пожелавам такив "популит' и на България!

Дойчевелето се срамят вече да си подписват матрялчетата в дирника.

Кметът на Варшава ли води гей парада?

Понеже аз съм от старото поколение, спомням си как в самото начало на "великия" демократичен преход СДС разпострани буклетчета, в които Ж Желев беше описан като човек владеещ руски, френски и английски...полиглот с една дума. После се оказа, че той май имаше проблеми даже с българския... Та сега като видях как щедро дир.бг раздава епитети - единия е "популист", другия "полиглот" започнах да се чудя, дали не става въпрос за същия номер...

Дори и съвремените комунисти пак си остават комунисти. Ще ги познаете по лепенето на етикети.

Аман от риториката на либерастките медии... Всеки нормален ни е сочен като диктатор, популист, нацист, хомофоб, антисемит, крайно десен... А истината е, че става дума за нормален, консервативно настроен политик, който мисли преди всичко за запазване идентичността и културата на нацията си, за повишаване на стандарта на поляците, което е постигнал само за 5 години, политик, за който съхранението на християнските ценности и семейството са пред извращенията на всякакви противни и кресливи откачалки. Разбира се, като виден полиглот и космополит, модерен и т.н. ни се представя другият, кмета на Варшава. А всъщност става дума за поредната алчна предателска подлога на евреи и бай Сорос, подмолен глобалист и либерастка отрепка... Демек челен сблъсък между национализъм и глобализъм. Между европейската култура, християнската религия и традиционно семейство и мулти-култи извращенията да те карат да живееш с племена, диваци и примати, дошли от на майната си, да ти строят джамии и да ти затварят християнски храмове, да те агитират, че еднополовата любов е най-възвишена и модерна и да карат децата ви да си сменят пола, понеже имало вече 36 пола.... Естествено, че консервативна, католическа, бяла Полша ще предпочете Анджей Дуда пред онова мекере, което за отрицателно време ще превърне родината им в мулти култи кочина, с традиционните еврогейски разпасани гей паради, с деца, на които им сменят пола и ги учат още на 3 годинки как да си доставят удоволствия и да не се плашат от дъртите похорливи чичковци... Спирам, че ще повърна от перверзиите и извращенията на либерастките боклуци, чийто ярък представител е тоя "полиглот"...

!!!!!!!!!!!!

И Хитлер мислеше за идентичността на нацията си. И за очистването от чужди елементи. Сега негов наследник е Путин.

Какво ти разбира тиквата на тебе?!

Много насирате от мустака.

Какво манипулативно заглавие!

Нали ?! Отвратително ! Тия либерастки медийни парцали надминаха министерството на пропагандата на Гьобелс....

Значи нормалният "популист" а онова другото "либерален полиглот" хаххахахахахах

Мда...Те ни представят и Алтернатива за Германия, Шведски демократи, Партията на Мари Льо Пен все за...популисти. Ама, който има акъл вярва само на очите и ушите си, особено във времена на чудовищна либерастка цензура, когато щедро се лепят етикети на другомислещите и несъгласните с либерастките безумия. Когато услужливо се прикриват зад измисления им "език на омразата" и политкоректност... Така че хората ще преценят кой бил популист, кой бил модерен ляв либерастки полиглот, отворен за всякакви извращения и перверзии. Още повече, че що за популизъм е да си изпълниш предизборните обещания, хората да са предоволни, да си им направил живота далеч по-комфортен, да си им вдигнал стандарта, пенсиите, детските, а да си намалил лекарства и разходи...????? И всичко това за някакви си само 5 години...го е направил за народа си "популиста" Дуда...А когато фактите говорят, дори и либерастките продажно-пропагандни медии позорно мълчат. За 5 години пък еврогейските либерастки боклуци успяха да ни ислямизират, да превърнат прекрасните ни европейски градове в мулти култи кочини с чуждоземни страшни примати, които да изнасилват европейки, да колят и газят европейци, да ни залеят с мигранти, мними бежанци...да затворят църкви, а да отворят огромни джамии, да промият мозъците на еврогейското стадо...Докато за същото време, европейците обедняха, затвориха им устата, падна им стандарта, но им се вмени вина, че са бели расисти и да затягат колана и да бачкат до откат, че примата бай Ахмед, довлякъл се с 4 жени и над 20 приматчета чака охолен живот и иска само да яде, да сере и да ебе...Ей до такива либерастки "модерности" ще ги докара либерасткия "полиглот". Щом му се отдават и езиците...Ще има да ги върти в несвяст на тоя, на оня...