Коментари - Преди 90 г. в САЩ слагат край на "сухия режим" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 5 декември 1933 г. е ратифицирана двадесет и първата поправка към конституцията на Съединените щати, с което се слага край на "сухия режим"!!! От тогава САЩ стават НАЙ-ГОЛЕМИТЕ АЛКОХОЛИЦИ В СВЕТА, след англичаните РАЗБИРА СЕ !!!

В САЩ един на седем души е пристрастен към алкохол или дрога. 49000000 души. Във всяко трето семейство по един поне.

За съжаление са го отменили. До колко нещастия водят алкохола, цигарите и наркотиците. Като нищо без тях и престъпността да би паднала с примерно 25%. Носят ПТП-та с убити и ранени. Носят побоища стигащи и до смърт. Носят домашно насилие. Носят финансово и психическо пропадане. Носят тровене. Носят ракови заболявания. Носят пожари от изхвърлени фасове с декари изгорени територии, замърсяване и по-малко кислороден двуокис. Смърдят на околните. Хвърлени ресурси за нещо вредно и производството им. Пропадането разни довежда да са клошари и да търсят изхвърлени фасове да ги запалят и да пият етилов спирт купен от аптеки. Наркоманите малоумни. За да си набавят пари, почват разни да крадат. От там и към други престъпления.

Не знам как се отбелязва една от големите американски далавери, но явно има идиоти за всичко! За тия 14 г., една шепа престъпници са направили милиони!

Споко товарищ, в ссср беше така до 1989... Благодарение на сухите режими е еволюцията с отлежаването на алкохола, а далавери се правят от всичко...дори св.св. ленин и сталин са далавераджии

Когато мъжете не са си скубели веждите, носели са панталони и са се бръснели... Сега трябва да им забранят водораслите, хапчетата и анцузите над глезенчето...

задължително обувите тип пантофки на бос крак:)

Голямо събитие, голямо нещо.