Пред прага на нова вълна: COVID-19 настъпва в Бургас и Силистра, грипът - в Габрово

Според есперти октомври-ноември ще е пикът на случаите с коронавирус, а след това ще спаднат и остъпят на грипа, чийто връх ще бъде януари-февруари

Обратно в новината

Коментари - Пред прага на нова вълна: COVID-19 настъпва в Бургас и Силистра, грипът - в Габрово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако има лекари с акъл в тая държава да вземе да чете ...има множество биоинформатични анализи вече на отровите в шишетата на газета и модерна...общо взето никой в държави без наука и генетика като България не знае с кво се инжектира населението на държавата....

*поправка

Анатема, масови убийци! Господ да ви създаде за всички убити и увредени за последните 3- години с вашата ПЛАНдемия и биооръжия - лабораторни вируси и инжекционни терминиращи биопрепарати с ГМО и генномодифицирани и увреждащи до смърт всеки набол се идиот...

Вече нее жалко а е смешно.Ама набодените да вдигат ръкавите за иглата,всяка година щеви дупчат.бетер наркомани. Ковид идиотите сиго заслужават.

Половината население, включително и аз се раздират вече от кашлица и задух ..

Защо идиотите, които ви водят към Ню Нормал мразят логиката? Помните ли как 2020-2022 ни обясняваха, че грипът бил изчезнал, защото не можело двата вируса да настъпват заедно, имало си някаква зависимост, която вирусолозите я знаели, но днес природните закони се промениха, мачкат и Ковид , и грип, сигурно е виновно Глобалното затопляне? :):):)

С крайната кочина приключиха Започват с ководоидиотизма!!!!

Защо заболеваемостта от суперсмъртоносния и опасен сопол е на 100 хиляди човека, а от грип - на 10 хиляди? Според мисирките писания и математиката върлува грип, а сопола е да се плашат ковидиотите и да търчат за бустер. Верно живеем в Идиокрация

Уиндолсъ каза, че пак ще го духаме!

Ма кои са тия експерти? На Файзер? Модерна? Имена нещо тън-мън?

ей пак ли почнаха с пропагандата тея изроди

Войната в Украйна свърши...явно не добре за чичи Сам...кинти му трябват

То мутирало не 300 ,а кой знае колко пъти, ама пак със същите тестове и ваксини :-) Защо изхарчихте милиони за ваксини , като знаете ,че няма желаещи - да бяхте построили болница с тези пари !

А фон дер Лайнен и доходите й?

Фон Говнен се казва мършата :-))))

Хората няма да схванат че не почнат ли да палят лаборатории и не изринат ли мръсната лекърска сган нещата няма да се оправят

Ти сам ли си направи лоботомията? Резултата не е добър. Хубаво,че разбираш от вътрешни болести и кардиохирургия. Честно братле-по глупав си от мангал.

Този път съм подготвен. Освен кростренажора и пътечка. Регистрирах къщето в прованса за офис. Лесно да се командировам. И повече бански старец и вино на разположение. Още един лап топ. За всеки случай. Да почва. Писна ми от препълнено метро, ресторанти, лудница по пътя. Да си починем.

Ето един разумен човек, разгадал намеците на чиче Бил

Аз си нося маска където и когато трябва, и мнението на съвременните българи - най-тъпото племе, живяло някога на тая територия, ми е през шнура.

Носи си парцала,овца проста и на гъза си сложи.

Както казах, твоето мнение ми е през шнура. Благодаря за благите думи, поздрави от Карма, сладур!

Да потретя, защото дирци неуморно трият > According to a study, Fraiman J et al, Vaccine. 2022, mRNA COVID-19 vaccines were associated with an excess risk of serious adverse events, including coagulation disorders, acute cardiac injuries, Bell’s palsy, and encephalitis. This risk was 1 in 550 individuals, which is much higher than other vaccines. Това е цитат само от един от докладите.

Мазната мутра се готви пак да захлеби.

плоча много отдавна се изтърка! Могат да изплащат само невежите! ОСТАВКА!!!

Ако мине през всичките бустери го преименувам от Ковид на Брус Уилис.

Моля Ви само не давайте на онзи математик Витанов ефирно време. Много моля. НЕ ковид мога да преживея ама Витата да дава числа по телевизор НЕ

Пак ли ще ни затварят ? Айде стига , бе ! И к'во, ще си провеждат политиките, спуснати отвъд океана ! Този път, обаче няма да посмеят. Боже, ние сме в Матрицата !

Колкото си по тъп, толкова повече те плющи “матрицата”

Юруш на ваксините, че не останаха. Другарите от ПП и ДБ си слагат по 3-4 наведнъж, че били заети да идват всяка седмица за бустер

всички ваксинирани и бустерирани 7-8 пъти да се прибират и да не ръсят цифки наред. Все са болни и вечно недоволни.

Досега беше репетиция, да се види как действа планктона. Скоро идва стабилната версия, и само синовете Божии ще се спасят, за да дойде ново небе и нова земя. Който разбира, разбра. Другите се връщайте в профилите си във Фейсбук и квото там ви прави щастливи.

Абе ку-ку, Сина Божий е само Господ Иисус Христос. Новото Небе и Новата Земя са за тези, които на Страшния Съд ще застанат отдясно на Христа.

Много ти е объркана главата, сестро, за такива като тебе Библията е била забранена да се чете от профани, т.е. непосветени. И си мери приказките, щом си решила за се наричаш “православна”. Сполай ти!

Блажени миротворците, защото те ще се нарекат синове Божии. Православна ….. успокой се

Щом така казват, така ще бъде! Все пак, пари са получавали за да стане по график, нали Лиле? Мръсни долни лъжци, убийци!!!

Глупости! Мисля , че ни чипират.

път ще ви престъпим яко... да няма объркване... романтично беше... ама мина и замина...

Съсухрения мангър пак изпълзя а колко беше хубаво когато си беше затворил кривата уста гърчавия червей!!

В Италия ги бяха опънаха едни шатри и след час всичко хвърчеше колове,бризента,хладилни чанти,маси ,столове,a тези със белите дрехи през глава облечени бягаха на където им видят очите. Този път голям бой ше ядете и в България

В Италия, до циганския катун с изтеклите български мозъци ли сте гонили лекарите? Като в България?

Да не "съберат" ор'та от разни кол-центрове с камъне и брадви?

Подгряваме за цирка, а? Само да минат изборите и ще се развихрят. Ама дали ще мине. Предстои да видим.

Давам парична награда (пара на ръка) на този лекар който може да направи разлика между, ковид и грип! ;)

Не ни очаква. На никой не му пука за ковид.

До изборите ще отцелеем? А после локдаун! Защо ли:))) ОСТАВКА!

COVID-19 е вече история, защото В Полша са отбелязани нови случаи на разпространение на легионелоза, сега сред жителите на Познан. Интересното е, че в съседство с града, има постоянен американски военен гарнизон - Camp Koś ciuszko. Предполага се че от там е изпуснат биологичен щам, от намиращата се там лаборатория. „Поради наличието на легионела във водата на градския водопровод, моля, не пийте вода без преваряване, вземайте вани или се къпете често, за да ограничите контакта с водния аерозол и бъдете особено внимателни,“ месните власти постоянно предупреждават населението Нека припомним, че легионелозата е форма на пневмония, която е придружена от тежка треска и увреждане на белите дробове. Според Световната здравна организация има лекарства срещу легионерската болест, но все още няма ваксина. Здравното министерство в страната съобщава че през последния месец официално са потвърдени над 200 случая на бактериални инфекции в цялата страна, а 25 души са починали от болестта.

Ковидът настъпва единствено в престъпните ви кратуни!

Аха, ще ни заплашват с МОЗЪЧНА МЪГЛА...

Добре де , този Ковид досега къде беше? Изведнъж се появи след като пуснаха новата ваксина. Стана : каруцата пред коня

Епа миналата година още нямаше ваксина, тая има и се появи ковида.... машалалалалаллалалалалалаааа

Какво ще я правят иначе

То и с вякакви грипни щамове също..И ся квоооо няма ли комбинирана ваксина вече ковидните щамове и регулярните сезонно грипови щамове - нещо 15 валентно например? Някой фармацефтичен гигант как не е получил вече оргазъм при тая идея?

все "ваксинираните"са болни. И не разбраха,че вечния страх ги разболява. Пак плъзнаха маскираните диваци. Защо бе хора?

Как все ваксинираните бе Джони. 2-ма колеги - единия ваксиниран преди 2 години другия неваксиниран си го изкараха едновременно и по еднакъв начин.

... изречена 100 пъти става истина. Гьобелс. Но лъжата е 0; 0 х 10000000000000 = 0. Който има очи да гледа.

С моите очи видях как путин се ваксинира по телевизията. И 99% от китайците. Както и снтиваксърите на копейкин. А жириновски пукна с 8 бустера.

То и дементния се ваксинира по тв-то и почна да вижда . Отвори му се третото око. А някои отвъд океана си биеха дезинфектантите венозно.

Бесим се! Добре, че са поръчани безброй ваксини срещу Ковид! Така съм спокоен!

Ако един вълк открадне агне от някоя кошара, после девет години обикалял наоколо и се облизвал. Също тези дето натрупаха пачки от пландемията.

започва се с новата доктрина след като се разбра че укрите са аут,и ковида почна да настъпва,да му мислят ваксърите че им спират сороските пари

Ква е тая глупост която си озтропал бе пич. К'ви укри, к'ви 5 лева ..?! Казват ти че има ръст на ковид и грип. Ти отиде в украйна...