Коментари - Пред епидемия: До месец болните от коклюш ще бъдат минимум 1000, антибиотиците не лекуват | Днес.dir.bg

Коментари - Пред епидемия: До месец болните от коклюш ще бъдат минимум 1000, антибиотиците не лекуват | Днес.dir.bg

Коментари

Не става ясно само, внесените ваксини ли са фалшиви или генетиците са "подобрили" щама?

ЗАТВАРЯНЕ – ВЕДНАГА помните ли го това :)

ясно - всички трябва да си закупите ваксина

при толкова много био-лаборатории около нас, все пак опитните мишки трябва да проявят повече активност

Хайде, пак се започна....

Къде изчезнаха тези всички опасни варианти на Ковид?

И двете.......

И като се ваксинирате ще бъдете ваксинирано болни. То май добрата ваксина беше руска, ама сега я правят само за себе си и за Китай.

от смях!

Ама разбира се че ще е руска. Хахахахахахахаа

Какво е това канатриниране?

Изгонете краварите оттука

Сичките ша измрем бееее, ако не са ваксинираме беееее, ама и да са ваксинираме беее, пак мой да умрем бееее

Уникална глупост и измислица: "С антибиотици не може да се излекуваме, с тях пазим околните от заразяване", обясни лекарят.

Къде е това Белене. Толкова измет има за там, не знам дали ще има место за всички.

изглежда не е само коклюш, изглежда има и епидемия от стомашно-чревни заболевания...

Кво са не ви стига, че ни дерете па и овцете искате да вапцате пак с експерименталки. Кво стана с Болестта ЕКс на Световната Заразна Организация на Килл Гейтс? Готови ли са да пускат щамовете?

три милиона трупа не стгат! искаме още щото времето е наше!

Ваксина срещу бактерия е глупост. Бактериите са много по-сложни от вирусите и притежават много повече механизми за адаптиране. Ефективността им е равна на тези срещу Ковид проценти около нулата. .

а пари за украйна има... 61 милиарда от сащ, 40?? милиарда от европата...?

Те са тъпи и ограничени бе. Менделеевата таблица е измислена от Великобритански Чифути. Първият човек в Космоса е Моше Ротшилдов. Двигателите на Мъск на ракетите не са дизйан от Руската Енергия, той никога не е ходил в Русия и не е плащал едни пари. Не. Тва е 3д. 3д са и заводите за танкове, ракети, дронове. Едни коли не се научиха да правят деба тоя комунизъм. Друго си е немска каручка дето са е 90 процента Китайска. Няма заводи на БМВ и кой се сетиш в Русията. Те са СССР и ядат домати. с колци и картофе. Тука обаче помака няма кой да го бие по прогрес. Толкова е прогресивен, че следва новото световен ред дето не притежава нищо и е хепи. Няма земеделие. Няма лека промишленост. Няма ПВО. Платил два пъти чертежи на дърт фъц 16. Няма армия. Няма вече и енергетика. Но за сметка на това има вяра. Вярва в демонокрацията, която му казва кой е мъж и жена. Вярва в Банките, които му дерат десет кожи. Вярва в ДС педалите масони, които всеки момент са склонни да го пратят да умира за Перемогата. Кефи се на демонократични Геноциди на богоизбрали се фашисти. Няма драма, че ще го следят като куче, ще го вапцат с неизвестни субстанции отричащи научният процес в името на копоративната печалба.

Нали е супер заразен и убийствен?

Да има , но не е установено от какво се предисвиква. Предполага се че е от ентеровирус , но е само предположение.

Запада е оставил в Русия е няколко пъти повече от тия пари. Честито на печелившите балъци от губернията на Ционистите Кравария.

Коронавирусът вече не им върши работа.

Малко си се объркал. Ковида е вирус.

Хайде пак, на децата посегнаха!

Искаме руски ваксини. Там е истината!

Омете складовете на Гейропата. Банките им набиха заеми. Едни поръчки над 60 милиарда за джепанета за ФАЩ. Ма са Фармаджийте викат аре, аре нема време требе са трепат овце и да се печели пачка. Гоите и мършата глобално си ЗАСЛУЖАВА ЦИОНИСТКАТА СВИНЩИНА.

Отново започват с плашилките

Ваксинирайте с напалм в гетата, и епидемиологичната обстановка рязко ще се успокои.

Този филм сме го гледали вече. 1. Пускане на мухата и подготовка на населението. 2. Всяване на паника 3. Обвиняват се неваксинираните Разделяй и владей.

После защо трябва да се ваксинирате ще питате? Ей затова. Успяха с фалшивите Ковид ваксини да ви размътят мозъците и сега да не можете да гледате реално на нещата. По време на соца всичко се ваксинираше, пазеше лична хигиена и нямаше такива епидемии.

Не забравяй да не се ваксинираш срещу тетанус когато се нарежеш или убодеш. Може и да умреш в страшни мъки, но ще е с непоклатимата вяра че ваксините действат само срещу вируси.

Сатанистите, които спечелиха милиарди от коронавируса явно не им стигна за к..ви и бело и сега пускат нови вируси да тровят хората и да пречат на нормалния живот!

Дето го псувате, поне имаше научен консенсус и фактите свързани с това не бяха Рекламна агенция за Лапачка на Вангард Груп и Ротшилдовата мафия с бели престилки. Тогава жените бяха жени. Мъжете мъже. А педалите и лизбийките се криеха в мазетата. Са живеете у Ционисткио Метавръз да ви прилагат в жертва, че им пречите на Нет Зиро. Нали имате модерни Капсули за самоубийство. Ще ги ползвате.

Теб лично ще те издирим, намерим и ще ти дойдем неочаквано на гости. Не за друго, ами да ти връчим руска ваксина с рязана чеченска кожена инжекция. Ако почустваш в тила си горещ мъжки дъх на чесън, учестено мъжко дишане и да те драска мъжка брада, значи някой те боцка с рязаната спринцовка.

Да, за съжаление...

Коклюш се леуква точно с антиобиотици, заглавието е пълна лъжа. Обикновено се предприема емпирична терапия с представители на антибиотиците, за които е известно, че са ефективни срещу Бордетелла. Рядко се изчакват резултатите от антибиограмата (за определяне на чувствителността на конкретния представител на Бордетелла към антибиотиците), тъй като ранната терапия е от ключово значение за благоприятния изход от болестта. Всяко закъснение с антибиотичното лечение крие риск от развитие на усложнения. Едни от най-често използваните антибиотици, за които е известно, че все още са ефективни и бактерията не е развила резистентност към тях са макролидите и комбинираните сулфонамиди. Употребата на пеницилини и цефалоспорини не е уместна във връзка с наличието на висок процент резистентност. По-горе ви цитриха медицинска литература. ДИР-а пак лъжат общественоста и всяват паника. Сега е напълно възможно и да ме изтрият :-).

Хайде стига с истериите! Пандемия от коклюш.Помним ги истериите с черните чували. Винаги е имало през ен на брой години бум на заразяванания я, от шарка, я ок коклюш, я някоя от другите уж "изченали или под контрол" вируси..

Дали тези епидемични взривове не са свързани с емигрантите, кой ваксиниран, кой не, заляха Европа. Освен това обяснете ми на прост човек като мен, при положение, че децата се ваксинират от коклюш докато са на един месец, ащо има епидемии, защо е необходима реимунизация, защо ни уведомявате, че аптикете са пълни с ваксини за възрастни, демек бягайте и се ваксинирайте, защо тръбите, че няма лечение......защо, защо доктори и фармацевти сте пълна мафия.

То и ние не сме много чисти. Българите са втори в света по мръсотия. Погледнете в каква паплач живеем. Дерета пълни с боклуци.

Бясна съм. Децата ми имат всички имунизации. Не съм антиваксърка. Какво още искате? Да си навлечем скафандери, да се затвориме в къщи.... Роми, бежанци...тях някой следи ли ги? Какви епидемии? Ваксините ли са бошлаф? Ше ни побъркате, ей. Сетих се за един виц, дето в едно село всички били здрави и защо? Защото било на чукари и нямало пътища и аптеки и докторите трудно достигали до тях. Вече си мисля, че си играете със здравето на хората.

се създава паника! Едното ми дете, на 11 год, въпреки ваксината се разболя от коклюш преди около 20 дни. Изкара го леко, с кашлица, но не онази специфична кашлица. Пи антибиотик 10 дни, кладцид, в комбинация с инхалаци и се излекува. Защо мисирките пишат че антибиоците не помагат? Защо се създава уплах и паника сред хората. благодарение на ваксината кашлицата беше лека, без Т. Недейте се поддавайте на паника. В случая кашляшв много дълго време, която кашлица не минаваше и педиатъркатас с еосъмни в коклюш. Това. не ваксинираните да му мислят!

Заповедта за забрана на продажбата на антибиотици започна да дава отровните си плодове. Старите и отдавна забравени болести започнаха да се връщат и хората пак ще умират от тях... Планът за унищожаване и за изтребване на населението е вкаран в действие от проклетите политици. Слава Богу у дома се запасихме предварително с антибиотици, обезболяващи, антисептици, и с други медикаменти за 10 години напред, следователно вече кракът ми няма да стъпи при тъпите, некадърни и алчни джи-пита, да им се моля за всящо хапче... Иначе написаното в статията е ЛЪЖА. Коклюшът се лекува с антибиотици от групата на макролидите.

Ама на мълвата и споделянето на мнения ограничения няма как да сложите

Дано Локумчев не се е набоцкал пак с първо, второ, трето от менюто за коклюш, че предния път с фъкцината за кобита изкара много "леко". Абе слушайте Мангъров бе, олигофрени!

Кво стана, нали ваксините убиваха бе? Какво стана бе, малоумници? Нали така говорихте - ще ви чипират, ще ви контролират Хапнете сега една стара епидемия, за да се научите на неща, които вашите майки, баби и дядовци са знаели преди вас, а именно - че ваксините пазят и после да помислите пак

До това доведе интелектуалният регрес на едно стадо - до отказ от единственият доказан метод, който още от 19-ти век е предпазвал човечеството. С конспиративното мислене се върнахте в 19-ти век

Имате добра докторка, Клацид представлява антибиотик принадлежащ към групата на така наречените макролидни антибиотици и се предписва точно срещу Бордетела Пертусис предизвикваща коклюш, бактерията още не е резистентна към макролиди. Предайте и поздрави!

Коментари - Пред епидемия: До месец болните от коклюш ще бъдат минимум 1000, антибиотиците не лекуват | Днес.dir.bg

Коментари - Пред епидемия: До месец болните от коклюш ще бъдат минимум 1000, антибиотиците не лекуват | Днес.dir.bg

Коментари

Не става ясно само, внесените ваксини ли са фалшиви или генетиците са "подобрили" щама?

ЗАТВАРЯНЕ – ВЕДНАГА помните ли го това :)

ясно - всички трябва да си закупите ваксина

при толкова много био-лаборатории около нас, все пак опитните мишки трябва да проявят повече активност

Хайде, пак се започна....

Къде изчезнаха тези всички опасни варианти на Ковид?

И двете.......

И като се ваксинирате ще бъдете ваксинирано болни. То май добрата ваксина беше руска, ама сега я правят само за себе си и за Китай.

от смях!

Ама разбира се че ще е руска. Хахахахахахахаа

Какво е това канатриниране?

Изгонете краварите оттука

Сичките ша измрем бееее, ако не са ваксинираме беееее, ама и да са ваксинираме беее, пак мой да умрем бееее

Уникална глупост и измислица: "С антибиотици не може да се излекуваме, с тях пазим околните от заразяване", обясни лекарят.

Къде е това Белене. Толкова измет има за там, не знам дали ще има место за всички.

изглежда не е само коклюш, изглежда има и епидемия от стомашно-чревни заболевания...

Кво са не ви стига, че ни дерете па и овцете искате да вапцате пак с експерименталки. Кво стана с Болестта ЕКс на Световната Заразна Организация на Килл Гейтс? Готови ли са да пускат щамовете?

три милиона трупа не стгат! искаме още щото времето е наше!

Ваксина срещу бактерия е глупост. Бактериите са много по-сложни от вирусите и притежават много повече механизми за адаптиране. Ефективността им е равна на тези срещу Ковид проценти около нулата. .

а пари за украйна има... 61 милиарда от сащ, 40?? милиарда от европата...?

Те са тъпи и ограничени бе. Менделеевата таблица е измислена от Великобритански Чифути. Първият човек в Космоса е Моше Ротшилдов. Двигателите на Мъск на ракетите не са дизйан от Руската Енергия, той никога не е ходил в Русия и не е плащал едни пари. Не. Тва е 3д. 3д са и заводите за танкове, ракети, дронове. Едни коли не се научиха да правят деба тоя комунизъм. Друго си е немска каручка дето са е 90 процента Китайска. Няма заводи на БМВ и кой се сетиш в Русията. Те са СССР и ядат домати. с колци и картофе. Тука обаче помака няма кой да го бие по прогрес. Толкова е прогресивен, че следва новото световен ред дето не притежава нищо и е хепи. Няма земеделие. Няма лека промишленост. Няма ПВО. Платил два пъти чертежи на дърт фъц 16. Няма армия. Няма вече и енергетика. Но за сметка на това има вяра. Вярва в демонокрацията, която му казва кой е мъж и жена. Вярва в Банките, които му дерат десет кожи. Вярва в ДС педалите масони, които всеки момент са склонни да го пратят да умира за Перемогата. Кефи се на демонократични Геноциди на богоизбрали се фашисти. Няма драма, че ще го следят като куче, ще го вапцат с неизвестни субстанции отричащи научният процес в името на копоративната печалба.

Нали е супер заразен и убийствен?

Да има , но не е установено от какво се предисвиква. Предполага се че е от ентеровирус , но е само предположение.

Запада е оставил в Русия е няколко пъти повече от тия пари. Честито на печелившите балъци от губернията на Ционистите Кравария.

Коронавирусът вече не им върши работа.

Малко си се объркал. Ковида е вирус.

Хайде пак, на децата посегнаха!

Искаме руски ваксини. Там е истината!

Омете складовете на Гейропата. Банките им набиха заеми. Едни поръчки над 60 милиарда за джепанета за ФАЩ. Ма са Фармаджийте викат аре, аре нема време требе са трепат овце и да се печели пачка. Гоите и мършата глобално си ЗАСЛУЖАВА ЦИОНИСТКАТА СВИНЩИНА.

Отново започват с плашилките

Ваксинирайте с напалм в гетата, и епидемиологичната обстановка рязко ще се успокои.

Този филм сме го гледали вече. 1. Пускане на мухата и подготовка на населението. 2. Всяване на паника 3. Обвиняват се неваксинираните Разделяй и владей.

После защо трябва да се ваксинирате ще питате? Ей затова. Успяха с фалшивите Ковид ваксини да ви размътят мозъците и сега да не можете да гледате реално на нещата. По време на соца всичко се ваксинираше, пазеше лична хигиена и нямаше такива епидемии.

Не забравяй да не се ваксинираш срещу тетанус когато се нарежеш или убодеш. Може и да умреш в страшни мъки, но ще е с непоклатимата вяра че ваксините действат само срещу вируси.

Сатанистите, които спечелиха милиарди от коронавируса явно не им стигна за к..ви и бело и сега пускат нови вируси да тровят хората и да пречат на нормалния живот!

Дето го псувате, поне имаше научен консенсус и фактите свързани с това не бяха Рекламна агенция за Лапачка на Вангард Груп и Ротшилдовата мафия с бели престилки. Тогава жените бяха жени. Мъжете мъже. А педалите и лизбийките се криеха в мазетата. Са живеете у Ционисткио Метавръз да ви прилагат в жертва, че им пречите на Нет Зиро. Нали имате модерни Капсули за самоубийство. Ще ги ползвате.

Теб лично ще те издирим, намерим и ще ти дойдем неочаквано на гости. Не за друго, ами да ти връчим руска ваксина с рязана чеченска кожена инжекция. Ако почустваш в тила си горещ мъжки дъх на чесън, учестено мъжко дишане и да те драска мъжка брада, значи някой те боцка с рязаната спринцовка.

Да, за съжаление...

Коклюш се леуква точно с антиобиотици, заглавието е пълна лъжа. Обикновено се предприема емпирична терапия с представители на антибиотиците, за които е известно, че са ефективни срещу Бордетелла. Рядко се изчакват резултатите от антибиограмата (за определяне на чувствителността на конкретния представител на Бордетелла към антибиотиците), тъй като ранната терапия е от ключово значение за благоприятния изход от болестта. Всяко закъснение с антибиотичното лечение крие риск от развитие на усложнения. Едни от най-често използваните антибиотици, за които е известно, че все още са ефективни и бактерията не е развила резистентност към тях са макролидите и комбинираните сулфонамиди. Употребата на пеницилини и цефалоспорини не е уместна във връзка с наличието на висок процент резистентност. По-горе ви цитриха медицинска литература. ДИР-а пак лъжат общественоста и всяват паника. Сега е напълно възможно и да ме изтрият :-).

Хайде стига с истериите! Пандемия от коклюш.Помним ги истериите с черните чували. Винаги е имало през ен на брой години бум на заразяванания я, от шарка, я ок коклюш, я някоя от другите уж "изченали или под контрол" вируси..

Дали тези епидемични взривове не са свързани с емигрантите, кой ваксиниран, кой не, заляха Европа. Освен това обяснете ми на прост човек като мен, при положение, че децата се ваксинират от коклюш докато са на един месец, ащо има епидемии, защо е необходима реимунизация, защо ни уведомявате, че аптикете са пълни с ваксини за възрастни, демек бягайте и се ваксинирайте, защо тръбите, че няма лечение......защо, защо доктори и фармацевти сте пълна мафия.

То и ние не сме много чисти. Българите са втори в света по мръсотия. Погледнете в каква паплач живеем. Дерета пълни с боклуци.

Бясна съм. Децата ми имат всички имунизации. Не съм антиваксърка. Какво още искате? Да си навлечем скафандери, да се затвориме в къщи.... Роми, бежанци...тях някой следи ли ги? Какви епидемии? Ваксините ли са бошлаф? Ше ни побъркате, ей. Сетих се за един виц, дето в едно село всички били здрави и защо? Защото било на чукари и нямало пътища и аптеки и докторите трудно достигали до тях. Вече си мисля, че си играете със здравето на хората.

се създава паника! Едното ми дете, на 11 год, въпреки ваксината се разболя от коклюш преди около 20 дни. Изкара го леко, с кашлица, но не онази специфична кашлица. Пи антибиотик 10 дни, кладцид, в комбинация с инхалаци и се излекува. Защо мисирките пишат че антибиоците не помагат? Защо се създава уплах и паника сред хората. благодарение на ваксината кашлицата беше лека, без Т. Недейте се поддавайте на паника. В случая кашляшв много дълго време, която кашлица не минаваше и педиатъркатас с еосъмни в коклюш. Това. не ваксинираните да му мислят!

Заповедта за забрана на продажбата на антибиотици започна да дава отровните си плодове. Старите и отдавна забравени болести започнаха да се връщат и хората пак ще умират от тях... Планът за унищожаване и за изтребване на населението е вкаран в действие от проклетите политици. Слава Богу у дома се запасихме предварително с антибиотици, обезболяващи, антисептици, и с други медикаменти за 10 години напред, следователно вече кракът ми няма да стъпи при тъпите, некадърни и алчни джи-пита, да им се моля за всящо хапче... Иначе написаното в статията е ЛЪЖА. Коклюшът се лекува с антибиотици от групата на макролидите.

Ама на мълвата и споделянето на мнения ограничения няма как да сложите

Дано Локумчев не се е набоцкал пак с първо, второ, трето от менюто за коклюш, че предния път с фъкцината за кобита изкара много "леко". Абе слушайте Мангъров бе, олигофрени!

Кво стана, нали ваксините убиваха бе? Какво стана бе, малоумници? Нали така говорихте - ще ви чипират, ще ви контролират Хапнете сега една стара епидемия, за да се научите на неща, които вашите майки, баби и дядовци са знаели преди вас, а именно - че ваксините пазят и после да помислите пак

До това доведе интелектуалният регрес на едно стадо - до отказ от единственият доказан метод, който още от 19-ти век е предпазвал човечеството. С конспиративното мислене се върнахте в 19-ти век

Имате добра докторка, Клацид представлява антибиотик принадлежащ към групата на така наречените макролидни антибиотици и се предписва точно срещу Бордетела Пертусис предизвикваща коклюш, бактерията още не е резистентна към макролиди. Предайте и поздрави!