Пребитият продавач от Габрово: Не сме искали етническо напрежение

Венцислав Иванов не знае кой е пуснал видеозаписа от побоя в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко мирише на евтина постановка за отклоняване на общественото внимание от скандалите на управляващите клептомани.

Защо не са огласени имената на великите бабаити. Откъде са тези добри същества?

Ако бяхме нация щяхме да дадем по 5-10 лв всеки и да се съберат едни 20-30 хиляди да се намери тъмнозеления като излезе от полицията и да има клипче на което този път не излиза като Майк Тайсън.Това поне има кой да върши.

Циганите не могат и не искат да бъдат интегрирани, това е истината. Лошото е че през годините политиците се заиграха с тях и те решиха че са недосегаеми. ДПС държи всички цигански гласове на Борисов не му стиска да направи нещо по въпроса, защото е страхлив!

И защо да подава оставка кмета, в Чикаго например ако след всяко убийство си подаваше оставка кмета, да се изреждаха па няколко стотин на година. Щото черните за всеки гръмнат правят протести. Има си главен полицай ,отговорвоста му е ред, няма ред отива си. И мангустите не се пипат с кожени ръкавици а с палката и колта.

Дано БОГ всичко вижда и да даде на управляващите толкова,колкото те са дали за майка България и коренното Българско население.Вселената не се интересува кой е на власт,кой е богат или носи кост'ми Армани...това е безмислена суета,но действията на самозабравилите се остават и никой няма да ги забрави,за най вече Странджа Планина и всяко късче от Българската Земя.ЕС,НАТО,лидери и прочие покровители нямат никаква стойност във вселенски смисъл /Така че всички предатели на България и Българите ще отговарят за всичко,в което са натопили родината ни.А такива протести са само малка част от последствията на неарзумните действия на тези,които управляват и съсипват България от години

....належащо нужна е някаква политика за отношение и вменяване на дълг и отговорност на рооомейците в тая държава защото те отдавна са си внушили че имат само права

Ние не искаме нарежение, но политиците ни го искат, и ще го получат.

хахахахаххахахахаххаха ааа евалла веее как можахте да кажете някой от вас че момчето че бил агресивен и провокирал тъмнозелените гадни мазни шиптъри кви хора сте ве вие не заслужавате да живеете в тази държава да говорите и пишете този език бе !

Ми нека ви бият циганите тогава.

Този хубостник от снимката е инициатор на сбиването. Затова и говори, че не бил искал междуетническо напрежение. Той е от онези първосигнални вещества, които решават споровете си с юмруци. И сега тази случка идва като мана небесна за едни други чичковци, които ще я изстискат до край... Къде бяха "протестиращите" сега, когато източиха КТБ?...

Ти какъв българин си? Най вероятно зелен по скоро тъмно зелен.

не заслужаваш да живееш в тази държава и да пишеш на български език не заслужаваш и образованието което си получил - предаде сънародника си заслужаваш да живееш при тъмнозлените шиптъри зад линията , инак за едно си прав къде отидоха парите от КТБ и защо фалираха КТБ и защо толкова години няма АЕЦ и къде потъват толкова пари и фондове за некачествени санирвания за пътища с полуасвалт и ефтини материали и защо се купуват прескъпи самолети и защо нямаме истинска държавна политика ами се лъжеме на дребно - ей това са истински теми за протест не цената на горивата не пребитото момче - туй са само дребни поводи да се освободи временно парата и никакви решения за по-добър живот а да и нужна е ....належащо нужна е някаква политика за отношение и вменяване на дълг и отговорност на рооомейците в тая държава защото те отдавна са си внушили че имат само права

Момчето даже е за повишение. Факт незнам дали ги е псувал, но той е домакина в случая, в обществено заведение ако се говори шумно, непристойно негов дълг е да направи забележка. На мен лично ми е приятно някой някъде да псува или да се ерчи на обществено място такива неща моля в къщи или в панделата. Домакина е този който пръв да въдворява ред излишно е да вика полиция за заяждания. На господина никнейм българин като не са му ясни елементарните порядки да си ходи в гетото и да отбягва елегантно сблъсъци там.

Абе аз не видях това момче да се държи учтиво с циганята, даже си беше агресивно настроен. Така че не се знае кой крив, кой прав. А Мадам Курни и Мадам Ленче на протестите ли са или са изпратили пълномощници?!

глупав си

погледни пак

ма дано ти се паднат на теб тея тъмнозелени човечета следващият път та да видим как ще се държиш ти !

Да питам българските политици, кметици, държавни служители и подобни, какво мислите, че правите с тези оставки? Нищо друго уважаеми освен проста (от прост) имитация на другаря Борисов. Този човек подаде на два пъти оставка, поради некадърност да управлява но и сега пак управлява държавата. Тези оставки не са нищо повече от хвърляне не прах в очите на хората т.е. проста имитация, че се върши нещо за решаване на проблема. Защо трябва да се праща полиция жандармерия и да се взимат строго мерки, само и след поредния скандал породил масово недоволство, неграмотно определян от някои политици и журналисти като…. етническо напрежение! А какво прави последните години държавата за да го няма това “еъническо“ напрежение? Защо след като циганин или група цигани пребият или убият някой започват да се бутат незаконно построени къщи, а преди това законни ли бяха същите тези къщи …. или, давай оставка и бутай къщи за да се покаже, че кипи безсмислен труд? Проблема ще се реши единствено и само тогава, когато вие управниците на България, започнете да мерите с един аршин не само българи но и цигани, както и всички останали жители в държавата ни.

Впечатлен от трите минуса, сам се репликирам. Явно във форума има и цигани или българи, които не знаят български. В коментара си призовавам българските управници да решат веднъж за винаги циганския проблем в България, т.е. да се вземат сериозни постоянни мерки и истинско правосъдие за циганските престъпления, съобразени с българските закони. Проблема не се решава след като нещо се случи или като след дъжд качулка и като се дават оставки! За циганските своеволия и престъпления е необходимо постоянен строг контрол, базкомпромисни наказания, принудителна работа и затвор дотогава, докато не им се набие в манерките, че освен права имат и задължения към тази държава и обществото ни! Лек ви ден.

Има нещо гнило в целия инцидент. Какви са тия двамата дето влизат и стоят като статисти? После мангалите влизат и излизат, тоя от магазина защо отива да ги гони след тях? Какво им говори- нещо ги предупреждава и ги бута... Мангалите са предизвикани, вероятно ги е напсувал или нещо от сорта. Аз ако съм никога няма да реагирам по тоя начин. Влезли са клиенти обикалят си говорят си, не ме интересува. Ако откраднат нещо - звъня на полицията. Ако полицията не реагира - плащам на няко бияч да го изтърбуши от бой и точка... ама да ходя да се разправям, да ги възпитавам без причина, че и да ги потупвам алабала - никога!

Каква простотия и пилешки мозък се излива тук не е истина. Един Мадуро или Кимчо ви трябва на вас...то всъщност по естествен начин ще си дойде...Най-страшното е , когато кривата се пречупи и няма връщане назад. Т.е не само че няма интелигенция и средна класа, а тя не може да се самопроизведе просто защото няма потенциал! Ще има само простоват народец, управляван от еснафи, мутри и олигарси. Който е нормален се изнесе от тази кочина...Остават т.н. роми и рептилите изказвали се по-надолу....Жалко за някога великия народ, погубен от 50г комунизъм и 30 г олигархъм !

Искаш нещо да кажеш, но не ти се получи. Опитай пак.

Как ще ме разбереш, като си гледаш пъпа и си мислиш, че разбираш света около теб ?!

Ти нали си Най-великият, Най-умният, Най-интелигентният... Кво се хабиш с нас простите?! щом си такъв "По-, По- и най-вече НАЙ - сигурно си се изнесъл вече. Живей си там - в твоя рай и не прави тъпа пропаганда тук!

Защо се отъждествявате с Народа на България след като сте изключения

Само да питам г-жата Таня Христова, тя прави ли разлика между: - получил жилище и самонастанил се в жилище? - настанили се в жилище, което е получено от някой, който е имал право защото е живял 10 години в Габрово? Щото в някое от тези жилища мзоже да живеят и по 20 човека - "гости" на получилия го по общия ред. И още, да отговори на въпроса, има ли в района на Габрово незаконно построени бараки (къщи), оформили се като гето, като роски квартал?

Не се произнасяй без да знаеш фактите!

Че аз нали за това питам!

Бойку ли й винонвен?

100% от гражданите в Б-я не са доволни, от правораздаването. Защо няма наказание за явно несправедливи съдийски решения? Кой може да осъди съдия, който е пуснал трима рецидивисти след 24 ч. на свобода, след като те са организирана престъпна група, местни хора казват, че тези тримата са дилари на наркотици. Инцидента не е битов дори не е етнически, въпреки, че повечето подобни инциденти са с циганско участие. Създава се впечатление, че магистрати заработват, чрез чадър върху циганските престъпления. Така беше и с медика, от Пловдив, човека го осъдиха а "Плъха" стана едва ли не герой "невинна" жертва. А той от както е станал човек само с престъпна дейност се е занимавал.

ППМ

Да си бъдем откровенни - във времето, циганите винаги са били втора ръка. Навремето, в градовете, комунистите ги разхвърляха между българите с надеждата да се интегрират. Този план сработваше до някъде. Ясно е, че с промените около 15-25 процента от тези хора са изпуснати - събраха се в гета, многодетни семейства, бедност, безработица, липса на образование, култура, морални ценности и уважение към другите. Трябва задължително да се образоват, за да се спрат поне първосигналните им реакции.

Римският Хелзински Комитет ще каже ли нещо по случая, закъсняват

Казали са вече от Краварския Хелзински комитет. Цитат: "Междувременно в ситуацията се намеси и председателят на Хелзинкската комисия на САЩ. Според конгресмен Алси Хейстингс българското правителство трябва да направи повече в борбата срещу престъпленията с дискриминационен мотив спрямо ромската общност Хейстингс изрази безпокойство от растящия брой нападения от тълпи спрямо ромската общност в Европа, в това число скорошния случай в Габрово."

Конгресмен Хейстингс обръща внимание, че нападението над районно полицейско управление е нападение срещу самата демокрация. Той отбелязва и последвалите посегателства над домовете на роми в Габрово, както и че тези деяния идват след скорошни антиромски изявления от високопоставени държавници в страната ни, като цитира конкретно изявленията на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов от февруари.

то се иска акъл, акъл патки пасе. не е трябвало саморазправа, има си полиция за тия работи, ама ха де, това са невъзпитан народ, от дума не разбират, но виновни са тия дето са на власт от 30 години, но виж не съм чел,и, но изгоря главният бушон на града, заради непрокопсани български граждани. 50:50, печели вмро в случая, а винаги губещ е народа, имал,и,а сме си работа с тях и затова коментирам, ти им казваш едно, уважително, а те налитат на бой, ти ялили сте цигански бой, и подминаваш, в случая, без да ги дразниш ... може би неправилно разсъждавам, но така мисля, и ако греша, искам извинение от сите българи яхнали на показ ..

Никой нищо не ти разбра. И как не домакина в случая продавача да не се разправя иначе след дъжд качулка става.

Ама какво толкова се дискутира коя партия била виновна. Цялата политика и изкривено демократизиране е виновно. Сопа трябва, даже и година вечерен час това е. На мен ми е лесно да, спазвам законите, не се шляа нощно време без причина, когато пазарувам знам точно какво ми трябва отивам и го купувам по най бързия начин и бегом, ако искам на кръчма консумирам кротко и бегом. Предполагам 90 процента са като мен. Какво е това мотане по магазините, бензиностанциите и прочие, пълно с безделници.... скука братче. Какви са тез права тези свободи не мога да ги разбера, всеки втори хайлазин се прави на мутра. Писна ми честно, плащам данъци за полиция и жандармерия за кво..?? да се толерират безчинствата... ама не може така бой по каската, утре ако пак бабаитства бой по израстъците. За това протестират хората, не можеш номадско племе натъпквайки го с евроценности да го правиш порядъчен данъкоплатец, не става формулата е сгрешена, с въздух кир не се маха трябва и вода.

По принцип не съм фен на БСП, даже никак. Те винаги ще си управляват по старому и ние така ще живеем като при соца, само че сега властниците вместо политическа имат икономическа власт. Но са същите от едно време. Това, което искам да кажа, яе ако от ГЕРБ можеха да управляват съвременно БСП нямаше да ги срине.

През последните дни упорито се твърди, че няма етническо напрежение и че това е просто криминален случай. Това е версията на премиера Борисов.Добре де, ама когато такива криминални случаи станат много и са дело само на един етнос, който не спазва законите, тогава това какво е? Ако беше изолиран случай, мога да приема, че е криминален случай. Случаят обаче, не е този. Кой е виновен затова, че с години проблемът се премълчава и се замита под килима? Кой е виновен, че нищо не се прави по случаят? Защото електоратът е ценен и трябва да се пази. Как иначе ГЕРБ ще постига "грандиозните си победи"? И на каква цена? Тая сутрин по "Канал 3" слушах изявленията на партиен функционер от ГЕРБ. Това беше театър на абсурда! Първо обвини опозицията, че е в основата на напрежението в Габрово, а след това, че тя е виновна за имотните скандали. Нищо, че информацията идва от "Свободна Европа", а доколкото знам, тя се финансира от САЩ. Не ги бърка нищо обаче. Говорят си абсурдите и пет пари не дават, че фактите са други! Опозицията била виновна за скандалите и циганските изстъпления. Сега убиецът от Русе е поискал съкратено производство, което значи, че никога няма да получи доживотен затвор! Нищо, че има брутално изнасилване, последвано от убийство. А от Брюксел американският представител в Хелзинският комитет ни съветва да се погрижим ЗА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА МАЛЦИНСТВАТА! Това не е ли абсурд? И не е ли наша вътрешна работа? Защо трябва да се меси във вътрешните работи на независима държава? Ясно е защо. Те така са свикнали! Захариева да е реагирала? Нещо не чувам! Ако беше руски представител, щяха да ореват орталъка! Сега обаче, само се усмихваме и мълчим!

Да идват китайците, те ще ги оправят много бързо. Неграмотен си нямаш право да раждаш. До скоро имаха право само на едно дете, сами си регулираха раждаемостта и както виждаме станаха световен лидер. А ние с тези Соросойди начело на държавата, нямаме управия. От 9 мил. сме паднали под 7 мил. То и без, това те вече са тук, купили са Пирея и Солунската митница сега и А. Е. Ц. Беляне, ще правят и моста при Свищов.

Тия от НФСБ, ВМРО, БСП виждат, че губят изборите и почнаха с етнически изпълнения. Спомнете си Валери Симеонов как буташе една баба туркиня на границата. Долу национал-социалистическите партии НФСБ и БСП ...

Ку, ку! Сетила се Елена за бабичката преди две години. Всеки ден в страната по някоя бабичка по селата не я бутат а я ограбват, изнасилват, убиват, за 5 лева. А сети се от първият път, кой са тези насилници? Електорат са на ДПС мила Елена.

Някаква гъска сутринта ревеше, че жандармеристите я цапнали по главата. Какъв го е дирила да се бута с тях. Ако беше в Гърция или Франция, щеше да изяде доста як пердах ...

Тоя тъпанар се е правил на мъж, вижда се е от видеото, а след като са го набили мангалите, друг му е виновен ... Да млъква вече, няма цяла България да се занимава с него.

Ней задължението му е, да работи за магазина и да си защитава клиентите...а ти имал ли си работа разправял ли си се с тъмно зелени ??? Не ти пожелавам, защото начина е със сила те от друго не разбират. БРАВО НА ГАБРОВЛИЙ,писнало им е от циганската гадост...

Правил се е на мъж, за разлика от момчетата дето само гледат. Човека отговаря за стоката, а мангалите са влезли с цел да крадат. На всичко отгоре се движат по трима, за да се бият ако някой ги спре. Да се толерират и кражбите им ли искате? Не стига че българите им плащаме тока, водата, детските, ами да ги оставим ей така да си вземат от магазините каквото пожелаят и да си излизат със стоката, а същия тоя магазинер да плаща загубата при ревизия. Сигурно и вашите данъци отиват за мангалите, ама сте склонни да ги защитавате. Ето затова няма се оправим скоро и българите бягат от Родината си, защото тях няма кой да защити. А мангалите си вилнеят безнаказано на воля, само защото са електорат на политиците, които също крадат на воля и пращат военните да бранят циганите. Срам и позор.

Междувременно в ситуацията се намеси и председателят на Хелзинкската комисия на САЩ. Според конгресмен Алси Хейстингс българското правителство трябва да направи повече в борбата срещу престъпленията с дискриминационен мотив спрямо ромската общност Хейстингс изрази безпокойство от растящия брой нападения от тълпи спрямо ромската общност в Европа, в това число скорошния случай в Габрово. Конгресмен Хейстингс обръща внимание, че нападението над районно полицейско управление е нападение срещу самата демокрация. Той отбелязва и последвалите посегателства над домовете на роми в Габрово, както и че тези деяния идват след скорошни антиромски изявления от високопоставени държавници в страната ни, като цитира конкретно изявленията на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов от февруари.

НАПРАВО ГИ СТРЕЛЯТ. Там няма нужда населението да се бунтува.

Горчивата истина е, че тези хора не искат а и не могат да се интегрират. Бай Тошо дори не можа да ги интегрира при положение, че страната беше тотално контролирана.

Той тоз пич като го гледам к’ъв е намусен и си мисля,че е на стероиди!Веднага се вижда! И няма да мине много време и пак ще чуем за него. ...ви са струва

Кметовете и полицията във всички населени места да представят доклад за самонастанилите се хора в изоставени общински, частни и бивши промишлени сгради, както и незаконно построилите сгради. Настаняват се в частни или общински и държавни имоти и след това при тях и около тях започват да прииждат още стотици. Крадат ток и вода и никой не ги закача. Защо това не си го позволи някой българин? Искам да се запиша циганин и да ме защитават рояци от НПО.

Идват избори,и това няма как да стена,да не говорим че това е порочна практика преди избори,да прииждат катуни,и да се регистрират на един и същи адрес,за да гласуват за даденото лице във листата ,това е ясно на всеки за тази практика,но няма кой да я пречупи и забрани.

като теб ...нещо да кажеш?!

Не бъркайте Циганина със Негъра,От негър станаха много известни хора,но от Циганин не си спомням да ви кажа,и затова трябва по бърза интеграция която трябва да протече така,спират им се детските след 3-то дете,задължително трябва да живеят във законни постройки със законни партиди за сметки за ток и вода,да си плащат данъците редовно,а за тази Цел правителството да предприеме евро проект който да построи няколко завода във всичките градове и да им подсигури работа,като може и да е за завод за метали те и без това много добре знаят как се работи със подобни,а може и завод за рециклиране на отпадъци,но за тази цел трябва да са завършили средно образование,за това да ги трябва да минат няколко поколения мангасари през този етап,за да го покажат това след това и на чаветата им че така е по добре,когато човек учи и след това работи да си изкарва прехраната със честен труд,а не да граби убива и изнасилва,и чак тогава може да да във полза на Държавата,защото сега във момента ощетяват и точат хазната,както и здравната каса,колко циганки раждат на ден без осигуровки,и това ние го плащаме,като пътеки защото лекарите си ги водят на записки тези раждания,и после си взимат парите от здравната каса,а колко Българи имащи здравословни проблеми дори и осигурени не могат да се оперират,поради липса на доплащане а???А за тези мангасари винаги им се оказва лекарска помощ.

Не бъркайте циганин с бял крадец на водка!

Не смятам ромите за толкова виновни, колкото управляващите. Толкова пари дойдойха за тях.Интегрираха ли се? Защо парите не си изпълниха предназначението? Лично аз познавам и свестни роми, които имат желание да се трудят и интегрират. Само че бг. обществото в момента е такова, яе те дори българите трудно се интегрират в античовешката социална действителност. Не може да държавните и обществени институции да се управляват лошо и бизнесмените да имат водеща роля за България и социалната сфера да ме е в упадък. От там и ромите. Ако управляващите имаха капацитета да създават условия за потенциал и развитие- друго щеше да е. А то всичко си е индивидуални усилия и късмет. Възпитание трябва, ама къде ти- всички ръководни органи в църквата все от ДС.

Само дето въпросния продавач всъщност предизвиква търкала и съвсем заслужено си го отнася. Ся кво правим?? Да излязат сега скинарчетата и да поискат полицията ВЕДНАГА да накаже хулигана!

бате Бойко да си завърти гъза около индийския премиер и да извади на ромите индийски паспорти , после който направи престъпление заминава за родината да го съдят по техните закони .

35000 незаконни включвания към тока и Чез,Енергопро и Ивиен искат заради тези загуби 20 процента увеличение тъй като Българите за мангалите сме гяури и сме им длъжни да ги топлим .А трябва да се згреят както се полага може и с напалм.

Трябва ,да се спрат всякакви помощи ,които Ние ги плащаме.Само така ще ,се научат да работят и те да си плащат данъците.

Така е Управляващи, който хранят и размножават чуждо племе, тръгнало агресивно да превзема държавата са по същество престъпни управляващи. Няма по-голямо престъпление, от това с действия или бездействия да гониш, от Б-я българите и да толерираш друг не държавнотворен етнос, синоим на нецивилизованост.

Значи тия тримата отиват да берат в магазина пребиват продавача а прокурора ги пуска .Това не е само там пребити избити ограбени старци по селата ,циганите ги прибират/скриват/ за 24 часа и след това били с 20 обвинения стари познаници на полицията вместо в Белене да са им направили резерват на държавна земя.Затова трябва митинги до дупка .

Типично: битият е ВИНОВЕН. Каква гадост! Ако упревляващите имаха чуства щяха да разберат, че когато живеем зле, винаги ще има случаи, които ще са катализатори на насъбралото се напрежение.

да бе.. точно това си искал и той е пуснал записа, или поне го е продал срещу няколко лева на някой от БСП - толкова са плитки и прозрачни, жалко за хората, които позволяват да ги използват по подобен начин..

Бойко веднага да подава Оставка,и на негово място да дойде,алчният и нахален Аптекарски Бос,Магарешкият Бодил,да му видим сеира и на него.

Управляващите днешните, само лъжат себе си и нас, че могат да решат циганският проблем. Няма страна, която да го е решила на 100%. Словакия има определени успехи, но те имат други закони и друг подход. Следващите който изберем, няма да са ГЕРБ, няма да са и БСП . ДПС защото са етническа партия пак, ще управлява явно или не явно съответно и решение от тяхна страна може да се очаква, но пред вид изминалите 30 г. надали. Какво да правим? Правим Българска Възрожденска Партия. В нея могат да членуват всички, който смятат, че езикът на Майка България е един, казва се български език. Какво включване в живота може да има един човек, който не говори български, никакво. Не знаеш езика не желаеш да се образоваш, не работиш. Нищо не произвеждаш нищо не получаваш и не гласуваш. Защото такъв глас избира такива като него неграмотни, корумпирани, разпределящи порции.

ДИР, не вас питам, за да ме триете. Защо дежурния прокурор, освободил нарушителите мълчи? От неадекватния му ход тръгна всичко И ето ти протести, но адекватни.

Може да пита този който има много пари,ти като нямаш много пари,нямаш право да питаш нищо,сега разбра ли:)

Всеки ден едно и също. Цигани пребиват или убиват, кучета нападат или убиват, политици най нагло обясняват че всичко е наред в данъчната им декларация, Гинки купуват енергийни дружества, изключително много хора загиват по пътищата, здравеопазването е пред разруха, демографският срив е очеваден а Тиквата Борисов постоянно се оправдава с другите!!!! Как дядо му го гонили комунистите. Постоянно иска оставки но нищо не се променя!!! Шайката му е същата а на него все някой друг му е виновен. Ни виждате ли къде е проблемът??? Проблемът е в шайката на ГЕРБ!! Тиквата дойде с огромни обещания и направи едно нищо! Нещо повече превърна България в мутренска групировка където всеки се отчита на някого под масата за нещо. Неудобните хора буквално ги поръча! Долу мутрата Борисов!!

Заедно с Пеевски, Цацаров и задгранични сенки.

243Win

Истината е, че циганите отдавна са извън Закона. Ето Ви и доказателство: Тези ги хванаха и ги пуснаха сякаш нищо не се е случило. Ако не бяха габровци да се вдигнат на бунт, нямаше нито да ги съдят, нито да ги осъдят. Сега се сетете какво щеше да се случи, ако трима българи бяха набили някой нахален циганин. Циганите са изключително страхливи, когато са поединично, и изключително нагли и бойни, когато се съберат трима или повече. Все по-често виждаме из градовете на България как циганите се групират и се движат на тумби. Това трябва да се спре. Иначе ще пострадат хора и от циганите, и от другите етноси. Въпрос на време е една такава тумба да попадне на някой бивш военен с лабилна психика и пищов в джоба. Циганите ще бъдат надупчени, а бившия военен ще лежи доживот.

Служил съм, като войник 2 години и 3 м. Имам над 300 наряда в охранителна рота. АК с 2 пълнителя по 30 патрона винаги по 24 часа всеки наряд. Не съм осъждан. Нямам неплатени данаци. Имам шофьорска книжка с максимален брой точки в талона. ЕЕЕЕЕЕЕЕ би трябвало, ако поискам - а аз искам да си закупя оръжие - ВЕДНАГА да ми бъде разрешено! Защо ли?! За да не ме притесняват 2,3 или повече неадекватно държащи се МАМГАЛИ!

маНгали

Кой беше написъл че днес митингите против циганите са от 18 часа

По подобие на индианските резервати в Америка трябва и да насраним циганите в резервати с охраня у нас.

Какви резервати на чия територия тяхната която са си купили с какво вън в Индия тука нямат място

Българите винаги са били толерантен народ,БЕЗ непрекъснато да ни се повтаря мантрата за расизма, която измислиха янките - най-големите расисти! Югоизточна Европа е люлка на многовековни цивилизации от ралични етногрупи. Тъпотията за етническо напрежение няма да мине...Ромите са един от малкото етноси, които не подлежат на цивилизацонно превъзпитание...тепърва цяла Европа ще се види в чудо

сега какво ще се извинявате на циганите ли ? да не са първите да не са единствените разбирам да не ми се е случвало и на мен да се напражи справка колко са били до болница или полиция заради тях ?????