Пребиха общинар в София пред блока му

Иван Алексиев заподозря бившите си съпартийци от "Възраждане", Деян Николов отговори с "ще се видим в съда"

Обратно в новината

Коментари - Пребиха общинар в София пред блока му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеевски кога ?

Вгъзраждане! Молим да фнимавате с правописа!

БРАВО ИМА И ДРУГИ ЗА БОЙ.

Ако не е споменал името на Делян Николов, няма как да го съди. Това че обвинява партията не подлежи на съд. Обвиненията трябва да са към конкретен, чонек за да се заведе дело за клевета .

А защо никой не пише,че копейката раздава юмруци?

Копейката яде шамари. Питай Марешки.

Хмм кой ли му е платил за да стане независим общинар? Много познато ми свучи в един предишен парламент. А това, че са го били влиза ли към услугата към партията, която му плаща?

А дали не са били излъгани избиратели, не допуска ли?

Вземал е пари и не е свършил работа. Винаги затуй ги бият.

няма нужда да се обяснява, все е имало защо до ги бият, използвал партията за да влезе в СОС, после става "независим". Аре нема нужда. Като е толкова независим да си се беше кандидатирал като такъв. Аман от политически к...ви

вижте, немам против украинските "призрака от киев" да ми дава "аргументите" си!, но нека все пак се придържаме към реалността! курвата "общинар" не си е изпълнил обещанията пред "избирателите" с парити (долари, предимно, по-малко марки) и са го посетили "нашите ора"... така да се каже, защото всички губят. от заложилите на "цервено" в украина! всички! банката на брикс печели! Бог с нас

Пари не му дали!!!!!! Дръжте Костя. Той е обрал всички копейки

откривам паралели с намерения убит в предмосковието наци-депутат. убит от тотално разбитият, полски пан бжзеленски! не германия, а полша трябва да бъде поделена... но, на кой разумен му е потребвала полската, пиена курва? дори на байдън -син и клинтън дъщерята на обама не им трябва полската сган, но! важното е, че пан скукундрелски живее в небитието на кисинджър. Бог с нас

Са все такива едни мазни, добре угоени бе?

Като е ПУХЧЕ и вятъра го носи насам натам да му се отбият.

Там Пухчета няма.

То ест: Тоя пич е излъгал електората на Възраждане че ще защитава интересите им. След това с още 8 човека като вече са избрани на общинска хранилка им теглят една майна...

Възраждане имали и електорат? Колко кмета избраха?

Това не се ли случваше по времето на Бай Ганьо? Останали сме си там, където сме били преди близо 150 години. Шенген ли?

Искаме да сме си там, където сме били преди 150 години. Или?

Да не са ви дръпнали шалтера, копейкари? За това май сте се избили?

Дефлорирах Костя в женската тоалетна.

Трайчо трябва да изяде също Бой ! Този го е заслужил боя , хора са гласували за него като Възрожденец и после се отрича от Партията , бой до скъсване !

Браво ! Бой по Циганската Тиква !

С каквито се събереш, такъв ставаш.

" Кметската кампания беше с нула лева, ние си заплатихме всичко, а партията не ни подкрепяше", даде пример за разногласията си с партийното ръководство Алексиев " ... Каквото и да приказват, знай, че става дума за пари ;-)

Не случайно Путин изпрати прощално писмо на Копейкин. Денег вече нет.

Някой "друг" изпрати прощално писмо до един "друг".Нещо "другия" онеме. А некви ТУ95МС започнаха веднага да подхвърлят "подаръци" от Путин във Киев и Харков. ЗАМИРИСА на пържоли "АЛАНАЦИСТ"

Не го познавам, не знам какво е работил преди и нямам представа какъв човек и от какво семейство е но е добре дошъл сред хората пътуващи с градски транспорт .

Спрях да говоря с един дядо... И на кого е бил дядо?

"Възраждане" е националсоциалистическа партия, а нейният фюрер е Костя със зъместник Цончо. Остава да осъвременят свастиката и са готови за погроми. Хитлер така е започнал и после имаме 55 млн. убити.

това си заслужават всички общинари ...

Членуването в нЕкоИ полититечски партии е вредно за вашето здраве.

Да влезеш в ОС от една партия и след това да се откажеш от нея.

КАКВО ТЪРСИШ ПРИ ВЪЗРАЖДАНЕ КАТО НЕ СИ СЪГЛАСЕН С ИДЕИТЕ ИМ .САМО И САМО ДА СЕ ДОБЕРЕШ ДО НЯКОЯ ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА И ВЕЧЕ НЕ ТИ ТРЯБВАТ .НАПУСКАШ ВЪЗРАЖДАНЕ -НАПУСКАШ И ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ТАКА Е ПРАВИЛНО

Имерния! Това са им идеите!

В гъз раждане му кажи и не го обиждай повече.... Като си се хванал с варненският циганяк, да те бият.

Защо ли не се учудвам?

А защо не се учудвате когато Петков заплашва министри?

Не се учудвам. А нима не знаехте че тези са въздух под налягане още преди да гласувате за тях? Нима не дойдоха заедно със скандалите си още със стъпването си в българската политика?

АМИ А УЧУДВАЙ СЕ ЗА ОНЯ СМС НА ЛЕНА ПАРАПЕТКАТА.

Аз ти отговорих, че не се учудвам и за тези политически боклуци. А ти изпадна в амок и се чудиш какво да отговориш.