Седмокласник преби жестоко ученик от 5 клас

Пореден случай на агресия в училище се е разиграл в София - седмокласник е пребил жестоко петокласник, блъскайки главата му в радиатор.

Обратно в новината

Коментари - Седмокласник преби жестоко ученик от 5 клас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТИГА анонимност--този ,,ученик"би трябвало да има поне МАЛКО ИМЕ,ако не е НАШ ЧОВЕК....

Това момче има ли баща?

за жалост отглежда убийци, а родителите им децата си не могат да контролират, тръгнали да оправят държавата

още по-малко Кастрева ги интересува кой кого набил, убил, те се занимават с европейски проектчета, от които падат парици, макар да са напълно безсмислени и неефективни. Трупат се едни тонове хартия, тракат принтери и се отчита една безумно безсмислена дейност.

идея с какво се занимават децата в интернет и дали не трябва много сайтове да бъдат забранени и изключени. Явно нито родители, нито учители се занимават с възпитанието на децата или просто не могат, а всичко е оставено на агресивните игри в интернет. Направил ли си е труда някой да види тези игри, в които постоянно някой убива хора, тича, стреля и убива. Какво очаквате от тези промити мозъчета?

Демокрация а, кой не скача е червен.

Bil sam direktor na uchilishte.. Boia opravia vsichko! Ot uchilishte edin boi i vkashti oshte po goliam/vlakat varvi po dve relsi v pravilnata posoka!

Всичко се дължи на БЕЗНАКАЗАНОСТТА. Тя се налага умишлено, за да свикнем с нея. За да не накажем тези, които унищожиха държавата. Има достатъчно закони и наказания , но те не се прилагат. Ние сме един изключително толерантен народ. Толерираме бандитите, които съсипаха България. Учениците само им подражават. Станахме бездушни, безпринципни, безсрамни. Това е причината. Нещата ще се променят тогава, когато започнем да се срамуваме.

нищо ново под слънцето. редовно в игри използвам ника Дребосъка. и разни хлапета от време на време са ме дирили да ме бият... някак си ми е забавно да пристингат 11-12 годишни надъхани и да попаднат на близо два метра дребосък. агресията им много бързо се изпарява... надявам се че поне са си зели поука да не се предоверяват на нещата които си мислят че знаят за интернет. първия ми подобен случай бе почти преди 20 години...

Дъщеря ми учи в същото училище. И преди няколко години имаше подобна случка, но не беше разгласен. Директорката носи вина - още при предишния случай не успя да покаже авторитет и да стане ясно, че ако направиш подобна свинщина ще бъдеш наказан както заслужаваш. Не виждам в някоя статия да е споменато, че синът на президента Радев е от децата, които са пазили никой да не се намеси.

Това са глупости с 30 дни преди края на учебната година няма как да бъде преместен. Да си е правил сметката като е бил хлапето. Ще се стигне до саморазправи, наказвайте вие да не наказваме ние.

симо

Случаят описва ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!!!!!....Но коментарите са пак за ИНДИВИД.

Нищо ново.

Това е НОРМА НА ПОВЕДЕНИЕ В БГ. СПЕШНО ТРЯБВАТ: 1. За нормални - гимназии, но с стриктен вътрешен ред и паспорт за поведение и дисциплина в часа и извън него(коридор, двор и пр.). 2. За проблемни и конфликтни - пансиони с изолатори, психолози, охрана на всеки етаж. Строг вътрешен ред и режим 3. За хулигани и рецидивисти: ТВУ с яко бачкане. 4. За УБИЙЦИ - ЗАТВОР!

Гражданско право е дечицата да пребиват по-слабите когато решат! Ако някой каже нещо против ще го съдим

симо

,,НИЕ сме в шок,децата са в шок,,,,,,,ЗАКОНЪТ НИ ВРЪЗВА РЪЦЕТЕ!!!!!!!!Пак да повторя--ЗАКОНЪТ НИ ВРЪЗВА РЪЦЕТЕ!!!!!....Аз вярвам , че е така,иначе престъпниците щяха да са в затвора.....НО ТОВА НЕ Е ЦЕЛТА,нали.......Сега ще пратим ПСИХОЛОЗИТЕ,ей сега!!!А то трябват МАФИОТОЛОЗИ/на държавно ниво/.

abasador

чета, коментарите и си мисля, защо да са виновни учители директори за законите в образователната система (и не само) и възпитанието на децата Ни? До кога ще гледаме безучастно как представителите на законодателната власт, тъй наречените дУпетати да се почесват там дето не ги сърби и приемат закони, които никой не изпълнява или не се интересува от тях. За съдебната власт не ми се говори, международни статистики са ни отредили официално 69 място (от 167 държави) в света, като неофициално сме на 107 място, като България е една от най-корумпираните страни в ЕС! За министри и зам. министри и за служители в министерският апарат ... чупим световни рекорди! За съжакение това е жалката и тъжна истина за Родината ни, превърнала се в благодат за престъпници, убийци, насилници, крадци и подобни. Лек ден.

Докато не започнат да се изключват побойниците от държавните училища, проблемът ще се задълбочава.

Изключването само ще ги направи от учещи изроди в улични още по-големи такива. Трябва да има много сериозно наказание за родителите на такива, щом не могат да възпитат издрисъка си, нека плащат

-по време на анексията тоест заграбването на Крим в Сибир се надига гражданско движение за независимост тази територия,Защо другарите от Кремъл не могат да се лишат и заглушиха още в зародиш тази идея на местните хора .Защото олигарсите се обогатяват за сметка на природните ресурси на този район И МИЛИЦИОНЕРЧЕТО не може да пусне този келепир.Това го има в руската преса по това време оскъдно НО го има !!! чакам другарите да коментират това!!!

Седмокласникът е създал организирана група, която да му помогне да извърши престъпление. Вина носят не само той, но и всички участници в групата - отцепки, пазачи и т.н. Всички копеленца на съд за малолетни и с условна за в момента.

Хорааа, да издигнем паметник на Вълчиел Вълчев, който съсипа българското образование, въведе делегираните бюджети, закри стотици училища. Наложи целодневно обучение, без да има нормална база за спорт и отдих. Децата са по 10 часа в училище и изтрещяха тотално! Ад е, изтрепват се, безсилни сме вече, знаете ли какви невъзпитани и нагли деца има, тотално изтървани от прости, необразовани, чалга родители! Вълчиел унизи пуешки учителите със Седенчо Орешарчо и позволи на родителите да се гаврят с нас по инспекторати и Кастревици. Пишат жалби като луди, а децата им изпуснати гамени! Псуват, бият добрите деца, пушат марихуана, нагли и отвратителни. Но в жалбата мама е написала, че са виновни учители, класен, психолог, директор и всички, и чистачките. И Кастревици ги приемат и тормозят наред. А от родителите - никаква отговорност! Хайде да издигнем паметник на убийците на българската просвета и култура - грамада от камъни за 24-ти май!

Така е, не може учителят да бие шамар на малкото леке, защото ще влезе в новините, ще го изкарат по-зъл от рецидивист убиец с 80 висящи присъди. Затова по-добре е според модерните родители ученик да блъска главата на детето ти в радиатора, отколкото учител шамар да му забие.

Въпрос на време е кога на този хубостник ще му ударят и неговата глава в радиатора и се съмнявам , че това ще му хареса.И тогава ще има ред до небесата как не са го убили , но явно този не са го били както трябва навремето.После времето непрекъснато ще го бие !

Но последствията са точно противоположни. Даже има поговорка "Бий, за да те уважават". Ярък пример е бат' ти Бойко.

Точно така!

за доведения син на президента не знам кво прави в сАЩ, сигурно учи, може и той да учи като синът на Нинова в най-добрия колеж признат в целия свят в Бъркли - Калифорния. Там се плаща от скъпо-по скъпо и децата се обгрижват като принцове. Корни трябва да занесе на паметника Рейгън букет, щото ако не беше той щеше да види САЩ през крив макарон.

не знам как е в Москва, как се справят с такива изчадия-деца, но знам как е в САЩ. Верно много лошо в САЩ и не знам кво прави синът на Курнелия там, а и на Първата дама - ганерал Деси. Но там има закон - непълнолетен се съди по законите за възрастни, когато престъплението е особено опасно. Кво стана с онзи убил с ритник момиче - абе загубихме втори Стоичков, какъв беше този ритник унищожил далака и черният друб на детето?

за какво ще е това увеличение на заплатите им. За бодигард ли.

ама нямали право 30 дни до края на учебната година да го местят. Няма такива работи или значи, че тогава можеш да правиш всичко - защитен си. Вън от училище, годината да не му се зачита. Догодина да повтаря като му се обясни, че при същото провинение ще има същите санкции. Ако не иска да не учи - да става наркоман, клошар за радост на родителите си.

И тия учители ще искат ново увеличение на заплатите? Аз мисля, че вземат прекалено много и трябва чувствително да се редуцират.

Тази жестокост не са я възпитали учителите у това дете, а родителите, ясно!?

Реномето на 38мо училище е важен и трябва да се брани на всяка цена .

никакъв бои няма да свърши работа. директно изключване без право да продължи образованието си - после животът ще го научи. накажете двама-тримa бъдещи гаменчета и на останалите ще им секне мерака да се изявяват като побоиници

Училището ще се лиши от един Айнщайн!

:) Наистина ли смяташ, че на Айнщайн би му било полезно училище в този си вид?!

не протест, ами един як бой да се хвърли на седмокласника и по няколко шамара за тия с него. Момчето явно от бой разбира само.

осемдесетте години - аз съм четвърти клас. тези от пети ни открадват топката. ние си я взимаме и побигваме. един от пети клас ни преследва до класната стая. влиза вътре - а вътре 12 от съученицте ми само това чакат - як бои -кои с юмруци кои със стол, кои със чанта. тоя едва се измъкна жив.

Акко си Илиенски. Ма ти верно ли оцеля, а?

симо

А после??????И аз съм имал подобен случай/е в казармата/,но после поделението бе на нокти за спазване на устава,а по ПАРТИЙНА линия да не ти разправям що облъчване бе за морално поведение...

Ах, да. Реномето на училището. Знаем ги тия училища, във всеки град ги има - там са най-умните, най-красивите, най-възпитаните, истински ангелчета. А в интернет ги гледаш по цици и други неща.

Те в бг училищата, всички са отличници

А не е ли възможно да се излезе от едно такова общество? Казано е: "Блажен е оня чове, който не отива в събранието на нечестивци, в пътя на грешници не стои и в сборището на развратители не седи, а в закона на Господа е волята му, и върху Неговия закон той размишлява денем и нощем! И ще бъде той като дърво, посадено край водни потоци, което дава плода си в свое време, и чийто лист не вехне; и във всичко що върши, ще успее." Пс. 1:1-3

Пс.1:4-6 Не тъй са нечестивците,(не тъй;) но те са като прах, що вятърът измита (от земното лице). Затова нечестивците не ще устоят на съда, и грешниците - в събранието на праведните. Защото Господ знае пътя на праведните, а пътят на нечестивците ще погине.

Земната цивилизация има реална история. Последната част, дори е описана в слова и образи. Можеш ли да ми посочиш, поне едно историческо събитие в подкрепа на твоите "цитати"? Поне едно обществено явление, в което победител и водач е праведният, а не силният?

събил ме преби за употреба на службите, като по-голям боклук,създаден от плевенлиев...

Този - как сме го изпуснали ...

Вина идва от семейство и само от там.Каквито са родители такива и децата, които повтарят това,които виждат в отношенията между родители.Освен това самите родители внушават този стил отношения и агресия, които децата им упражняват помежду си и в училището.Когато детето на 7 години идва в училището, той до определена степен е сформиран и училището го възпитава пост фактум.Освен това учител няма достатъчно время да отделя само на възпитание, той трябва да обучава, а после да възпитава.но в този случай важно е да организира дежурство на учителите на междучасие,което е задължение на директора.Деца не трябва да бъдат оставени сами ни на миг.

педерасти, евреи и американци-ние нямаме нужда от вас, педали на циганското посолство на негъра обама!

Не директорката, а домашното възпитание е проблема. Родителите заедно с телевизионното възпитаване в насилие са виновни. Някога директорът можеше да ти защише шамар и никой родител нямаше да гъкне срещу това, даже щеше да добави още няколко шамара. Сега идва тъпанарът баща и почва да бие директорката или учителката. Както казваше учителят ни по философия, Демокрацията е нож с две остриета Е, сърбайте си попарата на псевдо демокрацията.

педи на темите, признай си, че си костовак! фашаго на евреите!

Това се случва. понеже няма превенция. Ако някой знае, че след такава постъпка, живота му отива на кино ( ТВУ ), би се замислил, дали да го направи.

Значи така наречения Отличник, явно баща му е отличник в боя над майка му е видял удрянето на глава в радиатора от некъде бе? Я от филм я баща му готин така блъска майка му в радиатора! И кроткото момче пренася в училище!Ясно е! А даскалите в междучасието що ги няма в клас??Щото пушат и пият и се крият!Разбрахте ли картинката.....

Крушата не пада по-далече от дървото.

Директора на училището ,трябва да е по коридорите по всяко време на деня.час, междучасие от сутрин до вечер.Да виждат поведението на учениците,психолога също,имат по три заместник директори всички трябва да са навсякъде и да се виждат тяхното присъствие.Те са хората да създават ред и дисциплина.А то сега какво е в училище своден час,нищо не правят ,некадърни учители ги учат и учениците губят стимул дори за оценки и реализация. Родителите мълчат да не навредят на децата си и те се възползват от това.В УЧИЛИЩЕТО ТРЯБВА ДА ИМА САМО ЕРОДИРАНИ,ВЪЗПИТАНИ,КУЛТУРНИ ,ИНТЕЛИГЕНТНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ,А ТО САМО ПЛЯВА.ИНСПЕКТОРАТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОРАЗМЪРДАТ МАЛКО,ЗАЩОТО ЗАГИВАМЕ НЕ СЛЕД 50 ГОД,А ОЩЕ СЛЕД 20 ГОД.НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ.ЖАЛКО ЗА ВСИЧКИ НАС,ИНТЕРЕСУВАТ ГИ САМО ПАРИТЕ,АКО ИМАТ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ ПАК ЩЕ СА СЪЩИТЕ.ТРЯБВА ДА ПОЛАГАТ УЧИТЕЛИТЕ ТЕСТОВЕ НА ВСЕКИ 3 МЕСЕЦА НЕ ДА СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ РАБОТАТА ИМ Е ДО ГРОБ.МИНИСТЕРСТВОТО СЪЩО ИМА МНОГО РАБОТА ЗА ВЪРШЕНЕ ,НО НЕ САМО СИ ВЗИМАТ ЗАПЛАТИТЕ И ТОВА Е.САМИ ЩЕ СЕ ПОГУБИМ И ЗАГИНЕМ............

Некадърни "родители".Все учителите им виновни. За да не съм вулгарен, нека така да го напиша "На калпавия моряк, водораслите му пречат".

А за учителите- "на кривата ракета и космосът й пречи"

Системата е лишила учителите от всякакви права , освен от това да мълчат ! Поради тази причина млади учители не искат и да чуят за работа в училище ! При соц-системата също имаше гамени , но те бяха безкомпромисно изхвърляни. Без права и начини за въздействие и най - добрият учител НЕ МОЖЕ да се справи със слободията ! Идеята Ви за тестове на няколко месеца ще отблъсне съвсем и шепата ентусиасти , които биха искали да работят в училище !

За това сме цъфнали едни Цветни и това дето сме го вързали блъска глави в радиатори, защото такива като теб все космосът им е крив - аз не знаех, че директорите и учителите са пъдари да бродят из коридорите и да всяват ужас в невинните ви отроци, дето не можете да понасяте, понеже са ваше отражение и ги пращате в училище та дано някой да ви свърши работата. Като не можете да гледате деца, защо ги раждате - за да ги пратите за беля на другите хора ли?

говорим всички!Нямало закон, а друг закон връзвал ръцете ни! Като се изключи веднага от училище келешът, да повтаря годината, нищо че е отличник, следващ път няма да има!Пияно, дрогирано, мързеливо общество сме ние!

Насилието в училищата е проекция на насилието в обществото на възрастните- то да не би да е по- малко от това в училищата? Чувството за безнаказаност, липсата на домашно възпитание, както и това, че едни са по- равни от други, ражда тия жестокости у децата. Ако тоя побойник го изпратят в ТВУ- сега се нарича ВУИ, другите деца биха се замислили дали да се бият. А сега виждат, че нищо не се случва и това ги настървява още повече.

Когато татко гледа новините и вика "Тия гейове, къв бой трябва да им се тегли, за да си знаят местото...", "Истинските мъже не стоят, като п*тки и да зяпат, а взимат нещата в свои ръце и раздават правосъдие..." какъв да стане сина? Чудя се колко от родителите си мислят, "Той моя само е стоял и нищо не е направил всъщност." и си вярват, че това е ОК.

Безобразие. И това се случва непосредствено след протеста на майките пред Образователното министерство и Здравното министерство. Сега какво да правим? След като и ПРОТЕСТЪТ не фана дикиш. Ужас. Не можем да се оправим с децата си! Ръцете ни са вързани. Иначе действията са правилни. Да пишат обяснения до дупка. След това ще назначим комисия да потули случая. Впрочем, да се уволни чистачката на училището. ;)

Родителите да минат на психо тест и да бъдат лишени от родителски права.

Чудя се на момчетата от това училище. Явно по законен начин няма спасение от този нафукан грубиян, но защо те не се организират и не смажат неговата глава в радиатора ? Толкова ли е страшен, неговата ...

Вие сериозно ли? Разбирам, вие провокирате. Но дотук трима са харесали коментара ви - трима бъдещи родители, които ще учат децата си са пребиват. Жалко.

Родителю, ако ти си научил твоя син да бие, ние трябва да готърпим ли ? Защото е много важен, а ?

Трябва да се отворят отново ТВУ-тата, и там възпитание под по-специална педагогика.

Е, то щото преди като имаше ТВУ-та, не можеха да съберат деца да ги пратят там, а? Всички бяха с отлично поведение и направо трябваше да ги затварят. Толкова успешни бяха.

Здрасти Джимо. не съм сигурен, че още мога да пиша в тази демокрационна среда. Ози ден писах едно писмо, където споменах, че: "Но какво е една идея, без да бъде реализирана - само една мъртва мисъл". а какво е човек без мисли - един труп." това за кода с книгите не е твоя енигма, пак си се изфукал пред публиката. щом и аз го знам, без да съм разузнавач и преводач. обаче трябва да ти съобщя, че при уди алън не намерих думата отбелязана с номер 297. сигурно имам друго издание на същата книга. то днес издатели да искаш. педерасите са повече от хората!