Правосъдна реформа, Еврозона, Шенген: Вижте приоритетите в плана "Габровски"

Целите на проектоправителството очаквано са с ясна европейска и евроатлантическа насоченост

Обратно в новината

Коментари - Правосъдна реформа, Еврозона, Шенген: Вижте приоритетите в плана "Габровски" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Габровски продължава закопаването на БГ.

Стига глупости нито Шенген, нито въвеждане на еврото, нито помощ за фашисткия режим на укрите, нито планът за възстановяване, нито приемането на македонските катунари в ЕС са ми приоритет, а България и добруването на българския народ. Колониалните управляващи очеизвадно демонстрират , че ние сме им важни. Хайде да идват следващите.

Това го слушаме вече 12 години от Борисович, сага пак от него, чрез Герберовски.

И Деса ТъпотУ цъфнало там... Мъдри се кат 5 пари в кесия. Кво ти разбира от политика тая безмозъчна кифла от дуловските села! Пълна порнография! Става единствено да върти кавали на шефа си Боко Тиквата!

Като чета приоритетите на този мъпет ми е ясно едно - Бай Тодор не ни направи 16та република, но тея с пълна сила искат да сме 52 щат -буферна военна зона. Благодаря, нови избори!

Габровски е доказателството, че бялата мафия е разболяла обществото.Превръщат Бг в една болница на края на ЕС.

Целта, та целта...Целта е ясна като бял ден - едни 60 милиарда Евро! Останалото е пунта мара приказки на вятъра. Няма да ги огрее обаче нито Гербавите, които да се стягат не за избори, а за носене на раирани костюми, нито ПП-тата. До народа така и така и троха не стига, може и без тази схема, при която ЕК на ЕС отпуска пари на "правилните" хора, онея дават ресто и крадат с гъза си. Баста!

А здравеопазването, професоре? Или там си е добре? Лекарите си взимат парите и без да лекуват. Какво остава за качествено лечение.

ГЕРБ и правосъдна реформа. Да се смееш да плачеш ли? Та нали ГЕРБ за 12 години направиха организираната престъпност законна.

Има съществен пропуск. Добавката, която да забранява снимането на чекмеджета, шкафове, долапи.

Чета им "приоритетите"... и си мисля, че това е най-гробарското проекто-правителство, което сме имали. Идват с костюми, но в ръцете си държат лопати. Отпишете България, ако на тези таласъми им дадат власт.

Шило

Малко работата ми мирише на "Сакскобурготски" 2

Професорът може да е на ти с невроните, но дали разбира от макро- и микроикономика и то в криза - съмнявам се ! Поредната българска издънка !

Шило

Ако беше икономист, щеше да питаш- тоя счетоводител пък, кво разбира от здравеопазване?

Веднага виждам една лъжа на професора – правосъдна реформа може да направи парламента, а не правителството. А всички ги виждаме тия в парламента какви ги вършат - уреждат исканията на "големия брат", на украинците, оправят партийните си далавери и все не идва ред за обикновените хора.

Шило

Пряко наистина не може, ама дали ще има парламент зависи от това, дали ще има редовно правителство.

НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ ПАРАНРИИ НЕ СТАВА .

Еврозона? "Да, добре", "ама не сега" , че "не сте готови". В смисъл, че държавите от еврозоната още не са готови, тъй като нарушават правилата на еврозоната. Всички до една. За разлика от България, която има перфектни макропоказатели и строга бюджетна дисциплина. Габрош, професор си! не допускай разни шарлатани да те лъжат!

Крайно време е изразът " да носят отговорност" се изпълни със съдържание. Всички тези партии и депутатите в тях да гарантират със заплатите или имуществото си щетите, които ще понесе България , ако няма правителство и се завъртим в спирала от избори и изгубим пари от плана за възстановяване. Така се носи отговорност , а те носят само храна за в къщи от стола на парламента. И да не реват , че нямат пари и имоти - то само един Рашков може да плаща пенсиите сума време, ако държавата закъса.

имотите на Дамаджан Рашков не бъдат отнети в полза на държавата и Киру и Асан не са в затвора, нещата са зле...

МИГЛЕНА ТАЧЕВА ще е пак министър на правосъдието. Я да и припомним за клуб "Палаво езиче", за милионите раздадени за нефункционални сгради, за кадруванията и. Тя ли ще прави реформа. Тя, която си промени правилата за избор на Управител на Националния институт по правосъдието, за да не се явява на конкурс и служебно да вземе още един мандат. Ако някой се разрови в прокуратурата може пък и да намери все още преписки за нещата, които е вършила като министър. Ако пък не - може да пита Маргарита Попова за това какво е правила Тачева преди нея.Нямам думи. От къде я извадихте пак този странно ориентиран индивид и пак ли ще гледаме забравения филм "Имотите на Меги Тачева"?

Бойко нов ибрик намери Тоз Габровски да ни цери В Банкя си лежи хитреца Иска с 200... да ни клеца...

Ха-ха-ха, тука добитъка от ПП и ДБ квичи като заклан. Шарлатаните заминават при ИТН, горките пръдлювци...

Габровски е най добре да имплантира мозък на партийните лидери и пРезидента, вместо да премиерствува с тъпанари министри и дупеклати

Малина е добър избор, но останалите не стават. И не разбрахме състава на целия кабинет. За два месеца можеха вече да са готови, нали утре се каните да го гласувате!? А ако евроатлантизма му се свежда до три направления (Шенген, €зона и енергоресурси), да си оди обратно в болницата и да се лекува!

Да има работещ редовен кабинет!!!

Според тебе това ще е работещ!?

България трябва вече да спре с избори без край. Стотици милиони хвърлихме за да ни закопаят служебни правителства на Муньо и четворни коалиционни недоразумения. Време е за работа,работа,работа и просперитет.

Точно така казваха и 1995, когато избраха Жан Виденофф. Това, което последва, се оказа много по-лошо от мутрите, които избуяха по време на съсипията на Фичето и безвремието на Беров.

Какъв ГЕРБ кабинет,пишат платените гномове тук.Този проект е миш маш от хора на Краси Гергов,Станишев,ДС,БСП,приятели,слуги на слугите на Радев , Захариев - и депутат от БСП беше,и близък до Спас Русев в един момент беше и приятел от детство беше с Найо Тицин и жена му Александрина Пендачанска и т. не Няма смисъл пък за Прошков да пиша градската десница беше - ха ха ха, ,егати жалката картина

Най разумно е тези келеши дупеклати да бъдат изгонени, разпускане и забрана на политическите партии и президентската институция, нови мажоритарни избори за експерти: депутати, министри и местно упраеление

Уж всички искат евро и Шенген, а не искат да има правителство !

Не искаме ФАСАДНО ПРАВИТЕЛСТВО, в което не се знае кой и от къде дърпа конците.

УЖ СЕ КАРАТ, А ЗА КОВИДА И ЗА ЕВРОЗОНАТА ПОЧТИ ПЪЛНО ЕДИНОДУШИЕ... ПРИОРИТЕТИ, КАКТО СЕ КАЗВА.

чрез евро-атлантически пачавризъм - към унищожаване на България

Русофилизъм и окаяност!!!

ДПС.Янев поливалентният ,ако ги подкрепи е аут на следващите избори.

М-да... доста хора му повярваха. С подобно поведение, обаче, би засрамил и келифарска лопата.

При този Габровски са ходили наши познати за изследване и експертиза. Те не са богати хора и са му предложили само 200 лв. за услугата. А той е най-нагло и им казал: "Какви са тези 200 лв? Това тук да не е фризьорски салон?!?" Той е такъв арогантен, както и Борисов. Ама разбира се, че Борисов ще си избере човек по свой образ и подобие, няма да изберем нормален човек, я!...

една жена ли ти го каза на пазара?

Мето,колко ти е тарифата за омаскаряването на професора. В рубли ли е или в евро за по-сигурно.

от размера на инфлацията,цените на храните, горивата,лекарствата и,медицинските услуги и консумативи...Тук е сега!

Приоритетите са както обикновенно,но накрая едни хора пак са натрупали едни пари и народа пак духа супата...

Е, каква е разликата между служебаното правителство и правителството на “експертите”, и двете са експертни и зад двете не стои политическа партия? Защо всъщност са тези политически партии, за да разединяват народа ни и да се бият кой повече да открадне ли? Защо е този пуяк-президент, за да насъсква българите едни срещу други ли? В НС трябва да се избират знаещи и можещи българи, не партийни отрепки като тошко йорданов, настимир ананиев, киро петков, баджанака му миро, и ред други примати-тъпанари…

Еднакво е,че ще легализират кражбите до сега!

Това правителство ще получи подкрепата на повече от 200 народни представители! Послушковците, които няма да се съобразят със съвестта си, а с партийните си шефове ще са изненадващо малко!

Дано

Тоя пуяк трябва днес да върне мандата, а не да ни занимава с "програми"

А ти кой се ,бе педал ,че да се изказваш неподготвен.Или просто трябва да вземеш едни пари . Нещастник

Само че ако беше на твоя акъл! Е, както виждаме, разлика има!

Хайде, поеми ти отговрността. Направи партия. Убеди ни, че заслужаваш да управялваш и застани на негово място, да те видим. Иначе на приказки всички сме силни и знаем кое как трябва да се направи,

Тези се канят пак да ни крадат като за последно. ГЕРБерасти мръсни.

Всъщност е . Кражба , продаване на националните ни интереси , кадруване, спечелване на местните избори с цел запазване на феодални строй в провинцията и т.н . И т.н.

Мутрите на Радев - ВЪН!

По-интересно е какво се крие зад всичките тези точки, как ще се изпълняват. Политическите псевдосили виждат различни подходи и още по-важно, различки крайни точки и виждания що е то евроатлантически ценности. Апропо, то никой не знае що е то, нЕма такова животно...

Вижте какво, пускайте пак К 19 , и да се свършва с тая мъка. Поне сме му свикнали и го познаваме отблизо. КъФ Шенген, кви евра ви гонят??? По време на война и супер инфлация, да си сменяш валутата е ужасна грешка!!! Ся, това че Урса изгърмЯ всичките пари на ЕС, и сега е в тежка ликвидност, не означава, че трябва да ни гърчат !! Аре, вижте там поляците, може да се навиват да си менкат валутата.

Тези 240 АЙДУКА НИ ДОКАРАХА ДО ТУК, защото ние им плащам заплатите за НИЩО „СВЪРШЕНА“ работа !!! За какво ни е еврото И Шенген, за да може някоя корумпирана евроатлантическа Рютка да захлеби за наша сметка??? !!!

Политическите сили в кочината Булгаристан играят "особено танго" - за пред публиката всички твърдят, че искат да направят правителство, но истината е, че искат, "ако може някакъв бушон да поеме пасивите на ситуацията в най-тежките зимни месеци", както и шоковете във външнополитически план !!!

Долу простите парапети.

Я някой най-накрая да вземе да ни обясни тази прословута "правосъдна реформа" в какво точно се изразява! Лвите другари от ДБ я дъвчат от сума години и така и още не съм разбрал, какво точно уискат да променят. Нали вече висшия съдебен съвет е раздеелен на 2 квоти. Какво друго предлагат другарите?

преди да задаваш тъпи въпроси си напиши домашното гешеф ти ли си?

Ти като си го написал, хайде обясни ни и ние да разберем! Едно е да дъвчиш кухи фрази, друго е да дадеш малко конкретика. Следя внимателно изявите на другарите от ДБ и не съм чул нищо конкретно, ама нищо. Единсвеното нещо, което искат е да сложат свой главен прокурор, нищо друго не съм чул от тях! Та моля, осветлете ме за тази прословута съдебна реформа. Какво ще реформираме? Ще вадим прокуратурата от съдебната власт и ще пращаме в изпълнителната ли? какво?

Ти пък- да сменят Гешев с техен човек например Христо Иванов.

"Габровски" не е на Габровски. И "научните" му "постижения" не са негови. Не питайте, усещане и малко познания по антропология. Иначе, може и да става за мин.пр. на РБ.

Приятелю, то куцо и сакато се изредиха като министри, та още един ли ще ни се ....

Никога повече мафията ПП!

Този проектокабинета няма да мине! Ако пък по някакво чудо събере 121 гласа, то това правителство би било крайно нестабилно и най- вероятно следващата пролет ще падне. Така че служебното да става редовно и да се свършва с тая истерия.

"Пенявете се троляци - гняс, мърша, смрадляк и сополи се леят. Реално ви четат около 150-200 човека, тъй че спокойно! :)" Това е от сайта на Стояна. При Моника може да са малко повече.

"Важното е, ГЕРБ да успеят да съставят правителство. Надявах се и Борисов пряко да участва, но не би. Стигне ли се до вариант с някоя от другите партии, нищо добро не ни чака." Абсолютно! ГЕРБ са най-голямата и успешна партия в България за последните 30 години, поне засега. Доказали са, че могат да управляват. Другите просто не стават, липсва им достатъчно сиво вещество, за да управляват цяла държава.

Абсолютно вярно! Не, че те нямат кусури, но в политически аспект имат най-много опит и познание как да се оправят в по-екстремни (политически) ситуации.

Никога повече ГЕРБ!